Hobot 2-S Cam Silme Robotu İncelemesi

Bizi büyük bir dertten kurtaran cam silme robotları, her geçen gün daha fazla kişinin tercihi oluyor. Cam silmenin tehlikesini ortadan kaldırarak daha rahat bir temizlik yapmamızı sağlayan bu cihazlar, sahip oldukları teknolojik özellikleriyle kolay bir kullanım sunuyorlar. Bu cihazlardan biri olan Hobot 2S, her yüzeyde kullanılabilmesi, iki farklı püskürtme başlığına sahip olması ve derin köşeleri bile temizleyebilmesiyle öne çıkıyor.

9.3
Muhammet Akgül
Hobot 2-S

Yeni nesil cam silme robotlarından birisi olan Hobot 2-S, sahip olduğu sensörler sayesinde çerçevesiz bir pencere ya da silikonlu cam da olsa bunu algılayıp temizliğini yapabiliyor. Bu sayede robotunuz tehlikeli durumlara girmez. Geniş temizlik alanı sunması sayesinde işini daha hızlı bitiren cihaz, bu sayede aceleniz olduğu zamanlarda yardımınıza koşuyor.

Temizlik yaparken rota çok önemlidir. Bir kere sildiğimiz yere bir daha temizlemek istemeyiz. Bunun bilincinde tasarlanan Hobot 2-S, 2 farklı notaya sahiptir. Cihazınızı camın neresine koyarsanız koyun robot sizin belirlediğiniz rotayı takip eder. Bu sayede temizliğiniz daha verimli geçer. Son olarak cihazın tüm bu özellikleri sayesinde en iyi cam silme robotları arasına girmeyi başardığını söyleyelim.

Artıları
  • Geniş Temizleme Yüzeyi
  • 2 Farklı Rotaya Sahip
  • Basit Tasarım
  • Mobil Uygulama Desteği
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:72 W
Ses Seviyesi:65 dB
Şarj Süresi:3-5 saat
Temizleme Hızı:2,4 dakika/metrekare
Çalışma Modu Sayısı:3
Çalışma Süresi:20 dakika
Ağırlık:1.3 kg

Daha önceden de cam silme robotu kullanmış birisi olarak bu cihazın çok daha üst düzey bir performansının olduğunu söyleyebilirim. Hem temizlik hem de hız anlamında oldukça iyi. Kısa sürede işini bitirebiliyor. Ben bayıldım, tavsiye ederim.

O**** F****

Çıkarılabilir Su Tankına Sahip

Her cihaz olduğu gibi bu cam silme robotunun parçaları da zamanla eskiyebilmektedir. Bu eskimeler cam temizleme performansımızda düşüklüğe neden olduğu için bir an önce düzeltilmesi gerekir. Cam silme robotu sektörünün lider markası olan Hobot, bu sebeple yeni tasarımı olan bu cihazda su tankını çıkarılabilmesini sağlıyor.

Su tankı çıkarılabilir olması sayesinde işlevini yerine getiremediğini düşündüğünüz zamanlarda makinenin bu parçasını yenisiyle değiştirebilirsiniz. Bu sayede cihazınız uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışmaya devam eder. Ayrıca bu su tankının çıkarılıp takılmasının da kolay olduğunu söyleyelim.

Oldukça Güçlü Motoru Bulunuyor

Hiç şüphe yok ki her elektronik cihazda olduğu gibi cam silme robotlarında da motor çok önemlidir. Makinemizin nasıl bir performansla çalışabileceğini belirten motorlar aynı zamanda çalışma süresine de etki ediyor. Bu sebeple alacağımız cam silme robotunda ilk olarak bakacağımız şeylerden birisi motorlardır.

72 W’lık bir motora sahip olan Hobot 2-S, fırçasız yapısı sayesinde daha yüksek bir güç üretimi gerçekleştiriyor. Bu sayede yapacağınız temizlik daha verimli geçiyor. Cihaz, bu motorla beraber her türlü yüzeydeki toz ve toprağı etkin bir şekilde temizleyebiliyor. Böylelikle camlarınız ne kadar kirli olursa olsun her zaman bu makineyle tertemiz olacak.

Gömülü UPS Sistemi

Elektrik kesintileri cam silme robotunu kullanırken en çok korktuğumuz durumlardan birisidir. Çünkü olası bir kesinti durumunda makinemiz yere düşebilir ve zarar görebilir. Bu da cihazın çalışma performansını olumsuz yönde etkileyebilir. Hiç kimse böyle bir durum yaşamayı ve makinesinin zarar görmesini istemez.

Son derece güvenlikli ürünler üretmesiyle bilinen Hobot, bu cihazında böyle bir duruma asla izin vermiyor. Olası bir kesinti durumunda bile 20 dakika boyunca kendini duvara yapıştıran cihaz, bu sayede düşmeyi engelliyor. Ayrıca bu sırada sizi sesli olarak uyarıyor. Böylelikle kesintiden haberiniz oluyor ve ürünü güvenli bir şekilde alabiliyorsunuz.

2 Farklı Spreye Sahip

Özellikle oldukça kirli olan pencereleri temizlemek için su püskürtme çok işimize yaramaktadır. En çok karşılaştırılan cam silme robotlarından olan Hobot 2-S’de bu durum için 2 farklı püskürtme sistemi bulunuyor. Bu püskürtme sistemleri makinenin sağına ve soluna suyu ulaştırır. Böylece temizliğinizi etkin bir şekilde yapabilirsiniz.

Üstün Emiş Gücü

Yukarıdaki kısımda cihazın motorunun ne kadar güçlü olduğundan bahsetmiştik. Cihaz sahip olduğu bu yüksek motor gücü ile bulunduğu yüzeye üstün emiş gücü uyguluyor. Bu sayede temizlenmesi en zor olan kirleri bile kolay bir şekilde ortadan kaldırıyor. Ayrıca makine üstün emiş gücü uygulaması sayesinde herhangi bir şekilde düşme gibi bir problem yaşamıyor.


Bir arkadaşımın ofisinde görmüştüm. Evimiz rezidansta olduğu için camları silmek çok tehlikeli ve zor oluyor. Bu yüzden böyle bir cihaza ihtiyacım vardı. Bugün almak nasip oldu ve çok sevdiğimi söyleyebilirim. Daha önceden boşu boşuna eziyet çekiyormuşuz. Çok memnun kaldım.

Ç*** A***

Her Türlü Yüzeyde Çalışabilir

Cam silme robotları çok farklı yüzeylerde kullanılabilir. Pencerelerin temizliği için çalıştırılabilen bu cihazlar aynı zamanda oldukça uzun olan masaların silinmesi için de kullanılabiliyor. Önde gelen cam silme robotu üreticilerinden olan Hobot, bu durum için her türlü yüzeyde kullanılabilen 2-S cihazını tasarladı.

Hobot 2-S sahip olduğu yüksek emiş gücü ve sensörleri sayesinde her türlü yüzeyde kullanılabiliyor. Sahip olduğu sensörleri sayesinde silikonlu ya da çerçevesiz camları tespit edip temizliğini ayarlayabilen ürün, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çokça seviliyor. Ek olarak makine camların yanı sıra fayans, mermer, masa, dolap gibi yüzeyleri de temizleyebiliyor.

En Ücra Köşeleri Bile Temizleyebilir

Cam silme robotlarının en büyük eksisi de özellikle köşeleri etkili bir şekilde temizleyememesidir. Bu genelde cihazımızın tasarımından kaynaklıdır ve yapabileceğimiz hiçbir şey yoktur. Uzun yıllardan beri sektörde olan ve kullanıcısının ihtiyacını gören Hobot markası, bu duruma engel olmak için farklı çözümler geliştirmesiyle biliniyor.

Bu çözümlerden biri de yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkan Hobot 2-S’dir. Bu cam silme robotunda böyle bir durumlarla karşılaşmazsınız. Cihaz, en ücra köşelere ulaşarak %80 oranında bu bölgeleri temizliyor. Böylece ürünü kullandığınız yüzeyler daha temiz bir yapıya kavuşuyor. Ek olarak bu ürünün oldukça geniş bir yüzeyi temizleyebilmesi sayesinde kirli bir bölge bırakmadığını belirtelim.

Akıllı Rota Planlama Sistemine Sahip

Cam silme robotlarının performansını belirleyen en büyük özellikleri rotalarıdır. Çünkü her zaman cihazı aynı yere koymayabiliriz ama robotumuzun temizliği etkili bir şekilde yapması gerekir. İki farklı rotaya sahip olan Hobot 2-S, dikey ve yatay olarak temizlik yapabiliyor. Böylelikle hangisinin daha verimli olacağını düşündüğünüz şekilde ürünü kullanabilirsiniz.

Yukarıda dediğimiz gibi cam silme robotunu kullanacağımız yüzeyin farklı bir köşesine koyabiliriz. Akıllı rota planlama sistemine sahip olan cihaz, nereye yerleştirilirse yerleştirilsin her zaman sizin çizdiğiniz rotaya göre başlangıç noktasını belirliyor. Daha sonra da temizliğe başlıyor. Böylelikle makineyi çok daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kullanımı Oldukça Kolay

Son yıllarda popüler olmaya başlayan cam silme robotlarını çoğumuz ilk defa deneyimliyoruz. Bu nedenle de ilk başlarda nasıl kullanılması gerektiğini tam olarak anlamayabiliriz. Bu sebeple oldukça basit bir tasarıma sahip olan Hobot 2-S, tek bir butonla çalıştırılabiliyor. Böylece oldukça sofistike olan bir iş kısa sürede hallediliyor. Ayrıca mobil uygulama üzerinden denetlemeye ve kontrole izin veren ürünün bu sayede kullanımı daha da rahatlattığını belirtelim.

Hobot 2-S S.S.S

Hobot 2-S fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren fiyatlara sahip olan Hobot 2-S, en uygun 9.900 TL’ye satılmaktadır. En uygun fiyatlara içeriğimizdeki butonlardan ulaşabilirsiniz.

Hobot 2-S’in kullanım ömrü ne kadar?

Alacağımız bir ürünün uzun kullanım ömrüne sahip olmasını isteriz. Bu yüzden de bu soru en çok sorulan sorulardan birisidir. Çıkarılabilir su püskürtme sistemi sayesinde performansını kaybetmeden kullanılabilen makine, bu sayede uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Hobot 2-S gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak yüzeylerin tamamını temizleyebiliyor mu ona bakmamız gerekiyor. Çünkü bazı cihazlar bulunuyor ki her ne kadar kızlı bir temizlik yapsa da özellikle ücra köşeleri kirli bırakabiliyor. Bu yüzden bu konuya önem verin. Sonra cihazın su püskürtme temizleme hızına ve kullanılabileceği yüzeylere bakın. Daha sonra ise makinenin UPS sistemine sahip olup olmadığını kontrol edin. Bu sistem sayesinde ürününüz olası elektrik kesintilerinde dahi çalışmaya devam eder. Böylece tatsız olaylar yaşanmaz.