Tavsiye Edilen En İyi 10 Hibrit Yatak

Uyku sırasında vücudumuz dinleniyor, günün yorgunluğunu atıyor ve vücudumuzun kendini yenileme, iyileştirme süresini başlatıyoruz. Haliyle uyku insan vücudu için bu kadar önemliyken, yattığımız yatakta bir o kadar önemli oluyor. Bu yüzden hibrit yataklar özel tasarımları ile kullanıcılarıyla buluşuyor. Hibrit yataklar, en son teknolojilerden elde edilerek geliştirilen yataklardır. Özellikle sırt, bel, boyun ağrısı yaşayan kişiler için vücudun tüm noktalarını eşit bir şekilde destekleyerek ağrıları azaltmayı sağlarlar. Böylelikle ertesi güne dinlenmiş ve ağrısız bir vücut ile uyanabiliriz.

Sıra MarkaEbatSYblog Puanı
1YataşÇift kişilik10/9.9
2By KarsuTek ve çift kişilik10/9.9
3Soub SleepTek ve çift kişilik10/9.8
4HibbouxTek ve çift kişilik10/9.9
5İola BedingÇift kişilik10/9.8
6VivenseÇift kişilik10/9.7
7İşbir YatakTek ve çift kişilik10/9.8
8İdaşÇift kişilik10/9.7
9PuffyTek ve çift kişilik10/9.8
10YatsanTek ve çift kişilik10/9.8
Hibrit Yatak Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Hibrit Yatak Markaları

Hybrid yataklar sayesinde vücudumuz dinleniyor, ağrılarımız gidiyor ve güne daha zinde başlayabiliyoruz. Bizde bu yazımızda okuyucularımıza en güzel ve rahat 10 hibrit yatağı listeledik. 

İşte 2024 yılı için en iyi hibrit yatak markaları…

Yataş Support Lıne Hybrid 

İki katlı yay sistemi ile bedeninizin tamamen rahat etmesini ve derin bir uyku çekebilmenizi sağlıyor.

Kaliteli ve dayanıklıYok
Uzun ömürlü
Konforlu

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan ve ödüle sahip olan Yataş Support Lıne hibrit yatak, iki katlı yay sistemi ile omurganızın şeklini koruyarak, konforlu bir uyku çekmenizi sağlar. Aynı zamanda Adaptive teknolojisi sayesinde farklı vücut tiplerine ve sıcaklıklarına uygun uykular ile sizleri buluşturur ve maksimum rahatlık sağlayarak beğenilerinizi kazanır. Üstelik 30 cm ideal yüksekliği sayesinde de tüm bazalar ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

EbatÇift kişilik
RenkBeyaz

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Çook rahat yumuşacık, alışma sorunu da yaşamadık.Onceden bel agrım oluyordu o da kalmadi.Esim de cok rahat etti.Donuslerimiz birbirini etkilemiyor,aramizda kilo farki var baya.Sadece yuksekligi 30 cm olduğu icin onceki yatagimiza gore yüksek geldi.Baya düşünmüştüm ama iyi ki bu yatağı seçmişim.

👤 E** B**: Bayıldım gerçekten.


By Karasu Hybrid Black Yaylı Visco Yatak

Özel süngeri sayesinde yatış şeklinizi tamamen destekleyerek uykularınıza ekstra konfor getiriyor.

Uzun süreli kullanımYok
Kaliteli
Tasarım

Ürün Detayı

By Karasu hibrit yatak, içerisindeki özel süngeri sayesinde vücut şeklinize göre şekil alarak en rahat pozisyonda uyuyabilmenizi sağlar. Aynı zamanda hareket ettiğiniz anlarda yeni yatış şeklimize göre de vücudunuzu destekler ve uyku kalitenizi arttırmamıza yardımcı olur. Özel tavlanmaş çelikten üretilen yayı sayesinde de uzun yıllar hem dolgunluğunu koruyor hem de çökme gibi problemlerle karşılaşmanızı oynuyor. Üstelik nano bal peteği kumaşı sayesinde sıcak yaz aylarında dahi terlemeden en rahat şekilde uyuyabilmenize imkan tanıyor.

Ürün Özellikleri

Garanti5 yıl
Yükseklik25 cm
KumaşÖzel nano bal peteği
EbatTek ve çift kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Harika yatak çok beğendim çok rahat

👤 Z** B**: Beğendim gayet guzel ve kaliteli.


SOUB SLEEP Pocket

Yatağa yattığınız andan itibaren vücudunuzun ekstra dinlenmesine ve uykularınızın daha verimli olmasını sağlıyor.

KonforluYok
Ortopedik ve yaylı
Kaliteli

Ürün Detayı

SOUB SLEEP Pocket hibrit yatak, açık hücreli visco elastik malzemelerden özel olarak üretilmiştir. Üretiminde kullanılan bu malzemeler sayesinde hava dolaşımını sağlamakta ve terlemeyi önlemektedir. Böylelikle hiçbir mevsimde uyku kalitenizden ödün vermenize gerek kalmaz.

Soup Sleep, esnek ve özel olarak geliştirilmiş yaylarıyla omurganıza zarar vermeden kan dolaşımınızı düzenler. Böylelikle sabaha daha dinlenmiş ve ağrıların dinmiş olarak uyanabilmeniz imkan tanır.

Ürün Özellikleri

EbatTek ve çift kişilik
Yükseklik24 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Roll Pack olarak geldiği için beklemem gerekiyordu ama sabredemedim. Kişiden kişiye göre değişebilir, ben mükemmel bir uyku çektim. Hem pocket yay hem de visko olması nedeniyle orta sertlikte. 2 gün içerisinde teslim aldım, tavsiye edilir

👤 E** B**: Ürün siparişinden kısa bir süre sonra özenli paketlenmiş şekilde elimize ulastı riske atıp iki tane almıştık 160*200 ve 90*200 gerçekten beklentimizin üzerinde fiyat olarak da çok makul düşünmeden alınır:)


Hibboux Botanic Hybrid Yatak

7 bölgeli paket yay sistemi ile konforunuzu zirveye çıkartıyor. 

Kaliteli tasarımYok
4 mevsim konforlu kullanım
7 katman

Ürün Detayı

7 katmanlı yapıya sahip Hibboux Botanic hibrit yatak, vücudun farklı ağırlık bölgelerinin tamamını en rahat ettirecek şekilde tasarlanmıştır. Omurganızın doğal eğrisini koruyan katmanlı yapısı sayesinde uykunun her anında pamukların üzerindeymişsiniz hissini yaşıyor, derin rüyalar ile buluşabiliyorsunuz.

Lateks kumaşı bulunan bu ürün, nem ve sıcaklık dengeleme özelliği ile tüm mevsimlerde sizin konforunuzu düşünüyor. Kışın üşümenizi yazın ise terlemenizi önlüyor. Böylelikle her daim konforlu uyuyabiliyor, sabahlara da dinlenmiş bir şekilde uyanabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Katman7 katmanlı
Kumaş Lateks
ÖzellikVücut ısı dengesi, bakterilere karşı doğal probiyotik hijyen, nefes alan kumaş
EbatTek ve çift kişilik kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Çok itinalı bir ambalaj şekliyle ve gayet hızlı geldi. Gerçekten kaliteli bir ürün. Tam istediğim gibi, ne çok sert ne de çok yumuşak. Rahat ettiriyor, sırt ağrıları yok oldu . Yatak seçimi zor gerçekten de, çok farklı başka ürünler de kullanmıştım. Bunu tavsiye ederim. Teşekkürler.

👤 N** M** : Çok çabuk geldi çok memnun kaldık herkese tavsiye derim.


İola Beding Ros

Vücut ağırlığını dengeleyerek, basıncı önlüyor. Böylece daha rahat ve ağrısız sabahlara uyanabilmenize yardımcı oluyor.

Konforlu kullanımYok
Şık tasarım
Omurgayı destekleyen yay sistemi

Ürün Detayı

İola Beding Ros hibrit yatak, uyku sırasında basıncı yok ederek omurganın doğal eğrisini korumaya yardımcı olarak sizleri derin uykular ile buluşturuyor. Aynı zamanda yatış şeklinize göre vücut şeklinizi alıyor. Böylelikle sabahlara ağrısız bir ve dinlenmiş bir vücut ile uyanabiliyor, günün tadını çıkartabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

EbatTek ve çift kişilik
Yatak özelliğiOrtopedik

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: iki tane farklı model iola yatağım var ikisinden de çok memnun kaldım

👤 A** K**: Sert değil orta sertlikte başta rahatsızdı biraz ama alıştıkça güzel.


Vivense Ultra Super Ortopedik Hybrid Yatak

Ortopedik oluşu sayesinde vücudunuzun rahat etmesini ve dinlenebilmesini sağlıyor.

Geniş hacimYok
Rahat ve konforlu
Uzun süreli kullanım

Ürün Detayı

Vivense hibrit yatak, ortopedik ve pamuklu yüzeyi sayesinde günün tüm yorgunluğunu atabilmenizi sağlıyor. Hava aldıran kumaşı sayesinde yaz aylarında terletmiyor ve kış aylarında da üşümüyorsunuz. Aynı zamanda omurganızın doğal eğrisini destekleyerek vücut şeklinizi koruyor ve sağlığınıza en az sizin kadar önem veriyor. Bu özellikleri ve uygun fiyatı sayesinde de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Ürün Özellikleri

EbatÇift kişilik
Boyut150×200 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Çok güzel bir ürün, gayet güzel paketleme çok güzeldi satıcıya teşekkür ederim.

👤 B** E** : Aşırı rahat vallahi çok severek kullanıyoruz.


İşbir Yatak Spring Air Gloria Pillow 

Rahatınızı düşünüyor ve en rahat şekilde uyuyabilmenize yardımcı oluyor.

KaliteYok
Güvenilir
Fiyat

Ürün Detayı

Uyku sırasında istediğiniz rahatlığı ve konforu size sunan İşbir yatak, özel katmanların bir araya gelmesiyle elde edilmiştir. Katmanlar sayesinde ısıyı ve basınca eşit olarak yatın tüm bölgelerine dağıtır. Böylelikle gece boyunca ideal ısıda uyumanızı sağlar. Özel teknoloji ile geliştirilmiş yayı sese neden olmaz ve hareket etseniz dahi yanınızdaki kişiyi asla sarsmaz.

Ürün Özellikleri

TipTek ve çift kişilik
Garanti süresi5 yıl
Yatak yüksekliği35 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: İlk gözlemlerime göre başarılı bir ürün. İlk gecemizi mükemmel bir şekilde uyuduk.

👤 M** A** : Tam istediğim gibi kalitesi harika.


İdaş Sleaping Space Yatak

33 cm’lik yüksekliği ile en rahat şekilde uyuyabilmenizi ve dinlenebilmenizi sağlar.

Rahat ve konforluYok
İdeal yükseklik

Ürün Detayı

Weightless Relaxion yay teknolojisi ile öne çıkan ve kullanıcılar tarafından tam not alan İdaş hibrit yatak, vücut kitle endeksinize göre ihtiyacınız olan desteği sizlere sunarak, bu zamana kadar ki en konforlu uykunuzu uyumanızı sağlıyor.  Alt katmanı değişen basınca göre yüzeyi dengelerken, üst katmanı ise sizleri derin uykularıyla buluştur. Yumuşak dokusu adeta pamukların üzerindeymişsiniz hissi yaratarak günün tüm yorgunluğunu silip ata bilmenize yardımcı olur. Üstelik sahip olduğu elyaf dolgu ile bakteri ve toz akarlarını oluşumunu önler her zaman hijyenik kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

TipÇift kişilik
Yay5 bölgeli paket yay
Yükseklik33 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Harika bir yatak hakkını fazlasıyla veriyor. Teşekkürler emek ve hizmetler için

👤 E** A**: Çok başarılı ve çok konforlu


Puffy Hybrid Star

Son teknolojilerden elde edilen yay sistemi sayesinde vücut hareketlerinizle uyum sağlayarak derin uykularla sizleri buluştur.

KaliteliYok
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

Puffy hibrit yatak, bu zamana kadar hiç olmadığı kadar rahat uyumanızı sağlayan özel geliştirilmiş yaylara ve orta sertliğe sahip. Vücut hareketlerinizle birebir uyum sağlayan katmanları sayesinde bel, omuz, boyun ve omurga eğrisini tamamen koruyor. Böylelikle sabah uyandığınızda istenmeyen ağrılara sebebiyet vermiyor ve hiç dinlenmediğiniz kadar dinlenmiş olarak güne başlamanızı sağlıyor.

Ürün Özellikleri

TipTek ve çift kişilik
SertlikOrta sertlik

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Gayet kullanışlı sorun yaşamadık.

👤 Z** E** : Ürün sağlam sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. kalitesi de güzel


Yatsan Lateks Hybrid Yatak

Üstün kalitesi sayesinde vücut şeklinizi alarak en doğal formunuzda en rahat şekilde uyumanızı sağlıyor.

Kaliteli malzemeYok
Maksimum konfor

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Yatsan Lateks hibrit yatak, kilonuzdan boyunuza, vücut sıcaklığınızdan vücut şeklinize göre tüm uyku pozisyonlarınızda en rahat şekilde uyumanızı sağlayan özel Latex Teknolojisine sahip. 

Pamuk ve aleo vera birleşiminden elde edilmiş kumaşı, doğan nem emici özelliği ile terlemenizi azaltırken, aleo vera’nın iyileştirici gücü uyku kalitenizi yükseltiyor. Böylelikle her gün yeniden en rahat şekilde uyuyabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

TipÇift ve tek kişilik
Garanti süresi2 yıl

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Hızlı bir şekilde teslim edildi. Kutuda geliyor kutudan çıkarttığınızda içinden plastik bir bıçak çıktı onunla vakumlu poşetinden kolayca çıkartabiliyorsunuz. 24 saatte normal formunu aldı. Güzel bir paketlemesi vardı. Lateks olduğu için tercih ettik. Doğal olması bizim için çok önemli. Önceki yatakta terleme sorunu olurdu. Yatak almadan önce pek çok markayı inceledim. yatsan kalitesini bildiğimiz için tereddüt etmeden almıştık. Uzun sürede bizi üzmezse şimdilik çok memnun kaldık. Keyifle yatağa giriyorum, sabah ağrılarım olurdu onların rahatlatıyor.
 
👤 B** A**: Kesinlikle tavsiye ederim ürün çok kaliteli, bayıldımmm.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi hibrit yatak markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi hibrit yatak markaları arasında; Yataş, By Karsu, Soub Sleep, Hibboux, İola Beding, Vivense, İşbir Yatak, İdaş, Puffy, Yatsan ağırlığı eşit olarak dağıtma ve son teknolojilerden elde edilmiş olma özelliği ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen  hibrit yatak markaları arasında yer alıyor.

Hibrit yataklarda hangi yay kullanılmaktadır? 

Hibrit yataklar ile diğer yatakları ayıran en belirgin özellik kullanılan yaylardır. Hibrit yataklarda yay teknolojisi en üst seviyededir ve paket yat sistemi kullanılmaktadır. Paket yaya sisteminde ise yaylar birbirinden bağımsız olarak hareket ederek, yanınızdaki kişinin sarsılmasını ve uyanmasını önlersiniz.

Hibrit yatak nelere iyi gelir?

Hibrit yataklar omuriliği düz tutarak, omuriliğinizin sağlığını korur. Aynı zamanda sırt, boyun veya bel ağrısı yaşayanlar için de vücudun tamamını eşit olarak destekleyerek ağrıların giderilmesine yardımcı olur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın