Tavsiye Edilen En İyi 10 Monitör

Bilgisayarın en önemli parçalarından biri olan monitörler, görüntü kalitesi ile işinizi ve hobilerinizi halledebilmenizi sağlarken aynı zamanda keyifli vakit geçirmenizi de yardımcı oluyor. Bizde sizlere monitörünüzü artık eskidiyse, yerine yenisini koyabilmeniz için harika tavsiyeler ile geldik.

Yüksek çözünürlükleriyle, ayrıntıları daha rahat bir şekilde görmenizi sağlayan birbirinden kaliteli özelliklere sahip en iyi 10 monitörü listeledik.

SıraModelEkran BoyutuSYblog Puanı
1LENOVO L24i-30 23,8″24 inç10/9.9
2Huawei Mateview Se23,8 inç10/9.8
3Casper Nirvana 21.523,8 inç10/9.9
4Xiaomi Mi Masaüstü Monitörü23,8 inç10/9.8
5ViewSonic 32 Vx3276-MHD-3 31,5 inç10/9.7
6Samsung M5 Serisi27 inç10/9.8
7LENOVO Q24i-1l 23.8 23,8 inç10/9.7
8Dell 65 4k dokunmatik monitör24 inç10/9.7
9LG 27md5kl-b 2727 inç10/9.8
10Cenova Cn-19m19 inç10/9.8
Monitör Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Monitör Modeli

Yüksek çözünürlüğe sahip en iyi 10 monitör modelini sizler için listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi monitör modelleri…

1. LENOVO L24i-30 Monitör

Listemizin birinci sırasında yer alan Lenova monitör, yenilikçi, şık ve estetik tasarımı ile dikkat çekici bir görüntü sunuyor. 75 Hz’ye kadar yenileme hızı ile aksiyon dolu filmlerde dahi görüntünün geç gelmesini önleyor ve yüksek performansı ile sizlerle buluşuyor.

Artıları
  • Kaliteli
  • Uzun süreli kullanım imkanı
  • Yenileme hızı
  • Fiyatı
Eksileri
  • Yok

Kusursuz renkler

IPS teknoloji sayesinde olağanüstü renk ve görüntü

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 1920x1080p
Yenileme hızı: 75 Hz
Tepki süresi: 6 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: Ürün tarafıma ulaştı. Şimdilik memnunum.
 
👤 E** F** : lenovo marka tn panel ekranima kiyasla cok da mutlu etmedi ips olmasina ragmen. hatta ustten bakinca ekrandaki beyazlama (ton değişimi) tn panelimde daha az. renk canliligini kiyaslamaniz icin 3 gorsel ekledim. renk canliligini artirmak icin monitor ayarlarinda yer yok, bilgisayardaki renk doygunlugu ayari ise hdmi baglantida kullanilmiyor. renklere daha dogal diyebilirsiniz fakat bir tik daha doygun ton olsa istedigim olurdu. bunun disinda monitor 16:10 oranliymis, aldiktan sonra farkettim ama kotu yon olarak soylemiyorum. sadece ayak cercevesi metal, telefon koyma yeri plastik. metal cerceve ince fakat onun disinda cam kisminda ayri siyah bant var zaten. yani toplam yaklasik 1cm cerceve var denebilir. va modelinin (l24-e) kontrastı daha iyi, gece video izlerken farkedilebilir. ben ucuza cercevesiz ips monitor ariyordum. gecen sene yari fiyata 27 inc olani aliniyordu o sebeple fazla beklentim yoktu zaten. gunluk isler icin uygun. ips glow (isik sizmasi) ve olu piksel yok. fazla detayciysaniz diye usttekileri yazdim yoksa bu fiyat bandinda tavsiye ederim.

2. Huawei Mateview Se – Siyah

Huawei Mateview monitör, ince çerçeveli ekranı ile geniş bir görüş alanı ve şık bir tasarımı ile kullanıcılarla buluşuyor. Üstelik sinematik seviyedeki 16,7 milyon rengi ile film, dizi, oyun ve diğer işlerinizi keyifli bir şekilde halledebilmenizi sağlıyor.

9.8
Burak ÖNDER
Huawei Mateview Se – Siyah
Artıları
  • Şık tasarım
  • Dayanıklı
  • Kullanım kolaylığı
  • Yüksek performans
Eksileri
  • Ortalama Fiyat

6 modlu seçenek

Dayanıklı tasarımı ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlarken, p3, HDR, oyun, e-kitap ve sRGB imkanı ile sizleri buluşturuyor.

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 1920x1080p
Yenileme hızı: 144 Hz
Tepki süresi: 4 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : Ürünü çok beğendim, kurulumu çok kolay içerisinden ufak bir adaptör ve hdmi kablosu çıkıyor, renkler çok net yeni nesil IPS panel renkler çok canlı çerçevesiz olması ekrandan daha fazla yararlanmanızı sağlıyor kullanacak olanlara tavsiye ederi.
 
👤 Y** B**: Ürün beklediğim gibi geldi kargo hızlıydı bu yüzdeb 5 yıldız verdim ayrıca monitörde oyuncular için nişangah modu özelliğide var masama göre 23.8inç”lik bi monitör gerçekden tam oldu diyebilirim sanki 27 32 inçlik bir ekran var karşımda hem film hem iş hem oyun olarak kullanılabilcek bir monitör teşekkürler

3. Casper Nirvana 21.5″ 

Yıllardır bir çok bilgisayar modeli ile karşımıza çıkan Casper, bu seferde Nirvana monitörü ile listemizde yer alıyor. 178 derece geniş görüntüleme açısı ile renkleri her açıdan görebiliyorsunuz. Aynı zamanda 220 NIT parlaklığı ile de gerçekçi bir görsel deneyimi sunarak verimli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Monitör Tavsiye
9.8
Burak ÖNDER
Casper Excalibur E27QHD-G 27
Artıları
  • Dayanıklı
  • Kullanım kolaylığı
  • Harika renk kalitesi
  • Fiyat
Eksileri
  • Yok

Uzun kullanım sağlayan LED monitör

Anti Flickering yani titreme özelliği ile arka planla oluşan titremeleri önler ve düşük mavi ışık ile gözlerinize zararlı ışınları minimize eder.

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 1920 x 1080
Yenileme hızı: 75 Hz
Gecikme: 7 ms
Panel: TN

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: bu ne hiz verdigim anda neredeyse kargolandi 2.gunde elimdeydi. Üstelik monitörde çok güzel baya beğendim 🙂
 
👤 E** B**: Çok güzel. Fakat kargo daha hızlı olsaydı daha iyi olurdu

4. Xiaomi Mi Masaüstü Monitörü 23.8″

Xiaomi oyuncu monitörü, ultra ince gövdesi ile sizi etkilerken, düşük yoğunluklu mavi ışığı ile de gözlerinizi en az seviyede yoruyor. Üstelik yüksek kontrastı ile harika bir görüntü ve renk deneyimi sunarak favori monitörünüz halini alıyor.

Monitör Tavsiyesi
9.8
Burak ÖNDER
Xiaomi Mi Masaüstü Monitörü 23.8″
Artıları
  • Şık tasarımı
  • Kaliteli tasarım
  • Kolay kullanım
Eksileri
  • Fiyat

Uzun süreli kullanım

Dayanıklı yapısı ve özellikleri ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

Çözünürlük: 1920x1080p
Yenileme hızı: 60 Hz
Gecikme: 12 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Çok beğendim, tam bir fiyat performans ürünü. Günümüz pahalılığında insana alış verişten memnun olma keyfi kattıkları için markaya çok teşekkür ederim. Ürün 24 saat içinde tarafıma teslim edildi, ayrıca teşekkür ederim.
 
👤 N** M** : Gayet kaliteli bir görüntüye sahip ben 2.bilgisayarım için aldım memnunum

5. ViewSonic 32 Vx3276-MHD-3 

İnce çizgilerden oluşan modern ve şık tasarımlı ViewSonic monitör, yüksek çözünürlüğü ve full hd görüntüsü ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda 75 Hz’ye sahip ekran yenileme hızı ile yapacağınız her işlemin akıcı olmasını sağlıyor.

Monitör Tavsiye
9.7
Burak ÖNDER
ViewSonic 32 Vx3276-mhd-3
Artıları
  • Kullanım kolaylığı
  • Kaliteli
  • Güçlü performans
Eksileri
  • Fiyat

Üstün performans

Tüm işlemlerinizi ileriye taşıyor ve üstün performans sağlıyor.

Çözünürlük: 1920x1080p
Yenileme hızı: 75 Hz
Gecikme: 7 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**:Ürün beklediğimden kaliteli. Uzuldugum konus ise satın aldığım gunun aksamında ürün 150 tl fiyatı dustu 🙂 Gamer Arena firmasına tesekkur ediyorum urunu satın aldım yarım saat sonra kargoya verildi 1 gün sonra elime ulastı.. musteri hizmetlerindeki arkadaslarda cok ilgiliydi tesekkurler..

👤 A** K**: Gayet güzel görüntü veriyor.çerçevesiz olması estetik açıdan bir artı olmuş.ayağı montaj edip pc ye bağladığımda sorunsuz çalıştı ayar gerektirmiyor.

6. Samsung M5 Serisi

Samsung M5 monitör, 27 inç ekranı ile geniş görüş açısı ile sizleri buluşturuyor ve film izlemeyi daha da keyifli hale getiriyor. Üstelik yüksek kontrastı ve full hd çözünürlüğü ile tüm işlerinizi yüksek performans ile halledebiliyorsunuz.

Artıları
  • Uzun süreli kullanım imkanı
  • Kalitesi
  • Uygun fiyat
Eksileri
  • Yok

Yüksek performans

İstediğiniz yüksek performansı, Samsung sizlere sunuyor.

Çözünürlük: 1920x1080p
Yenileme hızı: 60 Hz
Gecikme: 8 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürün çok kaliteli ve çok güzel paketlenmiş ti zaten kalitesi markasından geliyor. Ben PC için almıştım fakat bana çok büyük geldi mutfakta TV olarak kullanıyorum şuan. Çok memnun kaldım hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim
 
👤 E** B**: Iyi ki aldim dediğim bir ürün. Hızlı ve sorunsuz geldi.

7. LENOVO Q24i-1l 23.8

Tasarımı ile dikkat çeken Lenova Q24i-1L monitör, 4ms tepki süresi ile ihtiyaçlarınıza hızlı bir şekilde cevap vererek işlemlerinizi yaparken sizi bekletmiyor. Üstelik 23,8 inçlik boyutu ve full hd çözünürlüğü ile tüm renkleri en üst kalitede sizlere sunmayı başarıyor.

Artıları
  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Ergonomik tasarım
  • Fiyat
Eksileri
  • Yok

Akıllı tasarım

Dış çerçevesinde bulunan korumalığı sayesinde kolay kolay darbe almaz.

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 1920x1080p
Yenileme hızı: 75 Hz
Gecikme: 4 ms
Panel: VA TFT

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Kargo çok hızlı geldi, ürün beklediğim gibi ofis ve ev kullanımı için uygun fotoğraf ve video işleri yapabilirsiniz kalibrasyonunu yaptıktan sonra. oyunlar için de yeterli bir monitör. yapısal kalitesini ve panelini çok beğendim.

👤 M** A** :Ürün hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı fakat Ürünü kutusu olduğu gibi gönderilmiş kargo şirketi koruma açısından uğraşmamış hassas ürün olmasına rağmen satıcıyla ilgili problem yok gayet iyi ürün tasarımı ve görüntü kalitesi güzel fotoğraf paylaşamıyorum cebe uygun olanı almak istiyorsanız tavsiye ederim oyun için bir yorumda bulanamam gamer değilim

8. Dell 65 4k Etkileşimli Dokunmatik Monitör 

Listemizin bir diğer ürünü olan Dell markasına ait monitör, kullanıcılarına dokunmatik bir kullanım deneyimi sunuyor. Metin okumak ve 4K içeriği görüntülemek için optimize edilmiş UHD çözünürlüğü ve 55 inç ekranı ile tüm sunumlarınızı, işlerinizi veya dizi, film keyfinizi mükemmel hale getiriyor.

Monitör Tavsiye
9.7
Burak ÖNDER
Dell 65 4k Etkileşimli Dokunmatik Monitör
Artıları
  • Kaliteli
  • Dayanıklı
  • Şık tasarım
  • Uygun fiyat
Eksileri
  • Yok

Doğal yazma deneyimi

Ekranla etkileşime girmeyen avuç içi kısmı ile kullanıcıların ekranda istenmeyen işaretler eklemesine neden olmadan ellerini doğal şekilde kullanmalarını sağlıyor.

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 3840 x 2160
Yenileme hızı: 60 Hz
Gecikme: 8 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: 1 günde geldi. Kutu içeriği gayet doluydu ve güzel paketlenmişti. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum.
 
👤 E** A**: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum bu monitörü alın aldırın zararlı çıkmazsınız, ben evde tv kullanmadığım için aldım mükemmel bir monitör.

9. LG 27MD5KL-B 27

Listemizin sonlarına gelmişken 27 inçlik görsel şölen sunan ekrana sahip LG, deneyimlerinizi üst seviyenize taşımayı başarıyor. Üstelik 60 Hz’ye kadar yenileme hızlarıyla takılma, bozulma ve titreme gibi problemleri ortadan kaldıran üstün performansa sahip.

Artıları
  • Uzun süreli kullanım
  • Kaliteli özellikler ve tasarım
Eksileri
  • Fiyat

Şık tasarım

Şık tasarımı ile dikkat çekerken kullanımınız sırasında sizlere renk cümbüşü ve kalite sağlıyor.

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 5120 x 2160
Yenileme hızı: 60 Hz
Gecikme: 14 ms

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Daha önce Monitörün renkleri çok iyi. Benim monitörde ölü pixel çıkmadı ghoating ve ışık sızması da yok. Mavi ışık koruması ekranı sapsarı yapmıyor renkler güzel görünüyor.

👤 Z** E** : Özellikleriyle bu fiyata alınabilecek en iyi monitör. İleride bir sorunla karşılaşırsam yorumu güncellerim.

10. Cenova CN-19M 1

Listemizin son sırasında yer alan Cenova CN-19M, uygun fiyatı ile kullanıcılarımızın favori ürünleri arasında yer alıyor. 19 inçlik ekran boyutu ve 2048×1080 ekran çözünürlüğü ile kaliteli bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

Artıları
  • Kaliteli
  • Tasarım
Eksileri
  • Fiyat

Uygun fiyat yüksek performans

Uygun fiyatı ve sergilediği yüksek performansı ile kullanıcıları şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başarıyor.

Teknik Özellikler

Çözünürlük: 2560 x 1080p
Tepki süresi: 5 ms
Ekran yenileme hızı: 60 Hz

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Fiyat performans olarak kabul gören bir monitör sesle ilgili bir sorun vardı çözdük tavsiye ederim
 
👤 B** A**: Fiyat ve kalite gayet uygun.


Monitörler Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi monitör modelleri hangisi?

Bilgisayardan işlerini yürüten kullanıcıların tavsiye ettikleri en iyi monitör markaları arasında: Lenova, Huawei, Casper, Xiaomi, ViewSonic, Casper, Dell, LG, Cenova kaliteli malzemeleri, yüksek performansları, çözünürlükleri ile kullanıcıların sıkça tercih ettiği monitör modelleri arasında yer alıyor.

Monitör ne işe yarar?

Monitörler bilgisayarın işlemcisinden gönderilen bilgileri ve sinyalleri kullanıcıların gözü ile görebileceği şekilde görüntüye dönüştüren ürünlerdir.

IPS ekran mı led ekran mı?

IPS ekranlar led ekranlara göre daha fazla güç tüketerek net bir görüntü elde edebilmenizi sağlarken Led monitörler ise daha parlak olmakta ve daha az güç tüketmektedirler.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın