Kilo Aldıran En İyi 10 Gainer Tavsiyesi

Gainer nedir? Gainer yani karbonhidrat tozu, boyu kilosuna oranla çok fazla olan ya da kaslarının çok zayıf olduğunu düşünen, kas yapmakta zorlanan insanlar için geliştirilmiş bir takviyedir. Eğer hacim olarak kendinizi yeterli görmüyorsanız ve en iyi Gainer ürünü arıyorsanız sizler için hazırladığımız makaleye göz atabilirsiniz.

SıraMarkaServis SayısıSYblog Puanı
1Hardline Progainer2510/9.9
2Scitec Volumass 355910/9.8
3Optimum Serious Mass810/9.7
4Big Joy Big Mass + GH Factors5010/9.8
5Olimp Gain Bolic 60003510/9.9
6Synergy Platinum1510/9.5
7Hardline Kilo Hacim2510/9.6
8Big Joy Big Mass +GH Factors Go1810/9.7
9Supplementler1710/9.8
10Big Joy Big Mass5410/9.6
Gainer Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Gainer Markası

Sizin için araştırdığımız gainerler, egzersiz rejiminizden daha kaslı çıkmanıza yardımcı olacak takviyelerden birisidir. Bu takviye eğer yağ oranınız yüksekse daha zayıf olmanıza yardımcı olmak için insülin aktivitesinde sıkıntı olmadan kas iyileşmesine yardımcı olacaktır. Bu içeriğimizde kendiniz için en iyi Gainer’ı tercih edebilmeniz amacıyla en çok tercih edilen ürünleri bir araya getirdik.

İşte 2024 yılının en iyi karbonhidrat tozu tavsiyeleri…

Hardline Progainer

En iyi Gainer ürünlerinden biri olan Hardline Progainer, içerik olarak birçok ödül ve sertifikaya sahip. Spor öncesi karbonhidrat depolarını artırma ve sonrası da toparlama konusunda etkin. BCAA vitaminleri içeren ürün, çok satılanların en başında yer alıyor.

Kompleks içerikFiyat
Etki
B1 vitamini katkısı

Ürün Detayı

İçerisinde whey ve bitkisel protein kullanılan bu takviye, oldukça yüksek protein oranına sahiptir. Maltodekstrin ve Dekstroz içeren ürün, sofra şekeri gibi yapay ürünler ise içermiyor. Ek olarak bu gıdanın formülünde B vitaminleri, C vitamini, Folik asit, Kalsiyum ve Çinko ile zenginleştirilmiş Kreatin, L-Glutamin ve Taurin amino asit türevleri bulunuyor.

FormatToz
Servis Sayısı25
Servis Miktarı5 ölçek

Kullanıcı Yorumları

👤 Z* K*; “3,5 aydır kullanıyorum. Bugün vanilyalısından sipariş ettim. Çikolatalı ve muzlusu çok güzeldi. Genellikle sütle içiyorum ve çok lezzetli oluyor. İçeriği zengin ve etkili bir ürün. Yıllardır zayıf bünyemden ötürü takıntım olmuştu, progainer a başladığımdan beri hem kilo aldım hem kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Bu aybaşında salona kayıt yaptırdım, sporu da keyifle yapıyorum.”

👤 C* E*; “Bu üründen daha önce 2 kutu kadar kullandım. Elimdekide bitmek üzere, tabii ki yenisini sipariş edeceğim. Kas kütlesi olarak büyümek isteyenler ve kendini zayıf hissedenlere tavsiye ederim. Kesinlikle ödediğiniz paranın karşılığını alacaksınız.”


Scitec Volumass 35 Gainer

Kaslarınızın ihtiyacı olan birçok besini bünyesinde bulunduran Scitec Volumass 35 Gainer aynı zamanda ekstra protein ve kreatin de içeriyor.

%38 ProteinB1 İçermiyor
Kreatin

Ürün Detayı

Ürün çikolata ve meyve aromaları ile sunuluyor. En iyi Gainer ürünlerinden biri olan Scitec Volumass 35 Gainer aynı zamanda yüksek aminoasit ile zenginleştirilmiş. Diğer ürünlere kıyasla da içeriği karbonhidrat ve kreatin bakımından bir tık daha fazla.

FormatToz
Servis Sayısı59
Servis Miktarı50 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 E* E*; “Kontrollü kilo almak amaçlı bu ürüne yöneldim. Diğer ürünler gibi aşırı şeker ve yağ ile kilo almaktansa, yağsız, şekersiz şekilde almayı amaçladım. Aşırı olmasa da başarılı bir ürün. Tam bir fiyat/performans ürünü. Tek eksi yönü tadının biraz yetersiz olması. 75 – 80 gr atmama rağmen çikolata tadı biraz zayıf. Ama miktarına göre iyi karışıyor. Ben su ile kullanıyorum, süt ile alınırsa spor öncesi hazımsızlık yapabilir ve karışması zorlaşır diye düşünüyorum ama mide sizin. Az da olsa Creatine olması tercih sebebi. Tavsiye edilir dostlar.”

👤 A* S*; “Daha önce de almıştım bitince 2. kez sipariş verdim. Kilo alma problemim var. Crossfit + bu ürünle toparlamayı başardım. Tadı ve karışması da gayet iyi. Top top kalmıyor.”


Optimum Serious Mass

Toz forma sahip bu ürün yüksek miktarda kalori barındırıyor. Aynı zamanda diğer gainer ürünlerine oranla yüksek Konsantre Whey Proteinine sahip.

B1 vitamini içeriyorFiyat
Kompleks içecek
Kalori miktarı

Ürün Detayı

Emilim oranı dikkat çekici bir şekilde yüksek olan üründe 50 gr protein bulunuyor. Homojenlerden de yumurta proteini içeriğe dahil edilmiş. En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Optimum Serious Mass, zengin mineral ve vitamin içeri ile de enerji düzeyini yüksek tutuyor.

FormatToz
Servis Sayısı8
Servis Miktarı2727 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K* K*; “Çok iyi tavsiye ederim.. Siparişim çok hızlı geldi. Türkiye Optimum distirübitör garantili. Orijinal ürün, asla kararsız kalmayın.”

👤 R* A*; “Kilo alımı için bir süredir kullandığım bir ürün, gayet başarılı. Tadı olsun içimi olsun gayet güzel. Hatta denediklerimin en iyisi.”


Big Joy Big Mass +GH Factors

Dennis James tarafından formüle edilmiş, hızla sindirilen maltodekstrin kaynaklı karbonhidrat, whey proteini ve bitkisel proteinler içermektedir.

Hızlı sindirilen yüksek karbonhidrat içeriğiFiyat
GH Factors ilaveli formülü

Ürün Detayı

Bu gainer içerisinde Arjinin, Ornitin, Lizin amino asitleri, tribulus bitki ekstresi, büyüme hormonu destekleyici, yıpranan kasların tamiri ve gelişimi konusunda destek veren birçok içerik bulunduruyor. En iyi ürünlerden biri olan Big Joy Big Mass +GH Factors, farklı aromalar ile sunulmuş. Ayrıca bu takviyenin oldukça yüksek miktarda karbonhidrat içerdiğini söyleyelim.

FormatToz
Servis Sayısı50
Servis Miktarı2 ölçek

Kullanıcı Yorumları

👤 E* Ü*; “2 haftada etkisini gördüm. Kaldırdığım ağırlıklarda artış oldu.”

👤 Y* U*; “Ürünü kullanmadan önce 75 kiloydum. İlk kutudan sonra 80, şimdi 2. kutuyu aldım. Yarıladım ve 83 kilo oldum. Kilo aldıkça vücutta şekillendi. Ağırlıklarımı arttırarak ilerliyorum, gayet iyi bir ürün.”


Olimp Gain Bolic 6000

Çok düşük yağ oranına sahip Olimp Gain Bolic 6000, saf ve doğal maddeler ile formüle edilmiştir. Ayrıca bu takiye edici gıda formülündeki Creapure daha hızlı emilim sağlamaya da yardımcı oluyor.

Hammadde kalitesiB1 yok
Emilim
Performans

Ürün Detayı

Zengin içeriği bir içeriğe sahip olan ürünün başka bir artısı ise peynir altı suyu ve yumurta proteinini formülünde bulundurmasıdır. Kas kütlesi, vücut dengesi kontrolünü sağlayan takviye edici gıda en çok satan ürünler arasında. Enerji ve proteine ihtiyacınız varsa Olimp Gain Bolic 6000’i size öneririz.

FormatToz
Servis Sayısı2
Servis Miktarı35

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş* İ*; “Çok güzel bir ürün. Çok memnun kaldım. Ayda 8 kilo aldım kullandıktan sonra.”

👤 M* İ*; “Ben bu ürünü aldım ve sabah kahvaltıdan sonra 1 ölçek koyuyorum. 200 ml süt ve 300 ml su koyarak daha çabuk kana karışmasını sağlıyorum. 1 haftadır kullanıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum, 800 gram aldım.”


Synergy Platinum Gainer

Kreatin ve vitamin ilaveli bu ürün zengin bir formülasyona sahip. Yüksek performans ve etkili ilerleme isteyenler için çok ideal. 774 kalori içeren bir servis ile en iyi ürünlerden biri olmayı başaran isimlerden.

Bir servis başına 774 KaloriFiyat
Kreatin ilaveli

Ürün Detayı

Günlük kalori seviyenize ulaşmanızı sağlayacak %81 karbonhidrat içeriğine sahip olan takviye edici gıda, bu özelliği sayesinde çok tercih ediliyor. Bunun yanı sıra ürünün içeriğinde 20 gr protein ve 2,5 gr kreatin bulunuyor. Şeker oranı ise oldukça düşük. Sadece %5,7’dir.

FormatToz
Servis Sayısı15
Servis Miktarı200gr

Kullanıcı Yorumları

👤 İ* İ*; “3 gün önce 2 kutu eski fiyattan aldım. İyi ki de almışım. Çikolatalısının tadı çok ağır değil, gayet kıvamında. Bana çok şekerli de gelmedi. Çok çok hafif topaklık yapıyor ama rahatız edici derece değil. Etkisini ilk kutu bitince yazacağım.”

👤 E* N*; “Arkadaşlar bu ürünü niye bilen yok bilmiyorum ama gerçekten hayatımda içtiğim en güzel ucuz gainer diyebilirim. Her şey mi güzel olur ya ama sanki şeker 11 gramdan fazla gibi. Tek şüphelendiğim nokta orası ama kesinlikle Hardline Pro Gainerdan daha iyi.”


Hardline Kilo Hacim 3 Kombinasyonu

En çok satan Gainer ürünlerinden biri de Hardline Kilo Hacim 3 Kombinasyonudur. Bir yandan yağ yakmak, diğer yandan da kas yapmak isteyenler için oldukça ideal.

KreatinB vitamini
Kafein kombin

Ürün Detayı

Kilolu kullanıcılar için özel tasarlanmış ürün, yoğun miktarda Kreatin de içeriyor. Kiyle indeksinizi kasa dönüştürmek için hızlı kilo vermenizi sağlayacak olan bu takviye, en iyi kombin ürünlerden birisidir.

FormatToz
Servis Sayısı25
Servis Miktarı200gr

Kullanıcı Yorumları

👤 G* Ö*; “Bu fiyata bu kalite ve miktarda ürün bence çok ideal. Eksiksiz teslim aldım.”

👤 Y* Ç*; “Ürün çok güzel. Gainer aroması tam olarak fiyat performans”


Big Joy Big Mass +GH Factors Go

Tek tek paketler halinde satışta olan tavsiye edebileceğimiz en iyi gainer ürünlerinden biri olan Big Joy Big Mass +GH Factors Go, farklı aromaları ile kullanıcısına çok sayıda seçenek sunuyor.

Tekli şaseFiyat
Hızlı sindirilen karbonhidrat
GH Faktors ilaveli

Ürün Detayı

Şaselerin her birinde zengin içerik formüle edilmiş hızlı emilim sağlayan ürün aynı zamanda karbonhidrat ve konsantre whey proteini ile bitkisel kaynaklı protein içeriyor. Ayrıca bu takviye edici gıdada %79 oranında hızlı sindirilen karbonhidrat bulunuyor.

FormatToz Şase
Servis Sayısı18
Servis Miktarı100 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 N* Z*; “Güzel ürün, beğendim”

👤 S* Y*; “Kaliteli orijinal ürün, hasarsız geldi.”


Supplementler Gainer

Servis başına 135 g karbonhidrat ve 26 g protein formülasyonundan oluşan Supplementler.com Gainer, günlük besin ihtiyacının çoğunu karşılıyor.

Avrupa standartlarıFiyat
Yüksek emilim
Yüksek karbonhidrat ve vitamin ilaveleri

Ürün Detayı

İyot, demir, magnezyum, B1 ve B6 vitaminleri içeren takviye edici gıda, yoğun protein içermesi sebebiyle çok seviliyor. İçeriğindeki magnezyum sayesinde kas kasılmaları en aza inen üründe aynı zamanda hızlı sindirilebilen 670 gr kalori bulunuyor.

FormatToz
Servis Sayısı17
Servis Miktarı171 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 A* A*; “Daha önce de kullandığım bir üründü. Gainerlara göre içimi daha kolay, tadı kötü değil. Olabildiğince soğuk su ile tüketin. Günlük 3 ölçek (dolu dolu 3 ölçek) kullanılması uygun. Ben spordan önce 2 ölçek ve spor sonrası 1.5 ölçek olarak kullanıyorum, tavsiye ederim. Süt ile kullanıldığında yoğun tadı sizi rahatsız edip içimi zorlaştırabilir ama dediğim gibi diğer gainerlara kıyasla gayet kolay içimi. Su ile içerseniz kana karışım sürecini hızlandırmış olursunuz ve şişkinlik yapmaz. Tam bir fiyat performans ürünü, kesinlikle 5 yıldız.”

👤 Y* N*; “Çok çok iyi, kilo almaya birebir”


Big Joy Big Mass

Big Joy markasının en yüksek proeinli ürünü. En çok tercih edilen ürünlerden olan Big Joy Big Mass 5440 Gr pratik aç kapa paketi ile üretilmiş.

Yüksek karbonhidratFiyat
Kolay Paket

Ürün Detayı

Sporcuların sıklıkla tükettiği makarna, ekmek, çorba gibi yüksek proteinli besinlerin yerine geçen bu takviye, aktivite öncesi karbonhidrat depolarını açmak ve sonrasında da toparlamak için gayet ideal bir ürün.

FormatToz
Servis Sayısı54
Servis Miktarı100 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 B* C*; “Eşim ile beraber kullanıyoruz, çok beğendik. Hızlı, gözle görünür sonuç alıyorsunuz. Fakat çilek aromalı bir süreden sonra bayıyor. Çikolatalı alacağız bir dahaki sefere, çok memnun kaldık.”

👤 A* S*; “Tat olarak sıkıntı yok. Suyu 400 ml civarında koyarsanız, topaklanma yapmıyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

En İyi Gainer Nasıl Seçilir?

Protein ve karbonhidrat bakımından zengin içeriğe dikkat edilmelidir. Kilolu iseniz Kafein katkılı, değilseniz Yüksek karbonhidrat ve kreatin tercih etmelisiniz.

Gainer kilo aldırıyor mu?

Gainer, günlük kalori ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir takviye edici gıdadır. Bu sayede kilo alımını hızlandıran ürün, içeriğinde yoğun miktarda karbonhidrat, protein ve yağ içermektedir. Böylece kilo alırken bir yandan da kas kütlenizi arttırırsınız.

Gainer zararı var mı?

Her gıdada olduğu gibi Gainer’in de aşırı tüketiminde zararı bulunmaktadır. Aşırı tüketimi sebebiyle sağlıksız kilo alımı, böbrek hasarı, ishal, karaciğer ve mide problemleri oluşabilir. Bu yüzden paket üzerinde yazan miktarı geçmemelisiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın