Pensil Penbot Cam Silme Robotu

Son yılların en çok öne çıkan elektrikli ev aletlerinden birisi olan cam silme robotları, her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojilere sahip olan bu cihazlar, camları etkili bir şekilde temizleyerek özellikle dış camlarda kendimizi riske atmamızı engelliyor. Bu cihazlardan birisi de Pensil Penbot’dur. Bu cam silme robotu sahip olduğu üstün teknolojiyle uygun fiyatı birleştirmesi sayesinde ilk defa bu tarz ürün alacak kişiler için idealdir. Bu sayede de ürün en iyi cam silme robotları listemize girmeyi başarmıştır.

8.3
Muhammet Akgül
Pensil Penbot

Hiç şüphe yok ki oldukça yeni olan cam silme robotlarıyla pek çoğumuz yeni tanıştık. Bu yüzden de hakkında pek fazla bir şey bilmiyoruz. Pensil Penbot, bu tarz kullanıcılar için özel olarak geliştirilmiş bir cam temizleme robotudur. Cihaz, sahip olduğu LED uyarı göstergeleri sayesinde sizi her şeyden haberdar ederek temizlik sürecinin tamamının kontrolünüz altında olmasını sağlıyor.

8 saate kadar kesintisiz kullanım olanağı sunması sayesinde ev, ofis ya da işyeri fark etmeksizin her türlü binada kullanılabilen cihaz, bu özelliğiyle kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Sahip olduğu jiroskop sensörü sayesinde pozisyonunu algılayan makine, yapay zekasıyla bulunduğu yüzeyi tarıyor. Daha sonra da en kısa ve etkili temizlik için gereken yolu belirliyor. Böylelikle temizlik süreciniz oldukça verimli geçer.

Artıları
  • Yapay Zeka
  • Cam Kalınlığı Algılama Sistemi
  • LED Uyarıları
  • Uygun Fiyat
Eksikleri
  • Mobil Uygulama Desteği Yok

Teknik Özellikleri

Temizleme Hızı:1m2/2.5 dakika
Ses Seviyesi:60 dB
Çalışma Süresi:8 saat
Çalışma Modu Sayısı:3
Su Tankı Kapasitesi:0.1 L
Ağırlık:1.8 kg

Sen neredeydin daha önce acaba. İnanılmaz bir ürün, işimi kolaylaştırdı. Güzel siliyor ve bir sürü yedek bezi var. Alın aldırın, şahane bir ürün. Cam silme derdinden kurtuldum.

H**** T****

Islak Zeminlerde de Kullanılabiliyor

Hiç şüphe yok ki her zaman kuru lekelerle uğraşmayız. Bazen camlarımız yağmur kalıntıları yüzünden de kirlenebilir. Bu durumu düzeltmek için pek fazla seçeneğimiz olmaz. Ürettiği fiyat performans ürünlerle bilinen Pensil markası, en yeni cam silme robotu olan Penbot’u her iki emiş türünde de çalışabilmesi için özel olarak geliştirmiştir.

Pensil Penbot hem ıslak hem de kuru yüzeylerde çalışabilmesi sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Bu sayede cam yüzeylerindeki lekeleri temizleyebileceğiniz gibi yağmur damlalarını da ortadan kaldırabilirsiniz. Böylelikle hiç uğraşmadan camlarınızı daha önce hiç görmediğiniz kadar saydam yaparsınız.

Uzun Süre Boyunca Kullanım İmkanı Sunuyor

Özellikle ofis, işyeri ya da büyük evlerdeki camları temizlemek çok büyük bir sıkıntıdır. Çünkü her cam silme robotu bu kadar geniş bir yüzeyi temizlemek için üretilmemiştir. Dolayısıyla çoğu robotun oldukça kısıtlı bir batarya kapasitesi vardır. Ancak Pensil markasının bu cihazında böyle bir durum söz konusu değildir.

Pensil Penbot, tek şarjla 8 saat boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Bu sayede cihazınızla ortalama büyüklükteki bir ofisin tüm camlarını tek seferde temizleyebilirsiniz. Ayrıca ürünün yanında gelen 4 metrelik uzatma kablosuyla şarj derdi olmadan da temizlik yapabilme imkanınız olduğunu söyleyelim.

Kesintisiz Güç Sistemine Sahip

Cam silme robotlarını kullanırken en çok endişe ettiğimiz durum da güç kesintileridir. Çünkü böyle bir kesinti olması durumunda cihazlarımız düşebilir ve hiç istemediğimiz hasarlar alabilir. Bu da cihazımızın ömrünü kısalttığı gibi istenen performansta çalışamamasına neden olabilir. Kimse de böyle bir durumla karşılaşmak istemez.

Pensil markası da böyle bir durumla karşılaşmamanız için son üretimi olan Penbot’ta kesintisiz güç sistemine yer veriyor. Bu sistem sayesinde cihaz çalışırken güç kesintisi olması durumunda bile bulunduğu yere 30 dakika boyunca sabit kalır. Böylece cihazınızın temizliğini bitirerek istenmeyen durumların oluşmasını engellersiniz.

LED Uyarı Göstergeleri Bulunuyor

Henüz yeni yaygınlaşmaya başlayan cam silme robotlarının nasıl kullanılması gerektiğini herkes bilemeyebilir. Bu yüzden de istenmeyen kazalar yaşanabilir. En çok tercih edilen cam silme robotlarından birisi olan Pensil Penbot’ta bu durum için LED uyarı göstergeleri bulunuyor. Bu göstergeler cihazınız hata veriyorsa size gösterir. Bu sayede herhangi bir olumsuz durumun oluşmasını engelleyebilirsiniz.


Ürün açıklamalarında belirtildiği gibi. Cama vakumlaması iyi. Temizleme aparatları yuvarlak olduğundan köşelerde çak az bir bölüme erişemiyor ancak rahatsız edici boyutta değil. Genel olarak cam temizliğini oldukça kolaylaştıran bir ürün.

A*** Ç***

Yapay Zekaya Sahip

Her geçen gün daha fazla üründe kullanılmaya başlayan yapay zeka, temizlik performansımızı arttırdığı gibi iş için gerekli zamanı da azaltıyor. Bu sayede her ürünün içerisinde kendisine yer buluyor. Bu ürünlerden birisi de Pensil markasının geliştirmiş olduğu bu cam silme robotunun kendisidir.

Pensil Penbot, sahip olduğu yapay zeka sayesinde bulunduğu yüzeyi tarayarak detaylı haritasını çıkarıyor. Bu sayede gitmesi gereken yolu çiziyor ve vakit kaybetmeden temizliğe başlıyor. Böylelikle hem temizliğiniz daha verimli geçiyor hem de en ufak kir bile silinerek tekrardan üzerinden geçmenize gerek kalmıyor.

Kısa Sürede Temizlik Yapabiliyor

Bir cam silme robotu alırken dikkat etmemiz gereken özelliklerinden birisi de temizleme hızıdır. Çünkü bu tarz ürünler genelde kablosuz olarak kullanıldığı için belirli bir çalışma süresi sunmaktadırlar. Bu sürede de en hızlı şekilde camlarımızı temizlememiz gerekiyor. Ancak çoğu robot oldukça yavaş çalıştığı için tek seferde tüm işlerimizi halledemeyebiliyoruz.

Pensil Penbot’ta ise böyle bir durum söz konusu değildir. Cihaz, 1 m² alanı kumanda ile kontrol ettiğiniz zaman 2.5 dakikada temizleyebiliyor. Otomatik modda ise bu süre 4 dakikaya çıkıyor. Bu sayede aceleniz olduğu zaman kumanda ile kontrol ederek hızlı bir şekilde temizliğinizi bitirebilirsiniz. Aceleniz olmadığı zamanlarda ise siz kahvenizi yudumlarken makinenin çalışmasını izleyebilirsiniz.

Cam Kalınlığını Algılayabiliyor

Her cam farklı yapıda olduğu için kalınlıkları da değişmektedir. Cam kalınlığına göre de uygulamamız gereken temizliğin detayı artıp azalmaktadır. Otomatik olarak cam kalınlığını algılayabilmesi sayesinde bu işi sizin yerine kendisi yapan cihaz, daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle cam kalınlığının neden olduğu sorunlar ortadan kalkıyor.

Yüksek Kalitede Nano Fiber Bezlere Sahip

Bu tarz cihazlarda en çok bezler önemlidir. Çünkü asıl işi yapan bezlerdir. Oldukça kaliteli nano fiber bezlere sahip olan Pensil Penbot, her türlü toz ve kiri temizleyebilmenizi sağlıyor. Böylece camlarınızda en ufak bir kir bile kalmıyor. Ayrıca bu makinenin sahip olduğu 14 adet nano fiber bezlerinin temizlik sonrasında yıkanabildiğini söyleyelim.

Pensil Penbot S.S.S

Pensil Penbot fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre bu cihazın fiyatları değişebilmektedir. Dilerseniz en uygun fiyatlı Pensil Penbot’lara içeriğimizde bulunan butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Pensil Penbot hangi ülkede üretiliyor?

Pensil markası ülkemizde faaliyetlerini devam ettiren bir firmadır. Dolayısıyla Penbot cam silme robotu Türkiye’de üretilmektedir.

Pensil Penbot gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak çalışma süresine bakmamız gerekiyor. Çalışma süresi ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Sonra temizleme hızına bakabiliriz. Temizleme hızı yüksek olan cihazlar, tek şarjla daha fazla yüzeyi temizleyebilmektedir. Daha sonra ise çalışma modu sayısını kontrol etmeliyiz. Birden fazla çalışma moduna sahip olan cihazlar her türlü kiri temizleyebilmesiyle öne çıkıyorlar. Son olarak ise cam silme robotunun ses seviyesinin, ağırlığının, şarj süresinin ve sahip olduğu teknolojik özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.