Sunny Esfera Sulu Süpürge İncelemesi

Oldukça işlevsel ve fonksiyonel özelliklerine sahip ürünler üretmesiyle bilinen Sunny markası, son tasarımı olan Esfera SN7SPRKRS05 ile bu durumunu en iyi şekilde icraata döküyor. Hem ıslak hem de kuru zeminlerde kullanılabilmesiyle öne çıkan süpürge, 360° dönebilen tekerlekleri sayesinde yüksek manevra kabiliyeti sunuyor. Bu sayede temizliğinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

8.5
Muhammet Akgül
Sunny Esfera SN7SPRKRS05

Saniyede 45 litre hava debisi oluşturan 2000 W değerinde motora sahip olan süpürge, bu sayede oldukça üstün bir emiş gücü uygulayarak etkin bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. 8 litrelik oldukça yüksek toz kapasitesine sahip olması sayesinde tek seferde tüm evi temizlemenize imkan veren makinenin 12 litrelik de su haznesi vardır. Bu hazne sayesinde her türlü ıslak zeminde süpürgeyi kullanabilirsiniz.

Kompakt tasarımı sayesinde evinizde fazla yer kaplamayan ürün, bu özelliği sayesinde her boyuttaki evde kullanılabiliyor. Ergonomik yapısıyla ve tek tuşla açılabilmesiyle rahat bir kullanım imkanı sunan süpürge, oldukça konforlu bir tutma sapına sahiptir. Bu sap sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi yorulmazsınız. Sunny Esfera SN7SPRKRS05, tüm bu özellikleri sayesinde en iyi sulu süpürgeler listemize girmeyi başarmıştır.

Artıları
  • Yüksek Hazne Kapasitesi
  • Üstün Emiş Gücü
  • Yüksek Manevra Kabiliyeti
  • Uygun Fiyat
Eksikleri
  • Otomatik Kablo Sarma Yok

Teknik Özellikleri

Emiş Turu:Islak/Kuru
Motor Gücü:2000 W
Toz Kapasitesi:8 L
Su Kapasitesi:12 L
Ağırlık:7 kg

Oldukça kaliteli bir makine olduğunu söyleyebilirim. Kullandığım sulu süpürgeler arasında da en hafif olanı. Fiyatı da gayet iyi. Bence bu fiyata daha iyisi bulunamazdı. Şiddetle tavsiye ederim.

A**** T****

Yüksek Kapasiteye Sahip

Alacağımız süpürgenin yüksek kapasiteye sahip olmasını isteriz. Çünkü bazen tüm evimizi, ofisi ya da işyerini temizleme ihtiyacımız oluyor. Bu tür bir temizlik için ise süpürgemizin yüksek kapasiteli olması gerekiyor. Yoksa sürekli olarak hazne boşaltımı yapmamız gerekir. Bu da hijyen ve vakit kaybına neden olur.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05, sahip olduğu 8 litrelik toz hacmi ile tüm ofis ve evinizi kapsamlı bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Sürekli olarak hazne boşaltımı yapma gereğinden kurtaran süpürge, 12 litrelik de su haznesine sahiptir. Bu hazne sayesinde ise yere dökülen her türlü sıvıyı temizleyebilirsiniz.

Halı Yıkama İmkanı Sunan Süpürge

Evimizin ya da ofisimizin en çok toz tutan yerleri hiç şüphe yok ki halılardır. Bu yüzden halılarımızın detaylı olarak temizlenmesi gerekiyor. Her ne kadar halılarımızı başkalarına yıkatabilsek bile onların ne kadar temizlediği hep aklımızda kalıyor. Bu yüzden bu süpürge kurunun yanı sıra ıslak emiş yapabilmesiyle karşımıza çıkıyor.

Süpürge sahip olduğu su haznesi sayesinde ıslak emiş yapabilme kabiliyetine sahiptir. Bu sayede makinenizi halı temizliği için de kullanabilirsiniz. 12 litrelik su haznesi sayesinde birden fazla halıyı tek seferde yıkama imkanı sunan ürün, bu özelliği sayesinde profesyonel kullanımlar için uygundur. Ayrıca bu ürünün fayans temizliğini de etkili bir şekilde yapabildiğini söyleyelim.

Uzun Yıllar Boyunca Sorunsuz Kullanılabilir

Bir süpürge alırken en çok da malzeme kalitesine önem veririz. Çünkü yüksek miktarlarda para verdiğimiz süpürgelerimizi uzun süreler boyunca kullanmak isteriz. Bu sebeple her zaman malzeme kalitesi yüksek olan süpürgeler ilk tercihlerimiz olurlar. Sunny markası da bu konuda gösterdiği özenle biliniyor.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05, malzeme kalitesi yüksek olması sayesinde her türlü darbeye karşı dayanıklıdır. Sahip olduğu dış tasarımı ile herhangi bir devrilme ya da düşme durumlarında dahi zarar görmeyen makine, esnek kordonu ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Son olarak bu ürünün cam ve taş gibi malzemeleri bile içerisine hapsedebileceğini söyleyelim. Bu sayede evinizde dökülen bardak veya tabak parçalarını güvenli bir şekilde toplayabilirsiniz.

Yüksek Manevra Kabiliyetine Sahip

Manevra kabiliyeti süpürgenin en önemli özelliklerindendir. Çünkü bu tarz süpürgeler kablolu yapıda olmalarından dolayı sürekli olarak yanımızda taşınma ihtiyacı duyuyorlar. Bu daha fazla efor sarf etmek anlamına geldiği için kısa sürede yorulmamıza neden olur. Sunny markasının üretmiş olduğu son sulu süpürge olan Esfera’da ise bu durum tam tersidir.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05, sahip olduğu 4 tekerlek sayesinde herhangi bir engele takılmadan sizi takip edebiliyor. Bu sayede gücünüzü sadece temizlik yapmak için kullanırsınız. Ayrıca tekerlekleri 360° dönebilmesi sayesinde makinenin daha rahat kullanım sağladığını belirtelim. Böylelikle uzun süre kullanımlarda dahi yorulmazsınız.


Annemler için aldık. Yeni tarz süpürgelere alışamadıkları için bunu kullanıyorlar. Hem daha etkili temizlik yapıyor hem de yıkanabilme özelliği oluyor. Kullanımının da rahat olduğunu söyledi annem. Biz memnunuz.

Ç*** G***

Halı Tarama İmkanı Sunan Süpürge

Evimizi süpürürken en çok da halıya yapışma sorunundan muzdarip oluruz. Bu sorun çok can sıkıcı olduğu gibi etkili bir şekilde temizlik yapabilmemizi engelliyor. Elektrikli ev aletleri konusunda oldukça tecrübeli olan Sunny, süpürge konusunda da bu sorunu etkili bir şekilde çözmüştür. Son tasarımı olan Esfera, bu çözümün en iyi örneklerinden birisidir.

Süpürge, yüksek emiş gücü uygulayan başlığında bir fırçaya sahiptir. Bu fırçayı açık konuma getirirseniz halının en derinlerinde bulunan toz ve kirleri bile kolay bir şekilde süpürebilirsiniz. Bu fırçalar aynı zamanda ıslak emiş türünde kullanılabilmesiyle de öne çıkıyor. Böylece yaptığınız temizlik daha etkili ve verimli olur.

Üstün Emiş Gücüne Sahip

Alacağımız süpürgenin emiş gücünün yüksek olması isteriz. Çünkü emiş gücü yüksek olmayan süpürgeler etkili bir şekilde temizlik yapamazlar. Bu yüzden de üzerinden tekrardan geçmezsek kısa sürede yeniden kirlenmeye sebebiyet verebilirler. Oldukça kaliteli başlığa ve motora sahip olan bu süpürgede ise böyle bir sorun yaşamazsınız.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05, 2000 W değerinde güç üreten motora sahiptir. Bu motor üstün emiş gücü üreterek oldukça etkili bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı oluyor. Süpürge, sahip olduğu üstün emiş gücü sayesinde boyut fark etmeden her türlü tozu süpürebiliyor. Bu sayede en ufak toz partikülünü dahi temizleyerek evinizi tertemiz yapabilirsiniz.

Oldukça İşlevsel Bir Sulu Süpürge

Sunny markasının ürünlerini oldukça işlevsel ve fonksiyonel olmasıyla biliyoruz. Hem ıslak hem de kuru emiş türünde çalışabilmesinin yanı sıra oldukça çeşitli aparatlara sahip olan süpürge, bu sayede evinizi daha etkili ve hızlı bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Süpürge düz yüzeyleri süpürebileceğiniz başlığın yanında 2 farklı aparata sahiptir.

Bu aparatlardan ilki koltuk ve kanepe başlığıdır. Bu başlık sayesinde evinizdeki koltuk, kanepe ve yatak gibi eşyalarınızı etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz. Diğer başlık ise kenar ve köşe aparatıdır. Bu aparat sayesinde ise ulaşılması en zor alanları bile rahatlıkla süpürebilirsiniz. Böylelikle evinizin her bir bölgesi daha önce hiç olmadığı kadar temiz olur.

Pratik Kullanıma Sahip

Hiç şüphe yok ki süpürgeleri her yaştan kişi kullanıyor. Bu yüzden ürünlerini herkes için üreten Sunny, son tasarımı olan Esfera’da da aynı yapıya yer vermiştir. Tek tuşla açılıp kapanmasıyla karmaşık işlemlerle sizi uğraştırmayacak olan süpürge, konforlu tutma sapıyla elinizin ağrımasını engelliyor. Ayrıca makinenin ergonomik tasarımı sayesinde uzun süre kullanımlarda yormadığını söyleyelim.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05 S.S.S

Elektrikli süpürge kuru mu ıslak mı olmalı?

Bir elektrikli süpürge alırken iki farklı emiş türü seçeneği karşımıza çıkıyor. Birincisi kuru, ikincisi ise ıslak emiş türüdür. Kuru emiş türünde süpürgeler sadece toz partiküllerini hapsederler. Islak da ise süpürgeler su haznesine sahiptirler ve temizlediği kirleri buraya aktarırlar. Çoğu süpürge sadece kuru emiş türünde çalışabilmektedir. Ancak Sunny Esfera SN7SPRKRS05 gibi bazı süpürgeler ise her iki emiş türünde de kullanılabiliyor. Hangi tür süpürge alacağınızı ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra seçmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren Sunny Esfera SN7SPRKRS05 fiyatı 560 TL’den başlıyor. En uygun fiyatlı Sunny Esfera SN7SPRKRS05’lere ulaşmak için içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Sunny Esfera SN7SPRKRS05 gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir sulu süpürge alırken ilk olarak emiş gücüne bakmamız gerekiyor. Çünkü emiş gücü doğrudan temizlik performansımızı etkilediği için ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Daha sonra süpürgenin kapasitesine bakmalıyız. Kapasite ne kadar yüksekse o kadar az hazne boşaltımıyla uğraşırız. Son olarak ise makinenin aparatlarına bakmalıyız. Aparatlar temizliğimizi daha etkin ve verimli yapacağı için büyük öneme sahiptirler. Bu sebeple alacağınız süpürgenin fazla sayıda aparatının olmasına özen gösterin.