Kolay Şişirilebilen En İyi 10 Şişme Yatak Tavsiyesi

Şişme yataklar tatilde, kamplarda, evlerde misafirlerimiz için halihazırda kullanabileceğimiz yatak veya benzeri bir şeyler olmadığında ihtiyaç duyduğumuz avantajlı ve pratik eşyalardandır. Şişme yatak seçerken nelere dikkat etmeliyiz, nasıl bir şişme yatak almalıyız gibi sorular için derlediğimiz makalemizde kendinize en uygun şişme yatağı bulabileceksiniz.

SıraMarkaKapasiteSYblog Puanı
1Bestway Çift KişilikÇift10/9.9
2Bermuda KızılkayaÇift10/9.9
3Bestway Deluxe YatakÇift10/9.8
4Bestway Bw109Çift10/9.7
5Bestway PavilloTek10/9.6
6Bestway ElektrikliÇift10/9.7
7İntex 64136Çift10/9.8
8Bestway Çift KişilikÇift10/9.9
9QuechuaÇift10/9.8
10Bestway 67002Çift 10/9.7
Şişme Yatak Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Şişme Yatak Modelleri

Eğer evinize bir şişme yatak alıyorsanız çift kişilik olması daha çok tercih etmeniz gereken özelliklerden biri olmalıdır. Fakat kamp için arıyorsanız daha küçük bir şişme yatak bakmanızı tavsiye ederiz.

İşte 2024 yılının en iyi şişme yatakları…

Bestway Çift Kişilik Şişme Yatak Set

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Bestway şişme yatak, üzeri kadifemsi doku ile hazırlanmış terleme yapmayan vinly malzemeden üretilmiştir.

Yastık ve Pompa HediyeliFiyat
Kadife Yüzey

Ürün Detayı

En iyi şişme yatak önerilerimizden biri olan Bestway çift kişilik şişme yatak seti, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda 270 kiloya kadar taşıma yapabilen bu ürün, içindeki özel sübap sayesinde şişirilen havanın geri kaçmasını engelliyor. Bestway çift kişilik şişme yatak setinde aynı zamanda 2 adet şişme yastık bulunuyor.

Ağırlık4,9 kg
Boyut203x152x22 cm
Kaç Kişilik2
Taşıma Kapasitesi270 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ME: Ürün ilk izlenim olarak gayet güzel test amaçlı şişirdim kaçak yok gibiydi konfor olarak da gayet yeterli, ebat olarak çift kişilik yatak diyebiliriz, tavsiye ederim.

👤 KY: Ürünü sipariş ettim ama öncesinde tereddüt ediyordum rahat edebilir miyim diye. Terletme yapar mı veya hava kanalları eşit dağılımı yapar mı diye. Gayette güzel 95 kiloyum bir 86 boyundayım çok rahat bir şekilde yattım. Çadırımı da ona göre seçmiştim. Çadırımın içersine cuk diye uydu. Set halinde alınabilecek fiyat performans ürünü. Bence pompasız asla almayın. Pompayla bile beş 6 dakikada şişiyor. Yastıkları da aynı şekilde çok güzel kadifemsi üst yapısı var.


Bermuda Kızılkaya Araç İçi Şişme Yatak

Bermuda şişme yatak, araç içi için tasarlanmış oldukça pratik ve konforlu şişme yatak modellerinden bir tanesi.

Koltuk OlabilmeKüçük Yastık
Araba ve Ev İçin Uygun

Ürün Detayı

Arabanızın arka koltuğuna yerleştirebileceğiniz bu şişme yatak, birkaç dakika içinde hazır hale gelip yolculuklarınızda size konforlu bir dinlenme alanı sunuyor. Koltuk olarak da kullanabileceğiniz yatağa iki kişi aynı anda rahatlıkla sığabiliyor. Ürün, 2 adet yastık ve bir adet de pompa ile gönderiliyor. Modelin üst yüzeyindeki yapı terleme yapmayacak özellikte tasarlanmış.

Koltuk OlabilmeEvet
Şişirme PompasıElektronik
Kaç Kişilik2

Kullanıcı Yorumları

👤 SU: Ürünü tatil öncesi aldım ve iyi ki almışım dedim. Kullanmadan yorum yapmak istememiştim. Aracım Ford Kuga. Ürünün malzeme kalitesi çok iyi, şişirdikten sonra 3 gündür yarıya kadar bile inmedi henüz. Havuzda da rahatlıkla su yatağı olarak kullandık. Alt bölmesinin de ayrı şişiriliyor olması çok iyi oldu çünkü tek parça olsa oraya valiz dolap vs koyamazdık. Kısacası tavsiye ederim düşünenlere…

👤 FD: Arkadaşlar ürün fiyatına göre mükemmel. Aracım 2018 hyundai elantra içine tam uydu. Pompası süper hızlı şişiriyor kurulum 30 saniye falan sürdü. Tam şişirilemiyor diye yorum yapanlar olmuş ancak sanırım şişirilen kısımlardaki subap sistemini çözememişler. Ürün tam olarak şişiriliyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.


Bestway Çift Kişilik Kraliçe Deluxe Yatak

Şişme yataklar arasında tavsiye edebileceğimiz en iyi ürünlerden biri de Bestway elektrikli pompa entegreli şişme yatak.

Dahili PompaKoltuk Olmuyor
Taşımalı Çanta

Ürün Detayı

Taşıma çantası hediyeli bu ürün, 270 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip. Ürünün içerisinde havayı eşit şekilde dağıtacak olan odacıklar bulunuyor. Bu sayede yatakta herhangi bir sarkma ve deformasyon olmuyor. Ürün, terleme yapmayan sıkıştırılmış yünlü kadife ile üretilmiştir. Ergonomik yapısıyla güzel bir uyku çekmenize yardımcı oluyor.

Taşıma ÇantasıVar
Boyut203x152x46 cm
Kaç Kişilik2
Taşıma Kapasitesi270 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 TG: Uzun zaman bekledim doğru yorum yapmak için, bir kere satıcı çok ilgili ve hızlı kargolu yor. Ürün gerçekten çok kaliteli. Rahatlığı ve üst kumaşın kalitesi kanım kolaylığı sağlıyor. Gelen misafirlerim için oldukça Konforlu bir yatak sunabildim. Teşekkür ederim.

👤 EG: Süper kurtarıcı urun zaten. Ayrıca kalitesi de üst seviyede, pompası çok güzel çalışıyor kısa zamanda şişirip o indirebiliyorsunuz.


Bestway Bw109

Şişme yatakta biraz daha büyük boy arayanlar için en ideal modellerden birisi Bestway 3 kişilik şişme yatak. Uzunluğu 2 metre genişliği ise 1 metre 83 santimetre olan bu ürün, tüm ailenize konfor sağlayacak kadar geniş.

BüyükKoltuk Olmuyor
İç ve Dış Mekana Uygun

Ürün Detayı

Hem iç hem de dış mekanlarda kolaylıkla kullanım sağlayacak yatak, 1 adet el pompası ile birlikte geliyor. Yüzeyi sıkıştırılmış kadifeden tasarlanmış, terletmeyen ve özel kumaştan üretilmiş. Ürünün başka bir özelliği de ergonomik yapısıyla vücudunuza masaj rahatlığı sağlıyor olması. Yatağınızı istediğiniz sertlik ya da yumuşaklıkta ayarlayabiliyorsunuz. Evde ya da seyahate rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yatak olan bu ürün, geri hava püskürmesi için emniyet sübabına sahiptir.

PompaVar
Boyut203x183x22 cm
Kaç Kişilik3
Taşıma Kapasitesi300 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ME: Tam göründüğü gibi inanılmaz kaliteli bir ürün. Paketleme şahane,kargo çok çok hızlıydi, 2 günde elime ulaştı. Pompası ile yaklaşık 8-10 dakikada şişiyor. Cok rahat bir yatak. Tereddütsüz alabilirsiniz. Özenli teslimat için teşekkürler..

👤 SS: Ürün iki yetişkin, 4 ve 9 yaşında iki çocuğa kamp çadırı içinde yetecek boyutta. Ama siz üç yetişkin gibi düşünün. Kalite olarak da iş görür.


Bestway Pavillo

En iyi şişme yatak modellerinden birisi de tek kişilik best way pavillo şişme yatak. Evinizde de kampta da kullanım için oldukça uygun.

PompalıTutucu Yok
Az Yer Kaplıyor

Ürün Detayı

En çok tercih edilen şişme yatak modellerinden biri olan Bestway Pavillo tek kişilik şişme yatak, diğer modellere göre daha az yer kaplıyor ve alt tabanı güçlendirilmiş yapıya sahip. Uygun yüksekliği sayesinde de ekstra koruma sağlıyor. Ürüne dahil olan el pompası ile de ürünü kolayca şişirebiliyorsunuz. Ayrıca Bestway Pavillo kadife yüzeye sahiptir.

PompaVar
Boyut180×80 cm
Kaç Kişilik1

Kullanıcı Yorumları

👤 TP: Bu markanın şişme yataklarından çok memnunum. Üzerine yatınca sönmüş hissi vermiyor. Hem çift hem tek kişiliğini severek kullanıyorum. İhtiyacı olan düşünmeden alsın.

👤 EÇ: Pompasıyla şişmesi 3:30-4 dk sürüyor çok fazla ses çıkartıyor bu tabı ki de normal ama haberiniz olsun şişmeyi bıraktıktan sonra çok hava bırakıyor bir kilidi olsaydı ağzında hava kaçmasın diye çok güzel olurdu mattan iyidir yinede.


Bestway Çift Kişilik Elektrikli Yatak

En iyi şişme yatak modellerinden birisi de tek kişilik best way pavillo şişme yatak. Evinizde de kampta da kullanım için oldukça uygun.

Elektrikli PompaFiyat

Ürün Detayı

İsterseniz evde isterseniz de kampta kullanabileceğiniz bu ürün, elektrikli pompasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Taşıma kapasitesi tam 350 kilo olan Bestway çift kişilik yatak, dilediğiniz sertlik formunu alabiliyor. Yerden yüksekliği yaklaşık 50 santimetre.

Koltuk OlabilmeYok
Boyut203x152x22 cm
Kaç Kişilik2
Şişirme PomoasıElektrikli

Kullanıcı Yorumları

👤 AÖ: Ürünü teslim aldım şişirdim. İki kişiye gayet geniş rahat bir yatak oldu. Ev içerisinde kullanıma uygun, fakat tatilde araç içerisinde Çakmaklıktan şişirme aparatı olmasını beklerdim. Maalesef sadece normal prizden şişirebiliyoruz. Ev ortamında kullanmak için tercih edebileceğiniz bir yatak.

👤 EE: Ürün istediğim gibi bir sorun yok teşekkürler.


İntex 64136

Yerden yüksekliği yaklaşık 45 santimetre olan bu ürün, tam 3 katlı. Bu nedenle oldukça güvenli, rahat ve ergonomik yapıya sahip.

YükseklikŞişirme Sesi Yüksek
Şişme ve İndirme Kolaylığı
Kendinden Motorlu Pompa

Ürün Detayı

İntex 64136, terletmez sıkıştırılmış kadife vinly malzemeden üretilmiş. Kendinden otomatik dahili pompası olan bu ürün, 4 dakika gibi kısa sürede hazır hale geliyor. Yatağa indirmek için kontrol düğmesini ters yöne çevirmeniz yeterli oluyor. Aynı zamanda havayı eşit dağıtan sistem sayesinde de sarkma ve deforme yapmıyor. En çok satılan ürünlerden biri olan İntex elektrikli çift kişilik Queen deluxe yatak, taşıma kapasitesi 273 kilogram.

Koltuk OlabilmeYok
Boyut203x152x42 cm
Taşıma Kapasitesi273 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 VD: Gelir gelmez şişirip test ettim. Uyurken hiç ses çıkarmayacak bir malzemeden yapılmış. Malzemesi çok kaliteli. Yüzey malzemesi kesinlikle kaymıyor çok iyi. Şişirme sırasında elektrik süpürgesi sesi gibi çok ses çıkarıyor. Bu nedenle gece yarısı kurulmasını tavsiye etmiyorum

👤 HS: çok rahat ve kaliteli. Alırken tereddütlerim vardı alternatiflerini almak varken bunu almalı mıyım diye. Parasını hakkediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.


Bestway Şişme Yatak Çift kişilik

Best way kendinden pompalı şişme yatak, terleme yapmayan sıkıştırılmış özel dokuyla üretilen kadife yapıya sahiptir.

Terletmeyen YüzeyTaşıma Kapasitesi
Kendinden Şişirme İndirme

Ürün Detayı

Bestway şişme yatakta hem havanın eşit olarak yayılması için hem de herhangi bir deforme yaşanmaması için katlı hava oda sistemi bulunuyor. Taşıma kapasitesi 150 kilogram olan ürünün yerden yüksekliği 50 santimetre. Kendinden yastıklı başlık kısmı da oldukça ergonomik. Bu sayede ve yanınızda yastık taşımanıza gerek yok. Ayrıca da 220 volt gücündeki kendinden elektrikli şişme pompası ile kolaylıkla ve 3 dakika gibi kısa bir zamanda şişirebilir ve indirebilirsiniz.

Koltuk OlabilmeYok
Boyut203x152x46 cm
Taşıma Kapasitesi150 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ET: Ürün çok başarılı. Hızlı dolup boşalıyor. Ortalama bir ses çıkarıyor ama çok rahatsız edici değil. Havası hemen boşalmıyor. Biz her sabah havasını söndürdük, aksam tekrar doldurduk evde koyacak yer yok diye. Tavsiye ederim. Kalitesi her yerinden belli.

👤 KB: Gerçekten göründüğü gibi hiç bir problem yok. Ayrıca kullanım olarak çok pratik ve çok rahat bir ürün. Çok seslide çalışmıyor. Bu zamana kadar neden almadım dedim kendime. Eğer ki almak isteyenler varsa hiç tereddüt etmeden alabilirler. Ben çok memnunum.


Quechua Şişme Yatak

Piyasada bulunan bütün kamp pompalarını kullanarak şişirebileceğiniz Quechua şişme yatak, en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi.

Taşıma KapasitesiPompa Dahil Değil
Kaliteli

Ürün Detayı

Ürün, tek yönlü valf ile 1 dakika 30 saniye gibi bir sürede şişirilebiliyor. Şişmeden önceki ağırlığı yaklaşık 3,5 kilogram ve onarım seti dahil yer kaplama alanı 7 buçuk litre kadar. Modelin yüzeyi tamamen kadife dokunuşlu. Ürün, satışında minimum 60 adet şişirme ve indirme sürecine dayanıklı olduğu kanıtlanan belgesi var.

Koltuk OlabilmeYok
Boyut190x120x16 cm
Taşıma Kapasitesi220 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 BB: 2 kişi rahat yatılıyor. Kaliteli. Kolay şişiyor iniyor. 1 gece kampta denedim, hiç inmemişti sabaha 2 kişi yatmasına karşın. İçinden şişirme aparatı çıkmıyor, pompayı ayrıca almalısınız. Birde tamir kiti dediği şey sadece postit boyutunda bir yama, çok şey beklemeyin o anlamda, fiyatına göre tamir kiti daha kapsamlı olmalıydı. Taşıma çantası vs yok.

👤 EA: Indoor kullanımda gayet başarılı. Şişirme oranını düzgün ayarlamak gerekiyor tam şişirmeyin basıncı yüksek olmasın 4 kişi üzerinde batak oynadık bir gram inmedi.


Bestway 67002

Üst yüzeyi kadifemsi yapıya sahip floklu sünger ile Kir tutmayan ve terleme yapmayan özel malzemeden üretilmiş Bestway şişme çift kişilik kamp yatağı, ergonomik yapısı sayesinde masaj rahatlığı sağlıyor.

Fiyat PerformansPompa Dahil Değil

Ürün Detayı

İster kampta isterseniz de evinizde rahatça kullanabileceğiniz bu ürün, uzun süre kullanabileceğiniz en iyi fiyat performans ürünlerinden biri. Yerden yaklaşık 25 santim yükseklikte olan Bestway 67002, dayanıklı ve konforlu yapısıyla diğer modellerin bir adım daha önüne geçiyor.

Koltuk OlabilmeYok
Boyut191x137x22 cm
Taşıma Kapasitesi220 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 UK: Kamp için aldığım ürün evde misafir geldiğinde de çok kullanışlı oluyor. Fiyat performans ürünü. Gayet iş gören rahat bir ürün. Yüksek paralar vermeye gerek yok. Bu arada bende pompa olmadığı için bu ürünü sipariş ettim. Pompaniz yok ise mutlaka pompa hediyeli ürünlere bakın.

👤 Aİ: Bazen çok sayıda misafir ağırlamak gerektiğinde yatak sıkıntısı olabiliyor. Bu şişme yatak da misafirler için kullanılabilir. Kamplarda da çok fayda sağlıyor. Kir tutmayan ve terleme yapmayan özel malzemeden üretilmiş. Sağlam yapılı bir ütün. Taşınması da kolay.


Sıkça Sorulan Sorular

Şişme yatakların ömrü ne kadar?

Çok konforlu ama kullanım ömrü çok kısa olan bir ürün. Dikkatli kullanılmalı.

Şişme yatak nasıl olmalı?

Şişme yataklar isteğe bağlı olarak şişirilebilen ve kullanamadıklarında da yer kaplaması için içerisindeki hava boşaltılarak saklanabilen özel ürünlerdir. PVC malzemeden üretilmiş olan şişme yatakları iç kısımlarındaki hava kanalları bu kanalların yatak içerisine eşit miktarda havada almasını sağlamalı ve uykuda problem ortaya çıkmamalı. Kolay Şişirilip indirilebilmeli.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın