Hobot 368 Cam Silme Robotu İncelemesi

Cam temizleme işini çile olmaktan çıkaran ve eğlenceli bir hale getiren bu cihazlar, pratik kullanımları sebebiyle siz başka işlerle uğraşırken tertemiz pencerelere sahip olmanızı sağlayacak. Pratik kullanımıyla öne çıkan makinelerden birisi de Hobot 368’dir. Hobot 368, sahip olduğu üstün emiş gücü sayesinde etkili bir şekilde temizlik yaparak en ufak kiri dahi ortadan kaldırabiliyor. Bu sayede de en iyi cam silme robotları listemize girmeyi başarıyor.

8.5
Muhammet Akgül
Hobot 368

Oldukça geniş bir alanda temizlik yapabilmesiyle öne çıkan Hobot 368, fayans, mermer, masa, duvar veya pencere gibi yüzeylerde kullanılabiliyor. Bu sayede temizlik işinizi daha da kolay hale getiriyor. Vakum yaparak bulunduğu yüzeye tutunan cihaz, oldukça kaliteli olan bezleri ile bulunduğu yüzeyi detaylıca temizliyor.

Yuvarlak şeklinde bezlere sahip olması sayesinde temizleyeceği yüzeyin en ücra köşelerine ulaşabilen cihaz, bu sayede en ufak kire dahi geçit vermiyor. Yapay zekasını kullanarak bulunduğu yüzeyi tarayan makine, en ideal yolu belirleyerek temizlik yapmaya başlıyor. Bu sayede temizliğiniz hem daha kısa sürer hem de daha etkili olur.

Artıları
  • Yapay Zeka
  • Üstün Emiş Gücü
  • Yüksek Akü Kapasitesi
  • Pratik Kullanım
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:80 W
Ses Seviyesi:67 dB
Çalışma Süresi:20 dakika
Çalışma Modu Sayısı:2
Şarj Süresi:1 saat
Ağırlık:1.2 kg

Ürün elime geçtikten sonra hemen denedim. Hayatı kolaylaştıran bir ürün kesinlikle. Çerçeveli camlarda hiç sorun olmuyor. Uzaktan kumandayı ayarlıyorsunuz, çerçeveleri hissedince karınca gibi çalışıyor. Beğenmediğiniz bir yer olursa da kendiniz kumanda ederek de silebilirsiniz. Tavsiye ederim.

H**** T****

Yüksek Emiş Gücüne Sahip

Bir cam silme robotunun en önemli özelliği hiç şüphe yok ki emiş gücüdür. Emiş gücü, vakum yapma kabiliyeti olduğu için ne kadar yüksekse o kadar iyi bir temizlik çıkartmanızı sağlıyor. Emiş gücünü belirleyen değer ise motor gücüdür. Sektörün öncü markalarından birisi olan Hobot, ürünlerinde son derece güçlü motor bulundurmasıyla biliniyor.

Hobot 368, markanın bu tutumunu kanıtlayan en iyi örneklerden birisidir. Cihaz, 80 W değerinde güç tüketimi yapan motora sahiptir. Bu motor sayesinde makine yüksek emiş gücü uygulayarak etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle pencerelerinizde en ufak kir kalmaz ve tekrardan üzerinden geçme derdiniz ortadan kalkar.

Yapay Zeka ile Bulunduğu Yüzeyi Tarar

Çamaşır makinelerinden tutun televizyonlara kadar kullandığımız her ev eşyasının içine girmeyi başaran yapay zeka, gitgide daha fazla üründe kendisine yer buluyor. Bu ürünlerden birisi de cam silme robotlarıdır. Oldukça yenilikçi bir marka olan Hobot, ürünlerinde gelişmiş bir yapay zeka kullanmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Markanın yapay zeka kullandığı ürünlerinden birisi de Hobot 368’dir. Cihaz, sahip olduğu bu yapay zeka sayesinde bulunduğu yüzeyi en ufak ayrıntısına kadar tarıyor. Daha sonra da temizlik için en ideal olan rotayı kendine çiziyor. Böylece oldukça etkili bir temizlik yapmasıyla her türlü toz ve kiri yok ediyor.

Pratik Kullanıma Sahip

Oldukça yeni teknolojiler olan cam silme robotları, gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından kullanılıyor. Ancak bu cihazlar çoğu kişi tarafından ilk defa kullanılıyor. Bu yüzden oldukça basit bir kullanıma sahip olmaları gerekiyor. Uzun yıllardan beri sektörde olan ve bu durumu bilen marka, ürünlerini buna göre dizayn ediyor.

Hobot 368 cihazı da buna en büyük örnektir. Cam silme robotu, sahip olduğu uzaktan kumanda ile oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Bu sayede makine daha önce hiç bu tarz ürün kullanmamış kişiler tarafından da rahatlıkla çalıştırılabiliyor. Ek olarak bu ürünün yanında gelen Türkçe kullanma kılavuzu sayesinde kurulumunun da oldukça basit olduğunu söyleyelim.

Yedek Bezleri Bulunuyor

Temizlik performansına emiş gücü kadar bezlerinin kalitesi de etki ediyor. Emiş gücü ne kadar yüksek olursa olsun eğer kullandığınız bezler kaliteli olmazsa temizlediğiniz yüzeylerde leke kalabilir. Marka, kullanıcılarının böyle bir durum yaşamaması için bu cam silme robotunda 12 adet yedek bez bulunduruyor.

Cihaz, sahip olduğu bu yedek bezler sayesinde uzun yıllar boyunca herhangi bir leke bırakmadan temizlik yapabiliyor. Ayrıca bu bezler yıkanabilir yapıyadır. Böylelikle her temizlik sonrasında bezi yıkayarak bir sonraki temizliğe cihazınızı hazırlayabilir ve her zaman lekesiz yüzeyler elde edebilirsiniz.


Harika bir ürün. Artık cam silerken dışarı çıkmak zorunda kalmıyorum. Temizliği benim için yeterli. Takıntılı bir insan olmadığım için fazlasına da gerek yok zaten. Oldukça başarılı. Benim gibi artık bu işle uğraşmak istemeyen kişiler için ideal.

S*** L***

Yüksek Akü Kapasitesi

Her cam silme robotunda bulunması gereken bir özellik bulunuyor. Bu özellik güç kesintisi durumunda sabit kalmadır. Sektörün önde gelen markalarından birisi olan Hobot, ürünlerine bu özelliği eklemesiyle biliniyor. Son tasarımlarından birisi olan Hobot 368’de de bu güvenlik sistemi bulunuyor.

Hobot 368, güç kesintilerinde devreye giren aküye sahiptir. Bu akü tam 20 dakika boyunca cihazınızın bulunduğu yüzeye yapışmasını sağlıyor. Bu sayede ani kesintiler nedeniyle oluşabilecek kazalar engellenmiş oluyor. Ek olarak bu cihazın aküsünün 500 saat ömrü olduğunu söyleyelim. Böylelikle ömür boyu kullanım sağlarsınız.

Her Türlü Yüzeyde Kullanılabilir

Oldukça yüksek fiyatlar ödediğimiz cam silme robotlarını her ne kadar pencere temizliği için alsak da bir yandan da farklı yüzeylerde kullanılmasını isteriz. Kullanıcılarının bu ihtiyacını görerek özel bir tasarım geliştiren Hobot markası, yeni nesil cihazı olan bu modelde oldukça farklı yüzeylerde temizlik yapma imkanı sunuyor.

Oldukça etkili temizlik yapmasıyla bilinen cihaz, cam ve pencere yüzeylerini en ufak bir leke dahi bırakmadan silebiliyor. Bunun yanı sıra cam silme robotunu parke, fayans, mermer, masa ve duvar gibi her türlü düz yüzeyde kullanabilirsiniz. Böylelikle evinizin tüm zor işlerini tek bir makine ile yapabilirsiniz.

Ortalama Ses Seviyesine Sahip

Yaşam alanlarımızda, ofislerimizde ya da işyerlerimizde kullandığımız bu cihazların yüksek sesle çalışmasını istemeyiz. Cam silme robotu sektöründeki en iyi markalar arasında ilk sıralarda olan Hobot, bu konuda gösterdiği hassasiyetle biliniyor. Markanın son üretimi olan 368 modelinde de bu durum geçerlidir.

Hobot 368, ortalama bir ses seviyesinde çalışarak 1 metre uzaklıktan sadece 67 dB değerinde ses çıkartıyor. Bu sayede cihazınızı ofis gibi alanlarda kullanırken kimseyi rahatsız etmeden temizliğinizi yapabilirsiniz. Ayrıca bu ürünün bu ses seviyesi sayesinde evlerde de çok fazla tercih edildiğini söyleyelim.

Yüksek Manevra Kabiliyeti

Evlerimizde, işyerlerimizde ve ofislerimizde kullanmak için aldığımız cam silme robotlarının manevra kabiliyeti büyük önem taşıyor. Çünkü her cam farklı yapıda olduğu için temizlik daha zor hale gelebilir. Hobot 368, sahip olduğu yüksek manevra kabiliyeti sayesinde hangi tür camı temizlerseniz temizleyin ulaşılmayan bir nokta bırakmıyor. Bu sayede camlarınız daha önce hiç olmadığı kadar temiz olur.

Hobot 368 S.S.S

Hobot 368 fiyatı ne kadar?

Hobot 368, farklı yerlerde satıldığı için belirli bir fiyatı yoktur. En uygun fiyatlı Hobot 368’lere ulaşmak istiyorsanız içeriğimizdeki butonlara tıklayabilirsiniz.

Hobot 368’in temizlik performansı nasıl?

80 W gibi bir güç tüketimi yapan Hobot 368, bu sayede oldukça yüksek bir performans sergileyerek temizlik yapıyor. Cihaz yüksek emiş gücü sunmasının yanı sıra oldukça kaliteli olan bezleri sayesinde herhangi bir iz bırakmıyor. Böylece sildiğiniz yerin üzerinden bir defa daha geçmenize gerek kalmaz.

Hobot 368 gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak motor gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü motor gücü doğrudan temizlik performansıyla alakalıdır ve ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Daha sonra cihazın UPS sistemine sahip olup olmadığına bakmalıyız. Bu sistem ani güç kesintileri sonucunda cihazınızın bulunduğu yüzeye sabit kalmasını sağlıyor. Son olarak ise ürünün ses seviyesinin, ağırlığının, kablo uzunluğunun ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.