En İyi 10 Creatine Tavsiyesi

Vücut geliştirme, ağırlık sporu ile ilgilenenler için araştırmalarımız sonucunda faydasını görebileceklerini kullanıcı yorumları ile desteklediğimiz en iyi creatine seçeneklerini derledik.

SıraModelAromaSYblog Puanı
1Hardline Nutrition CreapureAromasız10/9.5
2Creatine UltimateBöğürtlen10/9.4
3Bigjoy Sports Creabig PowderYeşil Elma10/9.5
4Hardline Nutrition KGTAromasız10/9.1
5Kingsize NutritionAromasız10/9.4
6Ssn Sports StyleAromasız10/9.1
7Mysupplement CreatineAromasız10/9.5
8Weider Pure CreatineAromasız10/9.8
9MYPROTEINAromasız10/9.4
10Proteinocean CreatineAromasız10/9.6
Creatine Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Creatin

Daha iyi bir vücut geliştirme yapmak ve bunu yaparken kaybettiğiniz enerjinizi yeniden toparlayarak pes etmeden devam etmek için aşağıda sizlere sunacağımız creatine seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi creatine markaları…

Hardline Nutrition Creapure

Güç ve kuvvet artışında ciddi anlamda etkileri bulunan ve kullanıcı yorumlarında da bunu net bir şekilde gösteren Hardline Nutrition Creapure, en başarılı ürünler arasında yer almaktadır. Halı saha maçı, ağırlık sporları ve diğer enerji kaybetmeye neden olan aktivitelerde destekleyici olarak kullanılabilir.

İçeriğiFiyatı
Kolay sindirilir

Ürün Detayı

Tamamı saf mikronize kreatin monohidrat içeriğinden oluşturulan, kapsül şeklindeki Hardline Nutrition Creapure, yağsız kas kütlesi oluşturmaya yardımcı olan bir üründür. Güç ve enerji takviyesi yaparak daha fazla zinde kalmayı sağlayan ürün, protein sentezine ve artan ATP sentezine yardımcı olur.

Adet120
AromaAromasız
Besin çeşidikeratin

Kullanıcı Yorumları

👤 HK: inanın ben bu ürünü halı saha maçlarından sonra yorgunluktan ayakta duramadığım için aldım yaklaşık 15 gündür kullanıyorum haftada iki maç yapıyorum maçtan sonra bir maç daha var onu da yapalım deseler hadi gidelim diyorum. Önceden maçtan sonra yorgun bitkindim şimdi dünya varmış iyi ki varsın Hardline Nutrition Creapure.

👤 DM: Sanırım şu anda dünyada da en çok rağbet gören ürünlerden biri ancak sağlığım açısından uzun süre araştırdıktan sonra karar vererek aldım. Yıllardır da üretim yaparak beğeni kazanan bir Türk firmasının ürünü. Aynı zamanda ulaşabildiğim kalitesi en yüksek ürün. Birçok kutu tükettim ve kesinlikle fiziken ve ruhen artı değer kattığını söyleyebilirim.


Creatine Ultimate (Böğürtlen Aromalı)

Kas yapmak, vücut geliştirme çalışmak isteyenler için ideal içeriği ile en iyi şekilde destek olaran Creatine Ultimate, böğürtlen aroması ile kolay tüketilebilir ve rahatsız etmeyen ürünlerden biridir. En iyi creatine ürünler arasında yer alan ürün, sindirimi kolay olduğu için tüketimden sonra rahatsızlık hissine neden olmaz.

GramajTopaklanma
Aroması

Ürün Detayı

Her porsiyon büyüklüğü yaklaşık 6 gr, toplamda 116 porsiyon içeren Creatine Ultimate, %100 saf mikronize keratin kullanılarak üretilmiştir. İçeriği hazırlanırken karbonhidrat ve şeker ilavesi kullanılmadan tasarlandığı için tüketiminde beklentilerin ötesinde netice vermektedir.

Gramajı700 gr
AromaBöğürtlen
Besin çeşidikeratin

Kullanıcı Yorumları

👤 İA: Kreatin tek bir formülden oluştuğu için kalite farkı oluşan bir ürün değil. Bu yüzden en ucuzunu almak istedim ve bu markayı buldum. Ürün tat ve verdiği hediyeler bakımından çok iyi. Etkisi de uzun vadede hissediliyor.

👤 EB: güzel ama topaklanıyor tam karışmıyor tozla suyu karıştırdığınızda hepsini içemiyorsunuz bardağa veya shakerda çok fazla toz kalıyor yapışıyor ağıza gelmiyor.


Bigjoy Sports Creabig Powder Creatine Monohydrate Micronized

Spor yaparken kaybettiğiniz enerjinizi yeniden toparlamak ve enerji kaybına sebebiyet vermemek için kullanabileceğiniz Bigjoy Sports Creabig Powder Creatine, en iyi creatin ürünleri arasında yer almaktadır. Kullanıcılarının da önerdikleri ürün, topaklama gibi sorunlara neden olmadığı için de ayrıca önerilmektedir.

Kolay SindirilirGramaj
Aroması

Ürün Detayı

Mikronize edilmiş keratin ile üretilen Bigjoy Sports Creabig Powder Creatine, toplam 60 porsiyon olarak tasarlanmıştır. Yağ, karbonhidrat ve şeker ilavesi olarak tasarlandığı için kısa sürede etkisini gösterebilen ürün, su veya başka içeceklerle karıştırılarak antrenman sonrasında kullanılmaktadır.

Gramajı300 gr
AromaYeşil Elma

Kullanıcı Yorumları

👤 OÇ: Daha önce hardline kullanmıştım, karışma sorunu oluyordu fakat bigjoyda bu sorunu yaşamadım çok iyi hemen karışıyor içimi kolay. Çok memnunum. Tavsiye edebilirsiniz.

👤 EE: Ürünün suda karışması çok iyi. Aynı zamanda satıcı arkadaşa teşekkür etmek istiyorum hediyesi ve kargomu özenle paketleyip zamanında teslim ettiği için.


Hardline Nutrition KGT

Uluslararası standartlara göre üretilen ve dünya genelinde en çok kullanılan creatin ürünleri arasında yer alan Hardline Nutrition KGT, gıda güvenliği sistemine uygun şekilde tasarlanan içeriği ile sporcuların en büyük dostu olmayı başarıyor. Yüksek kaliteli besin içeriklerine sahip yönleri ile kendinden söz ettiren ürün, kaliteli hammadde seçimi kullanılarak üretilmiştir.

Topaklanma yapmazFiyatı
Aroması

Ürün Detayı

İçerik yapısı ve farklı aromaları ile vücut geliştirme ve diğer sporlarla ilgilenen kişilerin en büyük destekçisi olma konumundaki Hardline Nutrition KGT, Türkiye’nin İlk Spor Gıdası laboratuvarını TÜBİTAK ile birlikte yapılan araştırmalar sonucunda ortaya sunulmuş bir üründür. Domuz yağı ve alkol içermeyen özellikleri ile gönül rahatlığı ile kullanılabilen creatine, şeker ve karbonhidrat içermemektedir.

Gramajı1000 gr
İçerik tipiToz
Besin çeşidikomplex ürün

Kullanıcı Yorumları

👤 HU: Ürün eşi benzeri olmayan çok başarılı bir ürün… Kesinlikle ilk haftadan etkisini gördüm. Ağırlık artışını ilk antrenmandan itibaren gösterdi. Gerçekten hakkını veriyor. Ürünü düzenli kullanmadığım halde çok etkisini gördüm. Kaldırdığım ağırlık net bir şekilde kısa bir zamanda arttı. Antrenman sonrası yorgunluğum neredeyse 0 a indi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 Öİ: Akademiden beri hardline whey proteini kullanırım, gelişimime çok faydası oldu KGT ise her sporcunun muhakkak kullanması gereken bir bileşim içeriyor. Enerji veriyor, Kas onarımı ve tedavisi ile sınırları zorlayanlara destek veriyor. Sürekli spor yapan bir insan bunu kullanmalı.


Kingsize Nutrition Creatine Powder

Keratinler arasında sporcuların en çok tercih ettikleri en iyi creatine ürünlerinden biri olan Kingsize Nutrition Creatine Powder, aromasız yapısı ile damak tatlarına hitap eden yönleri ile öne çıkıyor. Vücut geliştirme ve kas geliştirme sporları ile ilgilinene kişilerin gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri creatin, sınıfının en iyileri arasındadır.

Topaklanma yapmazFiyatı
Sindirilebilir

Ürün Detayı

Suyla kolay karışan, %100 keratin monohidrat kullanılarak tasarlanan Kingsize Nutrition Creatine Powder, 200 mesh hızlı emilen ince mikronize forma sahiptir. Toplam 200 servis sunan ürün, içerisinde şeker, karbonhidrat gibi zararlı besinlerin hiçbirine yer verilmeden tasarlanmıştır. Antrenman performansını arttırmaya yardımcı ceratin ile daha uzun süre spor yapacaksınız.

Gramajı1000 gr
İçerik tipiToz
AromaAromasız

Kullanıcı Yorumları

👤 AY: Fiyatına göre çok uygun. İlk kullandığım kreatin ama bana çok kaliteli göründü.

👤 CS: Kreatin kreatindir. Suya rahat karışıyor. Ekonomik boy ile maliyet baya düştü. Tavsiye ederim.


Ssn Sports Style Nutrition Creatine

En iyi sporcu gıda ürünleri arasında yer alan Ssn Sports Style Nutrition Creatine Refuel, keratin monohidrat ürünü olarak tasarlanmış, vücut geliştirme ve ağırlık çalışan sporculara sunulmuş en iyi creatine ürünleri arasında yer almaktadır. Kullanıcılarından da son derece olumlu dönüşler alan ürün ile kaybettiğiniz enerjinizi yeniden toparlayacaksınız.

Topaklanma yapmazGramajı
Sindirilebilir

Ürün Detayı

Yüksek hammadde kalitesi kullanılarak tasarlanan, toplam 79 servis olan Ssn Sports Style Nutrition Creatine Refuel, antrenmanlarda %30’a kadar güç sağlamaktadır. Aromasız olarak tasarlanan ürün, kolay sindirilebilir özelliğe sahip olup kullanıcısına tüketim sonrasında rahatsızlık vermez.

Gramajı350 gr
İçerik tipiToz
AromaAromasız

Kullanıcı Yorumları

👤 NN: Bence gayet iyi bir ürün ve de yanında gönderdiğiniz hediye için teşekkürler.

👤 SB: Ürün on numara satıcıya da teşekkür ederim. Almak için hiç şüpheniz olmasın.


Mysupplement Creatine Monohydrate Aromasız

Spor yaparken enerji kaybını ortadan kaldırarak daha fazla çalışmak için kullanılabilecek en iyi creatin seçenekleri arasında yer alan Mysupplement Creatine Monohydrate, üretim kalitesi ve tüketim kolaylığı ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Kullanıcılarının da beğenisini kazanmış bir ürün olması, tercih edilmesini etkilemektedir.

Farklı içeceklerle karıştırılabilir.Gramajı
Sindirilebilir

Ürün Detayı

%100 saf formda kreatin monohidrat içeren Mysupplement Creatine, toz formunda üretilmiş olup suda ya da başka içeceklerle karıştırıldığında topaklanma yapmaz. 1 ölçeğinde 5 gram saf keratin bulunan ürün, aromasız olarak tasarlandığı için su ya da başka bir içecekle karıştırılarak tüketilebilir.

Gramajı25 gr
İçerik tipiToz
AromaAromasız

Kullanıcı Yorumları

👤 EY: Tadı biraz değişik ama bilmiyorum ve kutunun yarısı boş kutuyla toplam 250gr herhalde.

👤 MB: Tam bir fiyat performans ürünü, tavsiye edebileceğim bir ürün.


Weider Pure Creatine

Alman firmasi ALZCHEM tarafından üretilen Weider Pure Creatine, %100 saf (Creapure) ile üretilerek sporcu dünyasına sunulmuş bir üründür. İçerik kalitesi ve kolay sindirimli olması sayesinde sporcuların keratin ihtiyacını doğrudan karşılayabilen üürn, kullanıcılarından da olumlu dönüşler alan seçenekler arasında yer almaktadır.

Farklı içeceklerle karıştırılabilir.Fiyatı
Sindirilebilir

Ürün Detayı

Yap, karbonhidrat ve protein kullanılmadan üretilen toz formundaki Weider Pure Creatine, toplam 176 servistir. Servis başına 3,4 gr. Keratin içeren ürün, Kreatin Monohidrat kullanılarak üretilmektedir. Antrenman ve spor sonrası düzenli kullanılmaya devam edildiğinde, enerji kaybı gibi sorunları ortadan kaldırır.

Gramajı600 gr
İçerik tipiToz
AromaAromasız

Kullanıcı Yorumları

👤 TT: Tavsiye edebileceğim bir üründür. 1 haftadır kullanıyorum, etkisini görmeye başladım.

👤 MŞ: Orijinal ürün, kalitesini gerçekten çok beğendim, herkese tavsiye edebilirim.


MYPROTEIN Creatine Monohydrate

Enerji düşüklüğünden dolayı spordan soğuyanların sorunlarını en iyi şekilde çözebilecek en iyi creatin seçenekleri arasında yer alan MYPROTEIN Creatine Monohydrate, içeriği ve sunduğu faydalı sonuçları ile tercih edilebilecek en iyi seçenekler arasında yer almaktadır. Düzenli kullanılmaya devam edildiğinde, kas ve vücut geliştirmede bir hayli etkisini gösterir.

Farklı içeceklerle karıştırılabilir.Gramajı
Sindirilebilir

Ürün Detayı

Her servisinde 3 gr. Keratin içeren MYPROTEIN Creatine Monohydrate, %100 saf keratin monohidrat kullanılarak tasarlanmıştır. Özellikle bulk döneminde kullanılan keratin, sporcuların daha enerjik ve dirençli kalmalarına yardımcı olur. Mikronize yapıda üretildiği için sindirimi kolay ve rahatsız edici herhangi bir yönü bulunmamaktadır.

Gramajı250 gr
İçerik tipiToz
AromaAromasız

Kullanıcı Yorumları

👤 OA: başladık kullanmaya suda iyi çözünüyor etkisine bakalım.

👤 MY: yani bu fiyata göre normal. Kullanılmasını tavsiye edebileceğim bir ürün.


Proteinocean Creatine

Sporcuların sık kullandıkları keratinler arasında yer alan ve içeriği ile beklentileri en iyi şekilde karşılayabilen ürünler arasında yer alan Proteinocean Creatine, destekleyici ürün olarak düzenli kullanıma devam edildiğinde etkisini göstermektedir. Kullanıcı yorumlarından da başarılı bir ürün olduğu anlaşılan creatin ile daha dinç kalabilirsiniz.

Farklı içeceklerle karıştırılabilir.Fiyatı
Topaklanma yapmaz

Ürün Detayı

1 ölçekte yaklaşık 5 gr. Protein barındıran Proteinocean Creatine, tercih edilmesi halinde protein ya da karbonhidratla beraber tüketilebilen bir keratindir. Su, süt ya da daha farklı içeceklerle karıştırılarak içilebilen üründür. Antrenman sonrası 200ml su ya da başka bir içecekle karıştırarak içilebilir.

Gramajı400 gr
İçerik tipiToz
AromaAromasız

Kullanıcı Yorumları

👤 HE: Fiyat performans proteinocean zaten çok kaliteli bir marka ilk haftam bitti sayılır ve ben etkisini görüyorum yanında küçük hediyeler de geldi teşekkürler.

👤 AŞ: Ürün çok kaliteli ve hızlı geldi yanında 1 şase protein tozu koymaları çok güzel olmuş.


Sıkça Sorulan Sorular

Keratin enerji verir mi?

Keratin, spor ile sürekli ilgilenen kişilerin kaybettikleri enerjiyi dengelemek, ihtiyaç duydukları hız ve enerjiyi kazanmak için dışarıdan takviye edilen bir üründür.

Keratin gerçekten işe yarar mı?

Özellikle yüksek seviyede egzersiz yapanlarda kas fosfokreatin depolarında performans düşüklüğü meydana gelir. İyi bir keratin kullanılması halinde bu performans düşüklüğü tamamlanabilir.

En iyi keratin hangisidir?

İçerik açısından kaliteli olarak üretilmiş %100 sar mikronize edilmiş keratin ürünleri en iyiler arasında yer almaktadır. Kullanıcı yorumlarını değerlendirerek ideal bir ürüne daha kolay ulaşabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın