Tavsiye Edilen En İyi Boyun Bantlı Kulaklık

Boyun bantlı kulaklık bir diğer adı ile spor kulaklığı, egzersiz ve antreman sırasında kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Çünkü adından da anlaşıldığı gibi boynun arkasından geçirilerek, kulaklarınıza yerleştirilen kulaklık, spor sırasında kayıp düşmüyor veya kulağınızdan çıkmıyor. Bu sayede de egzersizlerinizi duraklatmak zorunda ve durumunda kalmıyorsunuz.

Üstelik bluetoothlu olma özellikleri ve kulaklığın üzerinde yer alan tuşlar sayesinde kabloya ve telefona ihtiyaç duymadan şarkılarınızı veya podcastlerinizi kolay bir şekilde değiştirebiliyor, durdurabiliyor, gelen aramalarınızı yanıtlayabiliyorsunuz.

SıraModelÖzellikSYblog Puanı
1Lenovo QE03 Gelişmiş mikrofon, hoparlör10/9.9
2Beats Flex Apple ile entegrasyonlu10/9.8
3Baseus Encok S17Yenilikçi tasarım10/9.9
4Linktech H980 Uzun süreli dinleme10/9.8
5JBL T110BT Tok ve derin bas tonları10/9.7
6LG Tone Ultra Α HBS-830Gelişmiş mikrofon, hoparlör10/9.8
7Snopy SN-XBK02Suya, tere dayanıklı10/9.7
8Lenovo XE66 8 saat aralıksız oynatma10/9.7
9Sennheiser CX 350BTSesleri kişiselleştirme10/9.8
10Subzero EP99 Suya, tere dayanıklı10/9.8
Boyun Bantlı Kulaklık Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Boyun Bantlı Kulaklık Modeli

Egzersizlerinizi yaparken kulağınızdan düşmeyecek ve ses kaliteleri ile sizleri etkilemeyi başaracak olan en iyi 10 boyun bantlı kulaklığı sizler için listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi boyun bantlı kulaklık modelleri…

Lenovo QE03 

Suya dayanıklı yapısı sayesinde, spor yaparken terleseniz dahi herhangi bir hasara neden olmaz ve uzun süreli kullanım imkanı sağlar.

KaliteliYok
Uzun Ömürlü
Kırmızı-siyah renk seçeneği
Fiyat

Ürün Detayı

Listemizin birinci sırasında yer alan Lenova boyun bantlı kulaklık, bluetooth özelliği bulunan tüm telefonlarda aksamaya neden olmadan kusursuz bir uyum içinde çalışıyor. Tek bir şarj ile 12 saate kadar kullanım imkanı sağlayan güçlü pil kapasitesi ile film, dizi ve müziklerinizi yarım bırakmanıza gerek kalmadan, keyifli vakit geçirmenize yardımcı oluyor ve ses kalitesi ile de sizleri büyülemeyi başarıyor.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm5.0
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ç**: Uygun fiyata sorunsuz alışveriş

👤 E** F** : Ürün beklediğim gibi harika geldi. 1 gün sonra elime ulaştı hemen kullandım ve ses kalitesini çok beğendim.


Beats Flex MYMC2EE/A

Android ve Apple ürünleriyle kusursuz bir uyum içerisinde çalışarak, profesyonel deneyim elde etmenizi sağlar.

TasarımFiyat
Uzun ömürlü
Yüksek ses kalitesi
Manyetik kulaklık uçları

Ürün Detayı

Profesyonel bir ses deneyimi elde etmek istiyorsanız, listemizde yer alan Beats Flex’e mutlaka bir şans vermelisiniz. Manyetik kullanım uçları ile kaliteyi en üst noktalarda yaşamanızı sağlarken, aynı zamanda müziğinizi kolayca duraklatıp, başlatabilmenizi sağlıyor.

Apple ile kusursuz entegrasyona sahip olan kulaklığa bağlanmanız için tek yapmanız gereken Iphone veya Ipad’inizin yakınınızda tutmanızdır. Bu sayede Beats, İCloud hesabınızla eşleşerek tüm Apple ürünlerinizde kusursuz bir uyum yakalamanızı sağlamaktadır.

Ürün kullanmak için sadece Apple ürünlerine de sahip olmanız gerekmiyor tabi ki! Android bir telefonunuz var ise Google Play Store’den Beats’in uygulamasını indirip kulaklığınızı eşleştirdiğiniz takdirde, pil düzeyi, aygıt güncellemeleri gibi özelliklere de kolay bir şekilde erişebilmenizi sağlıyor. Özellikleri sayesinde de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

UyumApple ve Android
Ses paylaşımıVar
Mikrofon özelliği Var
Manyetik kulaklık uçlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S** T** : beats pro ya alternatif olarak aldım ses kalitesi çok iyi ses yüksekliği yeterli seviyede ki ben müzikleri yüksek seste dinlerim rahatsızlık vermeyen bir seviyede androidde de kullandım hiçbir sıkıntı olmazdan bağlanıyor ve aynı kalite sesi veriyor ancak beats app i indirmeniz gerekiyor şarjı ise bir günü rahatlıkla kurtarıyor içinden şarj kablosu olarak type-c den type-c ye bir çok uzun olmayan bir kablo çıkıyor eğer bir normal type-c şarj aletiniz yoksa ya da type-c çıkışlı bir adaptörünüz yoksa ekstradan almanız gerekir malzeme kalitesi çok iyi zaten beatsin malzeme kalitesini konuşmaya gerek yok kulaklığın toplam uzunluğu 85cm kablonun boynunuzun arkasında kalan kısmı başlıklara giden kablodan daha kalın ve sert bu da daha ergonomik bir kullanış veriyor ve kessinlikle rahatsız etmiyor ve varlığını hissettirmiyor bile

👤 Y** B**: Ürün orjinal Apple ürünü. Araştırarak almıştım. Boyunda kullanmak isteyenler için ideal. Kullanmadığınız zaman mıknatısları vasıtasıyla müzik hemen duruyor. İphone ile uyumu harika. Telefon çaldığında kulağınıza götürmeniz yetiyor telefondan uzakta olsanız bile. Şarj yaklaşık 1 gün gidiyor.


Baseus S17

Ergonomik tasarımı sayesinde, spor sırasında sizi rahatsız etmez ve aradığınız kalite ile sizleri buluşturur.

DayanıklıYok
Siyah-beyaz renk seçenekleri
Kolay Kullanım
Fiyat

Ürün Detayı

Baseus S17 boyun bantlı kulaklık, fiyatı ve sergilediği performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Yenilikçi tasarımı ile egzersiz sırasında kulağınızdan çıkmayarak konforlu kullanım sağlıyor. Üstelik sadece tasarımı ile değil aynı zamanda gelişmiş ses kalitesi ve kolay kullanım sunan tuşları ile mükemmel bir deneyim elde etmenize yardımcı oluyor.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm5.0
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Güzel ürün koşu kulaklıklarının ses kalitesi etrafdan bir tehlike olursa farkedilsin diye hiç bir zaman üst düzey olmaz bunu biliyorum kulaktan düşmez biraz tiz sesi olan iyi bir kulaklık başlangıç yada orta seviyedeyseniz işinizi görür 40km gibi uzun parkurlara çıkacaksanız uygun değil fiyatı uygun hızlı kargolandı satıcı iyi umarım yorumum faydalı olur
 
👤 E** B**: Ben bu kulaklığı çok sevdim. Kulağa takılan kanca kısmı çok yumuşak kulağı acıtmıyor. Ayrıca kulaktan düşmesi de çok zor ihtimal. 2 gün içinde de teslim edildi.


Linktech H980 

Kullanmaya başladığınız andan itibaren gürültü kirliliğini en aza indirerek kusursuz deneyim yaşamanızı sağlar.

TasarımFiyat
Kolay Kullanım
Renk seçenekleri
Fiyat

Ürün Detayı

Linktech H980 boyun bantlı kulaklık, yenilikçi tasarımı ile kulaklıklarınızı acıtmadan ve rahatsız etmeden uzun süreli kullanım imkanı ile sizleri buluşturuyor. Ses kalitesi, bluetooth bağlantısı ve kolay kullanım gerçekleştirebilmeniz için sahip olduğu kontrol tuşları ile sporlarınızı keyifli hale getiriyor.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm5.0
Mikrofon özelliği Var
Ses özelliği5.0

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürün şarj ve ses konusunda mükemmel herkese tavsiye ederim
 
👤 N** M** : İlk izlenimim… ürün fiyatına göre çok iyi. Ses kalitesi tatminkar. Tel görüşmesi de başarılı…


JBL T110BT

10 metrelik bir alan boyunca kusursuz bağlantı sağlayarak hareket alanı ve özgürlük sağlıyor.

KaliteliYok
Fiyat
Yüksek Performans

Ürün Detayı

Yüksek kapasiteli batarya ile kullanıcıları buluşturan JBL T110BT boyun bantlı kulaklık, 2 saatlik şarj süresi ile 6 saate kadar aralıksız kullanım imkanı sağlıyor. Bu özelliği de film, dizi veya müzik dinlemeyi keyifli hale getiriyor. Üstelik bluetooth teknolojisinin yer aldığı kulaklık telefon, bilgisayar gibi tüm cihazlar ile kolay bir şekilde bağlantı kurabiliyor ve 10 metrelik mesafeye kadar kesintisiz kullanım sunuyor.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm4.0
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: İyiki almışım çok kullanışlı çalışırken çok faydası var işimi rahatlattı

👤 A** K**: Bu ürün gelmiş geçmiş en iyi bt kulaklıkları geçer kullanımı şarjı ve kaliteli sesi ile on numara beş yıldız


LG Tone Ultra Α HBS-830 

İstediğiniz müzik performansını, LG sizlere sunuyor.

KaliteliFiyat
Özellikleri
Uzun Ömürlü

Ürün Detayı

Konforlu kullanım için özel olarak tasarlanmış olan LG Tone Ultra Α HBS-830 boyun bantlı kulaklık, dengeli ses deneyimi için dört katmanki hoparlör teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede telefon konuşmalarınızda parazitleri ayırarak net bir ses imkanı ve kaliteli ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

2 saatlik şarj süresi ile 15 saate kadar kullanım sağlayan sporcu kulaklığı, sporlarınızda sizlere uzun süre eşlik eder ve belki de açacağınız hareketli bir şarkı ile keyfinize keyif katmayı başarır.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm4.0
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Arkadaşlar ürün gerçekten güzel. Fiyatı da gayet iyi bence.
 
👤 E** B**: Iyi ki aldim dediğim bir ürün. Hızlı ve sorunsuz geldi.


Snopy Lotus 

Mıknatıslı tasarımı ile kullanmadığınız zaman birleştirerek, kulaklığınızın karışmasını önleyebilirsiniz.

Kaliteli tasarımYok
Fiyat
Konforlu kullanım
Dayanıklı malzeme

Ürün Detayı

Tasarımı ile dikkat çeken Snopy Lotus boyun bantlı kulaklık, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile kullanıcılarla buluşuyor. Mıknatıslı tasarımı ile kolay bir şekilde birbiri ile birleşen kulaklık, kabloların karışmasını önlüyor ve konfor sunuyor. Üstelik ses kalitesi ve kontrol tuşları ile egzersizlerinizi keyifli hale getiriyor.

Bluetooth sürüm4.1
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Ses ve mikrofon kalitesi çok iyi.

👤 M** A** : Ön yargım vardı fakat fiyatının katbe kat üstünde bir kulaklık gerek şarj dayanıklılığı gerek ses kalitesi ile beni tatmin etmeyi başardı.


Lenovo XE66 

Zarif ve ultra ince şık tasarımı ile kulağınıza çok yakışacak.

KaliteliYok
Tasarım
Dayanıklı
Fiyat

Ürün Detayı

Listemizde yer alan ve kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen Lenova XE66 boyun bantlı kulaklık, yüksek ses kalitesi ile kaliteli dinleme deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Dinleme ve telefonla konuşma sırasındaki akıllı gürültü azaltma özelliği ile aramalarınızda sesinizi daha pürüzsüz ve net olarak karşı tarafa iletir. Bu sayede toplantılarınızdan, online sunumlarınıza kadar bir çok konuda profesyonelliği sizinle buluşturur.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm5.0
Mikrofon özelliği Var
Suya ve tere dayanıklıEvet
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Ürün kısa sürede elime ulaştı çok güzel teşekkür ederim satıcıdan gayet memnun kaldım
 
👤 E** A**: Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum alın aldırın zararlı çıkmazsınız.


Sennheiser CX 350BT

Hafif ve kompakt tasarımı ile konforu sizinle buluşturuyor.

Uzun ÖmürlüFiyat
Hafif ve kompakt tasarım
Kaliteli ses deneyimi

Ürün Detayı

Adını kulaklıklardan mikrofonlara kadar bir çok üründe duyduğumuz ve kalitesi ile kendini bize kanıtlamış olan Sennheiser, CX 350BT boyun bantlı kulaklığı ile profesyonelliğini bir kez daha kanıtlamış oluyor.
Smart Control uygulaması ile sesi kendinize göre dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyor, kontrol kumandası ile Siri ve Google Assistant ile etkileşimde bulunup, komut verebiliyorsunuz

Bluetooth sürüm5.0
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : İnanılır gibi değil, performansı ses kalitesi muazzam. Fiyatı biraz pahalı evet ama eğer ki Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 Z** E** : Özellikleriyle alınabilecek en iyi kulaklık.


Subzero Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Uygun fiyatı ve sergilediği yüksek performansı ile kullanıcıları şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başarıyor.

KaliteliFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Subzero boyun bantlı kulaklık, hafif ve kullanışlı tasarımı ile dikkat çekiyor. Üzerinde bulunan kontrol düğmeleri ile telefonunuza ihtiyaç duymadan sesini açabilir, kısabilir, müziğinizi durdurabilir veya başlatabilirsiniz. Üstelik bluetooth özelliği ile akıllı telefonlar, tabletler ve diğer bluetooth özellikli cihazlar ile kolay bir şekilde eşleşebiliyor.

Kullanım mesafesi10 m
Bluetooth sürüm5.0
Mikrofon özelliği Var
Kolay kullanım butonlarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: 2 gündür kullanıyorum şarjı daha düşmedi kaliteli ürün bence alınmaya deger ben çok memnunum şiddetle tavsiye ederim kaliteli ürün iyi günlerde kullanın
 
👤 B** A**: Almak isteyenler gözü kapalı alsınlar cihaz süper ses kalitesi harika satıcıya çok teşekkür ederim hepsijet’e ayrı teşekkür ederim gününde ve vaktinde geldi.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi boyun bantlı kulaklık modelleri hangisi?

Tavsiye edilen en iyi boyun bantlı kulaklık markaları arasında: Lenova, Beats, Baseus, Linktech, JBL, LG, Snopy, Sennheiser, Subzero bluetoothlu olma, kaliteli ses performansları, suya ve tere dayanıklılıkları ile kullanıcıların sıkça tercih ettiği boyun bantlı kulaklıklar arasında yer alıyor.

Boyun bantlı kulaklıklar neden kullanılır?

Boynun arkasına geçirilerek kullanılan kulak içi kulaklıklar, ses kalitesini oldukça iyi sunmasından dolayı tercih edilirken, pasif gürültü azaltma, suya ve tere dayanıklılıkları ve egzersiz sırasında düşme, çıkmaya neden olmaması sebebi ile sıklıklıkla kullanılır. Bir diğer adı a sporcu kulaklığı olarak bilinmektedir.

Kulaklık alırken nelere dikkat edilmeli?

Kulaklık alırken dikkat etmeniz gereken belli noktalar vardır. Onlar da; 10 Hz ile 25000 Hz arasındaki frekans aralığı, gürültü engelleme özelliği, hobi olarak mı iş için mi kullanacağınız, mikrofon kalitesi olmaktadır.

Yüksek ses ile müzik dinlemek zararlı mıdır?

Dünya Sağlık Örgütü’nün yaptığı araştırmalara göre; 88 desibel ses ile en fazla 4 saat, 91 desibelde ise 2 saati aşmamak kaydıyla müzik dinlenmelidir. Aksi takdirde iç kulak hücrelerinden kaynaklı işitme kaybı başlamakta ve zamanla kulağın sağlığını etkilemektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın