Fakir Prestige Uno Sulu Süpürge İncelemesi

Oldukça dayanıklı ürünler üretmesiyle bilinen Fakir, son geliştirmiş olduğu Prestige Uno süpürgesiyle uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. HEPA filtresi sayesinde ortamda bulunan tüm toz partiküllerini hapseden süpürge, bu sayede astım gibi hastalığa sahip kişilerin kurtarıcısı oluyor. Ayrıca üfleme özelliği sayesinde daha etkin bir temizlik yapmanıza yardımcı olan ürünün bu özelliği sayesinde en iyi sulu süpürgeler listemize girmeyi başardığını söyleyelim.

9.1
Muhammet Akgül
Fakir Prestige Uno

Ev temizliğinde lider markalardan birisi olan Fakir, ürettiği ürünlerle kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılaması sayesinde çok fazla tercih ediliyor. Hijyen söz konusu olunca akla ilk gelen markalardan birisi olan Fakir, 4 aşamalı filtre özelliği ile temizliğinizi son derece sağlıklı bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor.

Kedi ve köpek tüyleri temizlenmesi en zor partiküllerdendir. Yanında gelen turbo fırça aparatıyla bu tarz partikülleri bile etkili bir şekilde temizleyebilen süpürge, baştan sona üst düzey konforlu bir deneyim yaşamanıza destek oluyor. Ayrıca 83 dB değerinde ses çıkartan ürünün motor koruma filtresi sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabileceğini söyleyelim.

Artıları
  • Malzeme Kalitesi
  • Yüksek Manevra Kabiliyeti
  • Üstün Temizlik Performansı
  • Yüksek Hareket Yarıçapı
Eksikleri
  • Emiş Gücü Ayarı Yok

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:1500 W
Ses Seviyesi:83 dB
Filtre:H13
Kablo Uzunluğu:6.3 m
Hareket Yarıçapı:9 m
Ağırlık:9 kg

Ürün gayet başarılı. Toza alerjisi olan kişiler için ideal bir makine. Bu makineyi almadan önce evde sürekli olarak aksırırdım. Makineyle evi temizledikten sonra yavaş yavaş azaldı ve artık böyle bir sorunum yok. Şiddetle tavsiye ederim.

Ç**** C****

4 Kademeli HEPA Filtreye Sahip

Bir süpürgenin en önemli parçalarından birisi hiç şüphe yok ki filtresidir. Çünkü filtreler hava ve tozu birbirinden ayırdığı için doğrudan temizlik performansımızı etkilerler. Bu sebeple alacağımız süpürgenin kaliteli bir filtresinin olmasına önem veririz. Elektrikli ev aleti üreticileri arasında en çok tercih edilenlerden olan Fakir markası, son üretimi olan Prestige Uno’da oldukça iyi bir filtre kullanıyor.

Fakir Prestige Uno, 4 aşamadan oluşan HEPA 13 özellikli filtreye sahiptir. Su, köpük, motor koruma ve hava filtresinden oluşan bu filtre etkili bir şekilde temizlik yapabilmeniz için özel olarak üretilmiştir. HEPA 13 özelliği sayesinde en ufak toz partikülünü dahi hapsedebilen süpürge, bu sayede sadece havayı dışarıya salıyor. Böylelikle evimizin havasını kirleten toz bulutlarıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Üfleme Özelliği Olan Sulu Süpürge

Son yıllarda üretilen bazı sulu süpürgelerde üfleme özelliği diye bir sistem bulunuyor. Bu sistem sayesinde süpürgeler sonbahar aylarında yaprakları kısa süre içerisinde temizlememize yardımcı oluyor. Önde gelen elektronik ürün üreticilerinden birisi olan Fakir, Prestige Uno adlı bu sulu süpürgesinde bu özelliğe yer veriyor.

Fakir Prestige Uno, bu özellik sayesinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi yaprakları daha hızlı bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Ayrıca güçlü bir şekilde üfleme yapabilmesi sayesinde taş, toprak ve kum gibi parçaları da bulunduğu alandan uzaklaştırabilen makinenin bu özelliği sayesinde inşaat halinde olan alanlarda kullanıcılarına büyük fayda sağladığını belirtelim.

Uzun Yıllar Boyunca Sorunsuz Bir Şekilde Kullanılabilir

Fakir markasını ürünlerinin çok kaliteli olmasından biliriz. Öyle ki markanın bazı ürünleri 5 yıl garantiyle geliyor. Markanın ürünlerine bu kadar uzun süre garanti sunmasının arkasında yatan sebep hiç şüphesiz ki malzeme kalitelerinin yüksek olmasıdır. Fakir ürettiği her üründe olduğu gibi bu süpürgesinde de malzeme kalitesinden ödün vermiyor.

Fakir Prestige Uno, üstün kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun yıllar boyunca herhangi bir parçası işlevini kaybetmeden çalışabiliyor. Çelik teller ile geliştirilen hortumu sayesinde öne çıkan süpürge, bu sayede daha dayanıklı bir yapıya sahip oluyor. Böylece süpürgeyi cam gibi tehlikeli maddeleri toplamak için dahi kullanabilirsiniz.

Üstün Performans Sağlayan Motora Sahip

Bir süpürge alırken dikkat edeceğimiz özelliklerinden birisi de motor gücüdür. Çünkü motor gücü doğrudan temizlik performansımızı etkilediği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple alacağımız süpürgenin yüksek motor gücüne sahip olmasını isteriz. Ayrıca bu yüksek gücü düşük enerji tüketimiyle sunması bizim için daha iyidir.

Fakir Prestige Uno sahip olduğu 1500 W değerinde güç tüketimi yapan motoruyla üstün emiş gücü sunuyor. Bu sayede süpürgeniz aynı güç değerindeki rakiplerine kıyasla daha fazla miktarda tozu haznesine hapseder. Sahip olduğu motor filtresiyle temizlik yaparken makinenizin zarar görmesini engelleyen ürün, toz partiküllerinin neden olduğu arızalanma gibi durumları engelliyor. Böylelikle süpürgeniz uzun yıllar boyunca performansı düşmeden çalışmaya devam eder.


İlk olarak mağazada görüp beğenmiştim. Ufak süreli bir deneyim elde ettim. Çok da beğendim açıkçası. Uygun fiyata görünce anında sipariş verdim. 2 haftadır kullanmaktayız ve evimiz tertemiz oldu. Daha önce neden almadığımızı sorguluyoruz artık. Tavsiyemdir.

A*** T***

Çeşitli Aparatlarıyla Farklı Yüzeylerde Kullanıma Uygun

Almak istediğimiz süpürgenin bolca aksesuarının olmasını isteriz. Çünkü süpürgelerimizi farklı yüzeylerde kullanacağımız için bu yüzeylerde daha etkili bir şekilde çalışmasını sağlayan başlıklara ihtiyaç duyarız. Fakir markası bu konuda gösterdiği hassasiyetle bilinen elektrikli ev aleti üreticilerinden birisidir.

Fakir Prestige Uno, yanında gelen dar uçlu başlığıyla kenar, köşe ve döşemelerin ulaşılması en zor alanlarını dahi temizleyebiliyor. Mobilya başlığıyla ise koltuk ve yatak gibi eşyalarımızı süpürebilmemizi sağlıyor. Ek olarak isteğe bağlı olarak satın alabileceğiniz başlığı sayesinde temizlenmesi en zor partiküller olan kedi ve köpek tüylerini dahi etkili bir şekilde temizleme imkanı verdiğini söyleyelim.

Ergonomik Tasarıma Sahip

Yaptığımız temizlik bazen istediğimiz zaman aralığında bitmeyebilir. Bunun en büyük nedeni de farklı bir odada toz görmemizdir. Temizlik süremizi uzatan bu gibi nedenler yüzünden yorulabilir hatta eklem bölgelerimiz ağrıyabilir. Fakir mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen bu sulu süpürgede ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Fakir Prestige Uno, ergonomik bir şekilde tasarlanması sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi eklem ağrılarının oluşmasını engelliyor. Oldukça konforlu olan tutma sapı sayesinde elinizin ağrımasını engelleyen süpürge, en yüksek performansı doğru tutuşta verdiği için bel ağrısına neden olmuyor. Bu sayede temizliğiniz ne kadar uzun sürerse sürsün eklem ağrıları yaşamazsınız.

Aksesuar Koyma Yeri Bulunan Sulu Süpürge

Evlerimiz her geçen gün daha da küçüldüğü gibi süpürgeleri koyabileceğiniz alanda o kadar sınırlı hale geliyor. Hal böyleyken makinelerimizi de daha küçük alıyoruz. Ancak aksesuarlar her zaman evimizin bir bölgesini işgal ediyor. Bunu engellemek için aksesuar koyma yerine sahip olan Fakir Prestige Uno, bu sayede hem kötü görüntüyü engelliyor hem de evimizde fazla yer kaplamasına engel oluyor.

Fakir Prestige Uno S.S.S

Fakir Prestige Uno fiyatı ne kadar?

Bu sulu süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişiklik göstermektedir. Fakir Prestige Uno’yu en uygun 1.150 TL’ye bulabilirsiniz. Dilerseniz yazımızda yer alan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Fakir Prestige Uno’lara ulaşabilirsiniz.

Fakir Prestige Uno nasıl kullanılır?

Oldukça basit tasarıma olması sayesinde daha önce hiç sulu süpürge kullanmayan kişilerin de kullanabileceği Fakir Prestige Uno, ortasında bulunan çevirme okuyla üfleme ya da çekme modunu ayarlayabilmenizi sağlıyor. İlk olarak bu ayarı yapmalısınız. Daha sonra makinenizde kullanmanız gereken başlıkları takın. Son olarak ise süpürgenin başlatma düğmesine basın ve üstün temizlik deneyimin tadını çıkartın.

Fakir Prestige Uno gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir su filtreli süpürge almadan önce ilk olarak makinenin emiş performansına bakmalısınız. Çünkü emiş performansı temizlikten alacağınız verimi ortaya koyar. Daha sonra süpürgenin filtresini kontrol etmelisiniz. Bu filtrenin HEPA özellikli olanlardan ve mümkünse çok aşamalı olması gerekiyor. Son olarak ise hazne kapasitesinin ve ses seviyesinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisiniz.