En İyi 10 Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge Tavsiyesi

Sanayi tipi ıslak kuru süpürge modelleri sayesinde kolaylıkla tozsuz ve temiz bir ortam oluşturabilirsiniz. Sanayi tipi süpürge modelleri, kullanılacağı alana göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu seçimler sayesinde %100’e kadar tozsuz alan elde edebilmek mümkün. Sizler için hangi ürün hangi kalitede ve ne kadar çok tercih edilebiliyor, bunları araştırdık.

SıraModelGüçSYblog Puanı
1Cleanvac EWD 602240010/9.9
2Safran280010/9.8
3Safran 3360010/9.7
4Rtrmax RTM8060240010/9.7
5Cleanvac WD 1203360010/9.8
6Cleanvac WD 803360010/9.7
7Star WD 603360010/9.7
8Omax360010/9.6
9Amsterdam360010/9.7
10Ottomax OTX3MT420010/9.8
Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge Modelleri

En çok tercih edilen sanayi tipi ıslak kuru süpürge modelleri arasında birçok marka ve model bulabilirsiniz. Hem ıslak hem de kuru özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir ürün olan bu cihazlar da kullanımı kolaylaştıran ve keyifli hale getiren pek çok aparat bulunuyor. Siz de en çok tercih edilen sanayi tipi ıslak kuru süpürge modellerini incelemek istiyorsanız, listemize bir göz atın!

İşte 2024 yılının en iyi sanayi tipi ıslak kuru süpürge modelleri…

Cleanvac EWD 602

Cleanvac EWD 602, sanayi tipi süpürme özelliğinin yanı sıra halı ve koltuk temizleme özelliklerine de sahiptir. Bu yüzden oto kuaförler, halı yıkama şirketleri ve mağazalar fazlasıyla tercih ediyor.

PerformansYok
Kalite

Ürün Detayı

Çift fanlı yüksek düzey vakum motorları ile güçlü ve sürekli vakumlama yapan Cleanvac EWD 602, derinlemesine temizlik yapar. Filtre yüzeyi ve sahip olduğu geniş hacmi sayesinde uzun süre bakıma gerek duymadan kesintisiz kullanılabilir. Mermer, halı, mozaik, parke ve seramik gibi pek çok alanda kullanım için uygundur. Kuru ve ıslak zeminden yüksek seviyede vakumlama işlemi yapar.

Ölçüler55 x 60 x 100 cm
Kirli Su Haznesi Kapasitesi60 L
Temiz Su Haznesi Kapasitesi17 L
Voltaj220 – 50
Motor Gücü2.400
Temiz Su Tankı8
Kazan Kapasitesi60
Hava Akışı6.500
Ağırlık33

Kullanıcı Yorumları

👤 AŞ: Gücü ve performansı oldukça yerinde bir süpürge. Birkaç deneme sonrasında ne kadar pratik kullanıma sahip olduğunu keşfettik. Kısa sürede derinlemesine temizlik isteyenler için kesinlikle tvsiye ediyorum.

👤 HG: İndirimli fiyattan satın aldım. Ancak muadillerine oranla fiyatı zaten çok uygundu. Hem ıslak hem de kuru olması açısından tercih etmiştik. Çok beğendik. Kesinlikle sanayi tipi en iyi ürün bu derim.


Safran Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge

Safran DW 752 C sanayi tip süpürge, 2 adet vakum motoruna sahiptir. Aynı zamanda 1400 x 2 toplamda 2800 watt emiş gücüne sahiptir. Hem ıslak hem de kuru olma özelliği ve çelik kazanıyla performans birincisi bir üründür.

PerformansYok
Kalite
Fiyat

Ürün Detayı

Kum ve toz gibi küçük partiküller halindeki maddeler, patlayıcı ve yanıcı asit gibi yakıtlar dışındaki tüm sıvıları vakumlayabilen Safran Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge, imalathane, camiler, okul ve hatta servis araçları içerisinde kullanmak için uygundur. 75 litrelik çelik, silindir kazanı bulunan bu ürün tekerlekli bir arabaya sahiptir. Kolaylıkla taşınabilen sanayi tipi ıslak kuru süpürge, isteğe göre tek ya da çift vakum motor çalışabilir. Süpürge üzerinde standart olarak 2,5 m uzunluğunda süpürge hortumu vardır. Pek çok aksesuar da süpürgenin içerisinde bulunmaktadır.

Voltaj220 – 50
Motor Gücü2.800
Kazan Kapasitesi75

Kullanıcı Yorumları

👤 YP: Profesyonel süpürge isteyenlerin beğenebileceği bir ürün. Burada anlatıldığı gibi performansı var. Bir süredir kullandığımız için yeni iş yeri için de bu üründen sipariş vereceğiz. Teşekkürler.

👤 ÇM: Vakum gücü çok kuvvetli. Kısa sürede pek çok yerin temizliği yapılabiliyor.


Safran 3 Motorlu Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge

Safran 723 sanayi tipi süpürge, makineler arasında vakum gücü 3600 w ile en yüksek olan üründür.

PerformansYok
Kalite
Fiyat

Ürün Detayı

Islak ve kuru temizlik yapabilme özelliğine sahip olan 3 vakum motorlu sanayi tipi süpürge, çelik kazanlı endüstriyel tipte bir üründür. 72 litrelik çelik, silindir kazanıyla dikkat çeken model, tekerlekli yapısıyla kolaylıkla taşınabiliyor. Üzerindeki her motoru için ayrı çalıştırma düğmelerini kullanarak dilediğiniz motoru çalıştırabilirsiniz.

Voltaj220 – 50
Motor Gücü3.600
Kazan Kapasitesi72
Hortum Boyu2,5 m

Kullanıcı Yorumları

👤 TA: Ürün çok güzel. İşimi fazlasıyla gördü. Açıklamada yazan boru vs içinden çıkmadı ama bunu bildirmedim. Benim için başlık ve hortumu önemliydi. Teşekkürler.

👤 ED: Ürünü beğendim, taktım çalıştırdım. Mükemmel bir emiş gücü var. Mağaza ürünü hızlı kargoladı. Teşekkür ederim. Alacak arkadaşlar hiç düşünmesin. Islak ve kuru emil gücü var. İsterseniz tek motor isterseniz 3 motor çalıştırın.


Rtrmax RTM8060

Yüksek performansı ve paslanmaz gövdesi ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ıslak kuru temizlik yapan süpürge mi arıyorsunuz? Rtrmax RTM8060, kaliteli tasarımı ve uygun fiyatı ile göz dolduruyor.

PerformansYok
Kalite
Fiyat

Ürün Detayı

Rtrmax RTM8060’ın en büyük özelliği çift fanlı by-pass vakum motorlarına sahip olmasıdır. Birbirinden farklı çalışabilen motorlarıyla fark yaratan üründe 2 adet vakum motoru bulunuyor. Hem kullanım hem de taşıma kolaylığı sağlayan kolu sistemi kullanıcılardan tam not alıyor. Kolaylıkla temiz su doldurup kirli suyu boşaltabileceğiniz farklı depo alanına sahiptir. Kuru ve ıslak vakumlama özelliği sayesinde halı, sert zemin ve koltuk gibi çeşitli alanlarda vakumlama yapabilirsiniz.

Voltaj220 – 50
Motor Gücü2.400
Kazan Kapasitesi60
Hortum Boyu2,5 m
Ağırlık28 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 TR: Tavsiye üzerine tercih ettiğim bir ürün. İlk olarak markasını araştırdım, yorumlara bakıp satın aldım. Genel olarak kullanımı rahat ve performansı yüksek. Bu yüzen tavsiye ediyorum.

👤 PŞL: Ürünü satın aldıktan iki gün sonra elime ulaştı. Üstelik büyük indirim günlerinde almıştım. Hızlı gönderim için çok teşekkürler. Çok detaylı kullanım sağladım. İnceledim. Tavsiye edebileceğimiz bir ürün.


Cleanvac WD 1203

Cleanvac WD 1203 model ıslak kuru süpürge, adından da anlaşılacağı gibi katı cisimlerin ve sıvı atıkların toplanması için üretilen profesyonel kalitede ve sağlamlıkta bir süpürgedir.

PerformansFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Motor gücü ve kazan kapasitesi diğer modellere göre daha fazladır. Sanayi tipi bu model de, paslanmaz çelik gövdesi, yüksek güce sahip motoru, ıslak kuru vakum özelliği ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. WD 1203, alçı tozu ve benzeri ince tozların temizliği olacak alanlarda kullanıma uygundur. Bu sayede en ince tozları bile sorunsuz bir şekilde süpürebilir.

Voltaj230
Motor Gücü3.600
Kazan Kapasitesi80
Hava Akışı8.000

Kullanıcı Yorumları

👤 YHR: Fiyatının pahalı olmasına bakmayın. Fabrika için tercih ettik. İşimizi kısa sürede halledebiliyoruz. Güzel bir ürün.

👤 ES: Sipariş sonrasında kargo için biraz sıkıntı yaşadık. Adres karışıklığı yüzünden geç teslim aldık. Ancak ürün markasını biliyoruz ve çok beğeniyoruz. Teşekkürler.


Cleanvac WD 803

Cleanvac WD 803 model ıslak kuru süpürge, serinin son harikası. 3 motorlu yüksek performansı ile tam 3600 watt gücündedir.

PerformansYok
Kalite
Fiyat

Ürün Detayı

Cleanvac WD 803’ün toplamda 3 adet motoru bulunuyor. Bu motorların her bir 1200 watt gücündedir. Çok yüksek vakum gücüne sahiptir. Bunun yanı sıra hem şık hem de ergonomik tasarımı ile dikkat çekiyor. Geniş toz haznesiyle rahatlıkla tek seferde büyük alanları temizleyebilmektedir. Ürün dikey konumda kullanıldığı için muhafaza edilmesi de oldukça kolaydır. Sanayi tipi bir süpürgeler arasında en düşük desibel seviyesine sahiptir.

Voltaj230
Motor Gücü3.600
Kazan Kapasitesi80
Hava Akışı8.000
Temiz Su Haznesi Kapasitesi17 L
Ölçüler60 x 65 x 105 cm
Ağırlık36 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 IK: Alışveriş merkezinde mağazalar ve kısmi oyun alanının temizliğinde bu makineden kullanılıyor. Çok güzel bir performansı var. Uzun yıllar kullanıma uygun.

👤 RF: Daha önce aynı markanın daha düşük modelini kullanıyorduk. Ancak alanımız büyüdü ve yetersizlik yaşayınca bu ürünü satın aldık. Fiyatı performansına göre çok uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


Star WD 603 Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge

Star marka WD grubu serisi süpürgeler, sanayi tipi endüstriyel işlev sağlayan ürünlerdir. Islak ve sulu zeminlerde de kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.

DayanıklılıkYok
Fiyat

Ürün Detayı

Kuru zeminde tozun, sulu zeminde ise suyun kalıntısını, izini bırakmadan güçlü vakum motoruyla çekerek deposuna doldurur. Star WD 603, uzun süreli çalışma şartlarına göre dayanıklı olarak tasarlanmıştır. Özellikle oto kuaförler, fabrikalar ve temizlik firmalarının bir numaralı tercihi bu üründür.

VoltajAC220-230V 50/60Hz
Motor Gücü3.600
Kazan Kapasitesi70
Kablo Uzunluğu7,2 m

Kullanıcı Yorumları

👤 DE: Ürünü çok ama çok beğendik. Kullanışlı. Bir tane daha alacağım.

👤 ŞP: ürün güzel. Tedarik kısa sürede oldu. Tavsiye ederim.


Omax Profesyonel Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge

Omax WD grubu seri süpürgeler, hem ıslak hem de kuru zeminler için de uygun olmasıyla seviliyor. Uzun süreli çalışma şartlarına dayanıklı 3 motoru bulunmaktadır.

DayanıklılıkFiyat
Profesyonel

Ürün Detayı

Kuru çekimler için özel filtresi bulunan Omax Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge, 3 adet yüksek performanslı motora sahiptir. Kullanım açısından oldukça pratik olan bu ürün, kullanıcılardan tam not alıyor. Grubunun en çok tercih edilen ürünüdür.

VoltajAC220-230V 50/60Hz
Motor Gücü3.600
Kazan Kapasitesi70
Kablo Uzunluğu7,2 m

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖN: Tavsiye ederim. Güzel, kullanışlı bir süpürge.

👤 ÜY: Fiyatı daha uygun olabilirmiş.


Amsterdam Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge

Üretim yeri İtalya olan bu süpürge, ıslak kuru vakum özelliklidir. Paslanmaz çelik gövdesi, 3 adet by-pass sistemi ve çift kademeli özellikleri ile fazlasıyla tercih edilmektedir.

DayanıklılıkFiyat
Hacim

Ürün Detayı

Maksimum çekiş gücüne sahip olan Amsterdam Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge, gösterdiği yüksek performansla kullanıcılardan beğeni topluyor. Genel olarak tüm temizlik alanlarında kullanıma uygundur. 75 litrelik geniş haznesiyle rahatlıkla büyük alanları temizleyebilmektedir. Detaylı temizlik için yanında aksesuarları ile birlikte gönderilmektedir.

Motor Sayısı3
Motor Gücü3.600
Kazan Kapasitesi75

Kullanıcı Yorumları

👤 HN: İçerisinden çıkan yer süpürme aparatı, yuvarlak fırça ve yassı aparatlar çok işe yaradı. Teşekkürler.

👤 FG: Son derece kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederiz.


Ottomax OTX3MT Sanayi Tipi Islak Kuru Süpürge

Fabrika, iş yeri, alışveriş merkezi, ihtiyaç olan her alanda ıslak ve sulu zeminlerdeki suyu, kuru zeminlerdeki tozu yüksek gücü ile emer.

DayanıklılıkFiyat
Maksimum Performans

Ürün Detayı

Gün boyu çalışma şartlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Endüstriyel süpürge kullanılan alanların bir numaralı tercihidir. Ottomax OTX3MT’nin kullanımı diğer modellere göre oldukça kolay ve pratiktir.

VoltajAC220-230V 50/60Hz
Motor Gücü3600-4200 W
Kazan Kapasitesi70
Kablo Uzunluğu7,2 m

Kullanıcı Yorumları

👤 IGB: Kullanışlı bir süpürge. Tercih edilebilir.

👤 US: Güç olarak emiş kuvvetini çok beğendik. Favori ürünüm.


Sıkça Sorulan Sorular

Sanayi tipi ıslak kuru süpürge alırken nelere dikkat edilmelidir?

Toz ve kir her zaman yaşantımızda var. İş yerinde de olmazsa olmaz sorunlar içerisinde yer alıyor. Sanayi tipi ıslak kuru süpürge seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli madde ürünün watt gücüdür. Ürün iyi performans gösterirse temizlikte başarı sağlar. Kullanımı kolay pratik olması gereklidir. Sessiz bir performans sağlaması, iş verimini de etkilemez. Markaların bilinirliğinin yüksek olması da garanti ve iade koşulları için olumlu değerlendirilebilir. Aparatları kaliteli malzemeli ise ürün rahatlıkla satın alınabilir.

Sanayi tipi ıslak kuru süpürge nasıl kullanılır?

Temizlik için harcanan zamanı ve enerjiyi yarıya indiren sanayi tipi ıslak kuru süpürgeler pek çok kullanım özelliği taşıyor. Islak özellik sayesinde zemin üzerinde yer alan su, makinenin kazanına vakumlanır. Ancak vakumlama işleminden önce üründe bulunan kuru bez torbanın çıkarılması gerekir. Kuru vakumlama özelliği sayesinde de toz çekebilir. Islak temizlemede sıvı boşaltma kuru temizlemede ise toz boşaltma alanı kullanılarak cihaz temizlenir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın