Xiaomi Mijia Hutt W66 Cam Silme Robotu İncelemesi

Fiyat performans telefonlarıyla bilinen Xiaomi markası, son yıllarda ürün gamını genişleterek tüm elektrikli aletleri üretmeye başlamıştır. Robot ve dikey süpürge gibi ürünleriyle çok fazla tercih edilen marka, cam silme robotu olarak da bu modeliyle biliniyor. Xiaomi Mijia Hutt W66, akıllı rota planlaması, akıllı algoritması ve özel püskürtme sistemi gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Ayrıca hafif ve şık tasarımıyla çok beğenilen ürünün tüm bu özellikleri sayesinde en iyi cam silme robotları listemize girmeyi başardığını söyleyelim.

9.4
Muhammet Akgül
Xiaomi Mijia Hutt W66

150 ml’lik akıllı deposu sayesinde su azaldığı zaman size haber veren cihaz, özel su püskürtme sistemiyle daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Tek tıkla temizleme işlemine başlayabilmesi sayesinde öne çıkan ürün, akıllı rota planlama özelliği ile tüm cam yüzeyini analiz ediyor. Bu sayede camınızda en ufak kir kalmadan temizliğinizi yaparsınız.

Malzeme kalitesi yüksek olması sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz makine, akıllı algoritmasıyla cam yüzeyine göre temizlik yapabiliyor. Değişken frekanslı vakum teknolojisi sayesinde çamur, toz, su izi vb. pek çok leke türüne karşı etkili olan cihaz, dahili UPS sistemi ile enerji dalgalanmalarına karşı korumalıdır. Böylelikle güvenli bir şekilde evinizin camlarını temizleyebilirsiniz.

Artıları
  • Uzun Çalışma Süresi
  • 2 Aşamalı Temizlik Sistemi
  • Ergonomik Tasarım
  • Uzaktan Kumanda
Eksikleri
  • Haznesi Küçük

Teknik Özellikleri

Su Tankı Kapasitesi:0.15 L
Şarj Süresi:2.2 saat
Çalışma Modu Sayısı:1
Çalışma Süresi:100 dakika
Güç Tüketimi:90 W
Ağırlık:1.565 kg

Tereddütlerle cihazı sipariş ettik. Büyük camları olan bir evde şahane iş görüyor. Çok yüksek camlara bile yapıştı mı affetmiyor. On numara beş yıldız. Tavsiye ederim.

U**** G****

Özel Su Püskürtme Tasarımına Sahip

Bir cam silme robotunda olmazsa olmazlardan olan su püskürtme sistemleri camlarımızı daha etkili bir şekilde temizlememizi sağlıyor. Her cihazın farklı bir su püskürtme tasarımı vardır. Xiaomi’de ise bu tasarım oldukça gelişmiş ve etkilidir. Sektörün öncü markalarından olan Xiaomi, son tasarımı olan bu üründe yeni nesil su püskürtme sistemi kullanıyor.

Xiaomi Mijia Hutt W66’nın bu sisteminde 8 adet sprey noktası bulunuyor. Bu noktalar ön kısımda olduğu için ilk önce su püskürtülüyor. Daha sonra makine yüzeyi temizliyor ve kurutuyor. Bu sayede cihazınız oldukça etkili bir temizlik gerçekleştirerek her türlü toz ve kir parçasını rahatlıkla ortadan kaldırıyor.

Akıllı Rota Planlama Özelliği Olan Cam Silme Robotu

Alacağımız cam silme robotunun etkin bir şekilde temizlik yapmasını isteriz. Bunu yapabilmesi için de cihazın belirli özelliklere sahip olması gerekiyor. Bu özelliklerden birisi de hiç şüphe yok ki Akıllı Rota Planlama’dır. Bu özellik cihazda bulunan algoritma sayesinde yüzeyleri daha etkili bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Bu sayede pencerelerde en ufak toz dahi kalmıyor.

2500 PA Emiş Gücü Uygular

Bir cam silme robotu alırken bakacağımız ilk özelliklerinden birisi hiş şüphe yok ki emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü ne kadar yüksekse temizlikten alacağımız verim o kadar iyi olur. Bu da robotu kullandığımız yüzeylerin tertemiz olmasına büyük katkı sağlar. En çok tercih edilen cam silme robotlarından birisi olan bu cihaz, sahip olduğu emiş gücüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Cihaz, 2500 PA değerinde emiş gücü uygulayabilmesiyle öne çıkıyor. Bu kadar yüksek emiş gücü uygulayabilmesi sayesinde her türlü kiri ve tozu temizleyebilen makine, buna rağmen çok fazla enerji tüketmiyor. Bu sayede cihaz en çok tercih edilen olmasının yanı sıra kullanıcıları tarafından tavsiye edilen bir cam silme robotu oluyor.

Çeşitli Yüzeyleri Temizleme Kapasitesine Sahip

Cam silme robotları adından da anlaşılacağı gibi pencere yüzeylerini temizlemek için üretilmiş aletlerdir. Ancak son yıllarda piyasaya sürülen yeni nesil robotlar, camların yanı sıra daha farklı düz yüzeyleri de temizleyebiliyor. Bu robotlardan birisi de Xiaomi’nin üretmiş olduğu Mijia Hutt W66’dır.

Xiaomi Mijia Hutt W66, cam gibi yüzeyleri temizleyebilmesinin yanı sıra biraz daha farklı düz yüzeyler için de kullanılabiliyor. Bu yüzeyler arasında kapılar, fayanslar, karolar, parkeler ve büyük dolaplar yer alıyor. Cihazınızı özel yapısı sayesinde bu tarz her türlü düz yüzeyin temizliği için kullanabileceğinizi belirtelim.

Engellere Takılmadan İlerleyebiliyor

Cam silme robotlarının temizleyeceği yüzeyler genellikle çıkıntılı veya delikli oluyor. Bu yüzden bu tarz cihazların engellere takılmadan ilerleyebilmesi temizliğinin verimliliği açısından büyük önem taşıyor. Xiaomi’nin en çok satan cam silme robotlarından olan cihaz, sahip olduğu gelişmiş algoritma sayesinde her türlü engeli aşabiliyor.

HUTTTHINK adı verilen bu algoritma üzerinde bulunan sensörleri sayesinde her türlü çıkıntıyı fark edebiliyor. Bu sayede çıkıntıların üzerinden geçip geçmemesi gerektiğine karar veriyor. Böylece herhangi bir sorun yaşamadan temizliğine devam ediyor. Ek olarak bu ürünün 10 mm boyutundaki engelleri kolaylıkla aşabileceğini söyleyelim.


6 aydır falan silinmeyen camlarımda denedim, gayet başarılı. Elbette ilk başta iz bıraktı. Çok fazla cam sil, yağ sökücü vs kullanmıştım. 2. seferde daha iyi sonuç verdi. Ayrıca beklediğimden çok daha hızlı işini bitiriyor, kullanımı da basit.

Ö*** A***

Pratik Kullanımıyla Öne Çıkan Cam Silme Robotu

Çok da uzun olmayan geçmişe sahip cam silme robotları, günümüzde yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlıyor. Ancak çoğu kişi bu tarz ürünleri ilk defa alıyor. En iyi teknoloji şirketlerinden birisi olan Xiaomi, kullanıcılarının bu durumunu bildiği için son cihazı olan Mijia Hutt W66’nın tasarımını oldukça basit tutmuştur.

Xiaomi Mijia Hutt W66 oldukça basit bir tasarıma sahiptir. Bu sayede cihazın kullanımı oldukça pratiktir. Tek tuşla çalıştırılabilen yapıya sahip olan makine, bu özelliği sayesinde daha önce hiç bu tarz ürün kullanmamış kişiler tarafından bile kolaylıkla çalıştırılabiliyor. Böylelikle cihaz her yaştan kişi tarafından ve her yerde kullanılabileceğini kanıtlıyor.

2 Aşamalı Temizleme Sistemine Sahip

Hiç şüphe yok ki her yüzey aynı kirlilikte değildir. Bu yüzden cihazımız bazı yüzeyleri güzelce temizlerken bazı yüzeyleri ise yeterince temiz yapamayabiliyor. Xiaomi Mijia Hutt W66, sahip olduğu iki aşamalı temizleme sistemi sayesinde ilk önce yüzeyi ıslatıyor, daha sonra temizleme işlemini yapıyor. Bu sayede oldukça kirli olan yüzeyler bile kolay bir şekilde temizlenebiliyor.

Uzun Çalışma Süresi Sunuyor

Alacağımız cam silme robotunun uzun kullanıma sahip olmasını isteriz. Çünkü bu makineler yapıları gereği temizliği yavaş yapıyorlar ve bu yüzden de tekrardan şarj olma gereksinimi duyabiliyorlar. Ayrıca bu cihazları evlerimizin yanı sıra, ofisimiz, işyerimiz ya da fabrikalarımızda da kullanabilmekteyiz.

Kullanıcı ihtiyaçlarını çok iyi analiz eden Xiaomi markası, bu ürününde neredeyse tüm ihtiyacınızı karşılayacak bir çalışma süresi sunuyor. 100 dakikalık bir çalışma süresi sunması sayesinde öne çıkan model, bu sayede evinizin tüm camlarını kolaylıkla tek seferde temizleyebilir. Ofis ve işyerlerinizin ise cam miktarına bağlı olarak kısa bir şarjla gereksinimi duyarak tertemiz hale getirebilir.

Düşük Ses Seviyesine Sahip

Biz evde ya da ofiste otururken çevremizde çalışacak olan bu cihazın sessiz olması çok önemlidir. Çünkü eğer yüksek sese sahipse o an odaklanmamız gereken şeye yeterince ilgi gösteremeyebiliriz. Bu da bizim performansımızı düşürebilir. Sadece 40 db değerinde ses çıkartması sayesinde yanındayken bile sesini çok zor duyduğunu cihaz, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.

Xiaomi Mijia Hutt W66 S.S.S

Xiaomi Mijia Hutt W66 fiyatı ne kadar?

Satılan yer göre değişiklik gösterse de Xiaomi Mijia Hutt W66 fiyatı en düşük 3.200 TL’den başlıyor. İçeriğimizde yer alan butonlara tıklayarak en güncel ve uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mijia Hutt W66 temizlik performansı nasıl?

Cihaz iki aşamalı temizlik sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde ilk olarak su püskürtülüyor. Daha sonra temizlik gerçekleştiriliyor. Böylelikle her türlü toz, kir, çamur veya su izi ortadan kaldırılarak camlarınız temizleniyor.

Xiaomi Mijia Hutt W66 gibi cam silme robotu alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak yukarıda cevabını verdiğimiz temizlik performansına bakmanız gerekiyor. Daha sonra çalışma süresi öne çıkıyor. Çalışma süresi ne kadar yüksek olursa o kadar fazla miktarda yüzey temizliği yapabilirsiniz. Son olarak ise cihazın ses seviyesine bakmalısınız. Ses seviyesi ne kadar düşükse cam silme robotu o kadar az sizi rahatsız eder. Bu sayede o an odaklanmanız gereken şey üzerine tüm ilginizi toplayabilirsiniz.