Xiaomi HUTT DDC55 Cam Silme Robotu İncelemesi

Cam temizleme, en can sıkan ve uğraş gerektiren ev işlerinden birisidir. Son yıllarda hayatımıza giren cam silme robotları sayesinde bu işten yavaş yavaş kurtulmaya başladık. Özellikle Xiaomi markasının üretmiş olduğu HUTT DDC55 ile bu cihazlar evlerimize kadar girmeyi başardı. 3 dakika içerisinde 1 m2 alanı silebilmesiyle öne çıkan cihaz, fiber bezleri sayesinde her türlü yüzeyi iz bırakmadan temizleyebiliyor. Ek olarak kolay kullanıma sahip olmasıyla öne çıkan ürünün bu sayede en iyi cam silme robotları arasına girmeyi başardığını söyleyelim.

9.1
Muhammet Akgül
Xiaomi HUTT DDC55

Üst düzey malzeme kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz Xiaomi HUTT DDC55, yenilikçi algoritması ile en zorlu yüzeyleri bile kolaylıkla temizleyebiliyor. Bu sayede temizleyeceğiniz yüzey hangi tür kirden olursa olsun iş bittiğinde tertemiz olur. Ayrıca azaltılmış gürültüsü sayesinde daha sessiz bir deneyim elde edersiniz.

Kullanım sonrası temizlenebilen fiber bezleri sayesinde etkili bir şekilde temizlik yapma imkanı sağlayan cam silme robotu, bu sayede her temizlikten aynı performansı almanızı sağlıyor. AI teknolojisi sayesinde yolu üzerindeki engelleri tanımlayarak temizlik yapan cihaz, bu sayede her türlü yüzeyde kullanılabiliyor. Son olarak ince gövde tasarımı sayesinde oldukça şık bir yapıya sahip olan ürünün kullanımın da oldukça pratik olduğunu söyleyelim.

Artıları
  • Engel Tanıma Sistemi
  • Yüksek Malzeme Kalitesi
  • Düşük Ses Seviyesi
  • Uygun Fiyat
Eksikleri
  • Kısa Çalışma Süresi

Teknik Özellikleri

Emiş Gücü:2800 Pa
Ses Seviyesi:65 dB
Çalışma Süresi:20 dakika
Şarj Süresi:2 saat
Çalışma Modu Sayısı:2

Bu markanın diğer robot süpürgesini zaten kullanıp çok beğeniyordum. Buna da bayıldım. Hem cama çıkma riskini ortadan kaldırdı hem de kolaylık sağladı. Çok beğendiğim için anneme de bir tane aldım. Fiyat performans ürünü gerçekten.

B**** Ö****

Kaymaz Yapıya Sahip

Hiç şüphe yok ki cam silme robotlarının hem ıslak hem de kuru zeminlerde çalışabilmesi gerekiyor. Çünkü sürekli olarak yağmur ya da toz vb. nedenlerden dolayı camlarımız kirlenebilmektedir. En büyük teknoloji firmalarından birisi olan ve sektörde köklü bir geçmişe sahip olan Xiaomi, ürettiği ürünleriyle kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Xiaomi üretmiş olduğu HUTT DDC55 ile kullanıcısının tüm ihtiyacını karşılayabiliyor. Bu ihtiyaçlar arasında yağmur, çamur demeden temizlik yapabilmesi de yer alıyor. Cihaz, kaymaz yapıya sahip olması sayesinde hem ıslak hem de kuru emiş türünde çalışabiliyor. Böylece her türlü kiri temizleyip camlarınızın kötü gözükmesini engelliyor.

Oldukça Pratik Kullanımı Var

Cam silme robotları son yıllarda karşımıza çıkmaya başlayan ve nispeten yeni olan aletlerdir. Bu sebeple de cihazı alan çoğu kişi ilk defa kullanacağı için nasıl çalıştırılması gerektiğini bilemeyebilir. Kullanıcılarının bu durumunu bilen Xiaomi, son tasarımı olan bu cihazını oldukça basit bir şekilde tasarlamıştır.

Xiaomi HUTT DDC55, basit tasarımının yanı sıra oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Pratik kullanıma sahip olması sayesinde hızlı bir şekilde çalıştırıp kullanabileceğiniz ürün, bu sayede hızlı bir şekilde temizlik yapabiliyor. Ayrıca kullanımı da oldukça kolay olan cihazın böylece daha önce hiç bu tarz bir ürün kullanmamış kişiler için de ideal olduğunu söyleyelim.

Yapay Zekaya Sahip

Her yüzey farklı yapıya sahip olduğu için temizliği de farklıdır. Bu sebeple alacağımız cam silme robotunun engeller üzerinden aşabilmesi ve bulunduğu yüzeyi analiz edebilmesi gerekiyor. Teknoloji sektörünün önde gelen markalarından birisi olan Xiaomi, ürettiği bu üründe uzun yıllardan beri geliştirdiği yapay zekayı kullanıyor.

Geliştirilmiş yapay zekası sayesinde olası engelleri tespit eden cihaz, bu sayede herhangi bir yere takılıp kalmadan temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Yüzeylerin farkı değişkenlerini dikkate alarak algoritmasında değerlendiren ürün, bu sayede gideceği yolu belirleyerek hızlı bir şekilde temizleme imkanı sunuyor.

Emiş Gücü Ayarlanabiliyor

Bazı kirler vardır ki diğerlerine göre çok daha zorludur. Bu zorluk bazen etkili bir şekilde temizlenmemeye neden olabiliyor. Bu yüzden emiş gücü ayarlanabilir şekilde tasarlanan Xiaomi HUTT DDC55, kir ne kadar zorlayıcı olursa olsun anında ortadan kaldırıyor. Bu sayede temizlikten aldığınız verim artıyor ve tekrardan o kirin üzerinden geçme derdiniz olmuyor.

Yüksek Malzeme Kalitesine Sahip

Alacağımız cam silme robotunu uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilmek isteriz. Her ürünüyle kullanıcısını memnun etmeyi başaran marka olan Xiaomi, bu konuda da kullanıcısının isteklerini karşılıyor. Cam silme robotu, kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun yıllar boyunca herhangi bir bozulma olmadan kullanılabilmesiyle öne çıkıyor.


10. kattayım ve dış camda orta kısma uzanamıyordum. Bu açıdan işimi fazlasıyla gördü. Covid nedeniyle eve temizlik elemanı da almak istemedim, biraz da o yüzden almak istemiştim. İşimi görüyor, tavsiye ederim.

S*** A***

Gerçekçi Bir Temizlik Deneyimi Sunuyor

Cam temizliğini bir çileden kurtarıp eğlenceli hale dönüştüren bu cihazlar, kolay ve pratik kullanımın yanı sıra gerçeğe yakın bir performans sağlamasıyla öne çıkıyor. Xiaomi mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen ürün, en etkili cam temizleme hareketlerini yaparak kısa süre içerisinde yüzeyleri temizleyebiliyor.

Sahip olduğu fiber bezleri sayesinde etkili bir şekilde camları temizleyen cihaz, herhangi bir iz bırakmayarak kullanıcısının takdirini topluyor. Fiber bezleri kolay bir şekilde temizlenebilen ürün, bu sayede işiniz bittiği zaman kısa sürede tekrardan kullanıma hazır hale getirilebiliyor. Böylece bu cam silme robotundan uzun yıllar boyunca aynı ve yüksek temizlik performansını elde edersiniz.

Şarj Süresi Oldukça Kısa

650 mAh bataryaya sahip olan cihaz, bu bataryayla 20 dakika boyunca kesintisiz temizlik imkanı sunuyor. 1 m2 alanı 3 dakikada temizleyebilmesi sayesinde tam şarjla 6-7 m2 arası bir yüzey temizleyebilen cam silme robotu, bu sayede tek seferde tüm pencerelerinizi silebiliyor. Ayrıca yalnızca iki saatte tam şarj olan ürünün bu sayede 1 saatlik şarjla tüm işinizi göreceğini söyleyelim.

Düşme Önleyici Sisteme Sahip

Her cam silme robotunda olması gereken bir özellik olan düşme önleyici sistem hayat kurtaran teknolojilerden birisidir. Olası bir güç kesintisi durumunda devreye giren bu sistem, cihazımızın zarar görmesini engelliyor. Bu sayede herhangi bir olumsuz durum meydana gelmez ve cihazınızı kullanmaya devam edersiniz.

Fiyat Performans Oranı Yüksek

Xiaomi HUTT DDC55, malzeme kalitesinin yanı sıra yüksek fiyat performans oranıyla da dikkatleri üzerine çeken bir cam silme robotudur. Cihaz, son teknolojileri ve üstün performansı bir araya getirmesi sebebiyle oldukça iyi bir şekilde temizlik yapabiliyor. Bu sayede de cam silme robotları arasında en çok tercih edilen modeller arasına girmeyi başarıyor.

Xiaomi HUTT DDC55 S.S.S

Xiaomi cam silme robotları kaliteli mi?

Teknoloji dünyasının önde gelen markalarından olan Xiaomi, her zaman belirli bir kalitenin üzerinde ürünler üretmesiyle biliniyor. Bu kalite standardı yüksek olduğu için de ülkemizde bu markaya olan rağbet oldukça yüksektir. Xiaomi cam silme robotlarında da bu durum aynen geçerlidir.

Xiaomi HUTT DDC55 fiyatı ne kadar?

Xiaomi HUTT DDC55’in fiyatları satılan yere göre değişiklik göstermektedir. En doğru ve uygun fiyatlara içeriğimizdeki butonlardan ulaşabilirsiniz.

Xiaomi HUTT DDC55 gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir cam silme robotu alacaksak temizlik performansına bakmamız gerekiyor. Temizlik performansına emiş gücü ve cihazın sahip olduğu bezler etki ediyor. Kolayca temizlenebilir bezlere sahip olan ürün, bu sayede uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde ilk günkü performansında çalışabiliyor. Emiş gücü ise oldukça yüksek olan makine, bu sayede herhangi bir iz bırakmadan temizlik yapabiliyor. Cam silme robotu alırken dikkat etmeniz gereken diğer noktalar da cihazın ağırlığı, tasarımı, ses seviyesi, çalışma ve şarj süresidir.