Hobot 298 Cam Silme Robotu İncelemesi

Son yıllarda herkesin evinde görmeye başladığımız cam silme robotları, son teknoloji elektrikli ev aletlerinden birisidir. Bizi camları temizlemenin tehlikesinden ve uğraşından kurtaran bu ürünler, etkili bir şekilde temizlik yapabildiği için çok tercih ediliyor. Bu ürünlerden birisi olan Hobot 298, su ve deterjan püskürtmek için yenilikçi çözüm sunmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca bu ürün sahip olduğu özellikleri ile en iyi robot silme robotları listemize girmeyi de başarmıştır.

9.6
Muhammet Akgül
Hobot 298

Camlar üzerindeki kirleri temizlemek için özel olarak geliştirilen Hobot 298, pencerelerin yüzeyine otomatik olarak su ve deterjan püskürtmek için yeni nesil teknolojisini kullanıyor. Mikrofiber bezi ile ise püskürtülen bu suyla camı temizledikten sonra detaylı bir şekilde kurutuyor. Ayrıca cam silme robotu her kalınlıktaki cam yüzeyinde kullanılabilmesiyle öne çıkıyor.

3 farklı otomatik çalışma moduna sahip olan robot, bu sayede o anki ihtiyacınıza göre temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle tüm kontroller elinizde olur ve pencereleriniz tam da istediğiniz gibi temizlenir. Pencerenin kenarlarını otomatik olarak algılayan yapısı sayesinde her türlü camda çalışabilen ürünün bu özelliği sayesinde normal evlerde de kullanılabileceğini söyleyelim.

Artıları
  • Düşme Önleyici Sistem
  • Hızlı Temizlik Yapılabilmesi
  • 3 Çalışma Modu
  • Uzaktan Kumanda
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Ses Seviyesi:40 dB
Su Tankı Kapasitesi:0.75 L
Şarj Süresi:1 saat
Temizleme Hızı:2,4 dakika/metrekare
Çalışma Modu Sayısı:3
Çalışma Süresi:60 dakika
Güç Tüketimi:72 W
Ağırlık:1.2 kg

İyi ki almışım dediğim bir ürün, özellikle yüksek katlarda can güvenliği açısından harika bir ürün, temizlik performansı gayet iyi.

N**** V****

Kirli Yüzeylerde de Kullanılabiliyor

Alacağımız cam silme robotunun her türlü yüzeyde kullanılabilmesini isteriz. Çünkü bazı zamanlarda camlarımız yeteri kadar temiz olamayabiliyor. Bunu temizlemek için de gerekli vakte sahip olmayabiliyoruz. Çoğu cam silme robotunda olmayan bir özellik kullanıcıları tarafından çok beğenilen Hobot 298’de bulunuyor.

Hobot 298, sahip olduğu kirli yüzeylerde de çalışabilme özelliği sayesinde her türlü alanı kolaylıkla temizleyebiliyor. Bu sayede camlarınız ne kadar kirli olursa olsun robotunuzu çalıştırabilir ve tertemiz olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu cam silme robotunu pencerelerin yanı sıra fayanslarda da kullanabileceğinizi söyleyelim.

Mobil Uygulama Desteğine Sahip

Son yıllarda tüm elektrikli ev aletleri uzaktan kumanda edilebilir hale gelmeye başladı. Bu aletler arasında cam silme robotları da yer alıyor. Özellikle son çıkan ve üst düzey teknolojiyle üretilen cam silme robotları, sahip oldukları bu özellik sayesinde daha pratik ve rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Hobot da bu ürünlerinde bu özelliğe yer veren markalardan birisidir.

Marka son tasarımı olan 298 modelinde mobil uygulama desteğine yer vermiştir. Bu sayede temizliğinizin daha etkili bir şekilde geçmesi için anlık olarak robotu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca cihazın sahip olduğu bu özellik sayesinde su ve deterjan haznelerinin doluluğunu da görebileceğinizi belirtelim. Böylelikle temizlikten aldığınız verim hiç düşmez.

Yapay Zekası Sayesinde İdeal Temizlik Yapabiliyor

Yapay zeka son yıllarda hayatımızın her alanına girmeye başladı. Bulaşık makineleri, buzdolapları ve televizyonlar derken artık cam silme robotlarında da bu özellik bulunuyor. Sektörün önde gelen üreticilerinden birisi olan Hobot markası, en son geliştirmiş olduğu 298 modelinde bu özelliğe etkili bir şekilde kullanıyor.

Hobot 298, sahip olduğu yapay zeka sayesinde pencere yüzeyini analiz ediyor. Bu sayede sizin için en etkili olacak temizlik profili seçiliyor. Böylelikle cam silme robotunuz pençelerinizdeki en ufak kiri dahi temizleyerek tertemiz olmasını sağlıyor. Ek olarak bu yapay zekanın sizin için çalışma modunu da ayarlayabildiğini söyleyelim.

Gömülü UPS Sistemine Sahip

Cam silme robotlarıyla pencerelerimizi temizlerken en çok da elektriklerin gitmesinden korkarız. Çünkü çoğu robot doğrudan elektriğe bağlı olarak çalıştığı için olası kesinti durumunda düşebilir. Bu da makinemizin hasar görmesine ve eskisi kadar etkili çalışamamasına neden olabilir. Ancak Hobot 298’de ise böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

Hobot 298, sahip olduğu kesintisiz güç sistemi sayesinde bu tarz durumlarda bile camlara yapışık kalabiliyor. Bu sayede düşmenin neden olduğu hasar görme gibi durumlar engellenmiş olur. Ayrıca cihazın sahip olduğu bu özellik sayesinde mobil uygulamaya bildirim göndererek sizi uyardığını belirtelim.


Çok kirli camı az Camsil ile baştan hafif nemlendirirseniz ve kendi de ayrıca püskürtünece 2 rötuşla tertemiz oluyor. Çok büyük 12 boylu camı 1 saatte temizleyebiliyor. Kesinlikle alınmalı. Verdiğimiz paraya ve beklememize değdi. Teşekkürler.

E*** O***

Yüksek Çalışma Süresi Bulunuyor

Alacağımız cam silme robotunun uzun süre kullanılabilmesini isteriz. Çünkü evimizde ya da ofisimizde camlar büyük yer kaplıyor. Bu camları silmek de vakit alabiliyor. Bu cihaz, 2,4 dakikada bir metrekare camı temizleyebilmesi sayesinde alanının en hızlılarından birisi oluyor. Bu sayede kısa sürede içerisinde daha fazla camı temizleyebiliyorsunuz.

Cam silme robotu, çalışma süresi olarak da rakiplerinden öne çıkıyor. Cihaz, 60 dakikalık çalışma süresi sunması sayesinde evinizin tüm camlarını tek seferde temizleme imkanı sunuyor. Bu sayede sürekli olarak şarja çıkart tak yaparak vakit kaybetmenize engel olur. Ek olarak bu ürünün temizlik işlemi tamamlandığında otomatik olarak durduğunu söyleyelim.

Etkili Temizlik Yapabiliyor

Bir cam silme robotundan etkili bir temizlik yapabilmesini isteriz. Bunun için alacağımız cihazın hem deterjan hem de su püskürtme sistemlerine sahip olması gerekiyor. Uzun yıllardan beri sektörde olan ve en iyiler arasında yer alan Hobot markası, son geliştirmiş olduğu bu cam silme robotu ile etkin bir temizlik yapabiliyor.

Hobot 298, sahip olduğu püskürtme sistemleri sayesinde ilk olarak camınızı temizliyor. Daha sonra ise pencerelerinizi kurutuyor. Sahip olduğu mikrofiber bez ile etkin bir temizlik yapabilen cihaz, cam kenarlarını lazer sistemi sayesinde otomatik olarak tespit ederek hareketine devam ediyor. Böylelikle robotunuz pencerenizde temizlenmedik yer bırakmaz.

3 Farklı Çalışma Moduna Sahip

Bazen pencerelerimiz çok fazla kirli olur. Bu gibi durumlarda robotumuz etkisiz kalabilir. 3 farklı çalışma moduna sahip olan bu cihazda ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Kirliliğe göre çalışma modunu değiştirebilmesiyle öne çıkan ürün, bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor.

Hobot 298 S.S.S

Hobot 298 cam performansı nasıl?

Oldukça kaliteli cam silme robotlarından birisi olan Hobot 298, pencereler üzerinde oldukça etkili temizlik yapabilmesiyle biliniyor. Cihaz, sahip olduğu yapay zeka sayesinde cam yüzeylerin tüm detaylarını algoritma üzerinde işleyerek temizliğinizi planlıyor. Bu sayede cam yüzeyleriniz daha temiz olur.

Hobot 298 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren Hobot 298 fiyatları en düşük 8.800 TL’den başlıyor. Dilerseniz içeriğimizdeki butonlara tıklayarak en ucuz Hobot 298’lere ulaşabilirsiniz.

Hobot 298 gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak temizlik performansına bakmamız gerekiyor. Temizlik performansını değerlendirirken cihazın su ve deterjan püskürtebilme özelliği büyük önem taşıyor. Daha sonra cihazın çalışma süresini kontrol etmeliyiz. Çünkü çalışma süresi ne kadar yüksekse o kadar fazla camı tek seferde temizleyebiliriz. Son olarak ise makinenin farklı çalışma modlarına sahip olması gerektiğini belirtelim. Çünkü bazı yüzeyler çok fazla kirli olduğu için robotlarımız tarafından temizlenemeyebilirler. Bu yüzden farklı çalışma modlarına sahip cihaz almak sizin için çok daha iyi olacaktır.