2024’te Tavsiye Edilen 10 Şişme Bot Modeli

Tatilin en sevilen araçlarından biri olan şişme bot modellerini tüm detayları ile sizin için araştırdık. Malzeme kalitesi ve kullanışlılığıyla ön plana çıkan piyasanın en çok tercih edilen şişme bot modellerini burada bulabilirsiniz. Tatile çıkmadan ve bir şişme bot almadan önce yazımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

SıraModelKapasiteSYblog Puanı
1Intex Excursion5 Kişilik10/9.9
2Intex Mariner4 Kişilik10/9.8
3Bestway Hydroforce3 Kişilik10/9.8
4Intex Seahawk4 Kişilik10/9.6
5Aqua Storm2 Kişilik10/9.7
6Bestway 650014 Kişilik10/9.6
7Intex 58331 Explorer2 Kişilik10/9.7
8Intex Mariner 43 Kişilik10/9.8
9Kolibri K 1901 Kişilik10/9.6
10Bestway Neva III3 Kişilik10/9.8
Şişme Bot Tavsiye Listesi

En İyi 10 Şişme Bot Tavsiyesi

Şişme bot alırken ihtiyacınız olan tüm detayları sırasıyla maddeledik. Size cevap verebilecek, tüm beklentilerinizi karşılayabilecek özellikleri olan ve en çok tercih edilen ürünü yazımızda bulabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi şişme bot modelleri…

Intex Excursion 5 Kişilik Şişme Bot

5 kişilik taşıma kapasitesi olan bu bot, oldukça konforlu. Nehirde göllerde ve denizde rahat kullanım sağlayabileceğiniz bu ürünle oturma alanınızda sırtınızı destek verebilecek düzeyde tasarlanmış.

5 kişi taşıma kapasiteFiyat
Hızlı şişirme subabı

Ürün Detayı

600 kilo taşıma kapasitesi olan İntex Excursion bot, taşıma çantası içinde pompa ve 2 adet küre ile birlikte geliyor. Şişme botun gövdesinde hızlı şişirilip indirilmeye sağlayan baston tipi subap bulunuyor. Kürek tutacakları yanında ayrılmaz kürek bağlama noktaları mevcut. Aynı zamanda üst kısımda şişirilebilir oturma dövmeleri var. Bu bölmelerin yanında yine 2 adet şişirebilir oturma minderleri de bulunuyor. Ürün vinly malzemeden üretilmiş ve tuzlu su benzin yağ gibi maddelerden etkilenmiyor.

Excursion 5 Bot Set600Kg
Ebatlar366x168x43Cm
Taşıma ÇantasıVar
PompaVar
Kürek2 Adet

Kullanıcı Yorumları

👤 FD: Çok sağlam ve ailecek sığdığımız tek model diyebilirim. Tavsiye ederim.

👤 GR: Hızlı şişmesi ve inmesi en sevdiğim özelliklerinden. Ama sağlamlığının kalitesi de tartışılmaz.


Intex Mariner 4-Kişilik Şişme Bot

En çok tercih edilen özelliklerden biri olan güvenlik ve konfor intex mariner de bulunuyor. Botlar için özel üretilmiş olan vinly kumaş ile akıntılı nehirlerde bile oldukça güvenli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz

Geniş kapasiteFiyat
Pompa mevcut

Ürün Detayı

Ürün, 4 kişilik ve ortalama 400 kilo ağırlığı rahatça taşıyabilmektedir. Şişebilir oturma yerleri bulunuyor ve benzin, tuzlu su gibi hiçbir sıvı maddeden etkilenmeyen özel iç yüzey ile kaplanmış. Kenar çerçevesinde botunuzu bağlaya bileceğiniz halatlar mevcut. Aynı zamanda balık tutabileceğiniz 2 adet oltalık bölümleri var. Botun dış yüzeyinde ise kilitle ayrılmaz kürek bağlama noktaları mevcut. Seti satın aldığınızda kürek ve pompa tamir kiti depolama kutusu ile birlikte geliyor.

Taşıma Kapasitesi400Kg
Ebatlar320x142x48Cm
Taşıma ÇantasıVar
PompaVar
Kürek2 Adet

Kullanıcı Yorumları

👤 EE: Satıcının yakını falan değilim, gayet tertemiz geldi, ürünün hem uygun fiyatı hem de satıcının beni kargonuz yola çıktı demesi inceliği gönülleri feth etti. Her şey için teşekkürler. Pazar günü kısmet olursa vira bismillah!

👤 MÖ: Beklentilerimin üstünde çıktı, bana göre hiç düşünmeden alabileceğiniz bir bot.


Bestway Hydroforce Marinepro Şişme Bot

Ailenizle gideceğiniz tatillerde tercih edebileceğiniz ürünlerinden biri de Bestway Hydroforce şişme bot. 2 yetişkin 1 çocuk alanı ile yaklaşık 270 kilogram kapasitesi bulunuyor.

Hızlı şişme vanasıKapasite
Kaliteli kaplama

Ürün Detayı

En çok tercih edilen şişme botların arasında yer alan Bestway Hydroforce, 3 kat güçlendirilmiş PVC ile üretilmiş. Bu sayede, güneş ve suyun olumsuz etkilerinden ve darbelerden korunmanızı sağlıyor. Aynı zamanda tuzlu ve tatlı sularda kullanım avantajı sağlarken 0.66 mm kalınlığında ki kumaşı sayesinde de sürtünme ve delinmelere karşı da korunmanızı garanti ediyor. Ürünün bünyesinde hızlı şişirme ve indirme sağlayacağınız vanalar mevcut. Kutu içerisinde bir çift kürek, şişirme pompası ve tamir kiti bulunuyor.

Taşıma Kapasitesi270Kg
Yama SetiVar
PompaVar
Kürek2 Adet

Kullanıcı Yorumları

👤 UK: Fiyat performans olarak çok başarılı.. kurup kaldırması çok pratik, kullanımı rahat ve çevik bir şişme bot.. Denize ilk çıkardığımda uzun süre dolaşmama rağmen kürekler asla yorgunluk yapmadı. Umuyorum delinme ve deformasyon yaşamadan uzunca bir süre kullanabilelim, şimdilik malzemesi sağlam görünüyor.

👤 İK: Çok memnunum herkese tavsiye ederim, bu fiyat bandında alınabilecek en iyi ürün.


Intex Seahawk 4 Kişilik Şişme Bot

Ayrı bir pompa almanıza ya da taşımanıza gerek olmayan bu ürün, tavsiye ettiğimiz modellerden biri. Çünkü en önemli özelliği kendi bünyesinde pompasının olması.

Dahili pompaFiyat
Geniş kapasite

Ürün Detayı

Ürün, 4 kişilik ve yaklaşık 480 kg ağırlığa kadar taşıma yapabilmektedir. Şişirilebilir omurga ve konforlu ve aynı zamanda sert bir zemine sahip olup dört bir yanı halat ile çevrilidir. Ana gövdede 2 bölme bulunuyor. Gövdede hızlı şişirilip indirilmeyi sağlayan baston tipi subap bulunuyor. Kilitli ayrılmaz kürek bağlama noktaları ile gövdeye bağlı kürek tutacakları mevcut. Bot içinde 2 adet de olta tutucu var. Yağ, benzin, tuzlu sudan etkilenmeyen vinly malzemeden üretilmiş. Aynı zamanda en çok tercih edilen bu ürün, Amerikan sahil güvenlik ve RWTUV onaylı.

Taşıma Kapasitesi480Kg
Uzunluk351 cm
Genişlik145cm
Yükseklik48cm

Kullanıcı Yorumları

👤 FG: Çok güzel bir ürün 4 kişi bile rahatlıkla sığabilir.

👤 VA: Ürün gerçekten çok kaliteli ve resimler de göründüğün den çok daha büyük ve geniş tavsiye ederim.


Aqua Storm Izgara Taban Motor Takılan Şişme Bot

Balıkçılık ve tüm profesyonel alanlarınıza hitap edebilen bu ürün, en çok satılan bot modelleri arasında.

Geniş kapasiteFiyat
Motor takılabiliyor

Ürün Detayı

Ürünün en çok tercih edilme sebeplerinden biri motor takılabilmesi. 4 adet ızgara tabana sahip arka yüzeyine motor takarak dilediğiniz yere seyahat edebilirsiniz. Aynı zamanda bu özelliği, ürünün diğer botlara oranla daha hızlı ve performanslı olmasını sağlıyor. Aqua Atorm şişme bot,  -30°C / +60°C  derece aralığındaki sıcaklara karşı korunaklı ve dayanıklı. Hafif yapılı ve kolay taşınabilen yapısı da artı özelliklerinden biri.

Taşıma Kapasitesi360Kg
Uzunluk106 cm
Genişlik58 cm
Yükseklik28 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 HB: Harika bir bot.

👤 GF: Çok kaliteli. Düşünmeden alın


Bestway 65001 Voyager 500 Şişme Bot

Bestway Voyager Şişme Bot, en çok tercih edilen ve geniş kapasitesi olan ürünlerden biri. Tüm aile gezinti yapabileceğiniz, balık tutabileceğiniz ve daha birçok etkinlikte kullanabileceğiniz bu ürün, kullanıcılarından tam not almış.

Geniş kapasiteFiyat
Dayanıklı yüzey

Ürün Detayı

Ürün, maksimum 5 kişi taşıyabilirken aynı zamanda bünyesinde oldukça kullanışlı çantalar mevcut. Yüksek oranda aşınmaya, darbe ve güneş ışığına dayanıklı önceden test edilmiş PVC malzemeden üretilmiş. Hızlı şişirilip indirmeniz için vidalı valfler bulunuyor. Üründe dahili halkalar mevcut ve 360° çevrili tutunma halatı eklenmiş. Kullanışlı saklama alanı ile eşyalarınızı saklayabiliyorsunuz. Kişi konforu için şişirilebilir taban ve oturma yastıkları bulunuyor. Aynı zamanda ürüne ek pompa, bir çift kürek ve tamir kiti bulunuyor.

Taşıma Kapasitesi265 Kg
Havasız Boyutu3.61m x 1.65m
Şişirilmiş Boyutu3.48m x 1.41m

Kullanıcı Yorumları

👤 AG: Gerçekten beklediğimden çok kaliteli geldi fazlasıyla büyük bir bot 3 yetişkin rahatlıkla biniyor ve bot kesinlikle hantal değil hantal diyenler kürek çekmeyi becerememiş sanırım. Bu fiyata kesinlikle alınabilecek bir bot.

👤 Tİ: Ürün verilen tarihten önce geldi. Ve eksiksiz bir şekilde geldi, geniş ve şişme yastıklar çok rahattı.


Intex 58331 Explorer 200 Çift Kişilik Şişme Bot

En iyi Şişme Bot ürünlerinden olan Intex Explorer çift kişilik şişme bot, eğlence alanlarında kullanabileceğiniz, ister eşiniz ya da arkadaşınızla isterseniz de yalnız etkinliklerde size yardımcı olacak kullanışlı ve kaliteli bir ürün.

Pompa ile birlikte geliyorAz kapasite
Fiyat

Ürün Detayı

2 kişi kapasiteli bu üründe hızlı şişirme ve indirme subabı bulunuyor. Ayrılmaz yapılı kürek tutucuları ve burun kısmında da ipli tutamak mevcut. Havuzda da kullanabileceğiniz bu ürün, fiyatı ile de gayet uygun ve kullanışlı. Tabanı şişirilebilir I kesitli taban. Ürün beraberinde 2 adet kürek ve pompa geliyor. Tüm darbe ve etkilenmelere karşı ta dayanıklı vinly malzeme kullanılmış.

Taşıma Kapasitesi95 Kg
Uzunluk185 cm
Genişlik94 cm
Yükseklik41 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 EE: Evde çocuklarla denemesini yaptık. Biraz şişirmesi ve indirmesi yoruyor. O da süpablarin küçük olmasından kaynaklanıyor. Bu fiyata gayet iyi bir ürün. Bu yaz çocukların bir numaralı eğlencesi olacak diye düşünüyorum. Çocuklar mutlu baba yorgun eee olacak o kadar.

👤 SA: beklediğimizden büyük, güzel beğendik.


İntex Mariner 4 Şişme Bot Set

Uzun süre kullanabileceğiniz ve hobi alanlarınızda motor ile kullanabileceğiniz en kaliteli ürünlerden biri olan İntex Mariner, kullanıcılardan tam not alıyor.

Motor takabilmeFiyat
Kapasite

Ürün Detayı

En iyi şişme bot modellerinden olan İntex Mariner’in üst tarafında 4 ayrı şişirme bölümü mevcut. Altında ise şişme omurgası var. Bu sayede suda dengeli kalabiliyor. Ürün, yüksek kalitede mukavemetli vinil teknolojisi ile imal edilmiş. Tüm hasar ve sıvı maddelere yani; benzin, yağ, tuzlu su sızmasına karşı dayanıklı. Ürünün taşıma kapasitesi tam 400 kg. Pompa ve kürek beraber gönderiliyor. Motor takılabilme özelliği dolayısı ile botun arka tarafında motor takma aparatı ve delikleri mevcut. Eğer motor takacaksanız da 2,5 beygirlik elektrikli motor yeterli geliyor.

Taşıma Kapasitesi400 Kg
Uzunluk328 cm
Genişlik145 cm
Yükseklik48 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 KL: Ürünü birkaç yıldır ve sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. Kolay şişirilir ve su üzerinde çok sağlam.

👤 MF: Harika bir tekne. Küçük bir taşınabilir özelliklere ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim. Bu tekne bütün yaz arabamın arkasında benimle birlikte. Kısa sürede balıkçılık gezileri için çok ideal.


Kolibri K 190 Şişme Bot

Macera yolculuklarının en çok tercih edilen şişme bot serilerinden biri olan Kolibri K 190, tabanı katlanan ahşap ızgaradan yapılmış ve oldukça dayanıklı malzeme kullanılmış bir ürün. Nehir ve göllerde de rahatlıkla kullanılabilir.

Pasaport ekliKapasite
Dayanıklı malzeme

Ürün Detayı

Tavsiye ürünlerimizden biri olan bu şişme bot, kolayca katlanır yapıya sahip. Avcı ve balıkçıların rahatlıkla kullanabileceği bir konfor ve güvenliğinde olan modeli kısa sürede kurulabilirsiniz. Aynı zamanda hafif ve taşınması oldukça kolay. Ürünle birlikte 1 adet oturma tahtası, 1 çift kürek, 1 adet pompa, tamir kiti seti, taşıma çantası 1 adet pasaport ve 1 adet de CE Belgesi geliyor. -30 ve +60 derece sıcaklıklara dayanıklı. Ürün, ultraviyole radyasyon, tuzlu su, benzin ve yağlara karşı dayanıklı malzemeden üretilmiş.

Taşıma Kapasitesi100 Kg
Uzunluk190 cm
Genişlik105 cm
Yükseklik28 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 FR: Balık tutmak için çok ideal. Gayet sağlam.

👤 GB: İki kişi rahatlıkla sığabiliyor. Biz çok beğendik.


Bestway Neva III Şişme Bot

Eğer profesyonel bir ürün aramıyorsanız ve ailem ile birlikte deniz ve havuzda eğlenmek istiyorum diyorsanız bu ürün tam size göre. Beklentilerinizin karşılığını verebilecek bu tavsiye ürünümüzü birlikte inceleyelim.

Sağlam YapılıPompa ve kürek dahil değil
Fiyatı

Ürün Detayı

2 yetişkin ve bir çocuğun rahatlıkla sığabileceği, şişirilebilen omurga sistemine sahip. Ana bölme ve ek dış bölme ile 2 bölmeli. Dayanıklı yüzeye sahip olup tek sıkıntısı pompası ve kürekleri olmaması. Fakat tamir kiti yanında geliyor.

Ölçüleri330x130cm
Tamir KitiVar
PompaYok
KürekYok

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Gayet güzel geldi bir sorunu yok, gözüktüğünden daha büyük.

👤 ÖE: Güzel ürün yalnız kürek pompa çıkmıyor onları ekstra sipariş vermek gerekiyor.


Sıkça Sorulan Sorular

Botlar hangi malzemeden yapılır?

RIB yani sert şişme botlar, sert tabanlı botlar olarak da bilinirler. Bunlarda gövde her zaman, fiberglas veya alüminyum gibi sert materyalden yapılır. Borda olarak tabir edilebilecek, etrafını saran şişme tüpler, sert malzemeden üretilmiş gövdeye monte edilir.

Şişme bot alırken nelere dikkat edilmeli?

Öncelikle kullanım amacınızı belirlemelisiniz. Tercihinizi yaparken satın alacağınız botun omurgalı olmasına dikkat etmelisiniz. Omurga, özellikle kötü havalarda güvenliğinize önemli katkılar sağlayacaktır. Hava tüplerinden sonra şişme botların iskeletini oluşturan yapıların bir diğeri de taban yapısıdır. Şişirilebilir taban ya da katlanır sert taban sizi dengede tutacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 1]

Yorum yapın