En İyi 10 Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Son yıllarda E-spor alanında yaşanan gelişmeler her geçen gün oyunlara ilginin artmasına sebep oluyor. Durum böyle olunca da oyuncu aksesuarları en önemli ihtiyaç kalemleri arasındaki yerini alıyor. Bu yazımızda sizler için oyuncu kulaklıklarını inceleyerek iyi bir oyuncu kulaklığının temel özelliklerini ele alıyoruz.

En iyi oyuncu kulaklıkları listemizde en rahat oyuncu kulaklığı markalarının yanı sıra en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı seçeneklerini de değerlendirmeye özen gösterdik. Fiyat performans oyuncu kulaklığı alternatiflerini de ele aldığımız yazımızda gerçek kullanıcı yorumlarını ve gamer tavsiyelerini de kriter olarak değerlendirmeyi unutmadık.

SıraModellerSes SeviyesiSYblog Puanı
1Arctis Pro102 dB10/9.9
2Logitech G73388 dB10/9.8
3JBL Quantum 600100 dB10/9.7
4Sennheiser GSP 300113 dB10/9.6
5Asus Fusion 300100 dB10/9.8
6HyperX Cloud II98 dB10/9.9
7Void Rgb Elite116 dB10/9.9
8Razer BlackShark V2100 dB10/9.8
9James Donkey 712112 dB10/9.6
10Medusa 7.1113 dB10/9.6
Oyuncu Kulaklığı Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Başarılı Gamerların da önerdiği oyuncu kulaklıkları arasından sizler için derlediğimiz en iyi oyuncu kulaklığı listemizde fiyat fayda oranını da göz önünde bulundurmaya dikkat ettik. Listemizde en iyi markaların popüler modellerini ve teknik özellikleri bulabilirsiniz.

İşte ses deneyimini üst düzeye çıkartan en iyi oyuncu kulaklığı modelleri:

SteelSeries Arctis Pro

Üst düzey özellikleri ve yüksek malzeme kalitesine sahip oyuncu kulaklığı, her sesi en ince ayrıntısına kadar duyabilmenizi sağlamasıyla öne çıkıyor.

Kayıpsız SesYüksek Fiyat
Yüksek Malzeme Kalitesi
Üst Düzey Rahatlık

Ürün Detayı

Profesyonel oyuncular için özel olarak üretilen bu oyuncu kulaklığı, üst düzey malzeme kalitesi sayesinde konforun tadını çıkartmanızı sağlayacak. Oyun sektöründeki en iyi mikrofona sahip olan kulaklık, sesinizi karşı tarafı stüdyo kalitesinde aktaracak. Arka plan gürültü engelleme sistemi sayesinde çevrenizdeki gürültüyü ortadan kaldıran ürün, yüksek çözünürlüklü sürücülere sahiptir. Bu sürücüler sayesinde kulaklık, 40.000 Hz’e kadar ses üretir ve oldukça kaliteli bir deneyim elde etmenize destek olur.

Bağlantı TipiKablosuz
Sürücü Çapı40 mm
Hassasiyet102 dB
Empedans32 Ohm
Kullanım Mesafesi12 m
Kullanım Süresi10 saat
Şarj TipiUSB

Kullanıcı Yorumları

👤 S***** Y****; “Oğluma hediye aldım. Çok iyi olduğunu söylüyor. Ayrıca değişen dış ışıkları ile çok şık duruyor.”

👤 İ**** Ö****; “Ürün gerçekten mükemmel. Gerçekten müzik deneyimi gayet tatmin edici. Oyun içi kullanımını söylememe bile gerek yok. Steelseries kalitesini yansıtmış bir kulaklık.”


Logitech G733

Tek seferde 29 saat kullanım sunması sayesinde birkaç gün boyunca şarja takmaya ihtiyaç duymayan kulaklık, bu sayede oyun ortasında şarj bitme gibi problemlerin oluşmasını engeller.

Uzun Pil SüresiYüksek Fiyat
Mikrofonu Çıkarılabilir
Şık Tasarım

Ürün Detayı

Oldukça hafif olması sayesinde varlığını bile unutacağınız kulaklık, 20 metre mesafeden çekmesi sayesinde kopma gibi durumları engelliyor. Ön kısmındaki özelleştirilebilir RGB’si sayesinde daha şık bir görünüme sahip olan ürün, 40 mm çapındaki süngerleri ile konforu en üst düzeye çıkartıyor. Ayrıca takılıp çıkarılabilir mikrofonu sayesinde dışarıda da kullanabileceğiniz kulaklığın 4 farklı renk seçeneği ile tarzınıza uyum sağladığını söyleyelim.

Bağlantı TipiKablosuz
Sürücü Çapı40 mm
Hassasiyet88 dB
Empedans39 Ohm
Kullanım Mesafesi20 m
Kullanım Süresi29 saat
Şarj TipiUSB

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** C****; “Kesinlikle 10 üzerinden 10 puan veriyorum. Şahane bir kulaklık. Hayalimde bu kulaklığı almak vardı ve gerçekleştirdim. Çokta memnunum. Ses kalitesi, basların etkisi inanılmaz gerçekten. Benim gibi kablolu kulaklıktan geçenler için inanılmaz. Rahatlığın ve konforun tadına varacaklar.”

👤 B**** Ö****; “Fiyat performans olarak beklentimin çok üstündeydi. Kablosuz bağlantısı 10-15 metre kesilmiyor. Şarjı gayet iyi gidiyor. Canlı yayınlarım sırasında vazgeçilmezim oldu diyebilirim.”


JBL Quantum 600

Her ne kadar oyuncu kulaklığı olsa da sinematik ve son derece gerçekçi bir mekânsal ses alanı oluşturan kulaklık, bu sayede daha sürükleyici bir ses deneyimi elde etmenize yardımcı olur.

Hafızalı Kulaklık PedleriKablo Takılıyken Kullanılmıyor
Eş Zamanlı İletişim
Kişiselleştirilebilmesi

Ürün Detayı

Engine PC yazılımı ile kişiselleştirilmiş ses deneyimi sunan kulaklık, gelişmiş algoritmalar sayesinde oyunun merkezinde olmanızı sağlıyor. Hafif ve rahat kafa bandı ile oldukça konforlu bir deneyim yaşatan ürün, çıkarılabilir pedleri sayesinde kolay bir şekilde temizleme imkanı sunuyor. Son olarak gecikme olmadan sesi size aktaran kulaklığın 14 saat boyunca kesintisiz bir şekilde kullanılabileceğini belirtelim.

Bağlantı TipiKablosuz
Sürücü Çapı50 mm
Hassasiyet100 dB
Empedans32 Ohm
Kullanım Süresi14 saat
Şarj TipiUSB

Kullanıcı Yorumları

👤 M**** E****; “Driverı indirdikten sonra farkı hissediyorsunuz. Gerçekten çok kaliteli. 14 saat pil ömrü sunuyor fakat kablo takılıyken kullanılmıyor. Bunu almadan önce bilmiyordum. Yani 1 saat kullanmamanız lazım. Şarj edip kullanabiliyorsunuz.”

👤 R***** A*****; “Malzemesi şarj kablosu vs. gerçekten çok kaliteli. Ses kalitesi tartışılamayacak kadar iyi. Kablosuz olsa dahi çok iyi ses kalitesine sahip. Mikrofonu da kötü değil.”


Sennheiser GSP 300

Ünlü akustik teknolojisi sayesinde daha üstün netlikte ve gerçeklikte ses sunan kulaklık, bu sayede oyun keyfinizi bir üst seviyeye çıkartır.

Sağlam YapıKablosuz Olmaması
Gerçekçi Deneyim
Üstün Rahatlık

Ürün Detayı

Hafızalı ve köpük dolgulu kulak pedleri sayesinde sınıfının en iyi konforunu sağlayan oyuncu kulaklığı, gelişmiş gürültü engelleyicisiyle çevrenizdeki seslerin sizi etkilemesine izin vermez. Havacılık sektöründe kullanılan kulaklıklardan ilham alınarak tasarlanan kafa bandı, kafanızdaki baskıyı düşürerek en iyi konforu yakalamanıza imkan veriyor. Böylelikle uzun kullanımlarda bile herhangi bir baskı ya da acı hissetmezsiniz. Son olarak bu ürünün PC, MAC, oyun konsolları, mobil cihazlar ve tabletler gibi birçok platformda kullanılabileceğini söyleyelim.

Bağlantı TipiKablolu
Sürücü Çapı50 mm
Hassasiyet113 dB
Empedans19 Ohm
Kablo Uzunluğu200 cm
Konnektör Türü3.5 mm Jak

Kullanıcı Yorumları

👤 O***** Ö****; “Arkadaş önerisiyle aldım. 5.1 kulaklıklar içerisinden en kalitelisi buymuş. Kullandım ve ben beğendim. Gidip 300 400 liraya 7.1 almak yerine bu tarz kaliteli bir kulaklık almak daha mantıklı geldi bana. Tabi oynadığınız oyuna göre bu değişir.”

👤 O**** G**** “Arkadaşlar internetten araştırarak aldım. Genel kanı yüksek kalite ve f/p ürünü olmasıydı. Güvenerek aldım ve gerçekten de öyleymiş. Kulak şeklindeki yastıklar mükemmel kaplıyor kulağı, kafanıza yapışıyor. Hem yalıtım sağlıyor çok iyi seviyede hem de hareket etmesini engelliyor. Üst kısmındaki yastıklar da hiç rahatsız etmiyor, çok yumuşak. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak ise piyasanın belki de en iyisi diyebilirim bu fiyat seviyesindekiler arasından.”


Asus ROG Strix Fusion 300

Özel hava geçirmez bölme tasarımı sayesinde sesleri bu alanda saklayan kulaklık, daha zengin ve saf sesler elde etmenizi sağlıyor. Böylelikle oyunlarda gerçeğe çok yakın sesler elde edersiniz.

Şık TasarımKablolu Olması
Üstün Konfor
Üst Düzey Ses Kalitesi

Ürün Detayı

ASUS Essence sürücüleriyle olağanüstü güçlü bas sesler veren oyuncu kulaklığı, tek bir tuşla 7.1’e geçebilmesiyle öne çıkıyor. Deri ve kumaş ağın bir araya getirilmesinden üretilen pedleriyle olağanüstü bir rahatlık sunan ürün, bu sayede uzun kullanımlarda sizi yormaz. Ek olarak PC, Xbox, PlayStation ve mobil cihazlarla uyumlu olan kulaklığın üstün ses kalitesiyle bambaşka bir deneyim yaşamanıza yardımcı olacağını belirtelim.

Bağlantı TipiKablolu
Sürücü Çapı50 mm
Empedans32 Ohm
Kablo Uzunluğu200 cm
Konnektör Türü3.5 mm Jak

Kullanıcı Yorumları

👤 S**** S****; “Ürünü kullandıktan sonra ses kalitesinin ne demek olduğunu daha iyi anladım. Biraz pahalı olabilir ama benim gibi uygun bir fiyata denk getirirseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. PUBG’de çok güzel ses alabiliyorsunuz. Ayrıca müziklerde baslar ve tizler muhteşem.”

👤 E***** T****; “Gayet güzel bir kulaklık. Ses yalıtımı gayet iyi ve rahatsızlık, terletme gibi şeyleri yok. Uzun saatler takabiliyorsunuz. Mikrofonu da gayet iyi fakat ben Xbox da çalıştıramadım. Belki desteklemiyor olabilir, emin değilim ama kulaklık gayet güzel.”


HyperX Cloud II

Üstün malzeme kalitesi, yüksek konforu ve mükemmel ses deneyimi sayesinde orta segmentin en iyilerinden birisi olan HyperX Cloud II, Hi-Fi özellikli sürücüleri ile gerçeğe yakın bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Çıkarılabilir Gürültü Engelleyici Mikrofon7.1 Özelliği Yok
Hafızalı Kulaklık Yastıkları
Birçok Platformla Uyumlu

Ürün Detayı

Her türlü platformda kullanabileceğiniz kulaklık, oyun tarzınız nasıl olursa olsun size uyum sağlayarak en iyi deneyimi elde etmenize destek oluyor. 53 mm sürücüleri sayesinde kristal berraklığında ses sunan ürün, oldukça konforlu pedleriyle uzun kullanımlarda bile rahatınızı bozmuyor. Ayrıca gürültü engelleyici özellikli mikrofona sahip olan kulaklığın sesinizi net bir şekilde karşıya ilettiğini söyleyebiliriz.

Bağlantı TipiKablolu
Sürücü Çapı53 mm
Empedans60 Ohm
Kablo Uzunluğu100 cm
Hassasiyet90 dB
Konnektör Türü3.5 mm Jak

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** T*****; “Ofiste deneme amaçlı sadece 3.5mm ses kartsız girişi ile telefonda denedim ve dedim ki kendime şimdiye kadar kullandıklarım kulaklık değilmiş. Her zaman ucuz mal daha pahalıdır. Şimdiye kadar verdiğim paralar bu ürünün parasını geçmiştir.”

👤 F***** Ç****; “Kulaklık 10 numara. Neredeyse bir yıldır kullanmaktayım. Malzemesi kaliteli ve sağlam. Hiçbir esneme yıpranma yok, sapasağlam. Zaten ses kalitesine diyecek pek bir şey yok, çok iyi. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim. Orta-üst segmentteki bütün kulaklıkları cebinden çıkarır.”


Corsair Void Rgb Elite

Üstün malzeme kalitesiyle uzun yıllar sürecek oyun süresine dayanıklı şekilde tasarlanan Corsair Void Rgb Elite, bu sayede en iyi oyuncu kulaklıkları listemize girmeyi başarıyor.

Yüksek Pil ÖmrüMikrofonu Çıkarılabilir Değil
Uzun Kullanım Mesafesi
Yazılım Desteği

Ürün Detayı

Dinamik RGB aydınlatması sayesinde oynadığınız oyuna göre özelleştirebileceğiniz kulaklık, dahili LED göstergeli flip-up susturma fonksiyonu ile ne zaman duyulacağınızı gösteriyor. Nefes alabilen mikrofiber örgü kumaş ve pelüş hafızalı yastıkları ile üst seviye konfor sağlayan ürün, bu sayede uzun saatler boyunca rahat bir şekilde kullanabilmenize yardımcı oluyor.

Bağlantı TipiKablosuz
Sürücü Çapı50 mm
Empedans32 Ohm
Hassasiyet116 dB
Şarj TipiUSB
Kullanım Süresi16 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 O**** K****; “Rahatlık olarak Steelseries kadar rahat olmasa da ses kalitesi, gürültü önleme, mikrofon kalitesi olarak gerçekten çok başarılı bir kulaklık. 2 haftadır falan kullanıyorum. Valorant, CS GO’da ses kasma kalitesi gayet başarılı. Film, dizi izlerken ses kalitesi çok mükemmel değil ama kötü de değil yani yeterli. Eğer oyun için alıyorsanız bence wireless olarak en iyi seçim bu olabilir.”

👤 F**** A****; “Kullandığım süre boyunca gayet konforluydu. Kullanım süresi yan taraflardaki ledleri kullanmadığım zaman çok rahat bir şekilde 10 saati deviriyor. Malzeme kalitesi de gayet güzel. Eğer kablosuz kulaklık almak istiyorsanız aklınızın bir kenarında kesinlikle bulunması gereken bir kulaklık.”


Razer BlackShark V2 X

3.5 mm jak bağlantısı olması sayesinde bu girişi kullanan her platformda kullanılabilen kulaklık, bu özelliğiyle çok fazla tercih ediliyor.

Malzeme KalitesiAktif Gürültü Engelleme Yok
Üstün Konfor
Benzersiz Ses Deneyimi

Ürün Detayı

Hafif yapısı sayesinde baskı altındayken bile doğru kararları vermenizi sağlayan oyuncu kulaklığı, 50 mm sürücüsüyle daha üstün bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Razer mühendislerinin geliştirdiği özel teknoloji sayesinde sesinizi karşıya daha net bir şekilde gönderen ürün, gürültü engelleyici tasarımıyla çevrenizdeki sesleri engelliyor. Son olarak dayanıklı ve sağlam yapıda olması sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanılabilen kulaklığın kontrol ayarlarının özelleştirilebildiğini söyleyelim.

Bağlantı TipiKablolu
Sürücü Çapı50 mm
Empedans32 Ohm
Hassasiyet100 dB
Konnektör Türü3.5 mm Jak

Kullanıcı Yorumları

👤 S***** Ü****; “Xbox Series X için aldım. Xbox Store üstünden DTS yazılımını indirip ayarlardan Dts destekli kulaklık bölümünü seçin öyle kullanın. Müthiş oluyor. Son derece kaliteli bir ürün.”

👤 R**** G***; “Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Kulağı komple kapatmasını sevmediğimden dolayı bu özelliği dışında başarılı bir kulaklık. Şahsi tercihim dışarıdaki ortam seslerini de duyabilmek. Bu ürün kulağınıza tam oturuyor ve tamamen oyuna, filme sizi bağlıyor. Evde eşim seslendiğinde sesini hiçbir şekilde duyamıyorum. Kimine göre güzel bir özellik olabilir fakat benim için öyle değil.”


James Donkey 712

Uygun fiyata sunmuş olduğu yüksek kaliteyle tam bir fiyat performans ürünü olan kulaklık, bu sayede kullanıcıları tarafından çokça tavsiye ediliyor.

Uygun FiyatGürültü Engelleyici Yok
RGB Aydınlatma
Kontrol Kumandası

Ürün Detayı

Profesyonel oyuncular için tasarlanmış kontrol kumandası sayesinde kullanım sırasında sesli komutlara erişimi kolaylaştıran ürün, anlık olarak ses kontrolünü yapabilmenizi sağlıyor. Yastıklı kulaklıkları ve yüksek kaliteli kafa bandı ile konforlu bir kullanım sunan ürün, bu sayede uzun süreler boyunca oyun oynayabilmenizi sağlıyor. Ek olarak şık RGB aydınlatması ile oldukça güzel bir görünümü olan kulaklığın sesi net ve gürültüsüz bir şekilde aktaran mikrofona sahip olduğunu belirtelim.

Bağlantı TipiKablolu
Sürücü Çapı50 mm
Empedans32 Ohm
Hassasiyet112 dB
Konnektör TürüUSB

Kullanıcı Yorumları

👤 T***** G****; “Kulaklık gayet iyi. Gerek bas olsun mikrofon olsun harika. Kulaklıkta 3d sanal ses sistemi var. Oyunlarda çok iyi ses kasılıyor. Mikrofonu açıp kapatılabiliyor. Rgb ayarlanabiliyor.”

👤 R***** Ö****; “Çok dikkatliyimdir. Bir eşya alırken ve gelene kadar endişeliydim. Gerçekten 1 hafta oldu kullanıyorum, hiçbir dip ses falan olayı yok. Mikrofonu gerçekten süper, dışardaki sesleri almıyor. Tavsiye ediyorum.”


Gamepower Medusa 7.1

Uygun fiyata sunmuş olduğu ses deneyimiyle ve yüksek kaliteyle kullanıcıları tarafından çokça tavsiye edilen model, bu sayede en çok tercih edilen oyuncu kulaklıklarından birisi olmayı başarıyor.

Uygun FiyatKablodaki Ses Kontrolleri Büyük
7.1 SurroundLED’leri Ayarlanamıyor
Ergonomik Dizayn

Ürün Detayı

Oyun oynadığınız, müzik dinlediğiniz ya da film izlediğiniz zamanlarda açabileceğiniz 7.1 sistemiyle benzersiz bir ses deneyimi yaşayacağınız kulaklık, bu özelliği sayesinde çokça tercih ediliyor. Profesyonel kullanımlar için tasarlanmış oyun kumandası ile tüm kontrolleri anında yapabilmenizi sağlayan ürün, 50 mm Neodimyum sürücüleri ile bas-tiz dengesini çok iyi bir şekilde ayarlıyor. Böylelikle kulaklıktan alacağınız zevk daha da artıyor.

Bağlantı TipiKablolu
Sürücü Çapı50 mm
Empedans32 Ohm
Hassasiyet113 dB
Konnektör TürüUSB

Kullanıcı Yorumları

👤 U**** M****; “Ürünü bir arkadaşımdan deneyimledim ve daha sonra satın aldım. Kalitesini biliyordum fakat uzun süreli kullanımda bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştim. Fiyat-performans açısından çok iyi bir ürün. Diğer ücreti yüksek ürünlerden hiçbir farkı yok.”

👤 S**** V****; “Boyutu sizi korkutmasın, yeterince hafif ve rahat. Fiyat / performans olarak hesaplı bir opsiyon arayanlara tavsiye ederim. Ses seviyesini sağır edecek seviyelere kadar çıkarabiliyorsunuz. O yüzden ben çok beğendim. Mikrofon gayet performanslı çalışıyor, bir problem ile karşılaşmadım.”


Sıkça Sorulan Sorular

Oyuncu kulaklığı nasıl olmalı?

Oyuncu kulaklığı alırken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor. Bu noktalardan ilki kulaklığın desibel değeridir. Bu değer ideal olarak 85 olmalıdır. Daha sonra alacağınız kulaklığın malzeme kalitesinin yüksek olması gerekiyor. Suni deri yerine gerçek deriden üretilen pedleri olan modelleri almanızı tavsiye ediyoruz. Son olarak alacağınız kulaklığın mümkünse kablosuz değilse uzun kablosu olması gerektiğini söyleyelim.

Oyuncu kulaklıkları kaç para?

Oyuncu kulaklıklarının ne kadar fiyatı olduğu modelden modele göre değişiyor. Yukarıda saydığımız özelliklere göre de değişen bu fiyatlar en düşük 150 TL iken 6500 TL’ye kadar çıkmaktadır.

7.1 kulaklık ne işe yarar?

7.1 kulaklıklar farklı açı ve mesafelerdeki seslerin daha net anlaşılmasını sağlamaktadır. 7.1’in genel olarak açıklaması bu şekildedir. Bu özelliğe sahip kulaklığı kullanan kişi sesleri çevresel olarak daha net bir şekilde alır.

Hangi oyuncu kulaklığını almalıyım?

Hangi oyuncu kulaklığını almanız gerektiğiniz sizin ihtiyaçlarınıza göre değişmektedir. Profesyonel düzeyde oyun oynuyorsanız üst düzey kulaklıkları size önerebilecekken çok fazla oyun oynamıyorsanız daha uygun fiyatlı modellere göz atabilirsiniz. Bir de yukarıda saydığımız özelliklere göre de seçiminizi yapmanız önemlidir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi” üzerine bir yorum

Yorum yapın