En Çok Tercih Edilen 10 BCAA Amino Asit Tavsiyesi

Eğer spor yapıyorsanız bir kas gelişimini daha hızlandırmak istiyorsanız sizi bir takım BCAA Aminoasit tavsiyelerinde bulunacağız. En çok tercih edilen BCAA aminoasitlerin özelliklerinden biri aramada olması  ve ek tuarin ile glutemin içermesidir. Aynı zamanda  emilimi yüksek ve  servis başına  gramajı yüksek olanları tercih edilmektedir.

SıraModelServis SayısıSYblog Puanı
1Scitec BCAA+Glutamine Xpress5010/9.9
2Olimp BCAA Xplode5010/9.8
3Supplementler6010/9.5
4Optimum Gold Standard2810/9.6
5Weider Premium BCAA Powder5010/9.6
6Hardline BCAA Fusion1010/9.4
7Nutrend Compress5010/9.7
8Scitec BCAA+Glutamine XPress3010/9.4
9Scivation Xtend3010/9.2
10Kingsize Nutrition8310/9.4
BCAA Amino Asit Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 BCAA Amino Asit Markaları

 Bu yazımızda sizlere en iyi amino asit markalarını derledik. İçerik ve satış olarak sıraladığımız markaların sizlere en uygun olanı seçebilir ve spor yaşamımızı daha rahat değerlendirebilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi BCAA amino asit markaları…

Scitec BCAA+Glutamine Xpress

İçeriğinde birçok vitamin bulunduran bu glutamin kas gelişim sisteminin eksiksiz formülünü bünyesinde barındırdığından en çok tercih edilenler arasında. 

Suda kolay çözünüyorFiyat
Emilim başına miktarı oldukça yüksek

Ürün Detayı

Toz formlu ve hızlı Emilim sağlayan formülasyona sahiptir. Yüksek tuarin miktarı ve emilim başına 50 gram  servis sayısı düşmektedir. Bu ürünün başka bir özelliği de süt, yumurta, kabuklu yemiş ve balık üretim tesisinde üretilmiş olmasıdır. Toz puanlı oldukça hızlı erimekte ve emilimi de bir o kadar hızlı olmaktadır.

FormatToz
Servis Sayısı50
Servis Miktarı12 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 FR: Tadı aşırı yoğun ve rahatsız edici. Ama fiyat/performans olarak alınabilecek en iyiler arasında. Yerli BCAA’lar resmen çöp, hiç onlara bakmayın, bunu alın.

👤 OO: Üründen memnunum ilk defa kullanacaklar için Antremandan yarım saat önce alırsanız ,kana karışma süresi antrenmana başlarken denk gelir .Profesyonel değilseniz her ağır antrenmandan sonra 1 kere almanızı tavsiye ederim .100% etki görmek istiyorsanız ,sabah sporu öncesi ve aç karınla alınması daha iyi sonuç verir.


Olimp BCAA Xplode

Dallı zincirli aynı aminoasit ürünlerinden biri olan ve en çok tercih edilen Olimp BCAA Xplode Aynı zamanda optimal oranda glutamin içerir.

Glutamin katkısıFiyat
Kompleks içecekFazla köpürme
B6 katkılı 

Ürün Detayı

Porsiyon başına yüksek dozajlı formülasyon içeren bu ürün kas gelişimini sağlarken Aynı zamanda yorgunlukların da önüne geçilmektedir. Antrenman öncesi ve sonrası alındığı takdirde kas yakımını engeller. Ürünü iki farklı aroma da bulabilirsiniz.

FormatToz
Servis Sayısı50
Servis Miktarı10 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 RT: Ürün gayet başarılı kola aromalısının tadı şahane şahsen bcaa’yı antreman esnasında kullandığım için bana iyi geliyor. Ürün içerik olarak ortalamanın birkaç düzey üzerinde ve zengin diyebilirim tabi fiyatı da aynı şekilde eğer bütçeniz uygunsa tercih edilebilir. Kötü olarak ürünü 600 ml su ile karıştırmama rağmen asla çözünmeyen az bir miktar her zaman dibinde kaldı.

👤 SC: Arkadaşlar sitedeki en iyi BCAA dır kendiler. lütfen adını çok duyurmayalim sadece zamanında olimp bcaa yı denemislere özel olsun.


Supplementler BCAA 2:1:1

Aromasız şekersiz yağsız  içeriği ile vejetaryen kullanımına da oldukça uygun bir içecektir. Kalori değeri sıfırdır.

%100 saf BCAAFiyat
Vejetaryen kullanımına uygun

Ürün Detayı

3 temel amino asitten oluşan formülasyona sahiptir. Bunlar; Lösin, DNA tarafından kodlanan Amino asittir. Yükselmiş kan  Şekerini düşürür. İzolösin, Kan şekeri ve enerjinin düzenlenmesinde kullanılan amino asittir. Valin, Büyüme ve yenilenmesini sağlayan uyarıcı aminoasittir.

FormatToz
Servis Sayısı60
Servis Miktarı5 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 HZK: Supplementler kalitesinde, içimi rahat, efektif sonuç veren bir ürün

👤 AA: Piyasadaki muadil ürünlerden eksiği yok, fiyatın biraz daha uygun olması denemek isteyen sporcular için ideal olacaktır.


Optimum Gold Standard BCAA

İçeriğindeki magnezyum ve C vitamini bitkinlik halsizlik gibi doğal  seyir hallerini Ortadan kaldırır.  Bunun yanı sıra bağışıklık sistemini de destekler. İçinde bulunan rhodiola, sinir sitemini dengeleyen Yorgunlukla mücadele eden Fiziksel ve zihinsel zindeliği arttıran özelliklere sahiptir. 

C vitaminiKöpürmesi 
Magnezyum katkılı

Ürün Detayı

Hafif kolay eriyen içeriği ile içimi kolaylaştıran bir ürün. İçeriğindeki magnezyum ile vücuttaki kas kasılmalarına engel olan bir yapıya sahip. Birden fazla  aroması ile bak seçenekler deneyebilirsiniz. Bu ürünün içinde de yine lösin, izolösin ve valin bulunmaktadır.

FormatToz
Servis Sayısı28
Servis Miktarı9,5 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 İŞ: Arkadaşlar ürün başarılı gücü vücudunuzda hissediyorsunuz çilek ve kivi tadı  güzel cola  aromasını kullanmadım ben antrenman arası tüketiyorum, antrenmanın üstüne proteini de için ben memnun kaldım. tavsiye ediyorum.

👤 LÇ: Antrenmandan önce kullandim Cok iyi bir performans etkisi yaratti. Tavsiye ederim


Weider Premium BCAA Powder

İçeriğinde bulunan zengin amino asit servis başına 6000 miligram yüksek kaliteli BCAA içermektedir. Aynı zamanda buna ek olarak da 1500 miligram saf glutamin içermektedir. Bunlar ürünün en dikkat çekici özelliklerindendir.

Kaliteli Ham MaddeFiyat
PerformansTat

Ürün Detayı

Kaliteli ham maddesi zengin içeriği, enerji veren yüksek miligram da ek ürünleri ile en iyi amino asit ürünlerinden biridir. Antrenman öncesi ya da sonrası kullanılabilir. Yüksek enerji kaç çekici performans, aynı zamanda da kolay içimi ile hızlı emilim sağlar.

FormatToz
Servis Sayısı50
Servis Miktarı10 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 EÜ: Ürün orjinal daha önce de kullandım gayet memnun kaldım. Hediyeler için teşekkürler

👤 AÜ: Antrenmandan yarım saat önce alıyorum. 300ml su 2 ölçek 88kg 1.85boy.. Kesinlikle ciddi kuvvet kazandırıyor antremin suresince halsizlik hissi yok. Konusuna gelince bana Gore süper portakallısını kullandım bitti yenisine bakacağız.


Hardline BCAA Fusion

İçeriğindeki nar aromasıyla aynı zamanda B6 vitamin katkısıyla enerji vermesinin yanında kas gelişimini güçlendiren birçok zengin formülasyon barındırmaktadır. B6 vitamini de bunlardan birisidir. 

B6 vitaminiFiyat
Vejetaryen kullanımına uygun
Glutamin katkısı

Ürün Detayı

Ürün fermente edilmiş bir üründür. Vejetaryenlerin kullanmasına da uygundur. İçeriğinde bulunan fusion spor yapanların hızlı bir şekilde toparlanmasına yardımcı olur. Lösin oranı da çok yüksek olan bu ürün aynı zamanda emilim başına 7 miligram da BCAA aminoasit bulundurmaktadır.

FormatToz
Servis Sayısı10
Servis Miktarı50 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 BK: Arkadaşlar BCAA 4.6 Gram Losin içeriyor. Ekstralar bonusu fiyatına göre en iyi ürün. Tatlar Harika sıkılmak mide bulantısı yok

👤 AA: İçerik ve gelişim açısından alınabilecek bcaa’lardan birisi,  etki konusunda da yetersiz bir ürün asla değil.


Nutrend Compress BCAA 4:1:1 500 Gr

4:1:1 BCAA ( L-lösin, L-izolösin, L-valin) Aminoasitlerdeki en iyi oran olarak gösterilmektedir. Kas metabolizmasının gelişimini sağlayan L Amino asitler bu ürün de oldukça zengindir. 

Glutamin katkısıFiyat
Hızlı emilim 
Şekersiz 

Ürün Detayı

Sporcular için hızlı kas yenilenmesi sağlayan zengin içerik barındırır. Yeni ve pratik forma sahiptir. Ürün şekersizdir. En çok tercih edilenler arasında bulunan bu ürün yüksek çözünürlüklü ve en iyi emilimlidir.

FormatToz
Servis Sayısı50
Servis Miktarı10 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 PÜ: arkadaşlar hangi ürün olursa olsun tadına takılanlar waffle yimiyorsunuz veya çikolata  etkisi hakkında pek yorum yapan yok haftada 4 gün spor için etkili bir ürün 6 gün için bı kaç takviye daha gerekli kırmızı pancar gibi

👤 LŞ: Nutrendin ürünleri genel olarak kaliteli. Bu üründe öyle. Tavsiye ederim. Tadı güzel. Ama suyu dediği miktarda kullanın. Tadı hoş oluyor. Kafanıza göre su katarsanız tadı hoş olmuyor. Etkisi iyi. Tavsiye ederim ihtiyacı karşılıyor. Scitec te iyi bu üründe iyi tavsiye ederim.


Scitec BCAA+Glutamine XPress 500 mg

Ürün içeriğinde kas gelişimine destek olacak ek tuarin bulunuyor. Aynı zamanda bu sizin daha kısa zamanda daha fazla kas yapmanıza da yardımcı olacak.

Glutamin ilaveliFiyat
Ek elektrolit formüllü
Lezzetli

Ürün Detayı

Sağlık canlılık ve zindelik veren Bu ürün içerisinde amino asit glutamin, Vitamin ve mineraller ile desteklenmiş  forma sahiptir. Kolay çözünen takviyesinin içinde servis başına 5 gram glutamin bulunuyor. Aynı zamanda potasyum, sodyum ve karbonhidrat bakımından zengin olan hindistan cevizi suyu da bu ürüne ek olarak formüle edilmiştir. Spordan önce alacağınız bu ürün ile vücudumuzun sıvı dengesini sağlayacak ve kondisyonumuzu daha dengeli tutacaksınız.

FormatToz
Servis Sayısı30
Servis Miktarı300 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 KK: Fiyat performansı arıyorsanız bü ürün sizin işinizi görecektir.malum ülkemizde herşey pahalı olmaya başladı. Uygun fiyata bay vitaminden şaşmayın. Kalitelinin tek adresi teşekkürler bay vitamin hediyeler bir harika dostum

👤 AG: güzel ürün. bcaa konusunda tavsiyem şudur: aralıklı oruçla birleştirin. örneğin en az 16 saat yememelisiniz, geri kalan 8 saat içinde yiyebilirsiniz, bu şekilde kullandığınızda bayağı etkisi oluyor ben kendimde inanılmaz gelişim gözlemledim.


Scivation Xtend 384 gr

3.5 gram Lösin formülasyonu ile kaslardaki ideal protein sentezlenmesine katkıda bulunur. 2,5 gr Glutamin amino asiti içermektedir. Şeker içermeyen hoş tadı ile de oldukça idealdir. Farklı aroma içeren çeşitlerini bulabilmeniz mümkün.

Dynemine katkılıFiyat

Ürün Detayı

Şekersiz formülü sayesinde sporcular tarafından sıklıkla tercih edilen Scivation Xtend, neredeyse bütün farklı aroma çeşitleriyle bizleri karşılıyor. Toz formunda olan bu ürün, toplam 30 porsiyon kullanılabilmektedir.

FormatToz
Servis Sayısı30
Servis Miktarı12,3 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 NM: Arkadaşlar ürünü kullandığınız zaman gerçekten bcaa içtiğinizi yani amacına hizmet eden gerçek bir aminoasit içtiğinizi fark ediyorsunuz. Belki 98% verimli bir ürün, kesinlikle tavsiye edilir.

👤 RF: Yeşil elmalı olan versiyonunu aldım, her şeyden önce tadı efsane, elmalı lolipop/şeker tadında. Antrenmandan yarım saat önce tüketiyorum, antrenman sırasında süper bir enerji veriyor, antrenman sonrasında ise yorgunluk, kas ağrısı vs çok çok azalıyor. Herkese tavsiye ederim.


Kingsize Nutrition BCAA + Glutamine Powder 1000 Gr

Alerjen riski taşımayan, yoğun antrenman için arayışta olan, yorgunluk hissini kaldıran bu ürün en çok tercih edilen BCAA ürünlerinden biridir. Kaliteli içeriği ile de oldukça verim sağlayabileceğiniz Kingsize Nutrition BCAA + Glutamine Powder’ı denemenizi tavsiye ederiz.

Glutamin katkısıFiyat
Fermente içerikB6 eksiği

Ürün Detayı

Fermente edilmiş doğal ham maddesi ile hızlı emilim sağlayan ve vejetaryen kullanımına da uygun bir ürün. Yeşil elma ve karpuz seçenekleri ile de damak zevkinize de hitap ediyor. Öncesinde kullanarak performans artırabilir ve sonra kullanarak da kas gelişimini koruyabilirsiniz.

FormatToz
Servis Sayısı83
Servis Miktarı12 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 FP: Sabahları antrenman öncesi içiyorum, bazı aromalı bcaalar bazen midemi bulandırabiliyor bu üründe öyle bir şey olmadı. Etki gayet iyi. Benim için aroma çok önemli değil ama aroma güzel, sanki karpuz ısırıyormuşsun hissi var.

👤 İS: Glutamine gereksiz diyen bu işi bilmeden etmeden yapıyordur. bir antrenman sonrası glutaminin yerine gelmesi 1 haftayı bulur. Ek alınan glutamine ile hızlı bir recovery sağlayabilirsiniz. Ürünün tek eksiği B6 vitamini içermemesi.


Sıkça Sorulan Sorular

BCAA amino asit ne işe yarar?

İçerisinde lösin, valin ve izolösin adı verilen üç değişik türde aminoasid bulunan BCCA amino asit, kas yapılanmalarında destekleyici olarak kullanılan sporcu takviyesidir.

Amino asit nasıl kullanılmalıdır?

Tablet ya da toz formunda üretilen amino asitlerde tablet şeklinde üretilenleri yutarak değil çiğneyerek kullanılması gerekir. Toz formunda olanları ise kullanım talimatına uygun şekilde kullanılması gerekmektedir.

En iyi BCAA amino asit hangisi?

Markaların tasarladıkları ve içerik açısından farklılık gösteren BCAA amino asit önerisi alırken formuna ve kullanıcı yorumlarını dikkate alarak tercih edin. Bir hoca gözetiminde spor yapıyorsanız danışarak bilgi alabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın