Stilevs IS 2800 Sulu Süpürge İncelemsi

Özel olarak geliştirilmiş bez filtresi sayesinde daha hijyenik bir temizlik yapmanızı sağlayacak olan süpürge aynı zamanda etkili bir şekilde tozları hapsediyor. Bu sayede temizlediğiniz bölgeler kısa süre içerisinde yeniden tozlanmıyor. 4 adet tekerleği bulunması sayesinde daha kolay bir şekilde hareket ettirilebilen makine, yüksek manevra kabiliyeti ile rahatlıkla her yere ulaşabiliyor. Ayrıca malzeme kalitesi bakımından da oldukça iyi olan ürünün tüm bu özellikleri sayesinde en iyi sulu süpürgeler listemize girmeyi başardığını söyleyelim.

8.6
Muhammet Akgül
Stilevs IS 2800

2800 W değerinde güç üretimi yapabilen motora sahip olan süpürge, temizlediği yerdeki en ufak toz partikülünü dahi içerisine hapsedebiliyor. 360 derece dönebilen gövdesi sayesinde sürekli olarak kablonun yönünü değiştirmek zorunda kalmayacağınız makine, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Bükülebilir hortuma sahip olması sebebiyle ulaşılması zor olan alanları dahi süpürebildiğiniz makine, dar uçlu borusuyla kısıtlanmış alanları da temizleyebiliyor. Kağıt torba desteği ile beraber gelmesi sayesinde ise hızlı ve kolay bir şekilde temizlenebiliyor. Bu sayede temizliğiniz bittikten sonra makineyi kısa süre içerisinde tekrardan hazır hale getirebilirsiniz.

Artıları
  • 360 Derece Hareket Kabiliyeti
  • Üstün Temizlik Performansı
  • Malzeme Kalitesi
  • Motor Koruyucu Filtre
Eksikleri
  • Aksesuar Yeri Yok

Teknik Özellikleri

Emiş Turu:Islak/Kuru
Motor Gücü:2800 W
Toz Kapasitesi:7 L
Su Kapasitesi:12 L
Ses Seviyesi:74 dB
Kablo Uzunluğu:8 m

Tam bir fiyat performans ürünü. Eski Bosch marka süpürgemle fiyat uçurumu dışında arasında hiçbir fark yok. Severek kullanıyorum, düşünmeden alınır. Tavsiye ederim.

N**** G****

HEPA 13 Filtreye Sahip

Alacağımız süpürgenin ilk olarak filtresinin kaliteli olup olmadığına bakarız. Çünkü iyi filtreye sahip olmayan süpürgeler temizliği etkili bir şekilde yapamazlar ve evimizin havasını toza boğarlar. Bu da yaşam alanımızın hijyensiz olmasına ve kötü kokmasına neden olur. Bu sebeple alacağımız süpürgenin HEPA özelliğine sahip bir filtresinin olması gerekir.

Stilevs IS-2800, son teknoloji HEPA 13 özellikli filtreye sahiptir. Bu sayede makineniniz etkili bir şekilde toz ve havayı birbirinden ayırarak hazneye yönlendirir. Bu sayede en ufak toz parçası dahi doğrudan hazneye gider. Böylece havalandırma kısmından sadece temiz hava dışarı çıkar. Bu da temizliğinizin iyi geçmesinin yanı sıra evinizin kötü kokmasını engeller.

Uzun Yıllar Boyunca Kullanıma Uygun

Yukarıda bu süpürgede HEPA özellikli filtre olduğunu belirtmiştik. Bu filtre ayrıyeten yıkanabilme özelliğiyle öne çıkıyor. Bu sayede makinenizin performansının düştüğünü anladığınız zaman filtreyi yıkayıp eski gücüne kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece uzun yıllar boyunca süpürgeyi aynı performansta kullanırsınız.

Malzeme kalitesiyle bilinen markalardan olan Stilevs, son tasarımı olan IS-2800’de de bu geleneğini devam ettiriyor. Süpürge, oldukça iyi malzemelerden üretilmesi sayesinde her türlü darbeye karşı dayanıklıdır. Bu sayede makineyi devrilme, düşme ya da sert bir cisme çarpma gibi durumlarda bile sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.

Tek Seferde Tüm Evinizi Temizleyin

Hiç şüphe yok ki süpürgeyi kullanırken canımızı en çok sıkan durumlardan birisi de haznesinin boşaltılması gerekliliğidir. Özellikle tüm evi temizleyeceğimiz zamanlarda bu durum performansımız üzerinde büyük etkiye sahiptir. Bu sebeple alacağımız süpürgenin yüksek kapasiteli hazneye sahip olmasını isteriz.

Stilevs IS-2800, 7 litre kapasiteli kağıt torbaya sahiptir. Bu sayede kuru emiş gücünü kullandığınız zamanlarda 7 litre gibi bir kapasiteniz olur. Bu da tek seferde tüm evi temizlemek anlamına geliyor. Su olarak ise 12 litre kapasiteye sahip olan makine, ıslak emiş türünde kullanıldığı zamanda da işinizi yarım bırakmanızı engelliyor. Böylelikle bir kere evinizi süpürmeye başlarsanız işiniz bitene kadar hazne boşaltımı yapmanıza gerek kalmaz.

Yüksek Manevra Kabiliyetine Sahip

Manevra kabiliyeti bir süpürgenin en önemli özelliklerinden birisidir. Çünkü sürekli olarak makinemizin bizi takip etmesi gerekiyor. Yoksa evimizi temizlemeye başlamadan bile yoruluruz. Stilevs markasını bu konuda gösterdiği özenle bildiğimiz gibi yeni sulu süpürgesinde de bunu icraata döküyor.

4 tekerlekli olması sayesinde her türlü engelin üzerinden zorlanmadan geçebilen süpürge, bu sayede sürekli olarak sizi takip ediyor. Böylelikle evimizi temizlerken daha az yorulmamız sağlanıyor. Kendi etrafında 360° dönebilmesi sayesinde kullanımı oldukça rahat olan makine, farklı bir yeri süpürürken kabloyu döndürmeniz gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Böylece makineyle çok daha etkili bir şekilde evinizi süpürebilirsiniz.


Sonunda karımın evdeki süpürgeler için çekmiyor şikayetlerine son veren bir süpürge oldu bu ürün. 2800 W harika bir çekim gücü sağlıyor. İçinde iki tip torba ile geldi. Biri doldukça boşaltacağınız eski bez torba, diğeri ise değiştirilebilen torba. Sesi biraz fazla, o da bu güç için normal.

A*** M***

8 Metrelik Kablo Uzunluğuyla Her Yere Ulaşın

Süpürge kullanırken en büyük sıkıntılarımızdan birisi de kablonun yetişmemesidir. Bu durum oldukça can sıkıcı olduğu gibi tek çözümü de farklı bir prize süpürgeyi takmamızdır. Süpüreceğimiz yer mutfaklarımız ise takacak priz de bulamayabiliriz. Bu da temizlik performansımızı düşüren büyük nedenlerden birisidir.

Stilevs IS-2800, 8 metrelik alanının en uzun kablolarından birine sahiptir. Bu kablo sayesinde evinizin tek bir odasını rahatlıkla süpürebileceğiniz gibi iki odayı da aynı anda temizleyebilirsiniz. Bu sayede sürekli olarak prize çıkart tak yapmanıza gerek kalmaz. Ayrıca bu süpürgenin 11 metrelik bir yarıçapta süpürme imkanı sunduğunu belirtelim.

Üstün Emiş Gücü Sunan Makine

Bazı tozlar vardır ki bir türlü çekilmek bilmezler. Bu parçacıklara görünmez toz adı veriliyor ve temizlik süremizi uzatmasıyla biliniyorlar. Gözle görülmeyen bu toz parçacıklarını temizlemek için süpürdüğümüz yerin üzerinden bir kere daha geçmemiz gerekiyor. Yoksa bu tozlar kısa süre içerisinde tekrardan evimizin kirlenmesine sebebiyet veriyorlar.

Stilevs IS-2800, sahip olduğu 2800 W güç üreten motor sayesinde her türlü tozu içerisine çekebiliyor. Bu sayede evinizi tek sefer süpürdüğünüzde bile bu tarz tozları hapsedebilir ve evinizin kısa süre içerisinde tekrardan kirlenmesini engelleyebilirsiniz. Ayrıca 270 W’lık vakum gücü uygulayan süpürgenin bu sayede küçük büyük fark etmeden her türlü toz parçacığını temizleyebildiğini söyleyelim.

Her Türlü Kiri Temizleyebileceğiniz Süpürge

Günümüzde evimizi tek kirleten şeyler toz parçacıkları değildir. Kazara yere yiyecek, içecek de dökebiliriz. Hem kuru hem de ıslak temizlik yapabilmesi sayesinde öne çıkan bu süpürge, günlük hayatımızda gerçekleşen kazalar sonucunda yere dökülen her türlü içeceği veya yemeği temizleyebiliyor. Bu sayede ne olursa olsun evinizin temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Stilevs IS 2800 S.S.S

Stilevs IS-2800 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösterse de Stilevs IS-2800 en ucuz 750 TL fiyat etiketine sahiptir. En uygun fiyatlı Stilevs IS-2800’e ulaşmak için içeriğimizde bulunan butonlara tıklayabilirsiniz.

Stilevs IS-2800 başlıkları neler?

Stilevs IS-2800, düz yüzeyler için kullanabileceğiniz başlığın yanında dar aralık ucuyla geliyor. Bu başlık sayesinde ulaşılması zor alanları temizleyebileceğiniz gibi koltuk ve yatak gibi eşyalarınızın üzerini de süpürebilirsiniz.

Stilevs IS-2800 gibi bir sulu süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Bir sulu süpürge alırken ilk olarak emiş gücüne bakmamız gerekiyor. Çünkü emiş gücü yapacağınız temizliğin performansını doğrudan etkilemektedir. Bu yüzden alacağınız süpürgenin emiş gücünün yüksek olmasına özen gösterin. Daha sonra kapasitesi ve filtresini kontrol etmelisiniz. Filtre, temizliğinizin ne kadar etkili olacağını belirtirken kapasite ise süpürebileceğiniz süreyi belirleyen değerdir. Son olarak ise süpürgenin başlıklarının, ağırlığının ve diğer özelliklerinin sizin için ideal olup olmadığına bakabilirsiniz.