Thomas Mistral XS Sulu Süpürge İncelemesi

1700 W’lık motor gücü sayesinde üstün emiş gücü uygulayan Thomas Mistral XS, bir temizlikten almak istediğiniz performansı karşılamasıyla biliniyor. Sahip olduğu özel filtreleme sistemi sayesinde havayı temizleyen makine, bu sayede süpürme işlemini yaparken evinizin kötü kokmasına izin vermiyor. Ayrıca üstün malzeme kalitesi sayesinde öne çıkan süpürgenin yüksek manevra kabiliyeti ile en iyi sulu süpürgelerden birisi olmayı başardığını söyleyelim.

9.5
Muhammet Akgül
Thomas Mistral XS

Günümüzün en büyük sağlık problemlerinden olan astım hayatımızı çok fazla kısıtlamaktadır. Öyle ki her yerde temiz havaya ihtiyaç duyarız. Rahat bir nefes almak isteyen astım hastaları ve alerjik bünyeli kişiler için özel olarak tasarlanan süpürge, Aqua filtre sistemi ile evinizin içerisindeki havayı etkin bir şekilde temizliyor. Bu sayede havada bulunan tüm alerjenler ve toz partikülleri su haznesine aktarılıyor.

Filtresinin yıkanabilir olması sayesinde emiş gücünden kayıp yaşamayacağınız makine, ıslak çekiş özelliği ile dökülen sıvı şeyleri de vakumluyor. Bu sayede süpürgeyi hem kuru hem de ıslak emiş gücünde kullanabilirsiniz. Alt tabanında bulunan tekerlekleri sayesinde ise yüksek hareket kabiliyeti sunan makinede 3 kademeli emiş gücü seçeneği vardır. Bu sayede temizlik yaptığınız yüzeye göre süpürgeyi ayarlayabilirsiniz.

Artıları
  • Yüksek Manevra Kabiliyeti
  • Ergonomik Tasarım
  • Kaliteli Filtre
  • Yüksek Emiş Gücü
Eksikleri
  • Düşük Kapasite

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:1700 W
Kapasite:1.8 L
Kablo Uzunluğu:8 m
Hareket Yarıçapı:11 m
Ağırlık:8 kg

6 yıl kadar Thomas Genius S1 kullandım. Temizliğinden çok memnundum, şimdi Mistral XS modelini aldım. Temizlik namına tek geçerim. Ayrıca bu yeni modelde kullanım sonrası temizlik çok kolay. 5 dakika sürmüyor atık kutusunun temizlenmesi. Harika bir ürün, temiz sandığımız evden çıkanlara inanamazsınız.

İ**** T****

Polenlerin Tamamını Ortadan Kaldırın

Günlük hayatta maruz kaldığımız polen ve toz partikülleri hayatımızı kısıtlayan en büyük etkenlerden birisidir. Bu sebeple alacağımız süpürgenin en küçük toz partikülünü bile süpürebilmesini isteriz. Uzun zamandır piyasada bulunan markalardan birisi olan Thomas, son ürettiği Thomas Mistral XS modeliyle özellikle astımı ve alerjisi olan kişilerin daha rahat nefes almasını sağlıyor.

Thomas Mistral XS, sahip olduğu Aqua filtre sayesinde bir yandan evinizi süpürürken diğer yandan da havada bulunan toz partiküllerini ve alerjen maddeleri haznesine hapsediyor. Bu sayede evinizin havası temizleniyor. Ayrıca çıkarıp yıkanabilen filtresi sayesinde öne çıkan süpürgenin bu sayede uzun yıllar boyunca emiş gücü kaybetmeden kullanılabileceğini söyleyelim.

Emiş Gücü Ayarına Sahip

Bir süpürgede olması gereken en önemli özelliklerden birisi hiç şüphe yok ki emiş gücü ayarıdır. Çünkü her yüzeyin temizlik şartı aynı değildir. Bir halı daha yüksek emiş gücü isterken parke ise daha düşük güçte temizlenebilmektedir. Bu yüzden bu özellik bir sulu süpürgede muhakkak olması gerekiyor.

Sektörün öncü markalarından birisi olan Thomas, yeni nesil sulu süpürgesi Mistral XS’de Touch Tronik mekanizmasına yer veriyor. Bu mekanizma sayesinde Thomas Mistral XS, 3 kademeli emiş gücü seçeneği kullanıcısına sunuyor. Bu sayede makineyi farklı tür yüzeylerde performansınızdan ödün vermeden kullanabilirsiniz.

Üstün Manevra Kabiliyetine Sahip Süpürge

Manevra kabiliyeti bir süpürgenin en önemli özelliklerindendir. Çünkü alacağımız süpürge dikey süpürgelere nazaran ağır olduğu için temizlik işlemini zorlaştırabilir. Bunun için özel bir tasarıma sahip olan Thomas Mistral XS, 2 adet büyük ve 2 adet döner tekere sahiptir. Bu tekerlekler sayesinde süpürge, oldukça kolay bir şekilde hareket ettirilebiliyor. Böylelikle makineyi kullanırken hareket kabiliyetiniz kısıtlanmaz.

Üstün Malzeme Kalitesiyle Sorunsuz Kullanın

Alacağımız süpürgeyi uzun yıllar boyunca kullanmak isteriz. Bu yüzden de yüksek malzeme kalitesiyle üretilen ürünleri tercih ederiz. Alman kalitesini evimize taşıyan Thomas markası, ürettiği ürünlerle uzun yıllar boyunca kullanılabilmesiyle biliniyor. Markanın son tasarımı olan Thomas Mistral XS’de de aynı durum geçerlidir. Süpürge oldukça kaliteli malzemelerden üretilmesi sebebiyle darbelere karşı dayanıklıdır. Bu da süpürgeyi sorunsuz bir şekilde kullanabilmenizi sağlar.


Bebeğimin alerjisi çıktığı için çok araştırıp bu markayı buldum ve kesinlikle güzel. Toz torbalı süpürge ile temizlik yapılmıyormuş meğer. Sadece alerjisi, astımı olanlar değil herkes almalı bence. Ürün gerçekten güzel, söküp yıkamakta kolay. Yerleri silmeye bile gerek kalmıyor, muhteşem.

H*** K***

Ergonomik Tasarıma Sahip

Alacağımız süpürgenin kullanımının kolay ve pratik olmasını isteriz. Çünkü bu makineleri her an kullanma ihtiyacımız ortaya çıkabiliyor. Oldukça konforlu olan tutma kolu sayesinde uzun süreler boyunca kullanıma uygun olan süpürge, bu sayede ağrıtma yapmadan temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Ayrıca oldukça esnek yapılı hortumu sayesinde en dar alanlara bile ulaşabiliyor.

Evimizi temizlerken eklem ağrıları yaşamamız herkesin başına gelen problemlerden birisidir. Bu problem aslında süpürgeyi doğru kullanmamamızdan kaynaklanıyor. Acelemiz olduğu ya da fazla vakit harcamak istemediğimiz zamanlarda makineyi hızlı bir şekilde kullanırız. Bu da özellikle bel olmak üzere eklem ağrılarına sebebiyet verir. Thomas Mistral XS, en yüksek performansı en doğru kullanımda vermesi sayesinde böyle bir durumla karşılaşmanızı engelliyor. Bu sayede hem işinizi hızlıca halledersiniz hem de ağrı ya da sızı yaşamazsınız.

Her Türlü Yüzeyde Kullanıma Uygun

Alacağımız süpürgeyi her yerde kullanmak isteriz. Bu yerler arasında mobilyalar, halı gibi sert zeminler ve dar alanlar yer alıyor. Elektrikli süpürge sektöründeki en iyi markalar arasında yer alan Thomas, ürettiği ürünlerinin geniş yelpazede kullanılabilmesiyle öne çıkıyor. Markanın son tasarımı olan Mistral XS’de de bu durum aynen geçerlidir.

Thomas Mistral XS, kutu içerisinde halı ve sert zeminlere uygun başlığa sahiptir. Bu başlık sayesinde normal ev temizliğinizi etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Süpürge, mobilya altı gibi alanlara ulaşabilmesi için ise oynar başlı parke aparatına dar alanlara girebilmesi için de ince başlığa sahiptir. Bu aparatlar sayesinde makinenizle her türlü yüzeyi temizleyebilirsiniz. Ayrıca süpürgenin yanında toz alma aparatı ve döşemelerdeki suyu alabilmek için vakumlama aparatı geldiğini de söyleyelim.

Yüksek Hareket Yarıçapı Olan Su Filtreli Süpürge

Süpürge kullanırken en çok canımızı sıkan durumlardan birisi sürekli olarak kabloyu prize çıkart tak yapmamızdır. Kablonun yetişmediği durumlarda bunu mecburen yapmak zorunda kalıyoruz. Thomas Mistral XS, 8 metrelik kabloya sahip olması sayesinde bir daha böyle bir durum yaşamanızı engelliyor. 11 metrelik hareket yarıçapı olan makinenin en az iki odanızı rahatlıkla süpürebileceğini söyleyebiliriz.

Islak Çekiş Özelliğine Sahip

Yaşam alanımız her zaman tozlanmak zorunda değil. Bazen parke ya da fayansların üzerine su gibi sıvı maddeleri de dökebiliriz. Geleneksel süpürgelerle bu durum karşısında yapabileceğimiz hiçbir şey bulunmuyor. Ancak Thomas markası ürettiği bu süpürge sayesinde böyle durumlarda bile temizlik yapabiliyor. Cihaz sahip olduğu ıslak çekiş özelliği ile her türlü sıvıyı içerisine çekebiliyor.

Thomas Mistral XS S.S.S

Thomas Mistral XS fiyatı ne kadar?

Thomas Mistral XS fiyatları satılan yere göre değişse de süpürgeyi en uygun 6800 TL’ye bulabilirsiniz. Dilerseniz en uygun fiyatlara yazımızda bulunan butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Thomas Mistral XS alerjisi olan kişiler için uygun mu?

Özellikle astım hastaları ve alerjisi olan kişiler için uygun olan Thomas Mistral XS, özel olarak geliştirilmiş filtresi sayesinde havayı derinlemesine temizleyerek toz partiküllerini hazneye aktarıyor. Bu sayede yaşam alanınız tertemiz bir havaya sahip olur.

Thomas Mistral XS gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Bir sulu süpürge alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü emiş gücü temizlik performansımızı arttıran ya da azaltan değerdir. Bu yüzden alacağımız makinenin emiş gücünün yüksek olmasına dikkat edin. Daha sonra süpürgenin filtresinin kaliteli olup olmadığına bakmalısınız. Çünkü filtre havamızın kalitesini belirleyen etkenlerdendir. Bu sebeple HEPA özellikli filtrelere sahip olan süpürgeleri tercih edin. Son olarak ise süpürgenin kapasitesinin, manevra kabiliyetinin, ağırlığının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisiniz.