En İyi 10 Şişme Havuz Modeli Tavsiyesi

Yaz geldi ve akıllarda sadece tatil fikri oluşmaya başladı. Evinizde ya da bahçenizde tatil zamanını bekleyene kadar ya da tatilden geldikten sonra bile yaz sonuna kadar havuz keyfi bitmesin diyorsanız en iyi şişme havuz modellerini incelemeye başlayabilirsiniz. Biz sizler için en iyi 10 şişme havuz modeli araştırdık.

SıraMarkaÖlçüSYblog Puanı
1Bestway Yuvarlak Prefabrik366×100 cm10/9.9
2Bestway Steel Pro Max305×76 cm10/9.8
3Bestway244X66 cm10/9.7
4Intex Koltuklu229x229x66 cm10/9.9
5Bestway Jumbo Dikdörtgen211×13 x46 cm10/9.7
6Bestway Büyük Boy237x152x94 cm10/9.8
7Binbirreyon Prefabrik400x211x81cm10/9.7
8Bestway Steel Pro549X122 cm10/9.8
9İntex Easy396×84 cm10/9.8
10SunClub305x183x50 cm10/9.6
Şişme Havuz Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Şişme Havuz Modelleri

Sıcak yaz günlerinde bir nebzede olsa sizi serinletecek olan piyasanın en iyi şişme havuz modellerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

İşte dayanıklılığıyla dikkat çeken en iyi şişme havuz modelleri…

Bestway Yuvarlak Prefabrik Havuz

Tam 9150 LT su alan bu havuz, büyük ailelerin vazgeçilmezlerinden

BüyükFiyat
DayanıklıTaban Naylonu İnce
Kolay Kurulum

Ürün Detayı

Çok kolay bir şekilde kurup kullanabileceğiniz bu ürün, korozyona dayanıklı metal yapıda tasarlanmıştır. Bestway’in ekstra güçlü yan duvarları ve 3 katmanlı PVC kaplaması bulunuyor. Ayrıca su tahliye vanası da sahip olan havuz da saatte 2000 LT devir daim yapabilen motorda mevcut. Toplamda 40 kg a yakın ağırlığı var ve havuz içinde havuz merdiveni de mevcut.

Çap3,66 m
Yükseklik1 m
Su Kapasitesi9,150 L
RenkGri Hasır Desenli

Kullanıcı Yorumları

👤 MD: Ürün harika yalnızca bir tek sorun taban naylonu biraz ince zamanla sorun çıkartır mı çıkartmaz mı onu bilemiyorum. Son derece kaliteli bir ürün yetişkinler rahatlıkla kullanabilir. Merdiveni harika tahminim 150 kg. Taşıyabileceğini düşünüyorum. Tabi üzerinde zıplamamak gerekiyor. Çok hızlı şekilde geldi teşekkürler…

👤 AB: Ürün oldukça kaliteli, çocuklar çok eğlendi, büyükler için de yeterli bir ürün tavsiye ederim. Fakat ürün ağır olduğundan kargo ile değil lojistik ile geliyor.


Bestway Steel Pro Max Prefabrik Havuz Set BW452 56406

En çok tercih edilen şişme havuz modellerinden biri olan bu ürün, yazlığınızda ve evinizin bahçesinde yaz boyu hiç kaldırmayacağınız yeni eğlence yeriniz olabilir.

BüyükFiyat
Kaliteli
Hafif

Ürün Detayı

305 x 76 cm boyu ile oldukça büyük tasarlanan Bestway Steel Pro’nun 4678 LT su kapasitesi bulunuyor. Bu ürünün kaliteli malzemeden üretilmiş ve korozyona dayanıklı metal çerçeveleri mevcuttur. 3 katmanlı Tritech yan destek duvarları bulunan ürünün su tahliye vanası da mevcut. Kolay kurulabilir yapısıyla dikkat çeken ürün, sadece 18 kg ağırlığındadır.

Çap305 cm
Yükseklik76 cm
Su Kapasitesi4678 L
RenkGri

Kullanıcı Yorumları

👤BA: tek kelime ile mükemmel. Almayı düşünen herkese %100 tavsiye ediyoruz. Beraberinde filtre, kit, bakım ve temizlik seti almanız şart. Bildiğiniz yüzme havuzları ile ayni bakımı ve özeni istiyor. Artezyan suyu ile doldurduğumuz zaman berrak suyu kızıla çevirmeliğimiz var. 🙂

👤 AMT: Ürün gerçekten ilanda belirtildiği gibi sağlam, kargo süper hızlı şekilde belirtilen teslim gününden 2 gün önce elime ulaştı. Havuzu yaz boyunca su biriktirmek için bahçeme hemen kurdum ve içini su doldurmaya başladım. Bu ürünün elime ulaşmasında emeği geçenlere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.


Bestway Aile Havuzu

Tam 3 adet tahliye gider vanası bulunan bu havuz aileniz için çok pratik ve en çok beğenilen şişme havuz modellerinden.

Kolay KurulumKısa
Kaliteli
Hafif
Dayanıklı

Ürün Detayı

En çok tercih edilen şişme havuz modellerinden olan Bestway Aile Havuzu, 0,70 mm kalınlığında tasarlanmış oldukça sağlam bir havuz. Su kapasitesi 2300 LT olan havuzun kurulumu ve kullanımı oldukça kolay. Aynı zamanda toplam koli ağırlığı 5 kg.

Yükseklik66 cm
En2,44 m
Su Kapasitesi2300 L

Kullanıcı Yorumları

👤 CÜ: Süper bir şey su her yerde kullanabiliyorsunuz. bahçemi diliyorum temizlemesi boşaltması çok harika üç tane gider yeri yapmışlar.

👤 BD: Orijinal ürün. 2,5m çapında 60cm yüksekliğinde. 2 yetişkin ve 2 çocuk rahatlıkla serinlemek için girebiliyor. 2 ton kadar su alıyor. 2-3 yaş arası için oldukça derin olduğundan dolayı yanında bir yetişkin ile girmesi kesinlikle gerekli. Hızlı gönderim için teşekkür ederim.


Intex Koltuklu Şişme Aile Havuzu

En iyi şişme havuz modellerinden olan İntex koltuklu şişme havuz, iç köşe taraflarında oturup rahatlık sağlayabileceğiniz koltuk detayları ile tasarlanmış. Bu sayede otururken çok daha rahat edebilir ve bardak koyma yerlerinde de içeceğinizi yudumlayabilirsiniz

BüyükFiyat
Kaliteli
Koltuklu

Ürün Detayı

Yumuşak sof tabanlı bu ürün, Super-Though vinyl malzeme kullanılarak üretilmiştir. 882 LT su kapasiteli ve turma destekli iç tasarımlı ürünün, 0,35 mm iç ve dış duvar kalınlığı bulunuyor. Kaliteli ve sağlam tasarımıyla uzun süre kullanılabilmektedir.

Yükseklik46 cm
Ebat229x229x66 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇA: Çok kolay kurduk. Çocuklar bayıldı. Koltuklu olması da büyükler için çok avantajlı. Hem çocuklara yakın olup hem de içeceklerimizi yudumluyoruz. Teşekkürler.

👤 SK: Gayet güzel bir ürün. İdeal büyüklükte. Malzemesi de sağlam görünüyor.


Bestway Jumbo Dikdörtgen Havuz

Pompa hediyeli bu şişme havuz, ailelerin en çok tercih ettikleri modellerden biri. Dikdörtgen şeklindeki bu havuzu çocuklarınız çok sevecek.

Kolay KurulumBoyut
Kaliteli
Pompalı

Ürün Detayı

Üç hava odacıklı, sağlam, güvenilir ve kaliteli malzemeden üretilmiş. Geniş yan duvarları ise 400 LT su alıyor. Oldukça kolay kurulabilen ve az yer kaplayan bu ürün, valiz, çanta gibi yerlere kolaylıkla sığabiliyor. Teras balkon ve bahçenizde kullanabileceğiniz havuzun içinde boşaltım vanası da bulunuyor.

Kapasite4-6 kişilik
Ebat211x132x46 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖY: Oğlum çok beğendi. 2 çocuk bile tam sığar içine. Derinliği genişliği gayet ideal. Sağlam geldi. Şişirmesini fön makinesinin soğuk kısmıyla yaptık. İndirirken hemen indi. Çok kullanışlı. Teşekkürler

👤 MI: Ürünü teslim aldık çocuğum çok mutlu oldu tam istediğim ebatta geldi teşekkürler.


Bestway Şişme Şut Oyunu Havuzu

Hem havuz keyfini çıkarıp hem de oyun alanı haline getirebileceğiniz, özellikle çocukların içinden çıkmak istemeyecekleri çok tercih edilen şişme havuzlardan biri olan Bestway Şut Oyun Havuzu, tüm bahçe ve teras ortamları için oldukça ideal.

Oyun Alanı TasarımıBoyut
Kaliteli

Ürün Detayı

Ürün dayanıklı ve testlerden geçmiş vinly malzemeden üretilmiştir. Bestway’in 3 adet hava odacığı ve ekstra dayanıklı yan duvarları bulunuyor. Su kapasitesi 462 LT olan havuz, toplar ile birlikte geliyor. Ayrıca paket içerisinden onarım kiti de çıkıyor.

Su Kapasitesi462 L
Ebat237x152x94 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 FR: Harika bir şişme havuz. Sağlam bir yapısı var ve çabucak kuruldu. Çocuklar çok mutlu oldu teşekkür ederim satıcıya.

👤 NK: Ürün çok kaliteli. Çocuklar yaz boyu bu havuzda vakit geçirebilir.


Binbirreyon Prefabrik Portatif Yüzme Havuzu

En çok satış yapan şişme havuz modelleri arasında bulabileceğiniz bu ürün, büyük yapısıyla fark yaratıyor.

Büyük BoyFiyat
Filtreli
Kaliteli

Ürün Detayı

Kaliteli malzemelerle üretilmiş bu ürün, ultraviyole ışınlarına ve klora karşı oldukça dayanıklı. Havuz yan duvarlarında güçlü PVC folyo ve iç kısmında ise 2 katlı güçlü polyester ağı bulunuyor. Ayrıca Seal Lock sabitleme sistemi ile herhangi bir malzemeye gerek duymadan havuzunuzu kurabiliyorsunuz. Drenaj valfi ile de havuzunuzu kolayca boşaltabiliyorsunuz. Suyu sürekli filtre edip temizleyen de bir filtre pompası bulunuyor. Su kapasitesi tam 5700 LT.

Su Kapasitesi5700 L
Ebat400x211x81 cm

Kullanıcı Yorumları

👤KM: Yazlığımızın bahçesine aldım. Su hep temiz kalıyor ve büyük aileler için ideal.

👤 İÖ: Çok güzel bir şişme havuz tavsiye ederim.


Bestway Steel Pro Büyük Aile Yüzme Havuzu

Ekstra büyük yapısıyla profesyonel bir şişme havuz tercih edenlere özel Bestway Steel Pro öneriyoruz. Tüm yaz boyunca rahatlıkla serinleyebileceğiniz harika bir seçim diyebiliriz.

Büyük BoyFiyat
Kaliteli
Kolay Kurulumlu

Ürün Detayı

3 katmanlı Tritech malzeme ile üretilmiş, korozyona karşı dayanıklı, metal çerçeveli bir ürün. Kurulumda ekstra herhangi bir malzemeye gerek duymuyorsunuz. Aynı zamanda da içi mozaik desenli ve oldukça kullanışlı.

Su Kapasitesi8124 L
Ebat412x201x122 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 PÖ: Süper tatil evimize geldi

👤 EY: Ürün süper kesinlikle alın.


İntex Easy Kolay Kurulum Şişme Büyük Boy Aile Havuzu

10 dakika gibi kısa bir sürede kurabileceğiniz bu ürün, küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de hoşuna gidecek. Pompa hediyesi ile gelecek bu ürün en çok tercih edilen şişme havuz modellerinden biri.

Büyük BoyFiyat
Kaliteli
Kolay Kurulumlu

Ürün Detayı

Kolay kurulumuyla dikkat çeken bu ürün, Super Tough malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bahçe hortumu kullanarak kolayca doldurup, iç tahliye vanası ile de suyu boşaltabilirsiniz. Ayrıca İntex Easy, pompa hediyesiyle birlikte gelmektedir.

Ebat396×84 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 NU: Büyükler de yüzebilir.

👤 PB: Gayet eğlenceli ve kaliteli.


SunClub Aile Boy Şişme Havuz

Oldukça kaliteli ve yıllarca kullanabileceğiniz en iyi fiyat performans ürünü olan SunClup şişme havuz, en çok tercih edilen ve kullanıcılardan tam not almış bir üründür.

Büyük BoyYok
Kaliteli
Fiyat

Önceden test edilmiş vinil malzemeden üretilmiş bu ürün, oldukça sağlam bir yapıya sahip. Modelde 2 eşit halka ve ekstra geniş yan duvarları bulunuyor. SunClub şişme havuz, 1161 LT su kapasitesine sahiptir.

Ebat305x183x50 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 HG: Çok güzel rahatlıkla alabilirsiniz.

👤 ÖM: Ürün çok güzel 5 çocuk rahat oynanıyor


Sıkça Sorulan Sorular

Şişme havuz mu prefabrik havuz mu?

Şişme havuzların tercih edilmesinin bir sebebi de maliyetlerinin daha ucuz olduğunun düşünülmesidir. Oysa prefabrik havuzlar oldukça dayanıklı malzemelerden üretilmektedir. Ömrü kısa olan şişme havuzlara karşı prefabrik havuzlar yıllarca hiçbir sorun yaşamadan kullanılabilirler.

Şişme havuz ne kadar su alır?

Bebek boyu olarak geçen en küçük boyları yaklaşık 42 litre su almaktadır. Orta boylarda 3 kişilik olan şişme havuzlar 300 litre civarı su alır. Dev boy olanlar ise 5000 litreye kadar su alabilmektedir.

Şişme havuz nasıl olmalıdır?

Şişme havuz alırken öncelikle ailenizin kalabalık durumuna ve belki biraz da eğlence stilinize göre karar vermelisiniz. Kalabalıksanız büyük şişme havuzları tam size göre. Aynı zamanda kalabalık değil ama geniş bir eğlence alanı olsun diyorsanız da yine büyük havuzları araştırmaya başlamalısınız. Boyut belirlendikten sonra ürünün malzemesi göz önüne bulundurulması gereken en önemli unsurlardan diyebiliriz. Şişirilmesinin ve indirilmesinin pratik olması ve aynı zamanda taşıması da bir o kadar kolay olan modelleri tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın