En İyi 10 Şezlong Modeli Tavsiyesi

Bahar ayları geldiğine göre bahçeleri değerlendirmeye başlayabiliriz. Bahçe mobilyalarında kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen en iyi şezlong modellerini sizler için liste haline getirdik. Yeni tasarıma sahip olan şezlonglar, kullanıcının keyifle hem güneşlenebilmesini hem de sıcak havanın tadını çıkarabilmesi sağlarken aynı zamanda bahçenize farklı bir hava katar. Yalnızca bahçeler için değil, deniz kenarına taşınabilen şezlonglar da fazlasıyla tercih ediliyor.

SıraModelMalzemeSYblog Puanı
1Holiday HZ140 CapissiPolipropilen10/9.9
21001 Şehir ŞezlongMetal10/9.8
3Exent Mavi Katlanır ŞezlongMetal10/9.7
4Plastik Sütlü Kahve ŞezlongPlastik10/9.7
5Ahşap Havuz Bahçe ŞezlongAhşap10/9.6
6Plaj Bahçe Mavi ŞezlongPolyester10/9.7
7Şenyayla Brezza Rattan ŞezlongPolipropilen10/9.7
8Ahşap ŞezlongAhşap10/9.6
9Dilanmoda Butik Taşınabilir ŞezlongSünger10/9.5
10Çanta Model ŞezlongAlüminyum10/9.6
Şezlong Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Şezlong Modelleri

Tasarımlarına ve özelliklerine göre şezlonglar modelden modele değişiklik gösterebiliyor. Bronzlaşma sürecini konforlu bir hale dönüştüren kaliteli bir şezlong, yüzme yorgunluğunuzu atmanıza da destek olur. Şişme, fileli ve bez formdaki tasarımlar bu dönemde dikkat çeken ürünlerden. Özellikle şişme şezlonglar kolayca hava ile doluyor ve deniz kenarında size eşlik etmeye kolayca hazır hale geliyor. Gövde olarak da standart plastik ya da metal formda kullanıma hazır. Siz nasıl bir şezlong arıyorsunuz? Sizin için araştırdıklarımıza bir göz atın!

İşte 2024 yılının en iyi 10 şezlong modelleri…

Holiday HZ140 Capissi Şezlong

Havuz ya da deniz kenarında kullanılmak üzere tasarlanan Holiday marka şezlong, standart tasarımdan vazgeçemeyenlerin tercihine sunuluyor. 1. Sınıf plastikten üretilmiş olup beyaz renktedir. Son derece rahat ve kullanışlı olarak tasarlanmıştır.

Kolay temizlenirHer yere taşınamaz
Fiyat

Ürün Detayı

Beyaz şezlonglarda ayarlanabilir kademeli sırt bölgesi bulunmaktadır. Kaliteli malzemeden üretildiği için uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahiptir. Altında gizli tekerlekleri vardır ve kolayca temizlenebilmektedir. Bu sayede hem çok rahat taşınabilir hem de kısa sürede pırıl pırıl yapabilirsiniz. Islak zemine özel hazırlanan ayak stoperleri ile düşmekten ve kaymaktan korkmanıza gerek kalmıyor. Sağlam plastikten üretildiği için sert hava koşullarına, sıcağa ve soğuğa karşı dayanıklı.

Ürün MarkasıHoliday
Ürün ModeliHZ 140 Capissi Şezlong
Boyutları187x63x43 cm
YüzeyPolipropilen

Kullanıcı Yorumları

👤 FD: Benim mağduriyetim büyüktü. Kargom kayıptı. Ancak firma sahibi olan Ekrem bey sorunumu büyük bir özveri ile çözdü. Kesinlikle satıcıya 10 puan verirdim. Güvenilir satıcı.

👤 VR: Ürün çok kaliteli. Fiyatını hak ediyor.


1001 Şehir Şezlong

Şezlong kullanmak için alanı dar olanlar ya da bir ürünün birden fazla çeşitte kullanılabilir olmasını tercih edenler için özenle tasarlanmış model olan 1001 Şehir, hem sandalye hem de şezlong olarak kullanılabiliyor.

Çoklu kullanım alanıFiyat

Ürün Detayı

Sandalye şezlong, sağlam iskelet yapısına sahiptir. Aynı zamanda çift kullanım özelliği ile uzun yıllar kullanılabilmesi için kalın yırtılmaz kumaş kullanılarak üretilmiştir. Üç kademe baş ayarından oluşuyor. Bahçenizde, deniz kenarında şezlong olarak kullanabileceğiniz bu modeli dilerseniz piknik alanlarında, plajda sandalyeye dönüştürmenin konforunu yaşayın.

Ürün Açık Boyutları180x52x32 cm
Ürün Kapalı Boyutları68x52x15 cm
Ürün Ağırlığı7 kg
Ürün GövdeMetal
Ürün Kapasitesi100 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 YTY: Çok çabuk elimize ulaştı. Gayet başarılı bir ürün. Fakat biraz daha geniş olsa daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum.

👤 HB: Ebatları, rahatlığı ve aksamın kalitesi güzel. Kum renginde kullanılan kumaş, havlu örtülerek korunur ve yumuşatılır. Eski şezlongumun minderini kullanıp daha da konforlu yapacağım.


Exent Mavi Katlanır Şezlong

Özellikle yazlıklarda, evi denize yakın alanlarda veya havuz başında kullanmak üzere tasarlanan Exent mavi şezlong, konforuyla dikkat çekiyor.

Çoklu kullanım alanıDayanıklılık
Pratik taşıma
Fiyat

Ürün Detayı

Exent şezlong modeli, kapandığı zaman çanta gibi kolayca taşınabilmektedir. Kumaşı özel tasarlanmış, terletmeyen kumaştır ve konforlu bir güneşlenme imkanı sunar. Yatar durumda ya da ayarlanabilen başlığı ile istediğiniz konumda kullanabilirsiniz. Ürünün arkasında fermuarlı bir cep bulunuyor. Bu cebin içerisine yanınızda getirdiğiniz güneş kremi gibi belirli eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

Ürün Açık Boyutları156×48 cm
Ürün Sırt Boyutları60×48 cm
Çanta Ölçüsü50×56 cm
Ürün Kapasitesi100 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 KH: Evden denize giderken taşıması kolay. Ürün sezonluk olarak tercih edilebilir. Güzel kullanılırsa uzun süre kullanılabilir.

👤 SA: Kullanışlı. Fiyatına göre güzel.


Plastik Sütlü Kahve Şezlong

Hasır görünümlü tasarıma sahip sütlü kahve şezlongun sırt kısmı kolayca ayarlanabilir. Bulunduğu ortama şık bir görünüm kazandıran model, oldukça konforlu.

ŞıkFiyat
Konforlu

Ürün Detayı

Bir şezlong alırken hem rahat olsun hem de mekana şıklık kazandırsın diyorsanız plastik sütlü kahve şezlong sizin için iyi bir tercih olabilir. Kolay taşınabilir ve temizlenebilir yapısıyla fark yaratan üründe hasır desen bulunuyor. Modele uygun boyutlu minderlerle daha rahat bir kullanım yapabilirsiniz. Dayanıklı malzemesi sert hava koşullarına karşı dirençlidir.

Ürün Ayarlama Pozisyonları9 derece, 30 derece, 50 derece ve 70 derece
Ürün Ölçüsü58x187x29 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 TR: Ürünle aynı modelden bir sehpa alıp bahçede kullandık. Oldukça güzel.

👤 UY: Fiyatı biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu. Sağlam ürün.


Ahşap Havuz Bahçe Şezlong

Siz de ahşabın yeri her zaman farklı diye düşünenlerden misiniz? Bahçe ve havuz kenarı için sıklıkla tercih edilen ahşap şezlong, otantik görünümü ve dayanıklılığı ile oldukça revaçta.

DayanıklıFiyat

Ürün Detayı

Ahşap şezlong, iki farklı sırt ayarlama detayından oluşmaktadır. Tamamı ahşap malzeme kullanılarak imal edilmiştir ve üretiminde çam ağacı kullanılmıştır. Dış mekan için uygundur, dayanıklıdır. Uygun ölçülerde minder ile kullanılması önerilmektedir.

Yerden Yükseklik20 cm
Derinlik60 cm
Uzunluk194 cm
MalzemeÇam Ağacı

Kullanıcı Yorumları

👤 HG: Ürün dayanıklı ancak ağırlığı dolayısı ile kolay taşınamıyor. Kaliteli.

👤 NB: Demonte olarak geldi. Kurulumunu yaptık, teşekkürler.


Plaj Bahçe Mavi Şezlong

Mavinin en güzel tonuyla tasarlanan, kumaşı hem konforlu hem de silinebilen özel bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda bu model, katlanabilir ve multi pozisyon özelliği taşımaktadır. Böylece hem rahat kullanabilir hem de her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

DayanıklıFiyat
Hafif kullanım

Ürün Detayı

Ürünün gövdesi tamamen metaldir. Ancak hafif bir malzemeden ve paslanmaz profilden üretilmiştir. Bu sayede bir yere çok kolay götürebilirsiniz. Diğer şezlong modelleri kadar yer kaplamaz ve portatif yüksek kalitede kumaşı vardır. Suya, güneşe ve tuza dayanıklıdır.

Ürün Derinlik57 cm
Ürün Genişlik152 cm
Ürün Yükseklik80 cm
Ürün Ağırlık4.6 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 TG: Ürün çok kaliteli. Fiyatına göre beklediğimizden iyi.

👤 ER: Çok yer kaplamıyor. Tasarımı da çok güzel, teşekkürler.


Şenyayla Brezza Rattan Şezlong

Şezlong seçimini yalnızca bahçe ve balkonlarınız için düşünmüyorsanız, otel, teras, villa gibi diğer tüm iç ve dış mekanlar için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Tüm mekana uyum sağlayabilecek modern bir tasarıma sahiptir.

DayanıklıFiyat
Şık tasarım

Ürün Detayı

Kaliteli 1. Sınıf polipropilen plastikten malzeme kullanılarak üretilmiştir. Şık ve dekoratif bir üründür. Bulunduğu her türlü iç ve dış mekana değer katar, ortamı sıra dışı bir görünüme kavuşturur. Yüzeyi UV filtreler ile kaplıdır. Bu sayede güneş ışınlarına karşı da dayanıklıdır. Kolayca temizlenebilir. Güneşte solma yapmaz ve üzeri leke tutmaz. Ek olarak üründe 3 kademe sırt ayarı mevcuttur.

Ürün Ölçüleri197x70x36 cm
Ürün MalzemesiPolipropilen / Desenli

Kullanıcı Yorumları

👤 AZ: İşletmemizin bahçesi için bu ürünü tercih ettik. Fiyat olarak çok pahalı ancak çok şık bir ürün.

👤 OP: Oldukça sağlam bir ürün. Severek kullanıyoruz.


Ahşap Şezlong

Ahşap ve metalin oluşturduğu muhteşem uyum, bahçelerinize ve havuzlarınızın başına şıklık kazandıran bir etki taşıyor. Minimal çizgiler eşliğinde tasarlanmış bu şezlong modeli ile harika bir dekorasyona sahip olabilmek mümkün.

FiyatAğırlık
Şık tasarım

Ürün Detayı

Ahşap şezlongun profil aksamları kalın ve dayanıklı şekilde üretilmiştir. Kaba bir görünüm taşımaması açısından ince ahşaptan yapılmıştır. Ahşabın ana malzemesi çam ağacıdır. Ürün kullanıcılara demonte olarak gitmektedir. Kurulum zor olmasa da sizi birazcık uğraştırabilir.

Ürün Taşıma Kapasitesi150 kg
Ürün Ağırlık15-17 kg
Ahşap MalzemesiÇam Ağacı
GövdeMetal profil

Kullanıcı Yorumları

👤 NT: Yazlığımızın bahçesi için tercih ettik. Kısa sürede ulaştı.

👤 UTY: Çok şık bir tasarımı var. Kurulumu için bir süre uğraştık ancak buna değer.


Dilanmoda Butik Taşınabilir Şezlong

Dilanmoda şezlong, aynı zamanda kolayca kamp yatağı da olabiliyor. Gittiğiniz yerlerde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz şezlong, her mekanda kullanım rahatlığı sağlar.

FiyatDayanıklılık ömrü
Pratik ve kolay kullanım
Kolay taşıma

Ürün Detayı

Ürünün katlanabilir özellikte olması, taşıma işlerini fazlasıyla kolaylaştırıyor. Şezlongun kumaşı dayanıklı, sıvı geçirmeyen bir kumaştır. Üründeki her parça ayrı fermuar kullanılarak hazırlanmıştır. Böylece kirlendiğinde ayrı ayrı çıkarılıp temizlenebilir. İç süngeri de kolayca temizlenebilir.

Ürün Ölçüleri180×65 cm
Ürün Yüksekliği4 cm
Ürün İçeriğiSünger
İç Sünger28 Dansite sert gri

Kullanıcı Yorumları

👤 SD: Verdiğim 4. Siparişim. Çok rahat ve kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 TY: Ürünün görünümü güzel. Sezonda kullanacağım.


Çanta Model Şezlong

Mavi, sarı, yeşil, pembe, gri, bej ve açık mavi gibi renk seçenekleri bulunan modelin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise ürünün çanta olarak katlanabilmesidir. Böylece plaja, bahçeye istediğiniz her alana kolayca taşımanız sağlanır.

KullanışlılıkFiyat
Dayanıklılık
Çoklu kullanım özelliği

Ürün Detayı

Ürün gövdesi, kalın kanallı alüminyum profilden üretilmiştir. Üzerindeki kumaş ise delikli, sağlam, çürümeye, yırtılmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı kumaştır. File malzeme hava akışını destekler ve vücuda ekstra ısı gelmesini engeller. Sağlam köşe bağlantıları sayesinde yüksek kalite kullanım imkanı sunar. Hastane, otel, pansiyon, deniz kenarı ve bahçe gibi alanlarda kullanıma uygundur. Uzun ömürlü bir üründür.

Ürün Taşıma Kapasitesi200 kg
Ürün Ağırlığı3.5 kg
Ürün ProfiliAlüminyum
Ürün Açık Ölçüleri187x57x27 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 TR: Beklediğimizden çok daha fazla dayanıklı bir ürün. Fiyatı biraz daha uygun olsa daha çok tercih edilebilir.

👤 GY: Kardeşime hediye olarak sipariş verdim. Biz de çok beğendik kendimize de aldık. Kaliteli, teşekkürler.


Sıkça Sorulan Sorular

Şezlong modeli seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Şezlong satın alınırken ürünlerden daha fazla verim almaya yönelik seçimler yapılmalıdır. Maksimum verim için ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmalıdır. Şezlongun kullanılacağı alan belirlendikten sonra dekoratif, şık, konforlu ya da sade olarak farklı tasarım ürünlerden seçimler yapılabilir. Minderli, mindersiz, katlanabilen, kolay taşınabilen, renk seçeneği fazla olan seçenekler incelenmelidir.

Şezlong modelleri hangi materyallerden üretilir?

Şezlonglar, tasarım ve kalite özelliklerine göre çeşitli materyallerden tercih ediliyor. Dayanıklılık ve kullanışlılık esas alınarak yapılan üretimlerde profil ahşap, plastik ve metal formda tercih ediliyor. Taşıma kolaylığı, dayanıklılığı, şık tasarımı, dekoratif olup olmaması gibi hususlar göz önünde bulundurularak şezlong materyalleri tercih edilebilir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın