Arçelik S 4314 Sulu Süpürge İncelemesi

Yerli beyaz eşya üreticilerinden birisi olan Arçelik, ürettiği her ürünle kullanıcılarının takdirini kazanmayı başarıyor. Sulu süpürge sektöründeki son tasarımı olan S 4314’te de aynı başarıyı devam ettiren marka, yuvarlak gövde tasarımı sayesinde daha yüksek manevra kabiliyeti sunuyor. Saydam olan haznesi sayesinde ise süpürgenin dolup dolmadığını rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Bu sayede tak çıkart yapmaktan kaynaklanan zaman ve hijyen kabı önlenmiş oluyor. Ayrıca 85 dB’lik ses seviyesinde çalışan ürünün tüm bu özellikleri sayesinde en iyi sulu süpürgeler listemize girmeyi başardığını belirtelim.

9.2
Muhammet Akgül
Arçelik S 4314

Arçelik’in son nesil teknolojiyle üretmiş olduğu bu sulu süpürge, normallerine nazaran evinizi daha temiz hale getirmesiyle öne çıkıyor. Sahip olduğu HEPA filtre sayesinde tozu ve havayı etkin bir şekilde birbirinden ayırarak hazneye yönlendiren ürün, bu sayede toz bulutu oluşumunu engelliyor. Böylelikle evinizi süpürürken kötü kokuya maruz kalma gibi durumları yaşamazsınız.

Bir sulu süpürge alırken filtre kadar önemli bir şey varsa o da konforlu kullanımdır. Yapıları gereği büyük olan sulu süpürgeler, bu yüzden kullanım için daha fazla efor istiyor. Konforlu yapısı sayesinde daha rahat kullanım imkanı sunan Arçelik S 4314, kademe ayarı ile ise konforu en üst düzeye çıkartıyor. Bu sayede temizliğinizi her türlü yüzeyde rahatlıkla yapabilirsiniz.

Artıları
  • Emiş Gücü Ayarı
  • Yüksek Hazne Kapasitesi
  • Üstün Temizlik Performansı
  • Konforlu Kullanım
Eksikleri
  • Turbo Başlık Bulunmuyor

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:2400 W
Kapasite:5.8 L
Ses Seviyesi:85 dB
Filtre:H10
Ağırlık:7.5 kg

Özellikle çekiş gücüne hayran kaldım. Çok fazla sulu ve diğer süpürgelerden kullanmış biri olarak daha önceden hiç böylesiyle karşılaşmadım. En ufak toz dahi bırakmıyor. Alacak olanlara bir dakika bile düşünmesinler diyorum.

T**** K****

Yüksek Kapasiteli Hazneye Sahip Sulu Süpürge

Alacağımız süpürgenin en çok da hazne kapasitesine bakarız. Çünkü hazne kapasitesi bizim ne kadar süre boyunca temizlik yapabileceğimizi belirleyen ana değerdir. Bu yüzden ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Ürettiği her ürünle müşterisinin ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan Arçelik, bu sulu süpürgesinde de amacına ulaşarak kullanıcılarından takdiri topluyor.

Arçelik S 4314, sahip olduğu 5.8 litrelik oldukça geniş haznesi sayesinde tüm evi tek seferde temizleme imkanı sunuyor. Bu sayede sürekli olarak hazne boşaltımı yapmanın neden olduğu hijyen ve zaman kaybı engellenmiş olur. Ayrıca haznesi şeffaf yapıda olduğu için sürekli olarak çıkart tak yapma gereği olmayan makinenin bu özelliği sayesinde çok tercih edildiğini söyleyelim.

HEPA Filtresiyle Tüm Tozları Hapsediyor

Bir sulu süpürgenin en önemli parçalarından birisi hiç şüphe yok ki filtreleridir. Çünkü filtreler havayla tozu birbirinden ayıran parçalardır ve temizlik performansımızı doğrudan etkilerler. Bu yüzden alacağımız süpürgenin iyi bir filtresinin olmasına önem veririz. Uzun yıllardan beridir sektörde olan ve kullanıcısının ihtiyaçlarını doğru analiz eden Arçelik, üretmiş olduğu sulu süpürgelerde en iyi filtrelerden birine yer veriyor.

HEPA filtrelerin toz partiküllerini ayırmada ne kadar etkili olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Arçelik S 4314, H10 HEPA filtresiyle gelmesi sayesinde en küçük toz partikülünün bile havaya karışmasını engelliyor. Bu sayede üst düzey bir temizlik performansı gerçekleştirirsiniz ve eviniz daha önce hiç olmadığı kadar temiz olur.

Çeşitli Aksesuarlarıyla Her Türlü Yüzeyi Temizleyebiliyor

Süpürgemizle çok farklı yüzeyleri temizlediğimiz için bu alanlara uygun başlıklara ihtiyacımız oluyor. Bu başlık ve aksesuarlar performansımızı arttırdığı gibi daha konforlu bir şekilde evimizi temizleyebilmemizi sağlıyor. Arçelik S 4314, sahip olduğu üç farklı başlıkla her türlü yüzeyde kullanılabiliyor.

Parke ve halı fırçasıyla bu tarz yüzeyleri daha rahat bir şekilde temizleme olanağı sunan süpürge, dar ağızlı ucuyla ulaşılması zor alanları bile süpürebilmenizi sağlıyor. Bu sayede evinizin kısa sürede yeniden kirlenmesi engelleniyor. Yanında gelen toz fırçasıyla ise tül ve perde gibi eşyalarımızın üzerini kirini alabilmemize yardımcı oluyor. Böylelikle evinizin temizlenmedik köşesi kalmıyor.

Emiş Gücü Ayarına Sahip Sulu Süpürge

Hiç şüphe yok ki son yıllardaki en büyük ihtiyacımız emiş gücü ayarı oluyor. Çünkü birbirinden farklı yüzeyleri temizlediğimiz günümüzde, bazen halı çeşitleri için bile farklı emiş gücüne ihtiyaç duyarız. Bu yüzden alacağımız süpürgede emiş gücü ayarı olması bir seçenekten zorunluluk haline gelmeye başladı.

Arçelik S 4314, sahip olduğu kademe ayarı seçenekleriyle temizliğinizi daha hızlı ve konforlu bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede halı üzerinde ilerlerken yaşanan yapışmalar ya da parkeyi tam temizleyememe gibi sorunlarla karşılaşmayız. Böylece çoğu süpürgede yaşanan süpürdüğümüz yerlerin üzerinden bir defa daha geçme durumunu yaşamayız.


Bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. Uzun zamandan beridir su filtreli süpürge arıyordum dikey süpürgenin yanına. Arkadaşımın evinde gördüm bu süpürgeyi ve baya da beğendim. Kendisi de met edince almaya karar verdim. Çok memnunum.

N*** K***

Kompakt Tasarımıyla Öne Çıkıyor

Süpürgeler yapıları gereği büyük oldukları için taşınması ve saklanmasında bize zorluk çıkarabilmektedirler. Gün geçtikçe daha küçük evlere sığmaya başladığımız bu günlerde özellikle süpürgelerin saklanması büyük problem oluşturuyor. Yıllardan beri sektörde olan ve kullanıcılarını gayet iyi tanıyan Arçelik markası, üretmiş olduğu bu sulu süpürgede bu sorunu tamamen olmasa da kısmen çözüyor.

Arçelik S 4314, rakiplerine göre daha kompakt bir tasarıma sahip olması sayesinde kapı arkası ya da masa altı gibi yerlerde saklanabiliyor. Bu sayede evinizde süpürge için ayrı bir yere ihtiyaç duymazsınız. 7.5 kg ağırlığı sayesinde ise taşınması oldukça kolay olan makinenin bu özelliği sayesinde öne çıktığını belirtelim.

Kullanım Kolaylığı Sağlayan Yapıya Sahip

Alacağımız sulu süpürgenin kolay kullanıma sahip olması gerekiyor. Çünkü içlerine su doldurmamız gerektiği için makinemiz oldukça ağır oluyor. 4 adet hareket kolaylığı sağlayan tekerleklere sahip olan süpürge, bu sayede temizlik yaparken daha az çaba sarf etmenizi sağlıyor. Ergonomik bir şekilde tasarlanan tutma koluyla ise kolunuzu ve belinizi ağrıtmadan süpürme işlemini tamamlamanızı yardımcı oluyor. Böylelikle uzun süre kullanımlarda oluşabilen eklem ağrıları engelleniyor.

Evinizi Temizlerken Çevrenizdekileri Rahatsız Etmeyin

Evimizi ne zaman temizlememiz gerektiği belli olmuyor. Bu sebeple süpürgemizin çok fazla ses çıkartmaması gerekiyor. 85 dB değerinde ortalama bir ses seviyesinde çalışan Arçelik S 4314, bu sayede çevrenizdekileri rahatsız etmeden akşam vakitlerinde bile kullanılabiliyor. Böylelikle gece gündüz fark etmeden temizliğinizi yapabilirsiniz.

Arçelik S 4314 S.S.S

Arçelik S 4314 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren fiyatlara sahip olan Arçelik S 4314’ü en ucuz 2450 TL’ye bulabilirsiniz. İçeriğimizde yer alan butonlara basarak anında en uygun Arçelik S 4314’lere ulaşabilirsiniz.

Arçelik S 4314 hangi filtreyi kullanıyor?

Süpürgenin en önemli parçalarından birisi filtreler olduğu için bu soru sürekli olarak karşımıza çıkıyor. Arçelik S 4314 filtre olarak H10’u kullanıyor. H10, HEPA tarzında bir filtre olduğu için en ufak toz partikülünü bile ayırıyor. Bu sayede evinizin kendisi ve havası tertemiz olur.

Arçelik S 4314 gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Bir sulu süpürge alırken ilk olarak hazne kapasitesine bakmamız gerekiyor. Çünkü süpürgenin hazne kapasitesi ne kadar yüksekse o kadar az değişime ihtiyaç duyar. Bu da bizim temizlik süremizi önemli oranda etkiler. Daha sonra makinenin motor gücünü kontrol etmeliyiz. Motor gücü doğrudan emiş performansıyla alakalı olduğu için büyük önem taşıyor. Son olarak ise yukarıda da bahsettiğimiz gibi filtresine bakmalıyız. Ayrıca süpürgenin kablo uzunluğunun, ağırlığının, başlıklarının ve ses seviyesinin kontrol edebileceğiniz diğer özellikleri olduğunu belirtelim.