En İyi 10 Cam Silme Robotu Tavsiyesi

Son yıllarda daha çok kişinin evine girmeye başlayan cam temizleme robotları, bizi büyük bir dertten kurtaran aletlerden birisidir. Cam temizlemenin monotonluğunu ve sıkıcılığını üzerimizden alan bu cihazlar, sahip oldukları yüksek temizleme performansı sayesinde temizlenmedik cam bırakmıyorlar. Özellikle büyük cama sahip ofis, işyeri ya da evlerde tercih edilen bu aletler, hayatımızı kolaylaştıran son teknoloji buluşlardan birisidir. Bu içeriğimizde özellikleri bakımından en iyi cam silme robotlarını bir araya getirdik.

SıraModellerÇalışma SüresiSYblog Puanı
1Hobot 29860 Dakika10/9.8
2Xiaomi Mijia Hutt W66100 Dakika10/9.9
3Hobot 2s Dual20 Dakika10/9.8
4Robogil Clara-10045 Dakika10/9.8
5Xiaomi DDC5520 Dakika10/9.7
6Webot BO-15020 Dakika10/9.6
7HOBOT-38860 Dakika10/9.8
8Cambot WIN303020 Dakika10/9.7
9Hobot 36820 Dakika10/9.7
10Pensil A+ Cam Robot8 Saat10/10
Cam Silme Robotu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Cam Silme Robotu

Mobil uygulama desteği gibi oldukça işe yarar özellikleri bulunan cam temizleme robotları listemizde bulunuyor. Ayrıca fiyat performans açısından en iyi robot silme robotlarına da içeriğimizde yer verdik.

İşte 2024 yılının en iyi cam silme robotları…

Hobot 298

Sahip olduğu yapay zeka sayesinde ideal temizlik şartlarını sizin için belirleyen robot, bu sayede cam temizlemeden alacağınız verimi 2 kata kadar arttırıyor.

Mobil Uygulama DesteğiYüksek Fiyat
Lazer Sensörü
Kirli Yüzeylerde Kullanılabilme
Her Cama Uygun

Ürün Detayı

Her kalınlıktaki camlarda kullanılabilmesiyle öne çıkan cihaz, otomatik ultrasonik su spreyi sayesinde ihtiyaç duyduğu anda su fırlatabiliyor. Bu sayede oldukça kirli olan bölgeler bile rahat bir şekilde temizlenebiliyor. Pencerenin kenarlarını otomatik olarak algılaması ile daha kullanışlı bir yapıya sahip olan robot, bu sayede temizleme tamamlandığında otomatik olarak duruyor. Ayrıca tüm pencereyi temizlemek için 3 farklı otomatik çalışma moduna sahip olan ürünün mobil uygulama desteği sayesinde her şeyden haberinizin olmasını sağladığını belirtelim.

Ses Seviyesi40 dB
Su Tankı Kapasitesi0,75 L
Şarj Süresi1 saat
Temizleme Hızı2,4 dakika/metrekare
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi60 dakika
Güç Tüketimi72 W
Ağırlık1.2 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 N* V; “İyi ki almışım dediğim bir ürün. Özellikle yüksek katlarda can güvenliği açısından harika bir ürün. Temizlik performansı gayet iyi.”

👤 Ö* Ü*; “Çok kaliteli ve faydalı bir ürün. Herkese tavsiye ederim. Kullanımı kolay ve sağlam.”


Xiaomi Mijia Hutt W66

Oldukça güçlü fanları olması sayesinde üstün emiş gücü sunan cihaz, bu sayede performansınızı arttırarak en iyi cam silme robotları arasına girmeyi başarıyor.

Uzun Çalışma SüresiYüksek Ses Seviyesi
Ergonomik Tasarım
Üstün Temizlik Performansı

Ürün Detayı

Her türlü cam yüzeyinde çalışabilmesi sayesinde ofis, işyeri, fabrika ya da ev gibi alanlarda kullanılabilen robot, tek şarjla 100 dakika boyunca kullanılabilmesiyle öne çıkıyor. Cihaz bu çalışma süresi sayesinde tüm cam yüzeylerinizi tertemiz hale getirebiliyor. 2 aşamalı temizleme sistemi sayesinde camlar için ideal olan temizliği uygulayan ürün, bu sayede temizliğinizi daha etkili bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Böylece camlarınızda temizlenmedik yer kalmaz.

Su Tankı Kapasitesi0,15 L
Şarj Süresi2.2 saat
Çalışma Modu Sayısı1
Çalışma Süresi100 dakika
Güç Tüketimi90 W
Ağırlık1.565 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 O* G; “Tereddütlerle cihazı sipariş ettik. Büyük camları olan bir evde şahane iş görüyor. Çok yüksek camlara bile yapıştı mı affetmiyor. On numara beş yıldız.”

👤 M* Ö*; “Pandemi dolayısıyla 1.5 yıldır kullanılmayan evin camlarında denedim. O rezalet görüntüyü bile temizleyebildiyse zaten her camı temizler. Şu an yaşadığımız evde ise her hafta cam sildiriyorum. Gayet başarılı.”


Hobot 2s Dual

Ofis gibi yerlerdeki büyük camları temizlemek için özel olarak tasarlanan cihaz, mobil uygulama desteği sunması sayesinde kullanıcıları tarafından çok tavsiye edilen cam silme robotu olmayı başarıyor.

Mobil Uygulama DesteğiYüksek Fiyat
Islak Temizlik İmkanı
Kompakt Tasarım

Ürün Detayı

3 farklı çalışma moduna sahip olması sayesinde kendinize uygun olanı seçip kullanabileceğiniz cihaz, akıllı telefona kurulabilen uygulamasıyla tüm yönetimi ellerinize bırakıyor. Cihazın sahip olduğu tüm bilgileri görüntüleyebildiğiniz uygulama, bu sayede temizlik performansınızın nasıl artabileceğini size gösteriyor. Böylelikle daha önce hiç böyle bir ürün kullanmamış kişiler için ideal bir cam temizleme robotu olmayı başarıyor.

Ses Seviyesi65 dB
Şarj Süresi3-5 saat
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi20 dakika
Ağırlık1.1 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 G* D*; “Eğer ofisinize ya da evinize kaliteli bir cam silme robotu istiyorsanız bunu tavsiye edebilirim. Pek fazla bilinmese de gayet kaliteli bir ürün.”

👤 H** B**; “Evimdeki camları temizlemek için aldım. Yazlığa gittiğimizde orada da kullanıyorum. Çok büyük iş görüyor. Tavsiye ederim.”


Robogil Clara-100

Manevra kabiliyeti oldukça gelişmiş olması sayesinde camın her köşesini temizleyebilen robot, bu sayede alanının en iyilerinden birisi olmayı başarıyor.

Elektrik Kesintilerinde Bile ÇalışabilmeSpreyi Yok
360 Derece Manevra
Tüm Düz Yüzeylerde Kullanılabilme

Ürün Detayı

Düz zeminli tüm yüzeylerde çalışabilmesi sayesinde camın yanı sıra fayans, parke ve mermerde de çalışabilen ürün, böylece cam silme robotunu kullananların yorumlarında çok tavsiye ediliyor. Elektrik kesintisi durumunda alarm vererek sizi uyaran cihaz, kesintilere özel 30 dakikalık emiş gücü sağlıyor. Bu sayede elektrik kesintisi durumunda ürün cama yapışır ve düşüp zarar görmez.

Ses Seviyesi50 dB
Şarj Süresi45 dakika
Çalışma Modu Sayısı3
Ağırlık1.3 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö* K*; “Balkon camları için aldım. Katlanır camların aralarındaki silikonlara takılabiliyor. Camları aralayarak teker teker temizletiyorum, sorun çıkmıyor. Alacaklara tavsiyem firmanın sitesindeki videoları izleyin. Camları aralamak istemeyen cam aralarındaki silikonları çıkararak da kullanabilir. Sonuçta piyasadaki en iyi ürün bu ancak kullanırken biraz dikkat istiyor.”

👤 R** Ö*; “Tavsiye ederim. Çok kirli camlarda kullanılmadığı sürece gayet güzel temizliyor. En ufak sorununuzu marka garanti kapsamına alıyor. Memnunum.”


Xiaomi DDC55

Yeni nesil algoritması sayesinde değişik frekanslarda emme gücü uygulayan cihaz, her türlü yüzeyde çalışabilmesi sayesinde öne çıkıyor.

Akıllı Engel TanımaKısa Çalışma Süresi
Düşük Ses Seviyesi
Malzeme Kalitesi

Ürün Detayı

İnce gövde tasarımı sayesinde kaba bir görüntü oluşturmayan Xiaomi cam silme robotu, kaymadan ıslak veya kuru zeminlerde kullanılabiliyor. Gerçek bir temizlik deneyimi için yenilikçi algoritmayla gelen cihaz, akıllı yol planlama sayesinde takılma gibi bir durum yaşamıyor. Ayrıca azaltılmış gürültü ile daha sessiz çalışan ürünün güç kesintisi olsa dahi düşme önleyici sisteme sahip olduğunu belirtelim. Bu sayede elektrik kesintilerinde dahi cihazınız düşüp zarar görmez.

Ses Seviyesi65 dB
Şarj Süresi 2 Saat
Çalışma Modu Sayısı2
Çalışma Süresi20 dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 O* T*; “Evin küçük camlarını ve ofisimin büyük camlarını gayet güzel temizledi. Gürültüsü biraz yüksek fakat sağladığı kolaylığın yanında katlanılacak bir durum. Yedek bezleri var ve kaliteli. Yıkayıp defalarca kullanabilirsiniz. Camı sildirmeden hafif bezi ve camı nemlendirirseniz iyi olur. Çok ıslak bir zeminde kendini salmıyor ama altı fazla nemli olunca aşağıya kayarak ilerliyor. Cam silmenin de artık teknoloji sayesinde kolaylığı var. Rahatlıkla alabilirsiniz.””

👤 E* B*; “İş merkezimizin dış kaplaması tamamen cam ve aşırı kirliydi. Bu cihazın yorumlarını okuyup aldım, denedim ve inanamadım. Harika bir ürün. Bu kadar iyi temizleyeceğini hiç düşünmüyordum. Cihazın güvenlik ipini bir yere bağlayın ve bırakın temizlesin. Ama eğer aşırı kirli bir cam temizleyecekseniz mutlaka önce kuru pedleri ile sonra pedleri ıslatarak yapmalısınız.”


Webot BO-150

Sahip olduğu uzaktan kumanda sayesinde her türlü komutu verebildiğiniz cihaz, bu sayede ilk defa böyle bir ürün alacak kişiler tarafından bile kolaylıkla kullanılabilirdir.

Kompakt TasarımMobil Uygulama Desteği Yok
Hafif
Kolay Kullanıma Sahip

Ürün Detayı

Kompakt yapısı sayesinde temizlenmedik bölge bırakmayan ürün, tek tuşla çalışabilmesi sayesinde pratik bir kullanıma sahiptir. Etkili bir şekilde temizlik yapabilmeniz için 80 W değerinde güç tüketen fana sahip olan robot, bu sayede daha yüksek emiş gücü uyguluyor. Böylelikle camınızda en ufak kir dahi kalmıyor. Ayrıca 4 dakikada 1 metrekare cam temizleyebilen ürünün oldukça hafif yapısı sayesinde çok beğenildiğini söyleyelim.

Ses Seviyesi40 dB
Ağırlık945 g
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi20 dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 G* A**; “Bir arkadaşımın çalıştığı ofiste temizlik bunlarla yapılıyormuş. Evimdeki camların büyük olmasından dolayı benimde ihtiyacım vardı. Aldım ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.”

👤 M* T*; “Çok işe yarar bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Daha önceden sürekli olarak yetişemediğim yerler oluyordu. Zorla da olsa temizleyebiliyordum. Ancak bu robot ile uğraşmama gerek kalmadı. Çok memnunum.”


HOBOT-388

Bünyesinde barındırdığı kesintisiz güç sistemi sayesinde elektrikler gittiğinde bile sabit kalabilen robot, bu sayede düşüp zarar görme gibi durumları engelliyor.

Ergonomik TasarımYüksek Fiyat
Hem Kuru Hem de Islak Temizlik
Mobil Uygulama Desteği

Ürün Detayı

Yüzeylerin temizliği için 3 farklı programa sahip olan cihaz, uzaktan kumanda ile kullanılabildiği gibi mobil uygulama üzerinden de kontrol edilebiliyor. AI teknolojisi sayesinde camlarınız için en ideal temizleme performansını bulan robot, bu sayede yüzeylerde en ufak kir dahi bırakmıyor. Son olarak hem kuru hem de ıslak temizleme yapabilen ürünün mikro fiber temizleme başlığı ile herhangi bir çizilmeye neden olmadığını belirtelim.

Ses Seviyesi67 dB
Su Tankı Kapasitesi0.75 L
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi60 dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 D* V*; “Daha önceden çalıştığım ofiste bunlardan kullanıyorduk. Çok sevmiştim ama bir türlü nasip olmamıştı. Bugün almaya karar verdik ve çok memnun kaldık.”

👤 A* T*; “Bir arkadaşımın tavsiyesiyle almaya karar verdim. Kendi evinde kullanıyordu. Bizzat da şahit oldum ne kadar iyi olduğuna. Kullanımı çok kolay ve eğlenceli. Tavsiye ederim.”


Cambot WIN3030

Camlarda kullanılmasının yanı sıra fayans, pürüzsüz duvarlar ve masalarda da çalışabilen robot, bu özelliği sayesinde ofisler için en ideal temizlik robotu olmayı başarıyor.

Yüksek Temizlik PerformansıTek Çalışma Moduna Sahip
Kısa Şarj Süresi
Basit Kontroller

Ürün Detayı

Basitleştirilmiş kurulum sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale gelen robot, yeni nesil teknolojileri ile daha basit kontrollere sahiptir. Bu sayede daha önceden cam temizleme robotu kullanmamış kişiler bile kolaylıkla alışabilir. Sadece 1 saatlik şarja ihtiyaç duyması sayesinde kısa sürede tekrardan kullanıma hazır hale gelen ürün, 2500 Pa’lık emiş gücü sayesinde etkin temizlik yapıyor. Ayrıca robotun anti-damlama kontrolüne sahip olması sayesinde temizlik sırasında ıslak bir yer bırakmayacağını söyleyelim.

Ses Seviyesi65 dB
Emiş Gücü2500 Pa
Çalışma Modu Sayısı1
Çalışma Süresi20 dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 H* T*; “Çok kararsız kalarak satın almıştık fakat beklentilerimizin çok üzerinde bir performans gösterdi. Cam balkonu ve camlarımızı haftalık temizletiyoruz. Çok güzel teşekkürler.”

👤 M* F**; “Gerçekten güzel bir cam temizleme robotu olduğunu söyleyebilirim. Daha önceden ofisimizde kullanıyorduk. Bugün evime almak nasip oldu. Tavsiye ederim.”


Hobot 368

Ulaşılması zor pencereleri temizlemek için yapay zekayı kullanan cihaz, bu sayede kısa süre içerisinde tüm cam yüzeyini pırıl pırıl yapabilmenizi sağlıyor.

Yapay Zekaya SahipKısa Çalışma Süresi
Mobil Uygulama Desteği
Ergonomik Tasarım

Ürün Detayı

Uzaktan kumanda ya da mobil uygulama ile kullanılabilmesi sayesinde kontrolü çok rahat olan cihaz, siz kahvenizi yudumlarken tüm yüzeyleri silecektir. Her türlü düz yüzeyde kullanılabilmesi sayesinde öne çıkan robot, vakum yaparak bulunduğu yüzeye tutunur. Bezlerinin takılı olduğu tekerleklerinin yüzeyde gezinmesi sayesinde ise bulunduğu yeri detaylıca temizliyor. Ek olarak sadece 67 dB değerinde ses çıkartan robotun bu sayede tüm temizlik işlemini çevrinizdekileri rahatsız etmeden bitirebilmesiyle öne çıktığını belirtelim.

Ses Seviyesi67 dB
Şarj Süresi1 saat
Çalışma Modu Sayısı2
Çalışma Süresi20 dakika

Kullanıcı Yorumları

👤 H* T*; “Evimin camları çok büyük olduğu için böyle bir ürün alma kararı verdim. Ürünü de uzun değerlendirmeler sonucunda aldım. Çok da memnun kaldım.”

👤 C** A*; “Sürekli olarak cam temizlemek çile haline geliyordu. İnşaat bölgesine yakın bir yerde oturuyoruz ve sürekli olarak toz geliyor. Bu yüzden temizleme sıklığımız çok artıyor. Bu ürünü aldım ve kurtuldum. Tavsiyemdir.”


Pensil A+ Cam Temizleme Robotu

Çok fazla para vermeden cam temizleme robotu almak istiyorsanız size önereceğimiz bu cihaz, üstün temizlik performansını uzun çalışma süresiyle beraber sunmasıyla öne çıkıyor.

Uzun Çalışma SüresiMobil Uygulama Desteği Yok
Otomatik Cam Kalınlığı Algılama
LED Uyarı Göstergeleri

Ürün Detayı

Daha etkin bir temizlik için 3 farklı moda sahip olan robot, yön tuşları ile eş zamanlı olarak kontrol edebilme imkanı sunuyor. Bu sayede kir gördüğünüz bir yeri anında temizleyebilirsiniz. Kolay kullanıma sahip olması sayesinde cam temizlemeyi keyifli hale getiren ürün, 14 adet fiber bezi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor. Ayrıca elektrik kesilse dahi 30 dakika boyunca camdan düşmeyen ürünün bu özelliğiyle hayat kurtardığını söyleyelim.

Ses Seviyesi60 dB
Şarj Süresi1 saat
Çalışma Modu Sayısı3
Çalışma Süresi8 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 E** O*; “Ulaşılması zor camlarımız var. Site yönetimi 3+1 evin sadece camları için 150 TL’ye temizlikçi gönderiyordu. Robot kısa bir süre sonra amorti edecek kendisini. Hem eve dışardan birini almaktan hem de randevu bekleme derdinden kurtulduk. Akşam 9 10’da bile yatarak cam silebiliyoruz.”

👤 Ö* A**; “Gerçekten güzel bir ürün. Camın her bölgesini temizleyebiliyor. Çok fazla aralık yoksa yan yana olan camlara da geçebiliyor. Tavsiyemdir.”


Sıkça Sorulan Sorular

Cam temizleme robotu nedir?

Cam temizleme robotları, sizi büyük bir dertten kurtaran ve yerçekimine karşı düşmeden temizlik yapabilen araçlardır. Silinecek cama konulduğu andan itibaren çalışmaya başlayan robot, üzerinde bulunan güçlü fan sayesinde cam üzerine yapışıyor. Daha sonra temizlik hareketlerini yaparak camlarınızı tertemiz hale getiriyor.

Yüksek binalarda cam nasıl silinir?

Yüksek binalardaki camları silmek zor olduğu kadar tehlikelidir. Bu yüzden sırıklı ya da mıknatıslı cam silme aparatlarını sizlere tavsiye ediyoruz. Bu aparatlar içeriden dışarıyı da silebildiği için oldukça kolay kullanıma sahiptirler.

En iyi cam temizleme robotu hangisi?

Listemizin ilk sırasında yer verdiğimiz Hobot 298 cam silme robotları arasında en iyilerden birisidir. Cihaz, sahip olduğu çalışma süresi, kullanım kolaylığı ve diğer özellikleri sayesinde en çok tercih edilenlerden biri olmayı başarıyor. Ayrıca ideal cam temizliğini yapabilmek için yapay zekayı kullanan robotun bu sayede daha etkili bir şekilde çalışabildiğini söyleyelim.

Cam temizleme robotu alırken nelere dikkat etmek gerekir?

İlk olarak robotun çalışma ve şarj süresine bakmanız gerekiyor. Eğer eviniz ya da ofisiniz büyükse bu iki değer büyük önem taşıyor. Daha sonra temizleme modlarını kontrol etmelisiniz. Bu modlar sayesinde kedinize en uygun olanı bulup temizliği daha etkili hale getirebilirsiniz. Son olarak ise ses seviyesinin, kullanım alanlarının ve ağırlığının sizin için uyumlu olup olmadığına bakabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın