Tavsiye Edilen En İyi 10 Oyuncu Monitörü

Son dönemlerde gelişen teknoloji ile çıkan yeni nesil oyuncu monitörleri; ekran boyutu ve görüntü kalitesi ile oyun zevkinizi artırıyor ve oyunlarda sizlere üstün performans sağlıyor.

Yeni nesil oyunlar ile uyumlu şekilde çalışmayı başaran monitörler, enerji, panel, tepki süresi ve yenilenme hızı gibi özellikleri ile oyun meraklılarını etkiliyor.

Yüksek çözünürlük ile detaylandırmaları artırırken sizin de ayrıntıları daha rahat bir şekilde görmenizi sağlayan birbirinden kaliteli özelliklere sahip en iyi 10 oyuncu monitörünü listeledik.

SıraModelEkran BoyutuSYblog Puanı
1Asus VP248QG 24 inç10/9.9
2ViewSonic VX2458-MHD23,6 inç10/9.8
3Casper Excalibur E27QHD-G23,8 inç10/9.9
4LG 24GN600-B 23.823,8 inç10/9.8
5GameBooster GB-2461CF 2424 inç10/9.7
6AOC G2490VXA 23,8 inç10/9.8
7Asus TUF Gaming VG247Q1A 23,823,8 inç10/9.7
8Samsung Odyssey G3 24”24 inç10/9.7
9Acer Nitro XZ273UP 2727 inç10/9.8
10Xiaomi Mi Curved BHR4269GL 34″34 inç10/9.8
Oyuncu Monitörü Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Oyuncu Monitör Modeli

Yüksek çözünürlüğe sahip en iyi 10 oyuncu monitör modelini sizler için listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi oyuncu monitör modelleri…

Asus VP248QG 24″

Flicker free teknolojisi ile yırtılma ghosting sorunlarını kolay bir şekilde çözüyor.

KaliteliYok
Uzun süreli kullanım imkanı
Yenileme hızı
Fiyatı

Ürün Detayı

Listemizin birinci sırasında yer alan Asus oyuncu monitörü, 144Hz yenileme hızı ve düşük gecikme süresi ile beğenileri toplamayı başarıyor. Üründe bulunan Shadow Boost teknolojisi ile gölgelenmeler arasındaki görünmeyen detayları ortaya çıkartabiliyor.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelIPS

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: Kutudan display kablosu cikiyor.Zaten en iyi performansi o verir. (Ayrıca vga da var) Geldigi gibi olu pixel testi yaptim sapasaglam.Oyun performansi cidden harika 60hzden gecen biri olarak kafayi yedirtti bana.Renk konusunda hicbisekilde uzmuyor ayrica.
 
👤 E** F** : Strix 1660 ekran kartıyla kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım oyunlar daha akıcı hale geldi 75 hz performansını beğendim gayet basarılı rakiplerine göre asus farkını ortaya koymuş.


ViewSonic VX2458-MHD 

Dayanıklı tasarımı ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlarken, net görüntü kalitesi ile sizlere eşlik ediyor.

Şık tasarımOrtalama Fiyat
Dayanıklı
Kullanım kolaylığı
Yüksek performans

Ürün Detayı

Oyun ve eğlence için özel olarak tasarlanmış olan ViewSonic monitör, 144 Hz yenileme hızı ile aksiyon dolu ve hızlı hareket eden filmlerinizden oyunlarınıza kadar eşlik ediyor ve size keyifli deneyimi sunuyor.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelVA TFT

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : Fiyat performans olarak çok güzel bir üründür. Tavsiye ederim
 
👤 Y** B**: Monitör, içinden çıkan HDMI kablosu ile 144Hz verebiliyor. Monitörün bakış açısı çok geniş sağa sola çevirmenize gerek kalmayacak emin olun, son olarak görüntü kalitesi muazzam.


Casper Excalibur E27QHD-G 27 

27 inç ekranı ile yüksek çözünürlükte ve yansıma karşıtı oyun deneyimi sunuyor.

Kullanım kolaylığıOrtalama Fiyat
Dayanıklı
Harika renk kalitesi

Ürün Detayı

Yüksek ekran kalitesi isteyen oyunculara özel 2K çözünürlüğe sahip Casper Excalibur, üstün performanslı oyun deneyimi sunuyor. Özellikleri ile olduğu kadar tasarımı ile de ön plana çıkıyor ve kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Ayrıca arka RGB aydınlatmalı kısımda 2 adet 3W hoparlör de bulunuyor ve kullanıcıların beğenisini toplamayı başarıyor.

Çözünürlük2560x1440p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelTN

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Msı 27 OPTIX G27CQ4P Gaming Monitör den geçtim excalibur olması biraz ürküttü fakat ışık sızması belası vardı başımda bu monitör ile çözdüm umarım çıkmaz hiç beklemediğim kadar iyi bir performans sergiledi
 
👤 E** B**: Macbook Air’e 2. monitör olarak aldım. Çok memnunum. Daha önce 24” 2K monitör kullanıyordum. Bu boyut yeterli geldi. Netflix, kodlama, müzik kayıtları için kullanıyorum. İşlerim için yeterli. Oyuncular içinde önerilecek bir ürün. Daha kaliteli monitörler muhakkak var ama fiyatları da ona göre.Bu fiyat olarak çok uygun. Ledleri pek belli olmuyor. Ben led istemiyorum zaten. Ama isteyenler için yetersiz gelecektir. Ayak kısmı çok kaliteli. Zemine basan kısmı plastik ve metalden(Demir olabilir) yapılmış. Çok yer kaplamıyor. Ölü piksel çıkmadı. Hoparlörünü kullanmadım. Arka tarafındaki ses çıkışından ses sistemine bağladım. Çok para veremem derseniz kaçırmayın. Bu paraya söylenen özelliklerini tamamen karşılıyor. 7-8 binlik monitörlere göre görüntü farkı muhakkak var. Ama para olarak onların yarı fiyatında. F/p ürünü.


LG 24GN600-B 23.8

Dayanıklı yapısı ve özellikleri ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

Şık tasarımıFiyat
Kaliteli tasarım
Kolay kullanım

Ürün Detayı

LG oyuncu monitörü 144Hz yenileme hızı ve 1ms gecikme süresi ile IPS paneli ile öne çıkan bir model olmayı başarıyor. Bilinenin aksine LED değil, OLED görüntü teknolojisi kullanıyor. Üstelik yansımaz Anti-glare ekran teknolojisine sahip ekran, Flicker-free teknolojisi ile titreme gibi problemleri ortadan kaldırıyor ve üstün performans sağlıyor.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelIPS

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : TN panelden sonra ilaç gibi geldi. Görüntü kalitesi harika. Önceki monitörümle aynı ekran boyutu almama rağmen ufak gibi geldi gözüme çerçevesi ince olmasından dolayı sanırım. Tek beğenmediğim kısmı monitörün hafif sallanması.
 
👤 N** M** : Fiyatına alınabilecek en iyi ürünlerden birisi. Tepki süresi çok iyi, ghosting ve inverse ghosting gibi sorunlar yok, VA panellerde olan black smearing yok. Üründe eksi olarak sayabileceğim 2 şey var, düşük kontrast ve monitörde yükseklik ayarı yapılamıyor. Bunu bilerek almanız gerekli, monitör aşağıda kalıyor yani baya. Kurulumu kolay, renk ayarları olarak;


GameBooster GB-2461CF 24

Oyun deneyiminizi ileriye taşıyor ve üstün performans sağlıyor.

Şık tasarımıFiyat
Kaliteli tasarım
Kolay kullanım

Ürün Detayı

İnce çizgilerden oluşan modern ve şık tasarımlı GameBooster oyuncu monitörü, kavisli ekranı ile oyun ve film deneyimini en üst noktalarda ve kalitede yaşamanızı sağlıyor. Üstelik tıklanma hızını, hareket kabiliyetinizi ve gölgelerdeki detayları daha kolay görebilmenizi sağlıyor.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelSamsung VA

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Gayet şık kaliteli ve güzel aktarım hızı da çok iyi ben beğendim almak isteyene tavsiye ederim ayrıca paketlemede iyiydi

👤 A** K**: Öyle her duydugunuza inanmayın arkadaşlar Gayet Fevkalâde bi ürün Pisman olmassiniz Tek sıkıntısı Yükseklik ayarlanmiyor o kadar


AOC G2490VXA 

Oyunlarda elde etmek istediğiniz yüksek performansı, AOC sizlere sunuyor.

Uzun süreli kullanım imkanıYok
Kaliteli tasarım
Uygun fiyat

Ürün Detayı

AOC oyuncu monitörü, ince çerçeveli ve kırmızı detayları ile ön plana çıkıyor. Üstelik tasarımının dışında oyunlarda kullanabileceğiniz gölge moduna da sahip. Bu sayede gece oyunları daha rahat ve kaliteli bir şekilde oynayabilirsiniz. 350 nit parlaklığı ile de yoğun gün ışığında başarılı bir performans gösterebiliyor.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelVA

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünü alalı 2 ay sonra 1 sene olacak çok memnunum oyunlardaki performansı olsun gerekse film izlerken verdiği renkler fakat bu fiyata birşey diyemem bu fiyattaki diğer segmentlere de bakabilirsiniz.
 
👤 E** B**: Aynı üründen zaten vardı. Kargo elime sağlıklı ve temiz ulaştı. Üründen çok memnunum. Yalnız 2590 olan modeli ile sakın karıştırmayın arasında dağlar kadar fark var.


Asus TUF Gaming VG247Q1A

Dış çerçevesinde bulunan korumalığı sayesinde kolay kolay darbe almaz.

DayanıklıFiyat
Kaliteli
Ergonomik tasarım

Ürün Detayı

Tasarımı ile dikkat çeken Asus Tuf oyuncu monitörü, kavisli ekranı ile dikkat çekiyor. Oyun ve film keyifini yükselten özellikleri ile rakiplerinden ayrılıyor. Üründe bulunan ekran bulanıklığını önleme teknolojisi ile karanlık noktaları dahi aydınlatıyor ve diğer karakterleri görmenizi kolaylaştırıyor. Üstelik mavi ışık filtresi ile gözlerinizin yorulmasını minimuma indirerek sizlere konforlu oyun oynama imkanı sağlıyor.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms
PanelVA TFT

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Belirtilen sure icinde, kargoya verildikten 1 gün sonra elime ulaştı. Zarar gormesin diye büyük bir kutuya koyulmuş, icindeki orjinal kutusunda zerre kadar zarar yoktu. Monitorun orj kutusunda DP port kablosu var. 165Herz destekliyor. Monitor cok hosuma gitti, suan icin sorun görünmüyor. Satıcıya tesekkurler.

👤 M** A** : esimde görünen 2 si de asus monitör. Sağdaki 6 yıllık ürün ıps panel soldaki bu yeni aldığım ürün oyunlarda görüntü kalitesi mükemmel performans, sağdaki ise 60 hz oyunda aşırı fark ettiriyor. Display kablo ile programla monitör ayarları rahat yapılıyor. Hmdı ile program ayarları aktif olmuyor. Bilginiz olsun. Bir twitch yayıncısı olarak hem oyunda hem tasarımda hem flim videolarında istediğime kavuştum. Ve kargoya gelince sağlam geldi kırık çizik ve ölü pixel olayı yok kutusu bile hasar almamış. Teşekkürler hepsi burada


Samsung Odyssey G3 24”

Tasarımı ve hafifliği ile oyun sırasında konfor sağlıyor.

DayanıklıYok
Kaliteli
Şık tasarım

Ürün Detayı

Listemizin bir diğer ürünü olan Samsung Odyssey oyuncu monitörü yer alıyor. Monitörde bulunan yüksek yenileme hızı sayesinde akıcı bir oyun performansı elde etmenizi sağlıyor. Üstelik 1ms tepki süresi ile her hareketinizi anında takip eder ve gecikmeye neden olmadan kaliteli oyun deneyimi sunar.

Çözünürlük1920x1080p
Yenileme hızı144 Hz
Gecikme1 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: 1 günde geldi. Kutu içeriği gayet doluydu ve güzel paketlenmişti. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum fakat panelin sol üstünde çerçeve ile ekran arasında birkaç milimetrelik bir açılık var. Bu açıklık herhangi olumsuz bir sonuç doğurmadı. Belirtmek istedim.
 
👤 E** A**: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum bu monitörü alın aldırın zararlı çıkmazsınız ben ps4 ile kullanıyorum şu ana kadar ghosting problemi görmedim


Acer Nitro XZ273UP 27

Şık tasarımı ile dikkat çekerken oyun sırasında sizlere renk cümbüşü sağlıyor.

Uzun süreli kullanımFiyat
Kaliteli özellikler ve tasarım

Ürün Detayı

Listemizin sonlarına gelmişken 27 inçlik görsel şölen sunan kavisli ekranı ile oyun deneyiminizi üst seviyelere taşımayı başarıyor. Üstelik 240 Hz’ye kadar yenileme hızlarıyla ekran kırılması, takılma, bozulma ve titreme gibi problemleri ortadan kaldıran üstün performansa sahip.

Çözünürlük2560 x 1440p
Yenileme hızı170 Hz
Gecikme0,5 ms
Renk sayısı16,7 milyon

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Daha önce İps panel kullanıyordum ips panelde çok göz ve baş ağrım oluyordu bu monitörde neredeyse hiç olmuyor. Monitörün renkleri çok iyi. Oyunlar için siyah düzeltmesi ekranı gri yapmıyor sadece siyahları aydınlatıyor. Benim monitörde ölü pixel çıkmadı ghoating ve ışık sızması da yok. Mavi ışık koruması ekranı sapsarı yapmıyor renkler güzel görünüyor.

👤 Z** E** : Yaklaşık 10 senedir Acer’ın X233H monitörünü kullandım ve çok memnun kaldığım için tekrar bu markayı tercih ettim. Şansmı diyelim herhangi ölü piksel veya başka bir panel sorunu çıkmadı. Beraberinde gelen dp kablosu ile bağladım. 170 Hz kesintisiz ve beraberinde hoparlörünü istediğimde kullanabiliyorum. Acer display widget programı ile kolayca panele dokunmadan istediğiniz moda alabiliyorsunuz. View Synce istediğiniz oyunu ekleyebiliyorsunuz. Özellikleriyle bu fiyata alınabilecek en iyi monitör. İleride bir sorunla karşılaşırsam yorumu güncellerim.


Xiaomi Mi Curved BHR4269GL 34″

Kavisli ekranı ile üstün performans ve oyun kalitesi sunarak, oyundaki başarınızı artırmanızı ve düşmanlarınızı geniş bir çerçeveden rahatlıkla görebilmenizi sağlıyor.

KaliteliFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Xiaomi Mi Curved oyuncu monitörü sıralamamızdaki en büyük ekrana sahip oyuncu monitörü olarak kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. 34 inçlik ebatı ile dizi, film ve oyunların içerisindeymişsiniz hissi veriyor ve 16,7 milyon renk sayısı ile üstün kalitede performans sunuyor.

Çözünürlük3440x1440p
Gecikme4ms
Renk sayısı16,7 milyon

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: 24 saatten kısa sürede teslim edildi. Kargodan çok memnun kaldım. Monitöre gelince, ölü piksel ve ışık sızması bulunmuyor. PPI değeri boyutuna oranla ideal değerler arasında yer alıyor. Tavsiye ediyorum.
 
👤 B** A**: Monitorun kavisli olmasi etkileyici. GTX970 ekran kartima icinden cikan display port kablosu ile bagladim 144hz tazeleme hizini ancak bu sekilde elde ettim. HDMI uzerinden ancak 100hz veriyor (HDMI kablo kalitesi/versiyonu ile alakali olabilir ya da HDMI uzerinden desteklemiyor da olabilir) 144hz tazeleme hizinda beyaz fontlarin bazilarinda cok hafif sariliklar oldu (herkes icin problem olmaya bilir) o yuzden 120hz e cektim su an sorunsuz kullaniyorum. Black Level ayarindan siyah seviyesini 0 a cektigimde “black smearing” seklinde adlandirilan olay bariz olarak kendi belli etti ama beni mutsuz etmiyor. black seviyesini ayarlardan arttirdiginiz da daha az belli oluyor. Bu VA panellerde zaten gorulen bir olay. Oyunlarda ekran kartimin gucu ancak 2560×1080 (21:9) cozunurlukte 60 fps verebiliyor bu konuda da mutsuz degilim. Cozunurlugu 3440×1440 (21:9) e cikardigimda oyunlarda 40 – 48 fpslere dusuyor. Kisaca oyunlarda 144 hz olmasinin benim icin bir faydasi su asamada yok ama windows ortaminda ekranin 120hz veya 144hz de kullanmak inanilmaz bir akicilik sagliyor. Calisirken ekranin genis olmasi da uretkenliginizi olumlu yonde etkiliyor.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi oyuncu monitör modelleri hangisi?

Oyun severlerin ince eleyip sık dokuyarak tavsiye ettikleri en iyi oyuncu monitör markaları arasında: Asus, ViewSonic, Casper, LG, GameBooster, AOC, Samsung, Acer, Xiaomi kaliteli malzemeleri, düşük gecikme süreleri, yüksek performansları ve çözünürlükleri ile oyuncuların sıkça tercih ettiği oyuncu monitörü modelleri arasında yer alıyor.

Oyuncu monitörü ne işe yarar?

Gaming monitörü çözünürlüğü ve yüksek tazeleme hızı, tepki süresi ve bir çok renk seçeneği ile oyunlarınızı daha yüksek performansta oynamanızı sağlayan gelişmiş özelliklere sahip bilgisayarlardır.

Oyun monitörü kaç hz olmalı?

Oyuncu monitörleri en az 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip olmalı bu sayede oyunlarınızı üstün performans sergileyebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın