En İyi 10 Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Gün içerisinde birçok insanı farkı kulaklık modelleriyle müzik dinlerken görebilirsiniz. Dilediğimiz an cep telefonu ve bilgisayar gibi teknolojik cihazlardan müzik dinleyebilmek oldukça önemli bir konu. Toplum içerisinde sadece müzik değil telefon görüşmelerinde fazlasıyla ihtiyacımızı gören kulak içi kulaklıklar, küçük boyutları sayesinde kolayca taşınabiliyor. Bu yazımızda ise sizler için en kaliteli kulak içi kulaklık modellerinin tavsiye listesini hazırladık.

SıraModellerKullanım SüresiSYblog Puanı
1Apple AirPods 2. Nesil5 Saat9.9
2Lenovo LP1 LivePods3.5 Saat9.7
3Xiaomi Piston Basic EditionSınırsız9.7
4TaoTronics SoundLiberty 53 PRO7 Saat9.6
5Haylou T152.5 Saat9.7
6Xiaomi Redmi Airdots4 Saat9.8
7JBL T110Sınırsız9.8
8Apple Airpods Pro5 Saat9.9
9Xiaomi Mi True Wireless5 Saat9.9
10Samsung Level U9 Saat9.8
Kulak İçi Kulaklık Tavsiye Listesi

2024 Yılı İçin En İyi 10 Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Piyasada yüzlerce kulak içi kulaklık modeli bulabilirsiniz. Peki bunlardan hangisinin şarjı uzun süre gidiyor? veya en uzun ömürlü olan model hangisi? gibi sorular aklınızı karıştırmasın. Çünkü biz sizlerin yerine detaylı bir araştırma yaparak kendimizce en çok satılan ve en çok değerlendirme alan kulak içi kulaklıklara yer verdiğimiz liste hazırladık.

İşte şarjı gün boyu giden ve ses kalitesiyle öne çıkmış en iyi kulak içi kulaklık önerisi.

Apple AirPods 2. Nesil

Dayanıklılığı ve üstün ses kalitesiyle farkını ortaya koyan Apple AirPods 2, sahip olduğu sensörler yardımıyla kullanışlılığı en üst seviyeye taşıyor.

Sesli Asistan DesteğiNFC Yok
Hızlı ŞarjSuya ve Toza Dayanıklı Değil
Gürültü Engelleyici Mikrofon

Ürün Detayı

Yeni H1 çipiyle üretilen Apple AirPods 2, kullanıcılara sunduğu başarılı ses performansıyla birçok kişinin vazgeçilmezi haline geldi. Kutu kapağı açıldığı anda otomatik olarak cihazlarınızla bağlantı kuran bu model, kutusundan aldığı şarjla neredeyse gün içinde tam 5 kere şarj olabiliyor. Dilerseniz hızlı şarj adaptörlerini kullanarak 15 dakika içerisinde 3 saatlik kullanım elde edebilirsiniz.

Kullanım Süresi5 Saat
Şarj Kutusu24 Saat
Hızlı ŞarjVar
Hızlı Şarj Süresi15 Dakika
Hızlı Şarj Kullanım Süresi3 Saat
MikrofonVar
Sesli Asistan DesteğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 M** N; “15 dakikada şarj oluyor ve 3 saatten daha uzun süre kullanabiliyorsunuz. Aşırı kolaylık sağlıyor.”

👤 S K**; “Bugün geldi Android için kullanacağım çok beğendim teşekkürler umarım uzun süreli kullanırım.”


Lenovo LP1 LivePods

Uygun fiyatı ve sahip olduğu sayısız özellikle kullanıcılardan tam not almayı başaran Lenovo LP1 LivePods, hem android hem de ios kullanımına uygundur.

Sesli Asistan DesteğiNFC Yok
Su Geçirmez
Gürültü Engelleyici Mikrofon

Ürün Detayı

Suya karşı dayanıklı yapıda tasarlanan Lenovo LP1 LivePods, dokunmatik sensörleri sayesinde müzikler arasında geçişleri ve çağrı yanıtlamayı kolaylaştırıyor. Pasif gürültü önleme özelliğiyle dışardan gelen sesleri engelleyerek sadece müziğe odaklanmanızı sağlıyor. 90 dakika içerisinde tamamen şarj olan bu model, 3,5 saat boyunca kullanılabiliyor.

Kullanım Süresi3.5 Saat
Şarj Kutusu12 Saat
Hızlı ŞarjYok
MikrofonVar
Sesli Asistan DesteğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Y; “Fiyatına göre mükemmel bir ürün tws kulaklık arayanlar için tavsiye edebilirim.”

👤 Ç K**; “iphone ile uyumlu ses çok güzel geliyor, kablosuz kulaklık ihtiyacımı karşıladı airpodslara o kadar fazla para vermeye gerek yok.”


Xiaomi Piston Basic Edition

Piyasada satılan en uygun ve bu fiyata alınabilecek en iyi kulak içi kulaklık modeli olan Xiaomi Piston Basic Edition, geniş renk yelpazesi sayesinde her türlü zevke uyum sağlayabiliyor.

Geniş Renk SeçeneğiBluetooth Yok
Mikrofon Var

Ürün Detayı

Gri, mavi, mor, pembe ve siyah olmak üzere toplamda 5 farklı renk seçeneği bulunan Xiaomi Piston Basic Edition, sadece kablolu kullanıma uygundur. Stereo ses çıkışı sağlayan bu kulaklıkta, mikrofon ve uzaktan kumanda özelliği de mevcuttur. Kumanda üzerinden müzik geçişleri yapabilir ayrıca gelen çağrılara yanıt verebilirsiniz.

Kablo Uzunluğu125 cm
MikrofonVar
Sesli Asistan DesteğiYok

Kullanıcı Yorumları

👤 E** Y; “Arkadaşlar ürün çok güzel kötü yorumlara kesinlikle bakmayın kesinlikle sesi de gayet mükemmel görünüşü de kalitesi de kesinlikle tavsiyem.”

👤 B Ç**; “Ürün fiyat bazında gayet kaliteli. Ses kalitesi iyi derecede. Kulaklıklarla çok haşır neşir olmayanlara göre fazlasıyla ideal.”


TaoTronics SoundLiberty 53 PRO

Suya dayanıklılık ve gürültü engelleyici mikrofon gibi özelliklere sahip olan TaoTronics SoundLiberty 53 PRO, uygun fiyatıyla en beğenilen modellerden birisi.

Suya DayanıklıNFC Yok
4 Mikrofonlu
Dokunmatik Sensör
Pasif Gürültü Önleme

Ürün Detayı

Stereo ses çıkışı ve pasif gürültü önlemesiyle keyifli bir müzik deneyimi sunan TaoTronics SoundLiberty 53 PRO, 4 adet mikrofona sahiptir. Bu mikrofonlar dışardaki gürültüyü engelleyerek konuşmalarınızı en net şekilde karşıya aktarır. Su geçirmez yapısıyla yağmurlu havalarda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz model, tam 7 saat çalışabilmektedir.

Kullanım Süresi7 Saat
Şarj Kutusu30 Saat
Hızlı ŞarjYok
MikrofonVar
Suya DayanıklılıkVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Y** K; “Harika. Ses çok net. Baslar çok belirgin. Derinlik iyi. Bağlantı hızlı ve sorunsuz. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Dış sesleri fazla kesiyor. Yolda yürürken kaza bela olmaması için tek kullanmanızı tavsiye ederim.”

👤 H Ü**; “Sizi asla pişman etmez aldığınızda 8 D sound bir parça ile test edin ve farkı görün kesinlikle parça kalitesi 10 /10.”


Haylou T15

Sunduğu oyun desteğiyle mobil oyunlarda mükemmel ses kasma deneyimi sunan Haylou T15, kulak sabitleyicisiyle kulağınızdan uzun süre düşmeden ayarladığınız şekilde durabiliyor.

Suya DayanıklıNFC Yok
Powerbank Özelliği
Dokunmatik Sensör
Kulak Sabitleyici

Ürün Detayı

Telefonlarınızda bulunan sesli asistanlara bu kulaklık üzerinden rahatlıkla seslenebilirsiniz. Suya dayanıklı yapıda tasarlanan Haylou T15, maksimum şarjla en fazla 2,5 saat kullanılabilir. Modelin şarj kutusunu dilerseniz telefonunuzu şarj etmek için bile kullanabilirsiniz. Kulaklıkta bulunan dokunmatik sensörler yardımıyla kolay bir şekilde kulaklığı kontrol edebilirsiniz.

Kullanım Süresi2.5 Saat
Şarj Kutusu60 Saat
Şarj Süresi90 dk
MikrofonVar
Suya DayanıklılıkVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Özgürcan A; “Ürün tüm beklentilerimi karşıladı kulakta varlığı hissedilmiyor. Kutusu powebank özelliği olduğu için biraz ağır onun dışında harika bir kulaklık kesinlikle düşünmeden alın.”

👤 Berkan B; “Gerçekten tatmin edici fiyatına göre harika tavsiye ederim kulakta durmakta biraz sıkıntı yaşadım ama tepinmediğiniz surece sorun yok.”


Xiaomi Redmi Airdots

Sağlam yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz Xiaomi Redmi Airdots, düşük fiyatı ve özellikleriyle rakiplerini geride bırakıyor.

Suya DayanıklıNFC Yok
Gürültü Engelleyici MikrofonToza Dayanıklı Değil
Sesli Asistan
Pasif Gürültü Önleme

Ürün Detayı

120 dakika içerisinde şarj olup 4 saat kesintisiz müzik dinleme keyfi yaşatan Xiaomi Redmi Airdots, hem android hem de ios cihazlarda sorunsuz çalışabilmektedir. Suya karşı dayanıklılığıyla yağmurlu havalarda kullanabileceğiniz bu model, telefonunuzda bulunan ses asistanlarına seslenebilme şansı sunuyor.

Kullanım Süresi4 Saat
Şarj Kutusu12 Saat
Şarj Süresi120 dk
MikrofonVar
Suya DayanıklılıkVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Batuhan A; “Fiyatına göre harika bir ürün müzik dinlerken mükemmel ses veriyor şarjı da baya gidiyor çok beğendim.”

👤 S A**; “Ürünü daha önce buradan almıştım tekrar aldım gayet başarılı ve orijinal. Teşekkür ederim.”


JBL T110

Dünyaca ünlü ses sistemi markası olan JBL’in T110 isimli kulaklık modeli en iyi fiyat performans ürünleri arasında yer alıyor.

NFC VarBluetooth Yok
Pasif Gürültü Önleme
Altın Konnektör Kaplama

Ürün Detayı

Altın kaplama konnektör kaplamasıyla kullanıcıyı şaşırtan JBL T110, pasif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Derin ve güçlü baslarıyla müzik keyfini 2 katına çıkaran kulaklık modelinin 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Ayrıca bu kulaklıkta mikrofon ve uzaktan kumanda özellikleri de mevcuttur.

Sesli Asistan DesteğiYok
MikrofonVar
Suya DayanıklılıkYok

Kullanıcı Yorumları

👤 S** Ü; “Ürün gayet güzel sesler tok ve doygun. Ama ben telefonda çok iyi sonuç alamadım. Bilgisayar da ses daha iyi çıkıyor.”

👤 İ A**; “Kargo çok iyiydi ses kalitesi de gayet iyi.”


Apple Airpods Pro

Hazırladığımız listenin hem en iyi hem de en pahalı kulak içi kulaklık modeli olan Apple Airpods Pro, kullanıcıya rahat ve konforlu bir deneyim yaşatıyor.

Suya DayanıklıToza Dayanıklı Değil
Hızlı ŞarjNFC Yok
Çevresel Ses

Ürün Detayı

Aktif gürültü engelleme sistemiyle dışardaki sesleri sizden önce algılayarak bu sesleri duymanızı engeller. Bu sayede sadece müzik keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Gün boyu dayanabilecek uzun ömürlü bataryasıyla toplamda 29 saat kulaklığı kullanabilirsiniz. Kompakt tasarımlı bu model, şimdiye kadar yaşamadığınız hissiyatı vermeye hazır.

Şarj Kutusu24 Saat
Kullanım Süresi5 Saat
MikrofonVar
Sesli Asistan DesteğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Y; “Paketleme hariç her şey yolundaydı. Ürün zaten anlatmaya gerek yok. Şık kip kullanışlı ve kaliteli.”

👤 M A**; “Android ile kullanacaklar tercih etmesin. Apple ekosistemi ile mükemmel.”


Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic’in 20 saatlik kullanım ömrüyle neredeyse tüm gün boyunca istediğiniz müziği doyasıya dinleyebilirsiniz.

Gürültü Engelleyici MikrofonSuya Dayanıklı Değil
Sesli AsistanNFC Yok
Hafif

Ürün Detayı

Gürültü engelleyici 2 adet mikrofonuyla konuşmalarınızı en kaliteli şekilde karşıya aktaran Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic, kutu açıldığı anda otomatik olarak kısa sürede telefonunuza bağlanır. Uzun ömürlü pil gücüyle günü kurtarabileceğiniz model, kulaktan çıkarıldığı an müziği kendisi durdurur.

Şarj Kutusu20 Saat
Kullanım Süresi5 Saat
MikrofonVar
Sesli Asistan DesteğiVar

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Ç; “Gayet başarılı ürün. Ses kalitesi çok iyi.”

👤 M E**; “Tek kelime ile mükemmel her şeyini beğendim alacaklara tavsiyem düşünmeden alın.”


Samsung Level U

Boyun bandı sayesinde en hareketli sporlarda bile kulağınızda kalabilen Samsung Level U, genellikle sporcuların tercih ettiği bir model.

Boyun BandıNFC Yok
Suya Dayanıklı
Gürültü Engelleyici Mikrofon

Ürün Detayı

Telefonunuza çok çabuk bağlayarak kullanabileceğiniz Samsung Level U, yüksek kaliteli hoparlörleriyle mükemmel müzik hissiyatı verebiliyor. Suya dayanıklı yapıda tasarlanan kulaklık modelinin gürültü engelleyici özellikli 1 adet mikrofonu bulunuyor. Samsung Level U’nun bekleme süresi tam tamına 300 saat.

Bekleme300 Saat
Kullanım Süresi9 Saat
MikrofonVar
Suya DayanıklılıkVar

Kullanıcı Yorumları

👤 F** B; “Ürün aynı göründüğü gibi geldi ve çok kaliteli malzemeden yapılmış tereddüt ettim almaktan ama iyi ki almışım çok memnunum düşünmeden alın aldırın derim.”

👤 G Y**; “Ürün harika güzel çalışıyor ve işini süper görüyor yalnız kulaklık silikonlarını düşürüp kaybetmekten sıkıldım yeni silikon aldım.”


Sıkça Sorulan Sorular

Kulak içi kulaklık zararlı mı?

Kulaklıklar insanlar tarafından çok bilinmese de bazı rahatsızlıklara yol açabilmektedir. Örneğin enfeksiyon, mantar ve bakteri gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunlardan kurtulmanın tek yolu ise kulaklığınızı temiz tutmak ve kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. Tabii bunların dışında eğer yüksek sesli kullanım yaparsanız kulağınız yine zarar görebilir.

Kulaklık sağ sol nasıl anlaşılır?

Genellikle kulaklıkların üzerinde L ve R işaretleri olur. Bu işaretlerin anlamı (L) sol, (R) ise sağ anlamı taşımaktadır. Kulaklığınızda bu işaretler yazmıyorsa sağ sol test videolarını izleyerek kolayca öğrenebilirsiniz.

Müzik dinlemek kulağa zararlı mı?

Normal seviyelerde müzik dinlemek kulağınıza herhangi bir zarar vermez. Ancak maksimum düzeyde ses açarak uzun süre müzik dinlemek kulağınıza kalıcı hasar bırakabilir. Bizlerden size tavsiye kesinlikle yüksek seviyelerde müzik dinlemeyin. Aksi takdirde kulağınızı bile kaybedebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın