En İyi 10 Hasta Yatağı Tavsiyesi

Hastaneden çıkan hastaların evde bakımı çok zahmetli ve zorlayıcı olabiliyor, hastanede olan imkanların evde olmaması gözünüzü korkutabilir. Bugün sizler için hazırladığımız yazıda hastanın hayatını kolaylaştıracak özellikler taşıyan, temizlenmesi kolay olan, güvenli kullanım sunacak en iyi 10 hasta yatağını sizler için derledik. En iyi 10 hasta yataklarını öğrenmek için bizi okumaya devam edin.

SıraModelTipSYblog Puanı
1Galena4 motorlu10/9.9
2Hepa4 motorlu10/9
3Ac Bed Medikal4 motorlu10/9.8
4Medikalbim3 motorlu10/9.7
5Elit Grup Medikal4 motorlu10/9.6
6Medikalbim3 motorlu10/9.8
7Emek2 motorlu10/9.7
8Medikalcim2 motorlu10/9.7
9Medikal2 motorlu10/9.6
10Hedef Medikal2 motorlu10/9.8
Hasta Yatağı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Hasta Yatağı

Evde bakılan hastalar zor şartlarda kalabiliyor, rahatsız bir yatakta saatlerini geçirebiliyor. Bu durumu önlemenin en kolay yolu ise hastalar için özel üretilen, hasta bakım yataklarını tercih etmek. Bugün sizler için hazırladığımız yazıda hastanın hayatını kolay bir hale getirecek en iyi 10 hasta yatağını derledik.

İşte 2024 yılı için en iyi hasta yatakları…

Galena

Hareketsiz yatma pozisyonundan dolayı oluşan yaraları engelleyen bu hasta yatağı, kullanıcılardan tam not alıyor.

HavalıFiyat
Pozisyon verilebilir

Ürün Detayı

Vücut ağırlığını paylaştırarak hastanın sırtında yara oluşumunu önleyen Galena hasta yatağı, hastanın daha rahat dinlenmesine yardımcı oluyor. Hasta olan kişinin kan dolaşımı için saatte bir döndürülmesi gerekse de bu zor ve tehlikeli olabilir, bunu düşünen Galena, pozisyon alabilen havalı hasta yatağı ile çok daha kolay bir hasta bakımı yapabilmenizi sağlıyor.

Ağırlık kapasitesi180 kg
Tipboru tipi

Kullanıcı Yorumları

👤 K** k: “Kesinlikle çok işlevsel bir yatak almanızı tavsiye ederim.”

👤 G h**:Alınması gereken bir yatak.”


Hepa

Başucu ve ayakucu hareketlerini elektrikli düğmesi sayesinde kolayca ayarlayabileceğiniz bu hasta yatağı, çok işlevsel.

RahatFiyat
Ergonomik

Ürün Detayı

Sökülüp takılabilen başlıkları ile çok daha kolay ve zahmetsiz kullanım sunan Hepa hasta yatağı, el kumandası ile hastanın daha rahat şartlarda dinlenmesini sağlıyor. İşlevsel özellikleriyle ön plana çıkan bu hasta yatağı, yüksek kalitedeki motorları sayesinde uzun soluklu bir kullanımı sizlerle buluşturuyor. Oldukça iyi yorumlar alan ve çok tercih edilen Hepa hasta yatağını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Ağırlık kapasitesi230 kg
Tipmotorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 L** ö: “Çok kalitel çok güzel”

👤 K n**: “Kesinlikle almak isteyen herkese tavsiye ederim.”


Ac Bed Medikal

Diğer hasta yataklarından farklı olarak 360 derece dönebilen tekerlekleri sayesinde, yatağı taşımanız ve hareket ettirmeniz çok daha kolay bir hal alacak.

ElektrikliFiyat
4 motorlu

Ürün Detayı

Elektrikli motor sistemiyle çalışan bu hasta yatağı, güvenli kilo kapasitesi ve aldığı önlemler ile gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Hasta terlemesine karşı tasarlanan delikler sayesinde hastanın vücudunda herhangi bir olumsuz etki yaşanmamaktadır. Asansör hareketi özelliğiyle kullanıcılarının kalbini kazanan bu hasta bakım yatağı, pansuman ve muayene gibi durumlarda çok daha rahat hareket edebilme imkanı sağlıyor.

Ağırlık kapasitesi220 kg
Tip4 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: “Çok güzel ve kaliteli bir hasta bakım yatağı almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.”

👤 H k**: “Çok kaliteli bir yatak almak isteyenler bir dakika düşünmesin.”


Medikalbim

En iyi hasta yataklarını listelediğimiz yazıda 4. Sırada yer alan bu yatak, kolay kullanım ile ön plana çıkıyor.

ÇelikYok
3 motorlu

Ürün Detayı

Evde, hastanede, huzur evinde çok rahat bir kullanım sağlayan bu hasta yatağı, rahat olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Fren sistemi ile desteklenen güçlü tasarımı sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Medikalbim hasta yatağı, kilitlenebilir hareketli korkulukları sayesinde güvenli kullanımını destekliyor. 3 motorlu olmasıyla kullanımına işlevsellik katan bu hasta yatağı, bakıcının göğüs hizasına kadar çıkabiliyor.

Ağırlık kapasitesi220 kg
Tip3 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 K** y: Çok kaliteli ve kullanışlı bir yatak almanızı tavsiye ediyorum..”

👤 A s**: “Kesinlikle almalısınız.”


Elit Grup Medikal

Kilitlenebilir başlık özelliği sayesinde güvenli bir kullanım sağlayan bu hasta yatağı, işlevsel özellikleriyle çok işinize yarayacak.

Anti bakteriyelYok
Kilitlenebilir korkuluk
Serum askısı

Ürün Detayı

Hastanın hayat standartlarını yükseltecek ve daha rahat bir günlük hayat sağlayacak bu hasta yatağı, silinebilir ve leke tutmayan başlıkları sayesinde kolay temizlik imkanı sunuyor. Kumandayla kontrol edilebilen başlık sistemiyle kullanımını bir üst seviyeye taşıyan Elit Grup Medikal hasta yatağı, yüksek taşıma kapasitesiyle de kendini sevdiriyor. En çok tercih edilen hasta yataklarından biri olan Elit Grup Medikal hasta yatağı, 4 motorlu olma özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Ağırlık kapasitesi230 kg
Tip4 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: “Çok kaliteli çok güzel.”

👤 H v**: “Herkesin almasını tavsiye ediyorum.”


Medikalbim

Hastanın ve bakıcısının günlük hayatını çok daha kolay bir hale getirecek bu hasta yatağı, işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor.

İşlevsel özelliklerYok
3 motorlu

Ürün Detayı

Kolay kontrol etmenizi sağlayan kumandası ile zahmetsiz bir kullanım sağlayan Medikalbim hasta yatağı, 3 adet motoruyla kullanışlılığı büyük ölçüde artırıyor. Maksimum 200 kg ağırlık taşıyabilen bu hasta yatağını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ağırlık kapasitesi200 kg
Tip3 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 K** p: “Çok kaliteli bu kadar iyi beklemiyordum.”

👤 H s**: “Kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum, alın aldırın.”


Emek

Diğer hasta yataklarına göre çok daha uygun bir fiyatla karşımıza çıkan Emek hasta yatağı, her bütçeye uygun olmasıyla ön plana çıkıyor.

KullanışlıYok
Güvenli kullanım
2 motorlu

Ürün Detayı

Hastanın ergonomik ve rahat şartlarda dinlenmesini sağlayan bu yatak, oldukça işlevsel özelliklere sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Fiyatı sayesinde ulaşılma imkanı daha çok olan bu hasta yatağı, en çok tercih edilen hasta yataklarının arasında yer alıyor. Kolay temizlenebilir yapıya sahip olan Emek hasta yatağı, hareket edebilir özelliği sayesinde istenilen yere rahatlıkla götürülebiliyor.

Ağırlık kapasitesi160 kg
Tip2 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b: “Alınmasını tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız..”

👤 K b**: “Çok kaliteli ve güzel bir yatak..”


Medikalcim

Yatan hastaların bakımını çok daha kolay bir hale getiren Medikalcim hasta yatağı, kullanışlı özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kolay kullanımYok
İşlevsel özellikler

Ürün Detayı

Belden aşağısını ve yukarısını çok daha kolay hareket ettirebilmek için koyulan 2 adet dual motoru sayesinde hastanın günlük hayatını kolaylaştıran bu hasta yatağı, rahat bir bakımı sizlerle buluşturuyor. 150 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olmasının yanında kaliteli malzemelerden üretilen Medikalcim hasta yatağı, dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Ağırlık kapasitesi160 kg
Tip2 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 I** p: “Çok kaliteli çok güzel beğendim.”

👤 S k**: ” İndirimden alındığında harika bir fiyata düşüyor.”


Medikal

Diğer hasta yataklarına göre çok daha uygun bir fiyatla karşımıza çıkan bu hasta yatağı, kolay ulaşılabilir olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

YumuşakYok
İşlevsel özellikler

Ürün Detayı

Yatağı hareket ettirmek istediğinizde kolaylık sağlayan bu yatak, kablolu kumandası ile kolay bir şekilde hareket edebiliyor. Leke tutmayan başlıkları sayesinde kısa sürede temizlenebilir, anti bakteriyel malzemeleriyle güvenli bir kullanımı sizlerle buluşturuyor. Kolay sökülebilen ahşap plakalı baş ve ayak ucu panelleri ile hareket etme alanını çok daha genişleten bu hasta yatağını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Ağırlık kapasitesi100 kg
Tip2 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Çok kaliteli almak isteyenler bir dakika düşünmesin.”

👤 K b**: “Çok kaliteli. Alın aldırın.”


Hedef Medikal

Hareket etmenizi çok daha kolay bir hale getiren 2 adet motoru ile ön plana çıkan bu hasta yatağını çok seveceksiniz.

Kolay kullanımYok
Serum takma yeri
İşlevsel özellikler

Ürün Detayı

Baş ve ayak kısımlarını rahat bir şekilde hareket ettirebilme imkanı sağlayan bu yatak, evde hasta bakımını çok daha kolay bir hale getiriyor. Elektrikler kesildiğinde bile çalışabilen bu hasta yatağı, 9 voltluk pil desteğiyle rahat bir kullanım sağlıyor. Güvenli bir hasta yatağı için Hedef Medikal hasta yatağına mutlaka göz atmalısınız.

Ağırlık kapasitesi150 kg
Tip2 motorlu

Kullanıcı Yorumları

👤 V** b* h“-Çok kaliteli tavsiye ederim.”

👤 K* h* d* “Almanızı tavsiye ediyorum.”


Sıkça Sorulan Sorular

Hasta yatağı alırken nelere dikkat edilmeli?

Hasta yatağı alırken motorlu olmasına dikkat etmelisiniz, baş ve ayak kısmının hareketsiz olduğu yataklarda hasta zorlanabilir. Hastanın güvenliği için mutlaka korkuluklu bir yatak tercih etmelisiniz ki hasta yataktan düşmesin.

Hasta yatağı ne işe yarar?

Hastanede kullanılan bu hasta yatakları, ev konforunda bakılmak istenen hastalar için kullanılır. Hastanın bakımını çok daha olay bir hale getirir.

Hasta odasının yerleşiminde neler olmalıdır?

Hasta odası hastanın rahat edebileceği gibi döşenmelidir, çok kalabalık eşyaların olduğu yerde bakıcı ve hasta rahat hareket edemezler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın