En İyi 10 Yüz Temizleme Cihazı Tavsiyesi

Forma girerek ve yeni kıyafetler alarak yaza hazırlanırken cildinizi ihmal etmeyin. Soğuktan nasibini alan, kuruyan ve ölü hücrelerle dolan cildinizi de yaza hazırlamanız şart. Bebek gibi bir cilde kavuşmanın yolu yüz temizleme cihazlarından geçiyor.

Cilt bakım ürünlerinizden aldığınız verimi doruklara çıkaracak temizleme cihazlarına “Merhaba” deyin. Ölü derileri anında ciltten uzaklaştıran, gözenekleri derinlemesine arındıran yüz temizleme cihazlarıyla yaza ışıltılı bir ciltle girmeniz mümkün.

SıraModelÖne Çıkan ÖzellikSYblog Puanı
1İnface SonicKolay Kullanım10/9.9
2MinisoSilikon Başlık10/9.7
3Forever Mini5 Mod10/9.8
4İnface Ms7000Su Geçirmez10/9.9
5Polosmart PSC11T-sonic10/9.8
6Foreo Luna 3 PlusDayanıklı Malzeme10/9.9
7Foreo Luna 3Yumuşak Başlık10/9.9
8İnface XiaomiHD Kamera10/9.7
9GomaxAkne Giderici10/9.6
10Polosmart PSC02Uygun Fiyat10/9.5
Yüz Temizleme Cihazı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yüz Temizleme Cihazı

Cildinizi porselen gibi yapacak, yüzünüzü görenlere “Ne kullanıyorsun?” diye sordurtacak en iyi yüz temizleme cihazlarını bir araya getirdik. Öneri listemizi inceleyerek sizin için en uygun yüz temizleme cihazını bulabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi yüz temizleme cihazları…

İnface Sonic Yüz Temizleme Ve Masaj Cihazı

Xiaomi İnface Sonic Yüz Temizleme Cihazı, yumuşak dokusuyla övgüleri toplayan bir ürün. Tüm cilt tiplerine uygun olan cihaz, cildinizi gönül rahatlığıyla temizleyebilmenize olanak tanıyor.

Pil ÖmrüBoyutu Küçük
Yumuşak Doku

Ürün Detayı

Marka bilinirliğiyle ön plana çıkan Xiaomi İnface Sonic Yüz Temizleme ve Masaj Cihazı, uygun fiyatıyla da en çok tercih edilen ürünlerden biri. Titreşimlerine göre değişen 3 farklı temizleme modu kullanım farklılığı ve kolaylığı sağlıyor. Performansı artıran Sonic motor, nazikçe masaj yaparak cildin canlanmasını sağlıyor. Aynı zamanda cihazın IPX7 suya dayanıklılık sertifikası da bulunuyor. Su geçirmeme özelliği cihaz kullanımında ve temizliğinde kullanıcıya kolaylık tanıyor.

Batarya400 mAh
Şarj Süresi3-4 saat
Suya DayanıklılıkIPX7
Ağırlık83 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 Nilüfer A**: “Pembe rengi geldi bana. Yüzüm hassas olmasına rağmen çizmedi. Yumuşacık yapıyor cildi. Sabah bu masajla uyanmak çok güzel bir duygu. Tavsiye ediyorum. Torima satıcısından aldım. Memnunum.”

👤 Seda K**: “Dokusu harika tertemiz hissettiriyor.


Miniso Yüz Temizleme Cihazı

Miniso Yüz Temizleme Cihazı, tasarımıyla ön plana çıkıyor. Diğer yüz temizleme cihazlarından farklı olarak köşeli bir şekle sahip cihaz, yüzde sorunlu olan belli bölgelere yoğunlaşmanıza olanak sağlıyor.

Ergonomik tasarımSert Fırça
Çift taraflı doku

Ürün Detayı

Yüzgeç şeklindeki tasarıma sahip olan Miniso Yüz Temizleme Cihazı, özellikle yağın ve kirin biriktiği burun kenarları ve T bölgesinde kullanmak için ideal. Ciltteki yağı, kiri ve siyah noktaları temizleyen ürününde sertliğine göre değişen çift taraflı doku bulunuyor. 8 farklı titreşim modu bulunan cihaz, cildinize en uygun modu bulmanız için geniş seçenek sunuyor.

Batarya1000 mAh
Çalışma Süresi400 Dakika
Suya DayanıklılıkIPX7

Kullanıcı Yorumları

👤 Senanur A**: “Aşırı güzel boyutu da ne çok küçük ne çok büyük tam olması gerektiği gibi 8 kademesi var titreşimi de çok iyi”

👤 Eda U**: “Ürünü kullandıktan sonra yorum yapmak istedim. 3 aydır kullanıyorum, düzensiz kullanmama rağmen yüzüm ışıl ışıl oluyor, çok güzel etki veriyor. Bence cihazla birlikte kullandığınız ürün de önemli. Kesinlikle alınması gereken bir ürün, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Cildimin temizlendiğini hissediyorum, teşekkürler Miniso.”


Forever Cilt Temizleme Cihazı

Forever Yüz Temizleme Cihazı uygun fiyatlı bir ürün arayanlar için ideal. Diğer ürünlere göre oldukça uygun fiyatlı olan cihaz, performansıyla da memnun ediyor.

FiyatıKüçük Boyut
HafifPil Ömrü

Ürün Detayı

Fiyatı ve performansı sayesinde popüler yüz temizleme cihazları arasında yerini alan Forever Yüz Temizleme Cihazı, bu tür cihazları denemek isteyenlerin ilk tercihi. 5 farklı titreşim kademesine sahip olan cihaz, makyaj temizleme ve cilt bakımı yapmak için uygun. Düşük titreşimdeki kademeleri yüzünüze masaj yaparak kan dolaşımını artırmanıza olanak sağlıyor. Kolay yıkanabilir hijyenik fırçaları işlem sonrası cihazı temizlerken kullanım kolaylığı tanıyor.

ŞarjUSB Girişli
Hız Ayarı5 Kademe
Suya DayanıklılıkWaterproof Tasarım

Kullanıcı Yorumları

👤 Merve A**: “İyi ki almışım dediğim bir temizleme ürünü. Cildimi yumuşacık yapıyor, çok güzel temizliyor.”

👤 Esra B**: “Mini boy tam avuc içi kadar ama cok başarılı.”


İnface Ms7000 Cilt Temizleme Cihazı

İnface Ms7000 Cilt Temizleme Cihazı, özellikle yağlı cilt tipine sahip olanların favorisi. Ciltteki fazla yağı temizleyen cihaz, siyah noktaları yok ediyor.

Ergonomik TasarımFiyatı
Emiş Gücü

Ürün Detayı

İnface Ms7000 Cilt Temizleme Cihazı, güzellik merkezlerinde yapılan cilt bakımını evine taşımak isteyenlerin tercihi. Yüksek emiş gücü sayesinde yağlı ciltlerin kurtarıcısı olan ürün, cilt temizliğinde etkili bir sonuç veriyor. Yüzdeki fazla yağı, kiri ve siyah noktayı emerek haznesine topluyor; bu sayede size cilt temizliğinin kanıtını sunuyor. Aynı zamanda kan dolaşımını da artıran cihaz, cilde canlılığını geri kazandırıyor. Ayarlanabilir vakum gücü, cihazı her cilt tipine uygun hale getiriyor.

Boyut183 x 35 mm
Ağırlık135 gram
Çalışma Süresi2 saat
Batarya400mah

Kullanıcı Yorumları

👤 Aynur Y**: “Ürün harika cilt temizliyor, düşük güçte bile aşırı yağlı cildimi süper temizledi. Tavsiye ederim.”

👤 Tümay K**: “Evde mini cilt bakımı için ideal, özellikle yüzü yağlı olanlar için kullanışlı bir ürün.”


Polosmart PSC11

Polosmart PSC11 Sonic Yüz Temizleme Cihazı, diğer yüz temizleme cihazlarına göre farklı bir tasarıma sahip. Tutma sapı sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan üründe 3 farklı yüzey bulunuyor. Cildin temizlik, masaj ve bakım ihtiyacını karşılıyor.

Şarj StandıFiyatı
Sıcaklık Veren Metal Yüzey
Tutma Sapı

Ürün Detayı

Tüm cilt tiplerine uygun olan Polosmart PSC11 Sonic Yüz Temizleme Cihazında 3 farklı yüzey bulunuyor. Cihazın başlık kısmında cilt temizliği ve masaj için ayrı ayrı silikon fırça yüzeyleri mevcut. Cihazın alt kısmında ise sıcaklık özelliği bulunan metal yüzey yer alıyor. Bu yüzey, göz çevresi gibi kırışıklığın yoğun olduğu bölgelerin sıkılaşmasını sağlıyor. Titreşim ve sıcaklık ayarına göre değişen 6 farklı kullanım seçeneği bulunan cihaz, çok yönlü kullanım imkanı veriyor.

Yüzey YapısıAntibakteriyel
Kullanım Seçenekleri6 seçenek
Batarya400mah

Kullanıcı Yorumları

👤 Merve S**: “Performansını beğendim dikkat ederseniz su kaçmaz.”

👤 Zeynep U**: “Harika bir ürün.”


Foreo Luna 3 Plus

Yüz temizleme cihazları arasındaki en bilinen markalardan biri olan Foreo’nun Luna 3 Plus Yüz Temizleme Cihazı gücüyle dikkat çekiyor. Her cilt tipine uygun titreşim ayarı bulunan cihaz, termal özelliğiyle cilde bakım da yapıyor.

Mikro Akım SeçeneğiFiyatı
Termal Bakım

Ürün Detayı

Foreo Luna 3 Plus Yüz Temizleme Cihazı, dakikada 8 bin titreşim yayma özelliği sayesinde cildi yağ, kir ve makyajdan kolayca arındırır. Bunun yanı sıra Thermo-Tech özelliği bulunan cihaz, yaydığı ısıyla inatçı siyah nokta ve kirlerin üstesinden gelebilir. Temizleme işleminin yanı sıra bakım için de ayrı bir kullanım seçeneği bulunan cihazla serum ve nemlendiricilerinizi cildinize en etkili şekilde uygulayabilirsiniz. Bluetooth özelliği bulunan cihazı telefonunuza bağlayabilir, Foreo For You uygulamasında bulunan cilt temizleme talimatlarından faydalanabilirsiniz.

Yüzey YapısıHipoalerjenik, BPA içermez
Suya Dayanıklılık%100 su geçirmez tasarım
BataryaTek şarjla 650 güne kadar kullanım

Kullanıcı Yorumları

👤 A** H**: “Ürün çok güzel. Hem kullanması keyifli hem güzel temizlediğini hissettiriyor. Akneye meyilli bir cildim olduğu için her gün kullanmıyorum fakat onun dışında memnunum. Tavsiye ederim.”

👤 K** D**: “Beğendim, güzel.”


Foreo Luna 3

Foreo Luna 3 Hassas Ciltler İçin Temizleme Cihazı yumuşak dokusuyla dikkat çekiyor. Bu cihaz, cilt temizliği yaparken yüzünün tahriş olmasından şikayet edenlerin tercihi. Yumuşak dokusu sayesinde cildi tahriş etmeden temizliyor.

Hassas Cilde ÖzelFiyatı
Yumuşak Dokusu

Ürün Detayı

Foreo Luna 3 Yüz Temizleme Cihazı, aynı markanın alt modellerine göre yüzde 30 daha büyük ve yüzde 25 daha yumuşak. Bu özellikler cilt temizliğini daha kısa sürede bitirme imkanı sunuyor. Daha yumuşak fırçası sayesinde hassas ciltlilerin de tercihi olan ürün, dakikada 8 bin titreşim yayarak derinlemesine temizlik sağlıyor. 16 farklı güç seviyesiyle kendi sınıfındaki birçok ürüne fark atan Foreo Luna 3 Yüz Temizleme Cihazı, bu özelliğiyle de sıkça tercih ediliyor. Aynı zamanda bluetooth bağlantı özelliği olan cihazı telefonunuzdaki Foreo uygulamasına bağlayarak kullanabilirsiniz.

Yüzey YapısıHipoalerjenik, BPA içermez
Suya Dayanıklılık%100 su geçirmez tasarım
BataryaTek şarjla 650 güne kadar kullanım

Kullanıcı Yorumları

👤 Filiz K**: “Bence verdiğiniz parayı hak eden bir ürün.”

👤 Sümeyye B**: “Cilt temizliği için gerekli, masaj yaparak temizleme sağlıyor ve cilt yumuşacık oluyor. Derinlemesine temizlik sağladığı için tonik benzeri ürün kullanımına da gerek kalmıyor. Cilt tipinize göre ürün seçmeye özen gösterin.”


İnface Xiaomi HD Kameralı Yüz Temizleme Cihazı

Yüzünüzün tamamen temizlendiğine emin olmak için İnface HD Kameralı Yüz Temizleme Cihazı yeter. HD kamerasıyla yüzünüzdeki gözenekleri yakından gösteren cihaz sayesinde cilt temizliği yaparken nerelere yoğunlaşacağınızı bilebilir, temizlenmeyen yerlere odaklanabilirsiniz.

HD KameraSu geçirmeme özelliği bulunmuyor
Pil Ömrü

Ürün Detayı

İnface Xiaomi HD Kameralı Yüz Temizleme Cihazını diğer yüz temizleme cihazlarından öne çıkaran en önemli özelliği HD Kamerası. 5 milyon piksel görüntüleme efekti bulunan kamerayla gözeneklerinizin içini görebilir, temizlik yaparken sorunlu bölgelere odaklanabilirsiniz. Cihazın 20 kat HD büyütme özelliği en küçük siyah noktaları bile gözler önüne serer. 800 mah pil kapasitesi olan ürün, uzun süre kullanım imkanı tanır.

Ürün Boyutu160×31.5mm
Sürekli Çalışma Süresi60 Dakika
Şarj Süresi2 Saat
Ağırlık120 gr
Batarya800 Mah

Kullanıcı Yorumları

👤 A** B**: “Hediyeler, hediyelerrr çok teşekkür ediyorumm aynı gün kargolandı. Ürüne gelirsek, hem o kadar eğlenceli o kadar da zevk veren bir ürün ki. Ms7000 vardı bende, acaba daha ne kadar derinlemesine temizlik yapabilirim derkeeeen bu ürünü gördüm. Telefondan yüzümüzdeki kiri çok net bir şekilde görebildimmm. Fiyatına göre müthiş ötesi bir şey. Alın aldırınnnnnnnn.”

👤 F** C** O**: “Gözenek sorununa bire bir gerçekten çok iyi bir cihaz. Gözenekleri temizlerken izlemesi biraz garip ama…”


Gomax Ultrasonik Spatula Yüz Temizleme Aleti

Gomax Ultrasonik Yüz Temizleme Cihazı fırçalı yüz temizleme cihazlarından farklı bir sistem ve yapıya sahip. Ultrasonik Spatulası bulunan cihaz, bakım ürünlerinin cilt tarafından daha iyi emilmesini sağlar, cildi fazla yağdan arındırır.

Kullanım kolaylığıPil Ömrü

Ürün Detayı

Gomax Ultrasonik Yüz Temizleme Cihazında yüksek hızlı titreşim yayan spatula bulunuyor. Ultasonik spatula, sıvı bakım ürünlerini atomize ederek cilde nüfus etmesini sağlıyor; ciltteki kiri, yağı ve siyah noktaları sıvılaştırarak ciltten ayırıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde pratik ve hızlı kullanım imkanı tanıyor. Pürüzsüz spatula cildi zarar vermeden temizliyor.

Ürün Boyutu16,5×4,2 cm
MalzemePaslanmaz Çelik
Kullanım Seçeneği4 Kademe

Kullanıcı Yorumları

👤 Saadet A**: “Güzel ürün. Yağlı cilde sahibim.. Düzenli kullanımda cildim yağsızlaştı ve yapısında düzelme oldu… Cilt problemi kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor elbette ama bence güzel ürün.”

👤 Elif T**: “Fiyatına göre işlem kalitesine bayıldım. Müşterilerim için komedon temizliğinde kullanıyorum. Şarjı uzun süre gidiyor. Yüzde nemli bir şekilde kullanılması gerekiyor.”


Polosmart PSC02

Polosmart PSC02 Yüz Temizleme Cihazı, cildinize uygulayacağınız işleme göre değiştirebileceğiniz farklı tip başlıklara sahip. Cilt tipinize ve sorununuza uygun başlığı seçerek etkili yüz temizliği yapabilirsiniz.

Seyahat ÇantasıPille çalışması
FiyatıSu geçirmeme özelliği yok
Farklı Başlıklar

Ürün Detayı

Polosmart Yüz Temizleme Cihazı, 2 adet AA pil ile çalışır. Üründe ölü deriler, yağlı bölgeler ve normal ciltler için ayrı ayrı temizleme başlığı bulunur. Bunların yanı sıra ciltteki kan dolaşımını hızlandıran yüz masaj başlığı da mevcuttur. Cildi makyaj ve ölü deriden arındıran ürün cildin canlanmasını ve aydınlanmasını sağlar. Çok hassas ciltlerde kullanılması önerilmez.

Garanti2 Yıl
Güç2 adet AA pil ile çalışır
Kullanım Seçeneği2 Kademe

Kullanıcı Yorumları

👤 Yasemin K**: “Küçük ama işlevi harika kesinlikle kullanmanız gereken bir ürün özellikle yağlı cildi olanlar…”

👤 Nuray Ö**: “Çok kullanışlı bir ürün tavsiye ediyorum, yüz yıkama fırçası biraz daha yumuşak olabilirdi hassas ciltler için azcık sert olabilir.”


Sıkça Sorulan Sorular

Yüz temizleme cihazları işe yarıyor mu?

Yüz temizleme cihazları elle temizlemeye göre daha etkilidir. Temizleme cihazlarının titreşimi ve fırçaları gözeneklerin daha iyi temizlenmesine olanak tanır. Birçok kullanıcı düzenli uygulamada cilt temizleme cihazlarının işe yaradığını belirtmektedir.

Yüz temizleme cihazı hangi ciltler için uygun?

Yüz temizleme cihazlarının birçoğu tüm cilt tipleri için uygundur. Eğer hassas cilt tipiniz varsa yapısı daha yumuşak yüz temizleme cihazlarını tercih etmeniz önerilir.

Yüz temizleme cihazı ne ile kullanılmalı?

Yüz temizleme cihazlarının makyaj temizleme ürünleriyle birlikte kullanılması önerilir. Bu cihazlar sıvı ve jel formundaki makyaj temizleme ürünleriyle daha iyi uyum sağlar. Parçacıklı ve granüllü yüz temizleme ürünleriyle kullanılmaması gerekir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın