En İyi 9 L-Karnitin Markası Tavsiyesi

L-Karnitine bir besin ve diyet takviyesidir. Yağ asitlerini hücrelerinizin mitokondrilerine taşıyarak enerji üretimini artırmada çok önemli bir rol oynar. Ulaşılabilir enerjinin yakımı, hücrede motor görevi gören Mitokondriye aittir. Yani mitokondriyal fonksiyon ve enerji için L–Kartinin’e ihtiyaç duyarız. Bu makalede size yağ yakımını hızlandıran bu gıda takviyelerinde en çok tercih edilen ve en iyi markaları sunduk.

SıraMarka/ModelFormatSYblog Puanı
1Bigjoy ThermonatorSıvı10/9.9
2Solgar L-CarnitineSıvı-Tablet10/9.7
3Solgar AcetylTablet10/9.8
4Hardline Nutrition ThermoSıvı10/9.8
5NutraxinKapsül10/9.7
6Zero ShotSıvı10/9.8
7NutrendSıvı10/9.7
8NutreverSıvı10/9.5
9MultipowerSıvı10/9.6
L Karnitin Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi L-Karnitin Markaları

Son zamanlarda diyete yardımcı gıda takviyesi olan L-Kartinin markalarının en iyi ve en çok tercih edilen isimlerini sizin için araştırdık. Siz de tercih araştırması yaparken makalemizden faydalanabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi 9 L-Karnitini…

Bigjoy Thermonator L-Carnitine 1000 ML 2000 MG

Sıvı form sevenler için özel üretim olan BigJoy Thermonator, hiçbir yan etki taşımayan, en iyi ve kullanıcılarından tam not almış bir ürün. Zengin içeriği ile de en çok tercih edilenlerden.

Hızlı etkiFiyat
Zengin içerik

Ürün Detayı

Turunç kabuğu ekstresi, yeşil çay ve yeşil kahve çekirdeği içeren BigJoy Thermonator sıvı formdadır. Termojenik formülasyona sahip bu içecek 3000 L karnitin, 1000 mg taurin bileşenlerinden oluşur.

FormatSıvı
Servis Sayısı33
Servis Miktarı1 Ölçek (30 mL)

Kullanıcı Yorumları

👤 NK: Haziran ayında ürünü kullanmıştım sporla beraber kullanınca çok iyi faydasi var iyi bi ürün

👤 AA: Harika ilgi kargolama ve iletişim Satıcıya acil gelmesini söyledim ve sürat kargoyla bir günde elime ulaştı yıllardır gelen en hızlı kargomdu çok memnun kaldım ürün ile ilgili zaten kullandığım ürün kilo verme dönemlerinde antrenmandan 10 dakika önce filtre kahveyle için yanacaksınız. Herkese tavsiye ederim.


Solgar 1500 mg L-Carnitine

İster sıvı isterseniz de tablet şeklinde kullanabileceğiniz ürün, limon aroması içeriyor. En iyi diyet takviyesi olarak bulabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda en iyi fiyat listesinde de baş sıralarda.

Hızlı etkiFiyat
Doğal aroma

Ürün Detayı

Doğal limon aromalı ürün ister su ile isterseniz de meyve sularıyla birlikte spor yapmadan yarım saat önce tüketilmelidir. Herhangi bir yapay aroma, gluten, soya, domuz katkısı gibi içerikler bulunmuyor.

Formatsıvı-tablet
Servis Sayısı31 -53
Servis Miktarı1 Ölçek (30 mL)

Kullanıcı Yorumları

👤 YA: Spordan yarım saat önce kullanılıyor inanılmaz bir enerji varıyor süper yağ yakıyor sollar bık dünya markası zaten çok kaliteli bık urun bütün övgüleri hak ediyor 40 günde sporla birlikte 12 kilo verdim.

👤 LG: hardline l-carnitine , bigjoy thermo l-carnitine , muscletechin hydroxycut , powerlifesystem 3600 l-carnitine bunları kullandım . ilk kullandığım marka solgarın l-carnitineydi. Genel anlamda hiç biri solgarın verdiği uzun süreli etkiyi vermemiştir. ilk yarım saatten sonra etkisini kaybediyor. Solgarda böyle bir şey yok .. ayrıca aç karnına içip tokluk hissini fazlasıyla verebilen bir ürün. Öğlen 12 -1 gibi öğle yemeği yedikten sonra akşam saat 7 de aç karınla l-carnitin içip spor yaptığımı bilirim. Açlığı unutuyorsunuz ve etkisini akşam 7 den gece 12 ye kadar sürdürüyor diyebilirim. Solgarı denemeden karar vermeyin


Solgar Acetyl L-Carnitine 250 mg 30 Kapsül

Vegan ve vejetaryenlerin rahatlıkla kullanabilecekleri Solgar Acetyl L-Carnitine 250 mg 30 Kapsül, gluten, nişasta, tatlandırıcı gibi yapay içerikler barındırmıyor ve yüksek emilim sağlıyor.

Doğal serbest içerikFiyat
Vegan vejeteryan uyumlu
Yüksek emilim

Ürün Detayı

Üründe Hacim arttırıcılar (dikalsiyum fosfat, mikrokristalin selüloz), kapsül (hidroksipropilmetil selüloz), topaklanmayı önleyiciler (yağ asitlerinin magnezyum tuzları, silikon dioksit) bulunuyor. Ayrıca serbest formüllü HCI içeriyor.

Formattablet
Servis Sayısı30

Kullanıcı Yorumları

👤 IŞ: Düzenli olarak kullanıyorum. Ketojenik diyet yaparken kilo vermeme çok yardımcı oldu.

👤 AŞ: Acetyl L-Carnitine markaları arasında en iyisi ve güveniliri diyebilirim. Çok Faydasını gördüm.


Hardline Nutrition Thermo Sıvı 1000 ml

Aspartam içermeyen ürünlerden biri olan Hardline Nutrition Thermo Sıvı 1000 ml, hızlı emilim ve etkili sonuçlarıyla birçok kullanıcının olumlu yönde oyunu kazanmış. Karpuz, elma ve şeftali aromaları ile tercih yapabiliyorsunuz.

Hızlı emilimAdet sayısı
Etkili sonuç
Aroma çeşidi

Ürün Detayı

İçeriğinde Hardline Nutrition L-Karnitin Thermo – Lcarnitine, Caffeine (Kafein) 1000 Ml Şeftali (elma, karpuz) bulunuyor. 1000ml ve bir adet şeklinde satışta. 30 ml’lik şekilde kullanılması önerilmektedir. Spor yapmadan önce kullanımında hızlı yağ yakımı, terleme ve enerji gibi etkileri vurgulanıyor.

FormatSıvı
Servis miktarı30ml

Kullanıcı Yorumları

👤 ME: Uzun yıllardır suplement kullanırım. Son 1,5 yıldır ağırlıklı hardline whey ve karnitin kullanıyorum. Bu thermo başarılı olmuş. Dün elime geldi hemen içip entremana koştum. Enerji artışı hissedilir olarak farklı ve iyi ter attırıyor ve birde bence daha avantajlı. Eskisinden antreman günlerimde 2 kapak içtiğimden çabuk bitiyordu. Bundan her gün bir kapak içsem en az bir ay gidecek.

👤 AA: Faydasını gördüm herkese tavsiye ederim. Koşu yapmadan önce 20ml için 40 dk önce ve 2 saat hafif tempoda koşun atletinizden su çıkıyor resmen ve Elmalı Tavsiye ederim.


Nutraxin L-Carnıtıne 60 Kapsul

Aromasız ve kapsüller halinde tüketilebilen Nutraxin, en çok satan listesindeki ürünlerden biri. Etkili ve bir o kadar da hızlı olan içeriği ile spor öncesi hazırlıklarınızdan biri olabilir.

Hızlı etkiServis miktarı

Ürün Detayı

İçeriğinde sentetik koruyucu, tatlandırıcı gibi ürünler bulunmuyor. Her 2 Tablette L-karnitin1400 mg bulunuyor. Diğer İçerikler: Mikrokristalin Selüloz, Silikon Dioksit, Yağ Asitlerinin Magnezyum Tuzları, Polivinilprolidon-Vinil Asetat Kopolimeri, Titanyum dioksit olarak sıralanıyor.

FormatKapsül
Servis miktarı1 adet

Kullanıcı Yorumları

👤 EK: Diyet ve sporla birlikte kullanıldığında etki gösteriyor. Diyetisyen onayıyla kullandım. Siz yine de kullanmadan önce bir uzmandan onay alın.

👤 YS: daha önce de kullanmıştım ben verdiği enerjiye bayıldım hem spor da hem günlük rutinde enerjiyi yüksek tutuyor üstelik iyi bir sıkılaşma sağladı.


Zero Shot 60 Ml 3000mg L-Carnitine

Şekersiz ve şeftali, çilek, portakal aromaları ile kahve içeriğini de tadabileceğiniz bir ürün. Alır almaz etkisini görebileceğiniz bir gıda takviyesi istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz isimlerden biri ZeroSHOT Zeroshot Peach 3000 Mg

Hızlı etkiFormatı

Ürün Detayı

ZeroSHOT Zeroshot Peach 3000 Mg 60 ml lik şişelerden oluşan 12 adet takviye yağ yakıcı gıdadır. Şekersiz ve şeftali (çilek ve portakal) aromalıdır. İçeriğinde Kafein, taurin, B12, B6 vitaminleri, krom pikolinat ve folik asitten oluşan özel formülü bulunmaktadır.

FormatSıvı
Servis miktarı60 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 ET: Sürekli kullandığım bir marka zaten, çok memnunum, spordan yarım saat önce içtiğimde bütün gün devam eden bir enerji veriyor. Başka bir markanın l carnitinini kullanmıştım, midemde aşırı derecede yanma yaptı, zaten midem çok hassastır, ama bu markada öyle bir sıkıntı yaşamadım,tavsiye ederim.

👤 MK: Ürünü bugün ilk kez kullandım. Antrenmandan 30 dakika önce 1 tüp içtim. Bir buçuk saat kesintisiz antreman yaptım. Ciddi anlamda enerjik hissettiriyor. 8km bisiklet 4 km koşunun yanında bir saatte ağırlık çalıştım, eve de koşarak gittim. Tavsiye ederim.


Nutrend L-Carnitine Shot 3000mg 20 Ampül

Portakal aroması ile dikkat çeken Nutrend L-Carnitine, taşınabilir yapısıyla büyük kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda vücudunuzdan su atım işlemini de kolaylaştıran bir ürün.

Termojenik içerikServis miktarı
Küçük boy sunum

Ürün Detayı

En çok tercih edilen gıda takviyelerinden biri olan Nutrend L-Carnitine Shot 3000mg 20 Ampül’ün hammaddesi carnipure dir. İçeriğinde ise tuarin aminoasit bulunuyor. Kafein ve Yeşil Çay da bulunduran ürün aynı zamanda krom ilaveli.

FormatSıvı Ampül
Servis miktarı1 adet 60 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 KV: Kesinlikle vücudum spor sırasında salondaki herkesten daha çok su atıyor.

👤 AA: Tadı ve kokusu başlarda çoğu termojenik ürün gibi berbat gelebilir. Ben suyla karıştırarak kullanıyorum.


Nutrend L-Carnitine Shot 3000mg 20 Ampül

Sıvı formda bulabileceğiniz bu ürün, yeşil çay ve kafein etkilidir. İnsan metabolizmasının protein ve glikojen ihtiyacını karşılayacak B6, B3, B5 vitaminleri içerir.

Patentli Carnipure L-karnitin içeriğiFiyatı
B vitamin ilaveli formül

Ürün Detayı

Vücudun termojenik etkisine yardımcı olan Kafein ve Yeşil Çay içeriği yanında makro besin öğelerine yardımcı olan krom içeriklidir. İçeriğindeki zengin B vitaminleri ise vücudun normal seyirdeki enerji oluşumuna yardım eder.

FormatSıvı
Servis miktarı3000 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 GE: Ürünü kullanıyorum çok başarılı bir ürün fiyat performans zengin içerik. Arkadaşlar lütfen şu kullandığınız ürünlere yorum yaparken tadından bahsetmeyin. Gına geldi artık. Bu ürünler hedefiniz doğrultusunda kullanıyorsunuz. Kafaya dikin için kardiyonuzu yapın kolay gelsin.

👤 MA: Arkadaşlar bu ürünü ilk aldığım gün 1 tüp kullandım. Antrenman esnasında aşırı terlemeyi. Yağ yakıyor. Ama içeyim yağ yakarım derseniz paranızı yazık etmeyin. Ben antrenman esnasında su gibi oluyorum zayıflatıyor.  Ama akşam eve gelirken uykunuz gelmiyor 3 -4 gibi anca uyuyabiliyorum.


Multipower L-Carnitine Liquid Forte 1800 Mg 20 Ampül

Dünyanın en kaliteli hammaddesi olan Carnipure kullanılan üründe yağ yakımını fazlalaştıran ve enerjiye dönüştüren bileşenler bulunuyor. Bu da daha çok enerji üreterek daha fazla hareket ve dolayısıyla da daha fazla toksin atımı anlamına geliyor. En çok tercih edilen diyet gıda takviyelerinden tavsiye edebileceğimiz ürünlerden biri de Multipower L-Carnitine Liquid Forte 1800 Mg 20 Ampül.

Hızlı emilimFiyatı
Carnipure katkısı

Ürün Detayı

Ürün kutuda 25ml lik 20 adet porsiyonlar halinde üretilmiş. Patent almış Carnipure ve şeftali aroması içeriyor. En iyi ürünlerden biri olan Multipower L-Carnitine Liquid Forte 1800 Mg 20 Ampül terlemeyi kolaylaştırıyor.

FormatSıvı Ampül
Servis miktarı1 adet 25 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 DU: Müşterilerine karşı ilgililer. Ürün hemen elime geçti. 1 aydır kendi çabalarımla 4 kilo verdim, 60 kilodayım ancak kilo vermem durdu. Sadece kas yapmaya başladım. Bu yüzden aldım bu ürünü, zaman geçtikçe bilgilendireceğim.

👤 RC: Selamlar yaklaşık 2 aydır hadi yapıyorum 120 kg lik bir adamdım. 60 günde 100 kg ya dustum. Her spor öncesi bu ürünü kullandım. Yalnız sununa belirteyim normalde 15 dakika koşu bandı, 15 dakika bisiklet, 15 dakika uzay bisikleti, yazmıştı hocalar. Ben bunların her birini 40 dakika olarak yaptım. Cardio toplam sürem 2 saat. Aynı zamanda rejim olayına çok dikkat ettim. Günde 7 öğün yemek yedim ama bunların 3 öğünü Tavuklar ve yumurta beyazından ibaretti. 60 gram pilav yazsa da programda ben hiç yemedin. Şunu söyleyebilirim multipower için, kesinlikle yağ yaktığını düşünüyorum ama burada şunu belirteyim bu işin en büyük olayı % 70 oranında diyet ve azim.


Sıkça Sorulan Sorular

L-Karnitin Nedir?

L-carnitine bir besin takviyesidir. Yağ asitlerini hücrelerinizin mitokondrilerine taşıyarak enerji üretiminde çok önemli bir rol oynar. Mitokondri, hücrelerinizde motor görevi görür ve kullanılabilir enerji yaratmak için bu yağları yakar. Vücudunuz lizin ve metionin amino asitlerinden L-karnitin üretebilir.

L-Karnitin Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tüketim şekli ve içeriği size daha kolay kullanım avantajı sağlayacaktır. Sıvı olanlar daha çabuk emilim yaparken, tablet olanları tercih edenler de vardır. Kokusu ve tadı uygunsa ona göre bir tercih yapabilirsiniz. Bunun dışında hemen hepsi aynı içeriklidir.

En İyi – L-Karnitin Hangisidir?

Bigjoy Thermonator, Solgar, Hardline Nutrition, Nutraxin Nutraxın , Zero Shot en çok tercih edilen ürünlerdendir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın