Tavsiye Edilen En İyi 10 Makyaj Temizleme Suyu

Gün içinde yaptığımız makyajlar temizlenmediği takdirde gözeneklerimizin içine doluyor ve ne yazık ki gözeneklerimizin tıkanmasına sebebiyet verebiliyor. Tıkanan gözeneklerde sivilce, siyah nokta ve komedon oluşumuna neden oluyor. Bu yüzdendir ki gün sonunda cildimizi derinlemesine temizleyip makyaj ve çevresel faktörlerden dolayı oluşan kalıntıları temizlememiz gerekiyor.

Makyaj temizleme suları, hem ciltteki makyajı temizlerken hem de cildimizi diğer bakım adımlarına hazırlamamızı sağlıyor. Bizde sizlere tertemiz bir cilde sahip olabileceğiniz ve gözeneklerinize makyaj kalıntılarının dolmasını önleyecek olan en iyi 10 makyaj temizleme suyunu listeledik.

Sıra MarkaTipSYblog Puanı
1GarnierÇift fazlı10/9.9
2BabeTek fazlı10/9.8
3DiadermineTek fazlı10/9.9
4BiodermaTek fazlı10/9.8
5LancomeÇift fazlı10/9.7
6NiveaÇift fazlı10/9.8
7L’Oreal ParisTek fazlı10/9.7
8CosmedTek fazlı10/9.7
9CliniqueTek fazlı10/9.8
10Yves RocherTek fazlı10/9.8
Makyaj Temizleme Suyu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Makyaj Temizleme Suyu

Makyaj temizleme suları ile cildinizdeki makyaj kalıntılarından arınacak ve bakım aşamanızın ilk adımını tamamlamış olacaksınız.

İşte 2024 yılı için en iyi makyaj temizleme suyu markaları…

Garnier Argan Yağlı Temizleme Suyu

Tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiş temizleme suyu, argan yağı içeren formülüyle en zor makyaj bile kolay bir şekilde çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Tüm ciltlerin kullanımına uygunYok
Cildi kurutmaz
Suya dayanıklı makyajı dahi temizler

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Garnier makyaj temizleme suyu, tek adımda suya dayanıklı makyajı dahi kolayca temizleyebilen formülü ile kullanıcılarla buluşuyor. İçerisindeki argan yağı sayesinde kusursuz makyaj temizliği sağlarken, cildinizi nemlendirmenize de yardımcı oluyor. Bu sayede hem de nemlenmiş hem de makyajdan aramış bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Sürekli stok yaptigim bir ürün asla sivilce yapmiyor makyaji cok güzel cikariyor

👤 E** B**: Çoğu makyaj temizleme suyu kullandim. Bu markanin tum micellar sularini kullandim. acik ara en iyisi bu. her gecen gun pahalanıyor. stoklanarak alinmali.


Babe Micellar Water

Yüz, göz ve dudak makyajınızı nazikçe temizleyerek dilinizi makyaj kalıntılarından arındırıyor.

Suya dayanıklı makyajı temizlemeYok
Nazik temizleme
Ebat

Ürün Detayı

Babe makyaj temizleme suyu, 6.5 pH ile cilt ile oldukça uyumludur ve hassasiyete neden olmadan makyajınızı kolayca temizler. Aynı zamanda boyar madde, mineral yağ içermeyen formülü ile hassas ciltlerden alerjik ciltlere kadar herkesin kullanımına uygun şekilde formüle edilmiştir ve suya dayanıklı makyajı dahi kolay bir şekilde temizlemenizi sağlamaktadır.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Cildime çok iyi geldi babe’in ürünleri. tavsiye ederim

👤 Z** B**: Yoğun göz makyajını bile çok güzel çıkardı. Tertemiz su hissi


Diadermine Makyaj Temizleme Suyu

Nemlendirici etkisi ile cildinizi kurutmadan makyajınızı çıkartmanıza yardım ediyor.

Nemlendirici etkiliYok
Kolay bir şekilde temizlenebilir
Günlük kullanıma uygundur

Ürün Detayı

Yüz ve göz çevresinde de kullanıma uygun olan Diadermine makyaj temizleme suyu, cildinizi kurutmadan makyajınızı temizleyebilmenize yardımcı oluyor. Nazil formülü sayesinde herhangi bir tahrişe sebep olmadan güvenli kullanım imkanı ile kullanıcıları buluşturuyor ve sıklıkla tercih edilen makyaj suları listemizdeki yerini alıyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Diadermine ürünleri cildime çok iyi geliyor. Tahriş etmiyor. Makyajı çok iyi temizliyor. Fiyata göre boyu çok iyi.

👤 E** B**: Diadermine ürünleri zaten harika hep kullandığım bir üründü stokladım makyajı zahmetsizce kolay bir şekilde cıkarıyor yüzde nemli bir his bırakıyor gercekten nemlendirici özelliği var ürün orjinal tavsiye ederim


Bioderma Sensibio H2O

Ciltteki makyajı, birikinti ve kirleri nazikçe temizleyerek temiz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Hassas ciltlere de uygunYok
Sebum dengeleme
Canlılık kazandırma

Ürün Detayı

Bioderma Sensibio H2O makyaj temizleme suyu, yağlıdan karmaya, normalden hassas ciltlere kadar tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olacak şekilde formüle edilmiştir. İçindeki salatalık ekstresi sayesinde ciltte tahriş oluşmasını önleyerek, cildinizi makyaj ve çevresel faktörlerden dolayı oluşan kirlerden derinlemesine temizler. Tüm bunları yaparken de cildinizin kurumasını ve gerginlik hissinini oluşmasını engeller.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat250-500 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Bu ürünü zaten daha öncede kullanıyordum. Burada bulmak çok güzel. Bazı makyaj temizleme ürünleri göz içinde uygulanabiliyor olmasına rağmen gözü yakıyor ve bir süre bulanık görmeye bile sebep oluyor. Ama bu üründe bunları hiç yaşamadım ve yüzümü sildiktem sonra da yıkamaya gerek olmuyor. Çok başarılı bir ürün. Paketleme çok çok iyiydi hatta içinden küçük hediyelerde çıktı kargo hızı normaldi.

👤 N** M** : Henüz bir defa kullandım hediye beklerdim yanında ama bişey gelmedi umarım işe yarar hafif bir dokusu var kokusuz diyebilirim sürünce farehalık hissi bırakıyor durulamaya gerek yok kiri de %85 oranda çıkarıdğını söyleyebilirim güncelleme: çok bereketli 6aydır her gece kullanıyorum bir ay daha götürür


Lancome Bi-Facil

Lancome Bi-Facil ile suya dayanıklı makyajı çıkartmak artık çok kolay!

Tüm cilt tipleri için uygunFiyat
Nazikçe temizler
Suya dayanıklı makyajı bile çıkartır

Ürün Detayı

Tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiş olan Lancome Bi-Facil makyaj temizleme suyu, çift fazlı oluşu sayesinde suya dayanıklı makyajı bile kolay bir şekilde temizliyor. Hassas gözlerden, kontakt lens kullanıcılarının kullanıma dahi uygun olan ürün, cildi yormadan ve tahriş etmeden temizleyerek pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat75-125 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Çok severek kullandım makyajı çok güzel temizliyor. Cildi yumuşacık yapıyor. kesinlikle kullanılmalı

👤 A** K**: Bir sürü ürün kullandım gözlerim çok hassas. Bu ürün diğerlerine göre iyi ancak göz makyajını %65 ini çıkarıyor tekrar yıkamak gerekiyor kirpik diplerindekileri çıkartmak için.


Nivea Aqua Rose

Suya dayanıklı makyajı ovalamadan çıkartmanızı sağlayarak, tüm makyaj kalıntılarından cildinizi arındırır.

Hassas ciltlere uygunYok
Yatıştırıcı ve sakinleştirici etki
Gerginlik hissine neden olmaz

Ürün Detayı

Nivea Aqua Rose makyaj temizleme suyu, organik gül suyu içeren formülü sayesinde cildin doğal nem ihtiyacını dengeler ve ciltte gergin bir hisse neden olmadan suya dayanıklı makyajı bile kolay bir şekilde çıkartır. Çift fazlı olmasına rağmen ciltten kolay bir şekilde arınır ve ciltte yağlı bir his bırakmadan kolay kullanım gerçekleştirebilmenizi sağlar.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Uzun zamandır kullandığım bi ürün gerçekten çok memnunum tahriş etmeden sonrasinda yağli his birakmadan cok guzel makyaji cikartiyor. indirimi de cok guzel olunca yedekledim.

👤 B** E** : Cildinizdeki makyajı çok kolay çıkarıyor yüzü yumuşacık yapıyor kesinlikle tavsiye ederim ayrıca kokusuna bayıldım


L’Oreal Paris Micellar Makyaj Temizleme Suyu

Yüzünüzdeki tüm kiri ve makyajı hızlı bir şekilde temizleyerek, cildinizin tertemiz olmasını sağlıyor.

Kolay temizlenirYok
Makyajı çıkartır
Cildi arındırır

Ürün Detayı

L’Oreal Paris makyaj temizleme suyu, makyajı ovalamaya gerek kalmadan kolay bir şekilde temizleyerek, ciltte tahriş ve kızarlık oluşumuna neden olmuyor. Saflaştırılmış su ile zenginleştirilmiş formüle sahip olan makyaj temizleme suyu, hassas, normal ve karma cilde sahip olan tüm kullanıcıların beğenisi kazanıyor ve ciltleri kirden arındırmaya yardımcı oluyor.

Cilt tipiHassas, normal, karma
Ebat200-400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Şu an kadar kullandığım en iyi makyaj temizleyicisi gerçekten ovalamadan derinlemesine temizliyor yağlı bir his bırakmıyor makyajı çıkardıktan sonra ekstradan yüzünüzü yıkamaya gerek kalmıyor bakım da yapıyor cildi matlaştırıyor vadettiği herşeyi yapıyor.

👤 M** A** : Yumuşacık yapıyor cildi ve makyajı komple cıkarıyor zorlanmadan tavsiye ederim


COSMED Micellar Cleansing Water

Sivilce oluşumuna sebep olmadan, makyajınızı derinlemesine temizliyor.

Makyajı temizlerYok
Cildi nemlendirir
Sivilce oluşumuna sebep olmaz

Ürün Detayı

COSMED makyaj temizleme suyu, cildi kolay bir şekilde makyajdan ve kirden arındırmanızı sağlıyor. Yağlı, karma ve akneli ciltlerin günlük kullanımına uygun olarak üretilmiş olup, cildin kurumasına neden olmadan sebumu dengeliyor, kiri ve makyajı cildinizden temizleyerek akne oluşumunun önüne geçiyor. Bu sayede pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Cilt tipiYağlı, karma ve akneli ciltler
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok güzel bi makyaj temizleyici bu markaya bayılıyorum

👤 E** A**: Diger micellar sular gibi yuzde yagli bi his birakmiyo ve guzel temizliyo begendim


Clinique Makyaj Temizleyici

Formülündeki uçucu yaplar sayesinde suya dayanıklı makyajı bile kolay bir şekilde çıkartıyor.

Kirden arındırırFiyat
Tüm ciltlerin kullanımına uygun
Suya dayanıklı makyajı dahi çıkartma

Ürün Detayı

Clinique makyaj temizleme suyu, içeriğindeki uçucu yağlar sayesinde suya dayanıklı makyajı dahi kolay bir şekilde çıkartıyor. Üstelik cildinizi nemlendirerek, gerilmesini ve kurumasını önlüyor. Hassas ciltler dahi tüm ciltlerin kullanımına uygun şekilde formüle edilmiş yapısı ile herhangi bir tahrişe ve kızarıklığa neden olmuyor.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat125 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Ürünü uzun zamandır kullanıyorum.Alerjik cilde sahip olanlar için tam ideal.Göz makyajını yakmadan ve tahriş etmeden çıkarıyor.İndirimdeyken kaçırmadım.

👤 Z** E** : Ürün güzel, diğer temizleyicilere göre iyi çıkarıyor makyajı, rimel konusunda büyük rahatlık, biraz yağlı bırakıyor ama en azından yakmıyor. Yanındaki hediye görünen ürün bana gelmedi, üzüldüm. Aynı markanın rimeli de çok iyi düşünenlere.


Yves Rocher Pure Menthe

Yağ dengeliyici ve arındırıcı özelliğe sahip olan makyaj temizleme suyu, kiri ve makyajı cildinizden kolay bir şekilde arındırır.

Hafif dokuluYok
Yumuşaklık verir
Yağlı bir his bırakmaz
Yağı dengeler

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Yves Rocher Pure Menthe makyaj temizleme suyu, makyajı derinlemesine temizleyerek, taze ve arınmış bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Aynı zamanda yağ dengeliyici özelliği ile fazla sebumu temizliyor ve gözeneklerin içindeki kirleri ciltten uzaklaştırıyor. Bu sayede sıkılaşmış gözeneklere ve mat görünümlü bir cilde kavuşmuş oluyorsunuz.

Cilt tipiKarma, yağlı
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Cildi temizlerken tonik görevi görüyor adeta. Temizlik ardından suyla yıkasanız bile cildi kuru bırakmıyor.
 
👤 B** A**: Ben çok memnunum güzel temizliyor ciltte kötü bir his bırakmıyor daha önce başka markanın ürünlerinde yüzümü yıkama gereği duyuyordum.Bunda hiç duymuyorum herkese tavsiye ederim


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi makyaj temizleme suyu markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi makyaj temizleme suyu markaları arasında; Garnier, Babe, Diadermine, Bioderma, Lancome, L’Oreal Paris, Cosmed, Clinique, Yves Rocher cildinizi makyaj ve makyaj kalıntılarından arındırma, kirleri temizleme, gözeneklerin dolmasını önleme özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen makyaj temizleme suları arasında yer alıyor.

Makyaj temizleme suları ne işe yarıyor?

Makyajınızı tek adımda temizlemenizi sağlayan makyaj temizleme suları, cildinizdeki çevresel faktörlerden oluşmuş olan killeri ve makyajın bıraktığı silikon gibi maddeleri cildinizi derinlemesine temizleyerek yok eder. Bu sayede gözeneklerimizin içi dolmaz ve siyah nokta, sivilce oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

Micellar su her gün kullanılır mı?

Micellar sular, formülasyonları gereği her gün kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Makyaj yaptığımız günlerde cildimizden makyajı uzaklaştırmak için kullanabilir ve makyaj yapmadığımız günlerde ise çevresel faktörlerin oluşturduğu kiri cildimizden uzaklaştırmak için kullanım sağlayabiliriz. Cildimizin bir micellar su ile sildikten sonra yüz yıkama jelimizle adımlarımıza devam ederek tertemiz bir cilde sahip olabiliriz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın