Tavsiye Edilen En 10 İyi Supplement

Özellikle diyet, spor yapan veya yeteri kadar protein alamayan kişilerin tercih ettiği supplementler, vücudunuzdaki besin maddelerinin eksikliğini gidererek daha sağlıklı bir bedene sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Üstelik vücudun üretemediği izolösin, lösin ve valin amino asitlerin alınmasında da büyük etkisi olduğu için, vücudun işleyişinin sağlıklı bir şekilde devam edilmesine önemli ölçüde destek oluyor.

SıraModelFormSYblog Puanı
1High Mass GainerToz10/9.9
2Ronic Nutrition Whey UltimateToz10/9.8
3Proteinocean CreatineToz10/9.9
4Bigjoy Bcaa Glutamine Toz10/9.8
5Hardline ProgainerToz10/9.7
6Proteinocean Whey ProteinToz10/9.8
7Big Joy Big Whey ClassicToz10/9.7
8Weider WheyToz10/9.7
9Saf Nutrition Mix SportsToz10/9.8
10Selfit Omega 3Kapsül10/9.8
Supplement Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Supplement Modeli

Vücudun onarımını hızlandıracak, kas kaybını önlemeye yardımcı olacak olan en iyi 10 supplement markasını listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi supplement markaları…

High Mass Gainer Karbonhidrat Tozu

Çikolatalı aroması ile vücut gelişiminize katkıda bulunuyor ve lezzeti ile kendiniz size sevdirmeyi başarıyor.

KaliteliYok
Uzun süreli kullanım
Uygun fiyat
Aromalı

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer High Mass Gainer, sahip olduğu çikolata aroması ile kolay ve lezzetli içim imkanı sunuyor. Düzenli kullanımda kalori alımınızı artırarak, kilo almanıza yardımcı oluyor ve vücut gelişiminizi destekliyor.

AromaÇikolata
FormToz
KG3600 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünün tadı çok güzel paketleme de sağlam yapılmış gayet güzel

👤 E** B**: Ürünü kardeşim için aldım. Paketlemesi gayet özenli geldi. Çok beğendim bu yönünü. Ürünün tadı da çok güzel.. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..


Ronic Nutrition Whey Ultimate

Peynir altı suyu, süt proteini gibi bir çok hammadde ile özel olarak formüle edilmiştir.

Koruyucu madde içermezFiyat
Yapay tatlandırıcı içermez
Ebat

Ürün Detayı

Ronic Nutrition protein tozu, protein alımı yapamadığınız günlerde, vücudunuz ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve proteinleri kolay ve lezzetli bir şekilde alabilmenizi sağlıyor. Üstelik düzenli kullanımda kas gelişiminizi destekliyor ve iskelet kas sisteminin güçlenmesini sağlıyor.

Ürünün yanında gelen shaker’ı ve 2 adet tek porsiyonluk protein tozunu yanınızda taşıyarak dilediğiniz zaman içeceğinizi hazır hale getirebilirsiniz.

AromaÇikolata
FormToz
KG2270 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Ürünü arkadaşımın tavsiyesiyle aldım, spor yaparken yanında protein takviyesi almak kas kütlesinin artmasına katkı sağlıyor. Ürünün tadı çikolatalı süte benziyor, içmesi rahat mide bulandırmıyor. Ben su yerine yarım yağlı süt ile denedim büyük ihtimalle hep öyle tüketirim. Yeni kullanmaya başladım umarım fayda görürüm. Ürünü tavsiye ederim. İlgili firmaya hızlı teslimat ve hediyeler için teşekkür ederim.

👤 Z** B**: Ürün tam olarak fiyat performans diyebilirim. Yanlarında hediye olarak suluk ve 2 adet tek porsiyonluk çilekli supplement veriyorlar. Kutulama ve kargo işlemleriyle alakalı bir sorun yaşamadım. 5 yıldıza değer bir ürün olduğunu düşünüyorum. Şu an 2. kez sipariş verdim.


Proteinocean Creatine

Proteinocean enerji seviyenizi dengelemekle kalmayıp aynı zamanda; beyin, kemik, kas ve karaciğeriniz için de oldukça faydalıdır.

Enerji aktarımı sağlamaFiyat
3 farklı amino asitten oluşmasıEbat
Katkısız
İlave şeker içermez

Ürün Detayı

Antremanlarınızı oldukça yoğun yapıyorsanız eğer Proteinocean, enerji kullanımızda sizlere destek olacak ve vücudunuzun en az şekilde yorulmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda kas gelişimi ve kütle artışını desteklerken, yaraların daha hızlı iyileşmesine de yardımcı olmaktadır. İçerisinde bulunan kreatin ile ; beyin, kas, kemik ve karaciğeriniz için de oldukça faydalıdır.

AromaSade
FormToz
KG300 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Fiyat performans proteinocean zaten cok kaliteli bir marka ilk haftam bitti sayılır ve ben etkisini görüyorum yanında küçük hediyeler de geldi teşekkürlerr .

👤 E** B**: Memnunum! Hazır yorum yapmışken bilmeyenler için anlatayım, Kreatin en efektif olarak antrenman sonrası yemek ile beraber tüketilir ise yardımcı olur. “Doldurma aşaması” bir saçmalıktır çünkü vücut kullanmadığının fazlasını dışarı atar ve böylece paranız boşa gitmiş olur. Antrenmandan sonra 3gr-5gr kreatini en az 200ml su ile karıştırıp karbonhidrat ve proteini bol bir öğün yanında içiniz, böylece vücut daha hızlı iyleşir, ve suyu tutar. Herkese iyi sporlar.


Bigjoy Bcaa Glutamine 

Bigjoy protein tozu, içerisinde yer alan BCAA ve glutamin amino asitleri ile günlük mineral, vitamin ihtiyacınızı karşılar.

Kan şekerini düzenlerFiyat
Kas kaybını önleme
Kolay içim

Ürün Detayı

Vücudunuzun için bir çok faydasını görebileceğiniz Bigjoy Sport protein tozu, sporcuların beğenisini kazanmayı başaran ürünlerden biri olarak listemizde yerini alıyor.

İçerisinde bulunan BCAA ve amino asitler ile; kan şekerini düzenlemeye, kas kütlelerini artırmaya, kas dokusunu iyileştirmeye ve geliştirmeye yardımcı olmakta ve arijinin kaslarda da kan akışını hızlandırmaktadır.

AromaKarpuz
FormToz
KG600 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : ilk defa bu ürünü kullandım. Ekşimsi veya acımsı bir tad yok. Karpuz aroması mükemmeldi. Tavsiye ederim kesinlikle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz…
 
👤 N** M** : Ürün harika ötesi bayıldım çok çok teşekkür ederiz. çoğu insan tadıyla ilgili yorum yapmış fakat tadından çok etkisi önemli nedense tadına herkes takmış tadinda bir sorun yok hoş bir kokusu ve içimi var önemli olan içeriği ve etkisi bence gayet iyi kullandığımdan beri yorgunluk ve ağrı hissetmiyorum tavsiye ederim iyi bir antrenman çıkarıyor.


Hardline Progainer

Kullanıcıların hem karbonhidrat hem de protein ihtiyacını günlük olarak karşılamanızda sizlere yardım eder.

Bitkisel protein içerirFiyat
Ebat
Kreatin ve amino asit içermektedir

Ürün Detayı

Hardline Proginer protein tozu, 5000 gramlık ebatı ile uzun süreli kullanım imkanı sağlayarak, vücudunuzun günlük ihtiyaç duyduğu protein ve karbonhidrat ihtiyacını karşılar. İçerisinde bulunan amino asitler sayesinde düzenli kullanımda; beyin fonksiyonu, ruhsal sağlık, kas ve güç kazanımı, yağ yakımına etki eder. Böylelikle daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı sağlar.

AromaÇikolata
FormToz
KG5000 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Satıcıya çok tşk ederiz eşim için aldık , hızlı ve sorunsuz geldi hediyeniz için ayrıca tşk ederiz . Hiç tereddüt etmeden alın.

👤 A** K**: Hızlı bir şekilde geldi yanında gönderilen shaker için teşekkürler


Proteinocean Whey Protein Bisküvi 

Protein ihtiyacınızı en lezzetli şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor ve tadı ile sizleri mest etmeyi başarıyor.

FiyatYok
Uzun Ömürlü
Hızlı ve kolay sindirilebilir
Lezzetli tat

Ürün Detayı

Proteinocean protein tozu, bisküvi aroması ile oldukça lezzetli bir şekilde günlük protein ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. İsterseniz kilo vermek, isterseniz de kas gelişiminiz için kullanım sağlayabilirsiniz. Üstelik kilo verme aşamasında kas kütlenizi koruyarak sıkı bir vücut elde etmenize yardımcı olmaktadır.

AromaBisküvi
FormToz
KG400 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ç**: Kokusu çok güzel sabah kahvaltılarında yoğurt ve sütün içine karıştırıp kullanıyorum çok güzel aroma veriyor. İndirimdeyken almıştım. Alıp stok yapmalık ürün.
 
👤 B** E** : MU AZ ZAMM!!! İlk kez protein tozu kullanıyorum yulaf lapama karıştırıp yaptım o kadar güzel ki tadı. Gerçekten bebe bisküvisi yiyomuşsunuz gibi tadı. Kesinlikle bittikçe alıcam.


Big Joy Big Whey Classic 

Big Joy ile günlük protein ihtiyacınızı lezzetli bir şekilde karşılayabileceksiniz.

EbatYok
Günlük protein ihtiyacını karşılama
Aroma
Kas dokularını onarma

Ürün Detayı

Bigjpy protein tozunun içerisinde bulunan papain ve proteaz enzimleri sayesinde, spor sırasında yağ yakımını artırabilir ve metabolik işlemlerin hızlanmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik hasar görmüş kasların onarımını sağlayacak amino asitlerin de salgılanmasına yardımcı olmaktadır.

AromaMuz
FormToz
KG915 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Kokusuna tadina bayildimmmm boyle bir sey olamaz agzina kadar dolu geldi harika bence oneriririm hele ki benim gibi yapay kokulara karsi hassassaniz muz tadi kesinlikle cok iyiydi

👤 M** A** : Üründen çok memnun kaldık.


Weider Premium Whey Protein Tozu

Kas kütlenizin artışına ve korunmasına katkıda bulunur.

EbatFiyat
Aroma
Kas kütlesi arttırmaya yardımcı

Ürün Detayı

Premium Whey protein tozu, kemiklerinizin korunmasına yardımcı olurken, kas kütlenisinin artışına da katkıda bulunuyor. Üstelik tüm bunları yaparken lezzetli aroması ile keyifli içim, toz formu ile de kolay sindirilebiliyor.

AromaÇikolata
FormToz
KG2300 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok hızlı ulaştı elime. Üstelik paketlemesi harikaydı.tad olarak çok iyi bağımlısı olacağınız türde.

👤 E** A**: Tadı çok güzel bağımlısı oldum.


Saf Nutrition Protein Superfood Mix Sports 

Spor öncesi kullanımlarda, enerji seviyenizi dengeleyerek antremanlarınızın verimliliğini artırır yardımcı olur.

VeganYok
Bitkisel
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Bitkisel oluşu ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Saf Nutrition protein tozu, kakao, hindistan cevizi, elma şekeri tozu Stevia ve doğal vanilya aromasına sahiptir. Bu sayede yağ asitleri ile enerjinizi dengelemekte ve kaslarınızın gelişimini desteklemektedir.

AromaVanilya
FormToz
KG360 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Bitkisel sütle tercih ediyorum. Vegan ürün. Tadı çok güzel. Ambalaj değişikliği öncesi almıştım ben.

👤 Z** E** : Tadi cok guzel , spor icin smoothielerin icine katmak icin almistim kesinlikle tavsiye ederim.


Selfit Omega 3

Omega 3’ün içerisindeki yağ asitleri ile hücre yenilenmesi sağlanıyor.

KaliteliFiyat
Kolay Kullanım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Eczacıbaşı Selfit, düzenli kullanımda vücudun metabolik dengesini sağlayarak, spor ile beraber yağ yakımını hızlandırır. Üstelik kalp ve damar fonksiyonlarının ve kan basıncının normale dönmesine katkıda bulunmaktadır. Bu sayede sağlıklı bir vücut ve vücut işleyine sahip olmanıza yardımcı olmaktadır.

FormKapsül
Adet30

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Uzun zamandır kullanıyorum etkisi konusunda pek bir şey anlamıyorum ama spor yaptığım için kullanıyorum yararı oluyordur heralde 3 ay bi ara vereceğim sonra devam ederim uygun tadı iyi hediye içinde teşekkür ederim. C vitaminini de kullanıyorum her gün bir kapsül memnunum. En büyük avantajı aşırı iyi kargolama sistemleri var hemen kargolanıp teslim ediliyor (benim için hızlı kargo önemli bir detay)
 
👤 B** A**: Daha önce de kullanmıştım Kendimi dingin hissediyorum Bende böyle bir etki yapıyor Ürün elime çok çabuk ulaştı Bu da diğer artısı Ayrıca yanında hediye olarak bir kolojen bar çikolata da gönderilmişti Tadı da enfesti Teşekkürler.

Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi supplement markaları hangisi?

Sporcular ve kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen supplement markaları arasında; High Mass, Ronic, Proteinocean, Hardline,Bigjoy, Weider, Saf Nutrition, Selfit günlük protein ve mineral ihtiyacını karşılama ve enerjinizi dengeleme özellikleri ile sıklıkla tercih edilen supplementler arasında yer alıyor.

Supplement yararları ve zararları nelerdir?

Supplementin yararlarından başlayacak olursak; kas kaybını önler, protein ihtiyacını karşılar, amino asit takviyesi yapar, yeni kas dokuları inşa eder ve vücudun üretemediği besinlerin takviye olarak alınabilmesine yardımcı olur. Böylelikle vücudumuzda bağışıklık, onarım artar.

Zararlarına gelecek olursak; yanlış ve fazla supplement kullanımı vücuda zarar verebilmektedir. Özellikle kalp rahatsızlığı ve kronik bir hastalığı bulunan kişilerin supplement kullanımı öncesi mutlaka bir doktora danışması gerekmektedir.

Supplement çeşitleri nelerdir?

Supplement çeşitleri arasında, protein tozu, karbonhidrat, amino asit, keratin glutamin, L-Carnitine, BCAA yer almaktadır.

Bu supplement çeşitleri, kas hacmini artırmaya, enerji artırımı, yağ yakma, vücut gelişimi, kas erimesini engelleme ve bağışıklık sistemini güçlendirme özellikleri ile bilinmektedir. Bu yüzden supplement kullanmadan önce vücudunuzun hangi etkiye ihtiyaç duyduğunu detaylı olarak araştırmanızı tavsiye ediyoruz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın