En İyi 10 Sulu Süpürge Tavsiyesi

Temizliği daha etkili bir şekilde yapmak isteyen kişilerin kullandığı sulu süpürgeler, oldukça kullanışlı yapıları sayesinde günümüzde birçok evde bulunuyor. Yanında gelen aparatlar sayesinde evinizin her bir bölgesini temizleyebilen bu makinelerin en iyilerini bir liste halinde hazırladık. Listeme yaparken ürünlerin teknik özelliklerinden ve yorumlarından faydalandık. Ayrıca değerlendirmemize süpürgelerin artı ve eksi yönlerini katmayı unutmadık.

SıraModelMotor GücüSYblog Puanı
1Karcher Wd 5 Premium1100 W10/9.8
2Thomas Mistral XS1700 W10/9.7
3Rowenta Rain Force2600 W10/9.8
4Arçelik S 43142400 W10/9.6
5Arnica Bora ET11133850 W10/9.7
6Fakir Prestige Uno1500 W10/9.8
7Fantom ECO WD 27501800 W10/9.5
8Arnica Tayfun2400 W10/9.6
9Stilevs IS-28002800 W10/9.7
10Sunny Esfera SN7SPRKRS052000 W10/9.7
En İyi Sulu Süpürge Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Sulu Süpürge Tavsiyesi

Temizlik performansına ve kapasitesine göre en iyi su filtreli elektrikli süpürgeleri içeriğimizde bir araya getirdik. İçeriğimizde hem fiyat performans hem de profesyonel kullanımlar için üretilen modeller yer alıyor.

İşte detaylı temizlik isteyenlerin gözdesi en iyi sulu elektrikli süpürge tavsiyeleri…

Karcher Wd 5 Premium

Yeni nesil motoru sayesinde 1100 W’lık enerji tüketerek 1800 W’lık vakum gücü uygulayan süpürge, bu özelliği sayesinde profesyonel kullanıcıların ilk tercihi olmayı başarıyor.

Yüksek Toz KapasitesiYüksek Fiyat
Malzeme Kalitesi
Üstün Emiş Gücü

Ürün Detayı

Üfleme fonksiyonu sayesinde bahçedeki yaprakları kısa süre içerisinde temizleyebileceğiniz süpürge, darbelere dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor. 25 litrelik paslanmaz çelikten üretilen haznesi sayesinde taş, kum, cam gibi tehlikeli materyalleri bile hapsedebilen ürün, bu sayede daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir performans sunuyor. Ayrıca tek tuş ile filtre temizliği yapılabilen makinenin uzun yıllar boyunca aynı performansla çalıştığını söyleyelim.

Motor Gücü1100 W
Emiş Gücü240 W
Toz Kapasitesi25 L
Kablo Uzunluğu5 m
Ağırlık8.7 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Z* Y*; “Evimizin altını eşim atölye olarak kullanıyor. Ev bahçeli, toz toprak oldukça fazla yani. Ama alabileceğim en iyi makinayı aldığıma inanıyorum. Makine iri görünse de manevra kabiliyeti oldukça güzel. İttirip çektirirken yormuyor insanı.”

👤 N* B*; “Ürün gerçekten oldukça sağlam. Emiş gücü çok kuvvetli. Sesi biraz yüksek ama yaptığı işi görünce bunu unutuyorsunuz. Kutu içinden 9 tane yedek torba çıktı. Bu standart mı bilmiyorum. Öyleyse çok iyi, tavsiye ederim.”


Thomas Mistral XS

Astım hastaları ve alerjik bünyelere sahip olan kişiler için özel olarak geliştirilen süpürge, bu sayede evinizin tozlardan arındırılmasını sağlıyor.

HEPA FiltreSu Tankı Hızlı Kirleniyor
3 Kademeye Sahip
Üstün Emiş Gücü

Ürün Detayı

Manevra kabiliyeti yüksek olması sayesinde yorulmadan çalışma imkanı sunan ürün, 3 kademeli emiş gücü seçeneğine sahiptir. Bu sayede temizleyeceğiniz bölgenin kirliliğine göre süpürgeyi ayarlayabilirsiniz. Tozları su haznesine hapsetmesi sayesinde daha rahat kullanım sunan makine, üstün malzeme kalitesiyle uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Son olarak bu süpürgenin tozların %99’unu polenlerin ise %100’ünü ortadan kaldırdığını söyleyelim.

Motor Gücü1700 W
Su Hazne Kapasitesi1.8 L
Hareket Yarıçapı11 m
Kablo Uzunluğu8 m
Ağırlık8.2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 H* K*; “Bebeğimin alerjisi çıktığı için çok araştırıp bu markayı buldum ve kesinlikle güzel. Toz torbalı süpürge ile temizlik yapılmıyormuş meğer. Sadece alerji astımı olanlar değil herkes almalı. Bence ürün gerçekten güzel. Söküp yıkamakta kolay. Yerleri silmeye bile gerek kalmıyor muhteşem.”

👤 A* K*; “Çok hızlı geldi. Hemen bir deneme yaptık. Oldukça pislik ve toz topladı. Dışarı toz salmıyor, işe yarayacak gözüküyor.”


Rowenta Rain Force

İç parçaları ayrılabilir ve toz torbasız olması sayesinde kolaylıkla temizlenebilen süpürge, bu sayede hijyenden ödün vermeden temizlik yapabilmenizi sağlıyor.

Yüksek Emiş GücüEmiş Gücü Ayarı Yok
Temizliği Kolay
Maksimum Hijyen

Ürün Detayı

Oldukça hafif olması sayesinde günlük kullanıma uygun olan makine, ergonomik tasarımı ile üstün manevra kabiliyeti sunuyor. Bu sayede süpürgeyi hareket ettirmek istediğinizde zorlanmazsınız. Yüksek emiş gücü sayesinde tüm tozu ve kiri içerisine hapseden süpürge, gelişmiş filtreleme sistemi ile hijyenden ödün vermiyor. Böylelikle yaşam alanınızda en ufak toz partikülü kalmıyor.

Motor Gücü2600 W
Su Hazne Kapasitesi1.2 L
HEPA FiltreVar

Kullanıcı Yorumları

👤 R** A*; “Şimdiye kadar evi süpürdüğümü sanıyormuşum. Dünyanın pisliği çıktı ilk süpürüşte. Evin eli yüzü açıldı resmen. Sağlık için de çok iyi. Tüm pisliği suya hapsediyor. Tüm aksamı gayet kaliteli. Çekişi güzel. Temizlemesi de kolay. Düşünmeden alabilirsiniz.”

👤 S* V*; “Evimde o kadar pislik olduğunu tahmin etmezdim açıkçası. İnanılmaz güzel çekişi var. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.”


Arçelik S 4314

360 derece dönebilen hortuma sahip olan makine, bu sayede daha konforlu bir kullanım sağlayarak en iyi sulu süpürgeler arasına girmeyi başarıyor.

Yüksek Emiş GücüAğır
HEPA Filtre
Konforlu Kullanım

Ürün Detayı

Geniş haznesi sayesinde sürekli olarak boşaltmak zoruna kalmayacağınız süpürge, güçlü filtresi ile en ufak toz partikülünü bile içerisine hapsediyor. 85 dB’lik ortalama çalışma sesi sayesinde komşularınızı rahatsız etmeden temizlik yapabilme olanağı sağlayan makine, 2400 W’lık güçlü motoru ile en inatçı kirleri dahi temizleyebiliyor. Bu sayede temizlediğiniz yerde en ufak kir dahi kalmıyor.

Motor Gücü2400 W
Toz Kapasitesi5.8 L
H10 FiltreVar
Ses Seviyesi85 dB

Kullanıcı Yorumları

👤 M* Ç*; “Gayet güzel bir ürün. Biraz ağır ama bu kadar güçlü bir ürün için ideal ağırlıkta.”

👤 C* K*; “Beklentilerimi karşılayan bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Tavsiye ederim.”


Arnica Bora ET11133

Normal süpürgeler gibi oldukça fazla sayıda aparata sahip olan makine, bu sayede koltuktan tutun parkeye kadar her türlü alanın temizliğini yapabiliyor.

Turbo FırçaEco Özelliği Yok
HEPA Filtre
Hoş Kokulu Parfüm

Ürün Detayı

360 derece dönebilen çelik telli hortumu sayesinde temizlik yaparken daha rahat olmanızı sağlayan ürün aynı zamanda uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Kauçuk tekerlekleri sayesinde manevra kabiliyetinizi arttıran makine, farklı zeminler için özel süpürge uçlarıyla her türlü yüzeyin temizliğini yapabiliyor. Ayrıca özel filtreleme sistemi sayesinde hijyeni en üst seviyeye çıkartan süpürgenin hoş kokulu parfümüyle evinizin havasını değiştireceğini söyleyelim.

Motor Gücü850 W
Kablo Uzunluğu6 m
H13 FiltreVar
Hareket Yarıçapı9 m

Kullanıcı Yorumları

👤 B* T*; “Annemin yıllardır kullandığı süpürge. Bu modelin motor gücü çok daha iyi. Toz alerjim nedeniyle diğer süpürgeler ev içerisindeki tozu tamamen hapsetmiyor ve egzama sorunum tetikleniyordu. Benzer sorunu yaşayanların kesinlikle tercih edebileceği bir süpürge.”

👤 T* İ*; “Bir yıl oldu kullanıyorum. Çok güzel gerçekten de beğendim. Harika bir ürün, herkese tavsiye ediyorum. Yeter ki kullanım talimatına uygun bir şekilde kullanılsın.”


Fakir Prestige Uno

Tek tuşla üfleme özelliğini aktif edebileceğiniz Fakir Prestige Uno, bu sayede sonbaharda dökülen yaprakları daha kolay bir şekilde temizleme olanağı sunuyor.

Gelişmiş Filtre TasarımıEco Özelliği Yok
Malzeme Kalitesi
Üstün Emiş Gücü

Ürün Detayı

4 aşamalı filtresi sayesinde oldukça etkili bir filtrasyon işlemi gerçekleştiren makine, bu sayede en ufak toz partikülünü dahi içerisine hapsedebiliyor. Ergonomik tasarımı sayesinde daha kolay kullanıma sahip olan süpürge, motor koruma filtresi ile uzun yıllar boyunca emiş gücünü koruyabiliyor. Bu sayede ürünü aldıktan yıllar sonra bile aynı performansla temizlik yapmaya devam edersiniz.

Motor Gücü1500 W
Kablo Uzunluğu6.3 m
Ses Seviyesi83 dB
Hareket Yarıçapı9 m

Kullanıcı Yorumları

👤 H* Y*; “Ürün geldi ve kullanıldı. Önceden de su filtreli makine kullanılıyordu, onun yerini aldı. Temizlik açısından son derece başarılı. Temizlikten ödün vermemek için su haznesi teferruatlı yapılmış. Bu yüzden temizlik sonrası su haznesini filtreleri temizlemeli ve hava alıp kuruyacak şekilde bırakılmalı. Bunun için harcadığınız vakte de değecek iş çıkarıyor.”

👤 A* U*; “Oldukça kaliteli bir süpürge olduğunu söyleyebilirim. Daha önceden bir alt modelini kullanıyordum. Uzun yıllar kullandıktan sonra değişme vaktinin geldiğini anladım. Bu modelini aldım ve çok memnunum. İşimizi görüyor.”


Fantom ECO WD 2750

Geliştirilirken kolay kullanım esas alınması sayesinde oldukça pratik olan makine, bu özelliği sayesinde en çok tavsiye edilen sulu elektrikli süpürgelerden birisidir.

Başlık ÇeşitliliğiKablonun Elle Sarılması
Yüksek Kapasite
Üstün Emiş Gücü

Ürün Detayı

Hem ıslak hem de kuru emiş gücünde kullanılabilmesi sayesinde evinizin her yerini temizleyebileceğiniz süpürge, yüksek toz kapasitesiyle uzun süre boyunca kullanılabiliyor. Bu sayede sürekli olarak suyu değiştirmeye gerek kalmaz. Yüksek emiş gücü sayesinde ortamdaki en ufak kiri dahi temizleyebilen makine, sert zeminlerden halı gibi ürünlere kadar her türlü yüzeyde kullanılabiliyor. Son olarak makinenin yanında kenar köşe ve koltuk döşeme aparatları geldiğini belirtelim.

Motor Gücü1800 W
Kablo Uzunluğu5 m
Ses Seviyesi58 dB
Toz Kapasitesi4 L
Su Kapasitesi9 L

Kullanıcı Yorumları

👤 E* K; “Ürünü alacaklar için söylüyorum. Ürün mükemmel performans sunuyor ancak ses biraz fazla. O da benim için problem değil. Vakum gibi çekiyor, güzel temizliyor. Önemli olanda bu zaten.”

👤 Ü* Ö*; “Alalı 1 yıl oldu, çok güçlü ve güzel çekiyor. Neredeyse evi yutacak. Çok hafif. Borusu plastik ama metalini 20 TL’ye alıp değiştirebilirsiniz. Ben öyle yaptım.”


Arnica Tayfun

Temizlik yaparken pratiklik isteyenler için özel olarak üretilen Arnica Tayfun, bu sayede uzun yıllardan beridir en çok tercih edilen sulu elektrikli süpürgelerden birisidir.

Ergonomik TasarımSes Seviyesi Yüksek
Temizliği Kolay
Yüksek Emiş Gücü

Ürün Detayı

Hem ıslak hem de kuru emiş seçeneğine sahip olması sayesinde öne çıkan süpürge, geniş ve sürtünmeyi en aza indiren tekerlekleriyle sınırsız manevra alanı sağlıyor. Dar uçlu borusu sayesinde ulaşılması en zor olan bölgeleri dahi temizleyebilen makine, koltuk temizleme ucuyla mobilyalarınızı ilk günkü haline getirebiliyor. Bu sayede evinizin temizlenmedik herhangi bir bölgesi kalmıyor.

Motor Gücü2400 W
Kablo Uzunluğu6 m

Kullanıcı Yorumları

👤 S* D*; “Ürünün malzeme kalitesi çok güzel. İki kere kullandım çok güzel çekiyor. Sulu olarak da denedim beğendim. Sadece kablosu biraz daha uzun olsa daha iyi olurdu. Devrildiği zaman otomatik kapanıyor. Tavsiye ederim.”

👤 A* D; “Ürünü denedim. Çekiş gücü gerçekten çok iyi. Sadece sesi biraz fazla. Amaç temizlik sonuçta sesi sıkıntı olmaz diyorsanız bu fiyata alınabilecek çok güzel bir ürün.”


Stilevs IS-2800

Zorlu noktalara daha rahat bir şekilde ulaşabilmeniz için hortumu bükülebilir şekilde tasarlanan süpürge, bu sayede daha efektif bir kullanım sağlayarak sulu süpürge tavsiyeleri listemize girmeyi başarıyor.

Devrilme Engelleyici SistemToz Torbası Bulunuyor
Kademe Ayarı
Yüksek Temizlik Performansı

Ürün Detayı

Özel olarak üretilmiş bez filtresi sayesinde daha etkili ve hijyenik bir temizlik gerçekleştirme olanağı sunan süpürge, dar uçlu boru ile oldukça kısıtlı alanlara bile ulaşabiliyor. 360 derece dönebilen gövdesi sayesinde daha pratik bir kullanım sunan makine, 4 adet tekerleği ile daha az güçle hareket ettirilebiliyor. Son olarak 2800 W’lık oldukça güçlü motora sahip olan süpürgenin bu sayede daha etkili bir temizlik performansı sunacağını söyleyelim.

Motor Gücü2800 W
Kuru Temizleme Kapasitesi7 L
Islak Temizleme Kapasitesi12 L

Kullanıcı Yorumları

👤 R* Y*; “Ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Emiş gücü on numara fakat evin içinde şaftlı patoz çalışıyor gibi ses çıkarıyor. Çekim gücünden çok memnunum ama birde sesi az olsa çok iyi olurdu.”

👤 B* H; “Toz haznesinin genişliğinden, emiş gücüne rengine kadar her şey muhteşem. Biraz gürültüsü var. Kesinlikle pişman olmazsınız, tavsiye ederim.”


Sunny Esfera SN7SPRKRS05

Üstün emiş gücü ve yüksek kapasiteyi bir araya getiren Sunny Esfera SN7SPRKRS05, uygun fiyata sulu süpürge arayanlar için önerebileceğimiz en iyi modeldir.

Yüksek KapasiteSes Seviyesi Yüksek
Uygun Fiyat
Yüksek Emiş Gücü

Ürün Detayı

İşlevsellik ön planda tutularak tasarlanan süpürge, günlük kullanımlarda tüm ihtiyacınızı karşılayabilecek kapasitededir. Değiştirilebilir başlıkları sayesinde evinizde temizlenmedik yer bırakmayan makine, yüksek kapasitesi ile tüm ev temizliği için kullanılabiliyor. Böylelikle hazne boşaltımı sırasında yaşanan hijyen ve zaman kaybı en düşük seviyeye iniyor.

Motor Gücü2000 W
Kuru Temizleme Kapasitesi8 L
Islak Temizleme Kapasitesi12 L
Ağrılık7 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 U* A*; Ürünün çekim gücü başarılı, halıya yapışıyor. Kablosu kısa kalıyor ve sarma kısmı yok. Eski bir model fakat çekim gücüne göre bu para verilebilir. Aynı paraya belki daha ucuzuna fantom toz torbasız da alınabilir. Modeli yeni fakat çekim gücü berbat. Bu fiyata göre başarılı. Çekim gücünde azalma olursa tekrar yazacağım. Bu arada inanılmaz hafif.

👤 S* A; “Gayet başarılı. Ev ve arabada kullanıyorum. Düşürüp kırmazsan 3 yıl gibi bir süre kullanılıyor, tavsiye ederim. Ucuz ama verdiğin paraya değiyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

Su filtreli elektrik süpürgesi nedir?

Normal süpürgelerde toplanan tozlar doğrudan hazneye aktarılır. Su filtreli elektrik süpürgelerinde ise toz parçacıkları suya aktarılır. Böylece havanız kirlenmeden ya da filtreleriniz eskimeden temizlik yaparsınız.

Sulu süpürge fiyatları ne kadar?

Su hazneli elektrikli süpürgelerin fiyatları ihtiyaçlarınıza göre değişiyor. Günlük kullanımlar için 600 TL ile 1500 TL arasında değişen fiyatlara sahip olan bu süpürgeler üst segmentte daha yüksek ücretlere satılmaktadır. Genel olarak sulu süpürgelerin fiyatları 600 TL ile 7.500 TL arasında değişmektedir.

Su filtreli süpürge ile halı yıkanır mı?

Eğer süpürgenizin içerisinde şamandıra sistemi varsa halı ve koltuk gibi eşyaları yıkayabilirsiniz. Ancak bu eşyalar için özel üretilen şampuanları kullanmanız gerektiğini söyleyelim.

Sulu süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

İlk olarak ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekiyor. Çünkü sulu süpürgenin fiyatları yukarıda da bahsettiğimiz gibi çok geniş bir bantta seyrediyor. Eğer günlük kullanımlar için alacaksanız daha düşük fiyatlara sahip olan ürünleri öneririz. Profesyonel kullanım için ise daha yüksek banttaki ürünler sizin için daha iyidir. Daha sonra ürünün emiş gücüne ve kapasitesine bakmanız büyük önem taşıyor. Çünkü bu iki değer temizlik performansınızı doğrudan etkilemektedir. Son olarak ise makinenin ağrılığının, başlıklarının, filtresinin ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın