Arnica Bora ET11133 Sulu Süpürge İncelemesi

Fiyat performans konusunda üstün olan ürünleriyle öne çıkan Arnica, elektrikli ev aletleri konusunda lider markalardan birisidir. Ürettiği her ürünle kullanıcıları tarafından çok sevilen marka, yüksek performansla uygun fiyatı birleştiren süpürgeleriyle çokça tercih ediliyor. Bu ürünlerden birisi olan Arnica Bora ET11133, sahip olduğu HEPA 13 filtresiyle hava ve tozu etkili bir şekilde ayırabiliyor. Ayrıca yanında gelen aksesuarları sayesinde her türlü yüzeyde kullanılabilen makinenin bu özelliği sayesinde en iyi sulu süpürgeler arasına girmeyi başardığını söyleyelim.

9.1
Muhammet Akgül
Arnica Bora ET11133

360° dönebilen hortumu sayesinde temizliğinizi daha rahat bir şekilde yapabilmenize yardımcı olan süpürge, ses yapmayan kauçuk tekerlekleri ile yüksek manevra kabiliyeti sunuyor. Otomatik kablo sarıcı özelliği sayesinde temizliğiniz bittiği anda uğraşmadan kaldırılabilen makine, elektronik emiş gücü ayarı ile her türlü yüzeyde zorlanmadan temizlik yapabilmenizi sağlıyor.

Yanında gelen çeşitli başlıkları sayesinde perdeden tutun koltuğa halıdan kenar köşelere kadar her türlü bölgeyi rahatlıkla temizleyebilmenizi sağlayan ürün, bu özelliği sayesinde en kullanışlı sulu süpürgelerden birisi olmayı başarıyor. Ayrıca patentli özel su filtreleme sistemi ile havayla tozu etkili bir şekilde birbirinden ayıran makinenin bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağladığını söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Temizlik Performansı
  • Hoş Kokulu Parfüm
  • Emiş Gücü Ayarı
  • Başlık Çeşitliliği
Eksikleri
  • Siklon Filtre Yok

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:850 W
Filtre:H13
Kablo Uzunluğu:6 m
Hareket Yarıçapı:9 m

Çok güzel her şey için ayrı ayrı başlığı var. Eğer o kadar başlığı tak çıkar yapmaktan süpürge ucu kolayca yıpranmazsa başka sorun olunacağını sanmıyorum. Sesi de aşırı yüksek değil zaten yeni sayılabilecek bir ürün. Ama beklediğimden ağır bir makine açıkçası. Gayet memnunum emiş gücünden ve şıklığından.

Z**** T****

Yüksek Manevra Kabiliyetine Sahip

Süpürgeyi kullanırken en çok da bir yere takılıp kalmasından şikayetçi oluruz. Bu yüzden alacağımız süpürgenin yüksek manevra kabiliyetine sahip olmasını isteriz. Uzun yıllardan beridir süpürge sektöründe yer alan Arnica, kullanıcılarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamasıyla biliniyor. Son tasarımı olan Bora ET11133’de de durum aynen devam ediyor.

Arnica Bora ET11133, sahip olduğu büyük tekerlekleri sayesinde manevra kabiliyetinizi hiç deneyimlemediğiniz kadar arttırıyor. Bu sayede halı üzerinde gezerken ya da odalar arasında geçiş yaparken takılma yaşamazsınız. Ayrıca bu tekerleklerin ergonomik bir tasarımı olması sayesinde ses çıkartmadığını söyleyelim.

Yüksek Performansıyla Her Türlü Tozu İçine Çeker

Bir sulu süpürgeden en çok da beklediğimiz şey yüksek performansa sahip olmasıdır. Çünkü halı, kilim gibi bazı yüzeyler vardır ki tozlar derinlerde olduğu için daha yüksek emiş gücüne ihtiyaç duyarlar. Bunun bilincinde olan Arnica mühendisleri son geliştirmiş olduğu Bora ET11133 modelinde oldukça güçlü bir motora yer vermektedirler.

Arnica Bora ET11133, 850 W değerinde güç üreten motora sahiptir. Bu motor etkili bir şekilde gücünü başlığa aktararak üstün emiş gücü sağlar. Bu sayede evinizin neresini temizlerseniz temizleyin üstün emiş gücüyle en ufak tozu dahi atlamazsınız. Ayrıca bu süpürgenin yüksek motor gücüne rağmen düşük enerji tüketimiyle öne çıktığını söyleyelim.

Elektronik Emiş Gücü Ayarıyla Her Türlü Yüzeyi Temizleyebiliyor

Sulu süpürgelerle halı kilim gibi yüzeylerin yanı sıra koltuk gibi eşyalarımızı da temizleriz. Tek bir emiş gücü uygulayan süpürgeler bu tarz yüzeyleri etkili bir şekilde temizleyemeyebiliyor. Bu yüzden alacağımız süpürgede emiş gücü ayarı olmasına önem veririz. Sektördeki önemli markalardan birisi olan Arnica, kullanıcılarının bu ihtiyacına da bu süpürgede karşılıyor.

Son yıllarda çoğu süpürgede karşımıza kan kademeli emiş gücü ayarı Arnica Bora ET11133’de de bulunuyor. Süpürge sahip olduğu bu özellik sayesinde her türlü yüzeyi rahat bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Böylece halı gibi yüzeyleri temizlerken yapışma gibi durumlar yaşamazsınız.

Özel Filtreleme Sistemi ile Havanız Tertemiz Olsun

Filtreler toz ve havayı birbirinden ayırdığı için bir süpürgenin en önemli sistemlerinden birisidir. Bu yüzden alacağımız süpürgenin oldukça iyi bir filtreleme sistemine sahip olmasına önem veririz. Yıllardan beri en çok tercih edilen elektrikli ev aleti markası olan Arnica, son üretimi olan Bora ET111333 modelinde kaliteli bir filtreleme sistemine yer veriyor.

Sulu süpürgeler arasında en çok tercih edilen modellerden birisi olan Arnica Bora ET11133’de HEPA 13 filtresi bulunuyor. Bu filtre sayesinde süpürge hava ve tozu etkili bir şekilde birbirinden ayırıyor. Bu sayede en küçük toz partikülleri bile suyun içerisine gidiyor ve toz bulutu oluşumu engelleniyor. Böylelikle evinizin havası her zaman temiz oluyor.


Uzun zamandır Arnica Bora 4000 kullanıyorum çok memnunum o nedenle yazlık için de aynısını aradım ama artık üretilmediği için bu modeli aldım. Sesi daha az, diğer her şey aynı çekiş gücü gayet iyi kullanışlı bir süpürge, sulu süpürge almayı düşünenlere tavsiye ederim.

B*** İ***

Çeşitli Başlıklarıyla Her Türlü Yüzeye Uygun

Bir süpürge alırken en çok da sahip oldukları başlıklara bakarız. Çünkü süpürgeyle halı gibi yüzeylerin yanı sıra koltuk, yatak ve dolap içlerini de temizleriz. Her türlü yüzeyde temizlik yapabilmesi için özel olarak tasarlanan Arnica Bora ET11133, 5 farklı başlıkla beraber geliyor. Böylelikle yüzeyleri temizlerken daha rahat olursunuz.

Sert zemin başlığı ile halı ve parke gibi alanları süpürebilmenizi sağlayan makine, dar aralık ucuyla ulaşılması zor olan bölgeleri bile rahat bir şekilde temizlemenize yardımcı oluyor. Tur başlığı ile ise temizlenmesi zor olan bölgeleri süpürebileceğiniz ürün, yatak gibi alanlarda kullanabileceğiniz koltuk temizleme başlığına sahiptir. Ayrıca bu süpürgenin yanında gelen fırçayla tül ve perdeleri de temizleyebildiğini söyleyelim.

Yüksek Manevra Kabiliyetine Sahip

Manevra kabiliyetinin yüksek olması bir süpürgede aradığımız en önemli özelliklerden biridir. Çünkü bu süpürgeler büyük yapıda oldukları için hareket ettirmesi daha zordur. Oldukça büyük olan tekerlekleri sayesinde herhangi bir yere takılmadan hareket edebilen süpürge, 360° dönebilen özel çelik hortuma sahiptir. Bu hortum sayesinde en dar alanlara bile rahatlıkla girebilirsiniz.

Hoş Kokulu Parfüme Sahip

Evimizi süpürürken ortaya çıkan kötü kokuyu kimse istemez. Bu yüzden alacağımız süpürgelerin filtrelerinin iyi olduğundan emin oluruz. HEPA 13 filtresi sayesinde tozla havayı etkili bir şekilde ayıran makine, bu sayede toz bulutu oluşumu engelleyerek havanızın kalitesini bozmuyor. Ayrıca süpürgenin hoş kokulu parfümle beraber gelmesi sayesinde çok sevildiğini belirtelim.

Ergonomik Tasarımıyla Kullanımı Kolay Olan Sulu Süpürge

Ergonomik tasarıma sahip olması sayesinde hem taşınması hem de saklanması kolay olan süpürge, bu özelliği sayesinde temizlik bittikten sonra kısa sürede toplanabiliyor. Oldukça konforlu olan tutma sapıyla daha rahat bir şekilde süpürme imkanı sunan makine, kolay bir şekilde hareket ettirilebilmesi sayesinde uzun süre kullanımlarda yormuyor. Bu sayede herhangi bir şekilde eklem ağrısı çekmezsiniz.

Arnica Bora ET11133 S.S.S

Arnica Bora ET11133 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren Arnica Bora ET11133’nin fiyatları en düşük 1500 TL’ye satılıyor. İçeriğimizde bulunan butonlardan en uygun fiyatlı Arnica Bora ET11133’lere ulaşabilirsiniz.

Arnica Bora ET11133 hangi filtreyi kullanıyor?

Bu sulu süpürge filtre olarak HEPA 13’ü kullanıyor. HEPA 13 filtreler toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırabiliyor. Böylelikle en küçük toz partikülü bile filtreleniyor ve toz bulutu oluşumu engelleniyor.

Arnica Bora ET11133 gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir sulu süpürge alırken ilk olarak motor gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü motor gücü ne kadar yüksek olursa temizlikten aldığımız performans da o kadar iyi olur. Daha sonra süpürgenin filtresine ve kapasitesine bakmalıyız. Son olarak ise makinenin başlıklarının, kablo uzunluğunun ve ağırlığının sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.