Fantom ECO WD 2750 Sulu Süpürge İncelemesi

En çok tercih edilen sulu süpürgelerden birisi olan Fantom ECO WD 2750, ıslak vakum ve toz torbalı temizlik seçeneklerini bir arada sunuyor. Bu sayede o anki ihtiyacınıza göre temizlik yapabilirsiniz. Emiş gücü ayarı olması sayesinde zemine göre ayarlayabileceğiniz ürün, yüksek tank kapasitesiyle uzun süre kullanımlara uygundur. Ayrıca oldukça dayanıklı olan toz torbası sayesinde uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz ürünün en iyi sulu süpürgelerden birisi olduğunu söyleyelim.

9
Muhammet Akgül
Fantom ECO WD 2750

6.1 kg ağırlığı sayesinde taşınması oldukça kolay olan süpürge, 4 adet tekerleği ile temizlik yaparken yanınızdan ayrılmıyor. Bu sayede sürekli olarak makineyi yanınıza çekmek zorunda kalmazsınız. 5 metrelik kablo uzunluğu sayesinde süpürmediğiniz herhangi bir köşe bırakmayacak ürün, 160 cm uzunluğundaki hortumuyla ulaşılması en zor alanları bile temizleyebiliyor.

İki kademeli hız kontrolü olması sayesinde halı gibi yüzeyleri süpürürken yapışma gibi bir durumla karşılaşmayacağınız makine, üstün emiş gücü sunmasıyla etkin temizlik yapabiliyor. Yüksek kapasiteli haznesi sayesinde uzun süre boyunca su boşaltımı yapmadan temizlik yapabilmenizi sağlayan süpürge aynı zamanda oldukça dayanıklı olan toz torbasıyla ömür boyu sorunsuz kullanım imkanı sunuyor.

Artıları
  • Emiş Gücü Ayarı
  • Yüksek Hazne Kapasitesi
  • Uygun Fiyat
  • İki Farklı Temizlik Seçeneği
Eksikleri
  • Ses Seviyesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru/Islak
Motor Gücü:1800 W
Toz Kapasitesi:7 L
Su Kapasitesi:9 L
Kablo Uzunluğu:5 m
Ağırlık:6.1 kg

Ürünün siyah kırmızı olan modeli Eskişehirli biri olarak hoşuma gitti ve aldım. Hemen denedim. Çekişi çok iyi, sadece sesi biraz fazla. Geriye kalan her şeyini beğendim. Daha ıslak denemedim ama memnun kalacağıma eminim, tatmin edici. Fiyatı uygun, performansı üst düzey.

H**** P****

Üstün Emiş Gücüne Sahip

Bir süpürgenin en önemli özelliği hiç şüphe yok ki emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü doğrudan temizlik performansımızı etkilediği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple alacağımız süpürgede ilk olarak emiş gücüne bakarız. Uzun yıllardan beridir ürettiği fiyat performans ürünleriyle bilinen Fantom, tasarladığı bu süpürgede oldukça yüksek güce sahip motor kullanıyor.

Fantom ECO WD 2750, 1800 W değerinde güç üreten motora sahiptir. Bu motor özel tasarım olması sayesinde ürettiği gücü doğrudan başlığa aktarır. Bu sayede arada herhangi bir kayıp oluşmaz. Başlık ise üstün emiş gücü uygulayarak temizlik performansınızı daha önce hiç görmediğiniz kadar arttırır. Bu sayede eviniz tertemiz olur.

Yüksek Hazne Kapasitesi Olan Sulu Süpürge

Günümüzde çoğu sulu süpürge oldukça düşük kapasiteyle gelmektedir. Bunun en önemli nedeni ise kullanıcı alışkanlıklarının değişmesi ve artık bu tarz ürünlerin eskisi kadar popüler olmamasıdır. Ancak bazı temizlikler bulunuyor ki sadece yüksek hazne kapasiteli olan bu tarz süpürgelerle yapılıyor. Bu temizliklerde diğer süpürgeler ya işe yaramıyor ya da yeterince etkili olamıyorlar.

Bu tarz temizlikler için özel olarak geliştirilen Fantom ECO WD 2750, 7 litrelik toz hazne kapasitesine sahiptir. Bu kapasite sayesinde evinizin tamamını hazneyi boşaltma gereği duymadan süpürebilirsiniz. Ayrıca 9 litrelik kirli su tankına sahip olan makinenin bu özelliği sayesinde ıslak emiş gücü uyguladığı zamanlarda da uzun süre boyunca temizlik yapma imkanı sunduğunu söyleyelim.

Emiş Gücü Ayarına Sahip

Son yıllarda çoğu süpürgede görmeye başladığımız emiş gücü ayarı, gitgide hayat kurtaran bir özellik haline gelmiştir. Özellikle halıya yapışma gibi sorunları yaşamamızı engelleyen özellik, bu sayede kullanıcısına büyük kolaylıklar sağlıyor. Kullanıcısının ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri ürünlerine yerleştirmek isteyen Fantom markası, bu özelliği de kısıtlı olsa da Fantom ECO WD 2750’ye koymuştur.

Fantom ECO WD 2750, 2 kademeli hız kontrolüne sahiptir. Birincisi MIN, ikincisi ise MAX’dır. Makinenizi MIN moduna alarak yukarıda da belirttiğimiz gibi olası bir halıya yapışma durumunda daha etkin bir temizlik yapabilirsiniz. MAX moduna ise parke gibi düz yüzeyleri süpürürken alabilirsiniz. Böylelikle yaptığınız temizlik hem daha verimli olur hem de daha rahat olur.

Ergonomik Tasarımıyla Herkes Tarafından Kullanılabilir

Alacağımız süpürgenin kolay kullanıma sahip olmasına önem veririz. Çünkü bazı süpürgeler bulunuyor ki hem tasarımı hem de yapıları gereği herkes tarafından kullanılabilir değildir. Ürettiği ürünleri her yaştan kişinin kullanabilmesi için özel olarak tasarlayan marka, bu sulu süpürgesinde de aynı geleneğini devam ettiriyor.

Fantom ECO WD 2750, 6.1 kg ağırlığında olması sayesinde uzun süre kullanımlarda bile yorulmanızı engelliyor. 4 adet yüksek manevra kabiliyeti sunan tekerleklere sahip olması sayesinde sizi takip eden süpürge, bu sayede herhangi bir yere takılmadan yanınızda duruyor. Böylece sürekli olarak makineyi yanımıza çekmemizden kaynaklanan eklem ağrıları oluşmuyor.


Güzel, kullanışlı bir ürün. Şu ana kadar sıkıntı yaratmadı. Çekişi gayet kuvvetli. Bir arkadaşımdan görüp almıştım ve çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.

E*** Y***

Çeşitli Aksesuarları ile Evinizde Temizlenmedik Yer Kalmasın

Bir süpürge alırken en çok da aksesuarlarına bakarız. Çünkü aksesuarlar alacağımız makineyi hangi alanlarda kullanabileceğimizi gösterirler. Uzun yıllardan beridir sektörde yer alan ve ürettiği ürünlerle kullanıcısının takdirini kazanmayı başaran Fantom, son tasarımı olan bu üründe ihtiyaç duyabileceğiniz tüm aksesuarları bulunduruyor.

Fantom ECO WD 2750, düz yüzey aparatının yanı sıra kenar, köşe ve döşeme başlıklarına sahiptir. Düz yüzey aparatıyla halı, kilim, parke ve fayans gibi her türlü yüzeyi temizleyebilen süpürge, kenar köşe aksesuarıyla ise her türlü dar alana ulaşabilmenizi sağlıyor. Ayrıca döşeme başlığına sahip olan makinenin bu sayede koltuk, yatak ve diğer mobilyalarınızı da temizleyebileceğini söyleyelim.

İki Farklı Emiş Gücünde de Çalışabiliyor

Süpürgeler ya ıslak ya da kuru emiş gücünde çalışırlar. Ancak Fantom markasının son geliştirmiş olduğu ECO WD 2750, iki emiş gücünde de çalışabilmesiyle öne çıkıyor. Süpürgede bulunan su tankı ve toz torbası sayesinde hem ıslak hem de kuru emiş uygulayabilen makine, bu sayede ihtiyaç duyduğunuz anda temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle evinizi daha etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Yüksek Manevra Kabiliyetine Sahip

Evimizi temizlerken en çok canımızı sıkan şeylerden birisi kablonun yetişmemesidir. Fantom ECO WD 2750, 5 metre kablo uzunluğu sayesinde evinizin tek bir odasında çalışırken her tarafa ulaşabilmenizi sağlayacak. Ayrıca 1.6 metrelik hortuma sahip olan süpürgenin bu sayede ulaşılması en zor alanları bile rahat bir şekilde süpürebilme olanağı sunduğunu belirtelim.

Fantom ECO WD 2750 S.S.S

Fantom ECO WD 2750 kaç watt?

Fantom son tasarımı olan ECO WD 2750 sulu süpürgesinde 1800 W değerinde güç üreten motor kullanıyor. Bu motor sayesinde süpürge üstün emiş gücü uygulayarak etkin bir temizlik yapabilmenizi sağlıyor.

Fantom ECO WD 2750 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren Fantom ECO WD 2750’yi en uygun 775 TL’ye bulabilirsiniz. Dilerseniz içeriğimizde yer alan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Fantom ECO WD 2750’ye ulaşabilirsiniz.

Fantom ECO WD 2750 gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir sulu süpürge alırken ilk olarak motor gücünü kontrol etmeniz gerekiyor. Çünkü motor gücü doğrudan temizlik performansınızı etkiliyor. Daha sonra hazne kapasitesinin ne kadar fazla olduğuna bakmalısınız. Bu kapasite ne kadar yüksek olursa temizlik yaparken geçirebileceğiniz vakit o kadar artar. Son olarak ise makinenin emiş türünün, emiş gücü ayarının, ağırlığının, aksesuarlarının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.