Rowenta Rain Force Sulu Süpürge İncelemesi

Her bir parçası çıkarılabilir olması ve toz torbasız olması sayesinde öne çıkan süpürge, bu özelliği ile her kullanımdan sonra kolayca temizlenebiliyor. Yüksek motor gücünün oluşturduğu üstün emiş gücü sayesinde oldukça etkili bir performansa sahip olan makine, bu sayede ev, ofis ya da işyerlerinde kullanılabiliyor. Ayrıca zorlandığınız bölgelerde kullanabileceğiniz turbo fırçası olan ürünün bu sayede en iyi sulu süpürgeler listemize girmeyi başardığını belirtelim.

9.4
Muhammet Akgül
Rowenta Rain Force

Evimizi tertemiz yapma imkanı sunan sulu süpürgeler, her ne kadar eskisi kadar popüler olmasa da yine de üstün performanslarıyla çoğu kişinin tercihi olmayı başarıyor. Bunun nedenleri arasında bu tarz süpürgelerin su tankına sahip olması sayesinde daha etkili bir temizlik yapabilmesi yer alıyor. Rowenta Rain Force’da bu süpürgelerden birisidir.

Rowenta Rain Force, sahip olduğu ayrılabilir su tankı sayesinde etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizin yanı sıra kolay bir şekilde çıkartılabiliyor. Bu sayede işiniz bittiği zamanlarda kısa sürede temizliğini yapıp kaldırabilirsiniz. Ayrıca büyük tekerlekleri sayesinde oldukça yüksek bir manevra kabiliyeti sunan süpürgenin bu özelliği sayesinde kolay kullanıma sahip olduğunu söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Manevra Kabiliyeti
  • Üstün Emiş Gücü
  • Turbo Fırça
  • Gelişmiş Su Filtreleme Sistemi
Eksikleri
  • Emiş Gücü Ayarı Yok

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:2600 W
Kapasite:1.2 L
Filtre:HEPA

Şimdiye kadar evi süpürdüğümü sanıyormuşum. Dünyanın pisliği çıktı ilk süpürüşte. Evin eli yüzü açıldı resmen. Sağlık için de çok iyi. Tüm pisliği suya hapsediyor. Tüm aksamı gayet kaliteli. Çekişi güzel. Temizlemesi de kolay. Düşünmeden alabilirsiniz.

R**** A****

Kompakt Tasarım

Bir sulu süpürge alırken dikkat etmemiz gereken noktalardan birisi şüphesiz tasarımı ve büyüklüğüdür. Çünkü gitgide daha küçük evlere sığdığımız günümüzde bu süpürgeleri koymak için özel bir yere ihtiyacımız olacaktır. Bu yüzden alacağımız süpürgenin kompakt bir yapıya ve küçük boyuta sahip olmasını isteriz.

Rowenta Rain Force, kompakt tasarıma sahip olması sayesinde masa altı ya da kapı yüzünden görünmeyen alanlarda bile saklanabiliyor. Bu sayede evinizde kapladığı alan gözünüze batmıyor ve kötü bir görünüme sebebiyet vermiyor. Ayrıca bu süpürgenin aparatlarının da çok fazla yer kaplamadığını söyleyelim.

Yüksek Temizlik Performansı Sağlar

Alacağımız süpürgenin temizlik performansının yüksek olmasını isteriz. Oldukça farklı alanlarda ve yüzeylerde makineyi kullanacağımız için ne kadar yüksek motor gücü bizim için o kadar iyidir. Bu yüzden süpürge tercihlerimizi her zaman yüksek motor gücü olandan yana kullanırız. Kullanıcıların tüm ihtiyacını karşılamasıyla bilinen Rowenta markası, tasarladığı bu süpürgede oldukça yüksek motor gücü sunuyor.

Rowenta Rain Force 2600 W’lık oldukça yüksek emiş gücü üretebilen motora sahiptir. Bu motor sayesinde temizlikten alacağınız performans hiç beklemediğiniz kadar yüksek olur. Böylelikle halı ve kilim gibi zor yüzeylerin yanı sıra parke ya da fayans gibi alanları da oldukça rahat bir şekilde temizlersiniz. Temizlediğiniz alanlar da uzun bir süre boyunca tekrardan kirlenmez.

Gelişmiş Su Filtreleme Sistemi Bulunan Süpürge

Filtreleme sistemi hava ve tozu birbirinden ayırması nedeniyle süpürgenin en önemli parçalarından birisidir. Bu yüzden süpürgede kullanılan filtrelerin oldukça kaliteli olduğundan emin olmamız gerekiyor. Süpürge sektöründeki köklü markalardan birisi olan Rowenta, kullanıcılarının ihtiyaçlarını iyi analiz edebilmesi sayesinde çok beğeniliyor.

Rowenta Rain Force sahip olduğu HEPA filtre sayesinde hava ve tozu etkili bir şekilde birbirinden ayırıyor. Bu sayede en küçük toz partikülü bile doğrudan hazneye aktarılıyor. Böylece alerjiye neden olan polen gibi partiküllerin tamamı temizleniyor. Ayrıca filtreleme sistemi oldukça kaliteli olması sayesinde bu süpürgeyle süpürdüğünüz yerin havasının da temiz olacağını belirtelim.

Kolay Temizlenebilir Parçalara Sahip

Sulu süpürgelerin kullanımdan sonra temizlenmesi gerekmesi en büyük dezavantajlarındandır. Rowenta Rain Force’da ise bu dezavantaj ortadan kalkıyor. Süpürge sahip olduğu kolay çıkarılabilir parçaları sayesinde temizliği çok kısa bir süre içerisinde yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede vaktinizden çok kaybetmeden süpürgeyi tekrardan kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.


Ben bu sulu süpürgeyi alalı yaklaşık on gün oldu. İlk zamanlar tereddüt ettim çünkü internetten ilk defa elektronik eşya alacaktım. Sulu süpürge yorumlarına bakınca bu süpürgenin yorumları çok güzeldi. Çekimi güçlü, temizlemesi bir o kadar kolay bir süpürge görmedim. Rowenta’yı çok beğendim, tavsiye ederim.

H*** B***

Yüksek Manevra Kabiliyeti

Süpürme işlemi sırasında sürekli farklı noktalara odaklanmak gerektiği için bazen oldukça yorucu olabiliyor. Bu yoruculuğun ana nedeni ise makineyi sürekli olarak yanımızda tutmamızın gerekmesidir. Bunu yaparken büyük enerji harcayacağımız için süpürgeyi uzun süre kullanımlarda yorulmamıza neden olur.

Rowenta Rain Force, oldukça geniş ve büyük tekerlekleri sayesinde yüksek manevra kabiliyeti sunuyor. Temizlediğiniz yüzey ne kadar pürüzlü olursa olsun yüksek hareket kabiliyetine sahip olduğunuz için temizliğiniz oldukça rahat geçer. Bu sayede uzun süre kullanımlarda bile yorulmadan evinizi temizleyebilirsiniz.

Su Tankı Kolayca Ayrılabilir

Süpürme işlemini tamamladıktan sonra sıra makinemizin haznesini boşaltmaya gelir. Bazı süpürge modelleri bulunuyor ki hazneye ulaşmak için tüm makineyi sökmek gerekiyor. Bu durum gereksiz yere vakit kaybetmemize neden olduğu gibi temizlikten sonra bu işi yapmayı ertelememize sebebiyet verebiliyor. Bu yüzden de evimize kötü kokular yayılabiliyor.

Tek düğmeye basılıp çıkartılabilen toz haznesine sahip olan süpürge, bu sayede daha rahat ve kolay temizlik imkanı sunuyor. Bu sayede temizlik bittikten sonra anında makinenin temizliğini yaparız ve yaşam alanımıza kötü kokular yarılmaz. Son olarak bu süpürge haznesinin oldukça kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde darbelere karşı dayanıklı olduğunu söyleyelim.

Turbo Fırçası Olan Su Filtreli Süpürge

Bazı yüzeyler vardır ki ne kadar süpürsek bile asla istediğimiz temizliğe ulaşamazlar. Bu yüzeyler için özel olarak üretilen turbo fırçaya sahip olan süpürge, temizlik performansınızı arttırırken daha kolay bir kullanım sağlıyor. Bu sayede makineyi kullanırken yapışma gibi durumlar ortadan kalkar ve bunun neden olduğu bel ağrısı gibi sıkıntıları yaşamazsınız.

Rowenta Rain Force S.S.S

Rowenta Rain Force fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişik fiyatlara sahip olan Rowenta Rain Force’u en uygun 2.200 TL’ye bulabilirsiniz. İçeriğimizdeki butonlardan en uygun fiyatlı Rowenta Rain Force’a ulaşabilirsiniz.

Rowenta Rain Force filtre olarak ne kullanıyor?

Filtreler süpürgenin en önemli parçalarından birisi olduğu için büyük önem taşıyor. Bu yüzden Rowenta Rain Force filtre olarak ne kullanıyor sorusunun cevabını çok fazla kişi merak ediyor. Bu sulu süpürge filtre olarak HEPA’yı kullanıyor. Bu sayede makineniz en ufak toz partiküllerini dahi hapsederek dışarıya salınmasını engelliyor. Böylelikle daha rahat bir nefes alabilirsiniz.

Rowenta Rain Force gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir su filtreli süpürge almadan önce ilk olarak motor gücünü kontrol etmeniz gerekiyor. Çünkü motor gücü süpürgenizin emiş kuvvetini belirleyen değerdir. Bu sebeple ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Daha sonra yukarıda da belirttiğimiz gibi filtresi geliyor. Özellikle HEPA filtrelerin kullanımı süpürgeler için daha iyidir. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise hazne kapasitesidir. Hazne kapasiteniz küçük olursa sürekli olarak suyu değiştirmeniz gerekir. Bu yüzden büyük hazneli ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Son olarak süpürgenin başlıklarının, ağırlığının ve temizleme kolaylığının kontrol edilmesi gereken diğer özellikler olduğunu söyleyelim.