Karcher Wd 5 Premium Sulu Süpürge İncelemesi

Yenilikçi tasarımı sayesinde saniyeler içerisinde filtreyi çıkartıp temizleyebileceğiniz Karcher Wd 5, entegre filtre temizleme özelliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde tek bir düğmeye basarak kirli filtrenizi güçlü hava buharlarıyla temizleyebilirsiniz. Böylece emiş gücünüz azalmadan temizliğe devam edebilirsiniz. Ayrıca mükemmel ötesinde bir temizlik performansına sahip olan ürünün bu sayede en iyi sulu süpürgeler listemize ilk sıralardan girmeye hak kazandığını belirtelim.

9.7
Muhammet Akgül
Karcher Wd 5 Premium

Sadece 1.100 W değerinde enerji tüketimi yaparak 1.800 W’lık emiş gücü uygulayabilen süpürge, bu özelliği sayesinde temizlikten alacağınız performansı %80 oranında arttırıyor. 25 litre kapasiteye sahip olan ve paslanmaz çelikten üretilen haznesi olan ürün, bu sayede uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor. Ayrıca büyük hanesi sayesinde daha fazla alanı tek seferde süpürebiliyor.

Hem ıslak hem de kuru temizleme için ideal filtreye sahip ürün, toz ve havayı etkili bir şekilde ayırarak hazneye aktarıyor. Sahip olduğu başlıkları ile her türlü her türlü yeri temizlemek için kullanılabilen süpürge, basınçlı hava üfleme fonksiyonu ile toz, toprak ve yaprak temizliği için uygundur. Ek olarak bu ürünün yenilikçi zemin başlığı ile yüksek emiş gücü sunduğunu belirtelim.

Artıları
  • Üstün Temizlik Performansı
  • Yüksek Hazne Kapasitesi
  • Kolay Filtre Temizleme
  • Üfleme Fonksiyonu
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:1100 W
Emiş Gücü:240 AW
Kapasite:25 L
Kablo Uzunluğu:5 m
Emiş Hortumu Uzunluğu:2.2 m
Ağırlık:8.7 kg

Makinenin oldukça güzel olduğunu söyleyebilirim. Üründe ıslak ve kuru vakum özelliğinin yanı sıra püskürtme yani hava üfleme özelliği de var. Bahçenizdeki yaprak ve diğer hafif çöpleri temizlersiniz. Tavsiye ederim.

İ**** Y****

Patentli Filtre Çıkarma Teknolojisine Sahip

Bir süpürgenin en önemli parçalarından birisinin filtresi olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Ancak filtreler sürekli olarak temizlenmesi gerekmesi nedeniyle çok fazla vaktimizi alıyor. Uzun yıllardan beri üst segmentte ürün tasarlayan Karcher, kullanıcılarının bu sorununu görüyor ve yeni nesil bu sulu süpürgesinde yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Karcher Wd 5, kirle temas etmeden hızlı ve kolay bir şekilde filtre değişimi yapabilmesiyle öne çıkıyor. Bu sayede süpürgenizle hem ıslak hem de kuru vakumu kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca entegre filtre temizleme özelliğine sahip olan filtrenin tek bir düğmeye basarak güçlü buharlar sayesinde temizlenebileceğini söyleyelim. Böylece süpürgeniz ilk aldığınız zamanlardaki gibi güçlü performansla çalışır.

Düşük Enerji Tüketimi Yüksek Emiş Gücü Olan Sulu Süpürge

Süpürge alırken en çok da motor gücüne dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü motor gücü süpürgemizin ne kadar emiş gücü sağlayabileceğini belirtir. Bu yüzden ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Her ne kadar çok yüksek motor gücüne sahip olmasa da Karcher Wd 5, yeni nesil motor teknolojisi sayesinde sahip olduğundan daha yüksek bir performans sergiliyor.

1100 W değerinde güç tüketimi yapan motora sahip olan süpürge, 1800 W’a eşdeğer bir performans sunuyor. Bu sayede makine daha iyi bir emiş gücü sergilerken düşük enerji tüketimi yapıyor. Böylelikle elektrik faturanızın gereksiz yere şişmesini engellemiş olursunuz. Ayrıca bu makinenin 240 W’lık oldukça güçlü bir emiş gücü uyguladığını belirtelim.

Yüksek Kapasiteli ve Dayanıklı Hazneye Sahip

Bir süpürgede en çok dikkat ettiğimiz yer hiç şüphe yok ki toz haznesidir. Çünkü toz haznesi bizim o süpürgeyi ne kadar uzun bir süre boyunca kullanabileceğimizi belirleyen ana etkendir. Bu sebeple süpürge alacağımız zaman toz hazne kapasitesi yüksek olan modelleri tercih ederiz. Sulu süpürge sektöründe en köklü markalardan olan Karcher, kullanıcılarının her türlü ihtiyacını karşılamasıyla biliniyor.

25 litrelik oldukça yüksek kapasiteli hazneye sahip olması sayesinde tek seferde daha çok alanı süpürebilen Karcher Wd 5, böylece sürekli olarak boşaltım yapmanızı önlüyor. Böylelikle hazne boşaltımı sırasında yaşadığınız hijyen ve zaman kaybı azalıyor. Tamamen paslanmaz çelikten üretilen haznesiyle darbelere karşı dayanıklı olan makine aynı zamanda cam ve taş gibi tehlikeli maddeleri içine çekebiliyor. Böylelikle evinizde bardak ve tabak gibi malzemeler kırıldığı zaman tehlikeli durumlarla karşılaşmanız önlenir.

Üfleme Fonksiyonu Olan Sulu Süpürge

Sonbahar aylarında en çok da düşen yapraklarla uğraşırız. Oldukça geniş bir alana yayılması nedeniyle bu yaprakların temizlenmesi de bir hayli zordur. Bu gibi durumlar için geliştirilmiş üfleme fonksiyonuna sahip olan makine, yaprakların yanı sıra kum, toprak ve diğer maddeleri bulunduğunuz alandan dışarıya doğru sürükleyebiliyor. Bu sayede temizlenmesi en can sıkıcı olan tozları bile kolaylıkla bulunduğunuz yerden uzaklaştırabilirsiniz.


Çok kaliteli bir süpürge. Daha önceden de sulu süpürge kullanmıştım ve hiç bu kadar iyisine denk gelmemiştim. Atölyede çalıştığım için sürekli olarak toza maruz kalıyorum. Bu yüzden aldım ve çok memnun kaldım.

M*** Y***

Depolanması ve Kullanılması Kolay

Alacağımız süpürgenin kompakt ve ergonomik bir tasarımının olmasına önem veririz. Çünkü bu makineler yapıları gereği oldukça büyük bir alan kaplarlar ve ağırdırlar. Bu sebeple kolay kullanılabilen süpürgeleri tercih ederiz. Karcher markası uzun yıllardan beri sektörde varlığını göstermesi sebebiyle alanının en iyi ürünlerini üretmesiyle biliniyor.

Karcher Wd 5, sahip olduğu ergonomik tasarımı sayesinde kolay bir kullanıma sahiptir. Hızlı bir şekilde konteynerı boşaltılabilmesi sayesinde öne çıkan makinenin vakum borusu ve zemin nozulu kolayca depolanabiliyor. Bu sayede makineyi hızlı bir şekilde toplayabilirsiniz. Ek olarak bu ürünün yenilikçi zemin başlığı ile pratik kullanıma sahip olduğunu söyleyelim.

Aparatlar İçin Depolama Alanına Sahip

Hiç şüphe yok ki özellikle bu gibi büyük süpürgelerde en büyük sıkıntımız kapladıkları yerdir. Bir de aparatlarını muhafaza etmek ayrı bir derttir. Çünkü bu aparatlar küçük yapıya sahip oldukları için kaybolabilmektedirler. Bu yüzden sürekli olarak yakınımızda tutmamız gerekiyor. Karcher Wd 5, sahip olduğu depolama alanı sayesinde küçük aparatlarınızı yerleştirebilmenizi sağlıyor. Bu sayede kullanmak istediğiniz an elinizin altında hazır olur.

Oldukça Geniş Uygulama Alanı Olan Süpürge

Alacağımız süpürgenin her türlü alanda kullanabilmek isteriz. Bu yüzden de oldukça çeşitli uygulama alanına sahip sulu süpürgeler bizim için idealdir. Karcher WD 5, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu sulu süpürgeyi atölyelerin yanı sıra restorasyonlar, dış alanlar, bahçeler, garajlar, hobi alanları, depolar, giriş alanlarında ve araç içi temizlemede kullanabilirsiniz. Böylece farklı bir iş için başka süpürge almaya gerek duymazsınız.

Karcher Wd 5 Premium S.S.S

Karcher Wd 5 Premium fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişen fiyatlara sahip olan Karcher Wd 5 Premium en düşük 3.100 TL’ye satılıyor. Dilerseniz içeriğimizde yer alan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Karcher Wd 5 Premium’a ulaşabilirsiniz.

Karcher Wd 5 Premium ıslak mı kuru mu emiş türünde?

Karcher Wd 5 Premium hem ıslak hem de kuru emiş türünde çalışabilmesiyle öne çıkan bir sulu süpürgedir. Bu sebeple ihtiyaç duyduğunuz anda makineyi her iki türde de kullanabilirsiniz.

Karcher Wd5 Premium gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

İlk olarak alacağınız süpürgenin emiş gücünü kontrol etmeniz gerekiyor. Çünkü emiş gücü bir süpürgenin en önemli özelliğidir ve ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Daha sonra süpürgenin hazne kapasitesine bakmalısınız. Hazne kapasitesi ne kadar yüksekse o kadar fazla alanı süpürebilirsiniz. Son olarak ise makinenin filtresinin kalitesini ölçmelisiniz. Çünkü filtre tozla havayı birbirinden ayırdığı için temizlik performansınızı doğrudan etkilemektedir. Ayrıca aksesuar, ağırlık ve ses seviyesinin süpürgede kontrol edebileceğiniz diğer özellikler olduğunu söyleyelim.