Arnica Tayfun ET15102 Sulu Süpürge İncelemesi

Son yılların en çok tercih edilen sulu süpürgelerinden birisi olan Arnica Tayfun, 4 adet tekerleği sayesinde her türlü zeminde rahatlıkla hareket ettirilebiliyor. Üst kısmında bulunan tutma yeri sayesinde daha rahat bir şekilde taşınabilen süpürge, yan tarafındaki klipsleriyle kolaylıkla açılabiliyor. Bu sayede fazla güç harcamadan hazne temizliğini yapabilirsiniz. Ayrıca malzeme kalitesi yüksek olması sayesinde öne çıkan makinenin en iyi sulu süpürgelerden birisi olmayı başardığını söyleyelim.

8.8
Muhammet Akgül
Arnica Tayfun ET15102

6 metrelik kablo uzunluğu ile 9 metrelik hareket yarıçapı sunan süpürge, bu sayede bir odayı süpürdüğünüz zaman her bir bölgesine erişebilmenizi sağlıyor. Hem kuru hem de ıslak emiş türünde kullanılabilmesiyle öne çıkan makine, bu sayede her türlü temizlik ihtiyacınızı karşılayabiliyor. Ergonomik tasarımı sayesinde ise kolay kullanıma sahip olan ürün, sınırsız hareket kabiliyeti sunmasıyla kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Sahip olduğu bez filtre ile en küçük toz partikülünü dahi hapsedebilen süpürge, kenar, köşe ve döşeme başlıklarının yanı sıra dar aralık ucuna da sahiptir. Bu aparat sayesinde ulaşılması en zor olan bölgeleri bile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca koltuk temizleme aparatına sahip olan makinenin bu başlık sayesinde her türlü mobilyanızı temizleyebileceğini söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Aparat Çeşitliliği
  • Yüksek Hareket Kabiliyeti
  • İki Türlü Emiş Türünde de Kullanılabiliyor
Eksikleri
  • Emiş Gücü Ayarı Yok

Teknik Özellikleri

Emiş Turu:Islak/Kuru
Motor Gücü:2400 W
Ses Seviyesi:83 dB
Kablo Uzunluğu:6 m
Hareket Yarıçapı:9 m

Ürünü 1 ay önce aldım, 1 aydır kullanıyorum. Eskisi Arçelik marka toz torbasız süpürgeydi. Abartmıyorum Arçelik’e göre en az 3 kat daha iyi çekiyor. Evet güçlü bir cihaz olduğu için sesi biraz fazla ama kalın halıyı yerinden kaldıracak derecede güçlü çekiyor. Tipi büyük görünebilir ama hafif. Kısacası meşhur markalara çok para vermeyin. Bunu alın, uzun yıllar kullanın.

E**** Ç****

Evinizin Temizlenmeyecek Köşesi Kalmayacak

Süpürgelerde en çok canımızı sıkan durum kablonun yetişmemesidir. Bu yüzden sürekli olarak prize çıkart tak yapmak zorunda kalırız. Böyle bir durum yaşamamak için alacağımız süpürgenin uzun bir kabloya sahip olmasına önem veririz. Sektörün önde gelen markalarından olan Arnica, ürettiği Tayfun ET15102 ile bu tarz sorunlar yaşamanızı engelliyor.

Arnica Tayfun ET15102, 6 metrelik bir kabloya sahiptir. Bu kablo tam 9 metrelik bir hareket yarıçapı sunarak temizliğinizi daha rahat bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle prizlerle uğraşmadan tek bir odanın her bir köşesini temizleyebilirsiniz. Ek olarak bu süpürgenin priz iki odanın birleşimindeyse bu odaları da rahat bir şekilde süpürebileceğini söyleyelim.

İki Farklı Temizleme Türüne Sahip

Her süpürgede olmayan bir özellik olan iki farklı emiş türünde kullanılabilme günlük hayatta çok fazla işimize yarıyor. Bu tarz süpürgeler parke gibi alanları kuru emiş türünde çekerken daha zor olan halı ve kilim gibi yüzeyleri ıslak emiş türünde çekebilme olanağı sağlıyor. Bu sayede evinizi daha etkili ve verimli bir şekilde temizleyebilmenize yardımcı oluyor.

Arnica Tayfun ET15102, bu özelliğe sahip olan süpürgelerden birisidir. İki farklı emiş türüne sahip olmasının yanı sıra iki farklı haznesi olan süpürge, bu özelliğiyle temizliğinizi daha uzun süreler boyunca yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede toz haznesi dolduktan sonra bile süpürme işlemine devam edebilirsiniz.

Her Türlü Tozu İçine Çeken Su Filtreli Süpürge

Bir süpürge alırken en çok dikkat ettiğimiz özelliği motor gücüdür. Çünkü motor gücü bir süpürgenin emiş gücünü belirleyen değerdir. Dolayısıyla bu değer ne kadar yüksek olursa temizlik performansınız da o kadar iyi olur. En çok tercih edilen elektrikli ev aletleri üreticileri arasında yer alan Arnica, bu süpürgesinde oldukça yüksek güç üretimi gerçekleştiren motora yer veriyor.

Arnica Tayfun ET15102, 2400 W değerinde güç üretebilen motora sahiptir. Bu motor sayesinde süpürge, üstün emiş gücü uygulayarak her türlü tozu içerisine çekiyor. Bu sayede süpürdüğünüz yeri tekrardan temizlemenize gerek kalmaz. Böylelikle yaptığınız temizlikten aldığınız verim iki katına çıkar ve vakit kaybetmezsiniz.

Her Yüzeyde Kullanıma Uygun

Süpürgelerimizin oldukça fazla aparatının olmasını isteriz. Çünkü bu aparatlar temizleyebileceğimiz yüzey sayısını arttırıyor. Böylelikle her türlü yüzeyi daha rahat bir şekilde süpürebilirsiniz. Arnica, başlık çeşitliliğine önem veren markalardan birisidir. Bu sebeple marka ürettiği her üründe oldukça fazla sayıda aparat bulunduruyor.

Arnica Tayfun ET15102, bu ürünlerden birisidir. Süpürge, düz yüzeyler için başlığının yanında kenar, köşe, döşeme aparatlarına ve dar aralık ucuna sahiptir. Dar aralık ucu sayesinde ulaşılması zor olan bölgeleri bile temizleyebilmenizi sağlayan süpürge, kenar ve köşe aparatıyla ise bu tarz bölgeleri etkili bir şekilde süpürebilmenizi sağlıyor. Ayrıca yanında gelen döşeme aparatıyla ise koltuk ve yatak gibi eşyalarınızı temizleyebilirsiniz.


Neredeyse bir yıldır kullanıyorum. Hiç düşünmeden sipariş verin. Bazı yorumlarda çok ses çıkarıyor denmiş. Kesinlikle kafanızı karıştırmasın. Her şeyi vantuz gibi çekiyor. Süpürgeden beklenen tek bir görev var o da bu. Bugüne kadar kullandığım en güzel süpürge.

T*** B***

Kompakt Tasarımıyla Evinizde Fazla Bir Yer Kaplamaz

Su filtreli süpürgeler yapıları gereği çok fazla yer kaplayan elektrikli ev aletlerinden birisidir. Bu yüzden bu tarz süpürgeler için evimizde ayrı bir yer ayırmamız gerekiyor. Daha küçük evlere sığmaya çalıştığımız ya da evimizde boş alanın oldukça az olduğu bu günlerde ise bu durum bizi zorlayabiliyor.

Arnica Tayfun ET15102, kompakt bir tasarıma sahip olması sayesinde evinizde fazla bir yer kaplamıyor. Bunun yanı sıra masa altı ya da kapı arkası gibi bölgelerde saklanabiliyor. Böylelikle evinizde süpürgeniz için özel bir yer ayırmanıza gerek kalmaz. Ayrıca sahip olduğu aparatlarının yatak ve koltuk altlarında saklanmaya uygun olması sayesinde makinenin kullanıcıları tarafından çok beğenildiğini söyleyelim.

Yüksek Malzeme Kalitesiyle Sorunsuz Kullanım Sağlayın

Alacağı makinenin ömürlük kullanım sunmasını hiç şüphe yok ki herkes ister. Bu yüzden de malzemesi kaliteli ve darbelere dayanıklı süpürgeler birincil tercihimizdir. Yıllardan beridir sektörde olan ve ürettiği ürünlerle çok tavsiye edilen Arnica markası, son tasarımı olan Tayfun ile uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanım imkanı sağlıyor.

Arnica Tayfun ET15102, oldukça kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde her türlü cam veya taş gibi sert parçaları içerisine çekebiliyor. Bu sayede makineyi evinizde kullanabileceğiniz gibi bahçe temizliği için de kullanabilirsiniz. Ayrıca oldukça dayanıklı olan dış yüzeyi sayesinde herhangi bir düşme ve devrilme durumunda bile makinenin sorunsuz bir şekilde çalışabileceğini belirtelim.

Pedallı Süpürme Ucuna Sahip

Özellikle halı ve kilim gibi yüzeyler çok fazla derinde oldukları için düz başlıklar yeteri kadar temizleyemeyebiliyor. Bu yüzden pedallı süpürme ucuna sahip olan başlık, daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle halılarda yapışma gibi bir durum yaşamadan en etkin bir şekilde evinizi süpürürsünüz.

Arnica Tayfun ET15102 S.S.S

Arnica Tayfun ET15102 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren Arnica Tayfun ET15102’nin fiyatları 750 TL’den başlıyor. İçeriğimizde yer alan butonlardan en uygun Arnica Tayfun ET15102’ye ulaşabilirsiniz.

Arnica Tayfun ET15102’nin emiş türü ne?

Arnica Tayfun ET15102 hem ıslak hem de kuru emiş gücüne çalışabilen bir su filtreli süpürgedir. Bu özelliği sayesinde makine daha etkili bir temizlik yapabilmesinin yanı sıra her türlü kiri içerisine hapsedebiliyor.

Arnica Tayfun ET15102 gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat edilmeli?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi ilk olarak emiş türüne ve gücüne bakmanız gerekiyor. Emiş gücü doğrudan motor gücüne bağlıdır. Bu yüzden motor gücü yüksek olan süpürgeleri tercih edin. Daha sonra süpürgenin kapasitesini kontrol etmelisiniz. Çünkü kapasite sizin ne kadar süre temizlik yapabileceğinizi belirten değerdir. Son olarak ise makinenin aparatlarının, malzemesinin, kablo uzunluğunun ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz.