Tavsiye Edilen En İyi 10 Yüz Temizleme Yağı

Cildinizi makyajdan ve güneş kreminden arındırmadaki en önemli adımlardan biri de yağ bazlı temizleyicileri, cilt bakımınıza dahil etmeniz olacaktır. Çünkü yağ bazlı temizleyiciler, adından da anlaşıldığı gibi yağ formundadır ve benzer benzeri çözer söyleminden yola çıkılarak formüle edilmiş ürünlerdir. Peki nedir bu söylemin sırrı?

Yağ bazlı temizleyiciler, ciltteki doğal yağı yani sebumu, güneş kremini, makyajı ve makyajın bıraktığı silikon maddeleri cildinizden eriterek uzaklaştırır. Tabi ki bu aşamada sadece cildinize sürdüğünüz ürünleri değil aynı zamanda siyah noktaları da eriterek yüzeye çıkartır ve düzenli kullanımda siyah noktalardan kurtulmanızı sağlar. Üstelik tüm bunları yaparken, cildinizi kurutmaz ve cilt bariyerinize de zarar vermez. Böylelikle daha sağlıklı, canlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

SıraMarka Cilt TipiSYblog Puanı
1The Body ShopHassas10/9.9
2CosmedKuru10/9.8
3NasificTüm ciltler10/9.9
4SiberianTüm ciltler10/9.8
5CaudalieTüm ciltler10/9.7
6Yves RocherKarma10/9.8
7ShiseidoTüm ciltler10/9.7
8IsanaKuru10/9.7
9MisshaTüm ciltler10/9.8
10NuxeTüm ciltler10/9.8
Yüz Temizleme Yağı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Yüz Temizleme Yağı

Cildinizdeki güneş kremini, makyajı ve kiri temizleyebileceğiniz ve çift aşamalı temizliğiniz ilk adımı olacak en iyi 10 yüz temizleme yağını sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi yüz temizleme yağı markaları…

THE BODY SHOP Camomile Yüz Temizleme Yağı

Hassas ciltler için ideal temizleme sunarak, cildinizdeki makyaj kalıntılarınızı temizliyor.

Hassas ciltlerin kullanımına uygunFiyat
İpeksi bir dokunuş
%100 vegan

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan The Body Shop Camomile yüz temizleme yağı, cildinizi inatçı makyajlardan dahi kolay bir şekilde arındırarak, temiz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda içeriğindeki ayçiçeği, papaya ve papatya yağı ile hassas ciltleri dahi tahriş etmeden temizliyor ve kızarıklıkları yatıştırmanızı sağlıyor. Bu özellikleri ile hassas ciltlerin dostu olmayı başarıyor.

Cilt tipiHassas ciltler
Ebat160 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Yumuşak bir formülü var cildimi hiç rahatsız etmedi.

👤 E** B**: Daha güçlü ve cilde zarar vermeyen başka bir makyaj çıkarıcı yoktur. Şiddetle tavsiye ediyorum. Maskarayı bile tek silişte çıkarıyor


COSMED Atopia Cleansing Oil

Kuru ve kuruluk yaşayan ciltlerde gerginlik hissi oluşturmadan temizlenmesini sağlıyor.

Gözenek temizleyiciYok
Nazik temizleme
Ebat

Ürün Detayı

COSMED Atopia yüz temizleme yağı, kuru ve çok kuru ciltlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. Nazik formu sayesinde ciltte herhangi bir tahrişe, gerginliğe neden olmadan makyaj ve güneş kremini temizler ve cildin nemlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda 400 ml ebatı sayesinde uzun süreli kullanım sağlar ve vücudunuzu da güneş kreminden arındırmak için kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanır.

Cilt tipiKuru ciltler
Ebat400 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Cildim karmadır,asla yağlandırmadı.Waterproof maskarayı anında çıkarıyor.Cildimi yumuşacık,tertemiz,pasparlak yaptı.İyi ki almışım.Paketlemesi de çok iyiydi.

👤 Z** B**: Güneş kremi ve makyajı çok iyi çıkarıyor. makyaj temizleme suyuna hiç gerek kalmıyor. üstüne bir maske yapınca siyah noktalar kolay kolay olmuyor. kesinlikle alın aldırın indirimde stoklayın


Nacific Fresh Herb Cleansing Oil 

Cildinizde biriken kirleri, makyajı ve sebumu çözünmesini sağlayarak cildinizden uzaklaştırıyor.

Ciltte yağlı bir his bırakmazFiyat
Kolay bir şekilde temizlenebilir
Günlük kullanıma uygundur

Ürün Detayı

Nacific Fresh Herb yüz temizleme yağının tek bir pompası ile inatçı makyajı bile kusursuz bir şekilde temizleyebilirsiniz. Su ile bütünleştiğinde süt kıvamını alan formülü sayesinde, cildinizden kolay bir şekilde temizlenir ve yağlı bir doku bırakmaz.

İçerisinde bulunan fermante edilmiş yeşil çay ile sivilce oluşumunu engellerken, kızarıklıkları gidererek cildinizi sakinleştirmenize yardımcı olur. Aynı zamanda yağ asitleri sayesinde de cildinizin uzun süre nemli kalmasını ve cilt bariyerinizin güçlenmesini sağlar.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Kullanalı henüz 2 3 ay oluyor ve etkisi gerçekten güzel. Derinlerdeki siyah noktaları yüzeye çıkarıyor ve pütürlü görünümü çok çok azaltıyor. Gözenekleri sıkılaştırıyor aydınlık ve ferah bir his bırakıyor düzenli kullanımda. Tabi tek başına işe yarar mı bilmiyorum güzel bir cilt bakımı rutini ile destekleyin.İndirme girdiği için tekrar stoklamak istedim. Tavsiye ederim

👤 E** B**: Ben beğendim, yüzüme aman aman bişey yapmadı ama renk tonum eşitlendi bir de yağlı his bırakmıyor ve sivilce yapmıyor, köpürmüyor cilt kuruyken kullanmak gerek


 Sıberian Welness Experalta Platinum

Sülfat, paraben, ftalatlar içermeyen formülü sayesinde cildinizde hassasiyete neden olmadan nazikçe temizler.

Gözenek sıkılaştırmaYok
Sebum dengeleme
Canlılık kazandırma

Ürün Detayı

 Sıberıan Welness temizleme yağı, doğal yağlar ve su temelinde özel olarak formüle edilmiştir. Mineral yağ, sentetik boya ve koku içermeyen formülü sayesinde cildinizi nazikçe temizler ve en inatçı makyajları bile tek pompada söküp atar. Aynı zamanda siyah noktalara da etki eden formülü sayesinde azalmalarına yardımcı olur. Böylelikle daha sağlıklı ve tertemiz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : . Uzun süredir kullanıyorum . Yağlı his bırakması doğrudur çünkü yağ zaten göz makyajınızı kirpiklerinize zarar vermeden çıkarmak istiyorsanız hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz .bu hava şartlarına rağmen Hızlı teslimat için satıcı firmaya çok teşekkür ederim.

👤 N** M** : İlk izlenim olarak makyajı çok güzel temizledi ilk kullanımda bile siyah noktalarda gözle görülür değişiklik yaptı kurutmadı yapısı kolay dağılıyor hemen süte dönüşte yağlı his bırakmadı çok beğendim paketleme güzeldi


Caudalie Vinoclean Makeup Removing

Yüz temizleme yağı ile suya dayanıklı makyajı dahi kolayca silip atabilirsiniz.

Sivilce karşıtıFiyat
Nazikçe temizlerEbat
Suya dayanıklı makyajı bile çıkartır

Ürün Detayı

Tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiş olan Caudalie Vinoclean yüz temizleme yağı, vegan formülü ve doğal türevli oluşu sayesinde cildinizde hassasiyete neden olmadan makyaj, kir ve güneş kreminden cildinizi arındırır. Aynı zamanda tatlı madem yağı içeren formülü sayesinde kirpik ve kaşlarınızı besleyip, gürleştirmenize yardım eder.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Çok güzel bir ürün, hiç rahatsız etmiyor gözlerimi çok rahat kullanıyorum

👤 A** K**: Surekli kullanıyorum memnunum indirimlerde aliyorum stok


Yves Rocher Pure Camomille

Cildiniz oldukça hassassa ve makyajınızı güzel bir şekilde çıkartmak istiyorsanız bu ürüne mutlaka şans vermelisiniz.

Hassas ciltlere uygunYok
Yatıştırıcı ve sakinleştirici etki
Gerginlik hissine neden olmaz

Ürün Detayı

Yves Rocher Pure Camomille yüz temizleme yağı, hassas ciltlere uygun şekilde formüle edilerek beğenileri kazanmayı başarıyor. Oldukça hassas ve sürekli kızaran bir cildiniz varsa, Yves Rocher temizleme yağı hem cildinizi yatıştıracak hemde makyaj, güneş kremi kalıntılarından cildinizi arındırabileceksiniz. Bu sayede cildiniz tertemiz ve ışıl ışıl olacak ve hiçbir tahriş olmadan bakım rutininize devam edebileceksiniz.

Cilt tipiHassas
Ebat150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ağır makayaji ve güneş kremini çok güzel temizliyor. Göz makyajımı temizleyince görüşüm bulaniklaşıyor bu yüzden göz için olan temizleyicisi ayriyetten alicam. Cildimi yumuşattı, kuruma yada herhangi bir sivilce problemiyle karşılaşmadım. 1 puanı da kokusu yüzünden kırdım, çok ağır bir kokusu var ama yıkayınca hemen gidiyor.

👤 B** E** : Keşke stok yapıp alsaydım dediğim ürün tek seferde yüzünüze masaj yapıp yıkauyarak makyajdan arınıyorsunuz çok başarılı ve yağlı his bırakmıyot


Shiseido Perfect Cleansıng Oil 

Yüzünüzdeki tüm kiri ve makyajı hızlı bir şekilde temizleyerek, cildinizi canlandırıyor.

Kolay temizlenirFiyat
Makyajı çıkartır
Canlandırıcı etkili

Ürün Detayı

Shiseido Perfect yüz temizleme yağı, yüzünüzdeki kir ve makyajı hızlı bir şekilde çıkartarak cildinizin temizlenmesinı sağlıyor. Aynı zamanda suya dayanıklı inatçı makyajları dahi tek bir pompa ile temizleyebiliyor. İçeriğindeki nemlendirici bileşenler sayesinde cildinizi de gerginlik hissi yaratmadan nemlenmesine yardımcı oluyor ve sizlere sağlıkla ışıldayan bir cilt bırakıyor.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat180 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz temizleme yağları arasında en iyisi

👤 M** A** : Fiyatı çok artmış inidirime girince alacağım ama uzun yıllar severek kullandığım bir ürün kendisi.


ISANA Yüz Temizleme Yağı

Cildi yatıştırarak, gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olur.

Makyajı temizlerFiyat
Cildi nemlendirir
Sakinleştirir

Ürün Detayı

ISANA yüz temizleme yağı, kuru ve hassas cilde sahip kişilerin cildini nazik bir şekilde temizlerken nemlendirme yardımcı olur. Gül özlü yıkama jeli, cildinizi tahriş etmeden makyajı temizlerken bakım yapmanızı da sağlar. Bu sayede cildinizde kızarıklığa neden olmadan makyaj, güneş kremi ve kirlerden arınabilmenize imkan tanır.

Cilt tipiKuru
Ebat180 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Müthiş bi makyaj temizleyici makyaj çıkartmam kabus gibi gelmiyor bana artık yağ cilde yapışıp kalmıyor akıp gıdıyor Tonikle sildiğimde hiç bişi çıkmıyor keısnlıkle tavsıye ederm ama neden bu kdr fiyatı yükseldi anlamıyorm

👤 E** A**: Muthis bir urun. Kac tane goz makyaj temizleyici kullandim bunun gibi etki edeni gormedim. Maskarayi cok rahat cikariyor. Uretenden ve satandan Allah razi olsun valla.


Missha Siyah Nokta Karşıtı Yağ

Hem makyajınızı çıkartırken hem de siyah noktalardan kurtulmak istemez misiniz?

Kirden arındırırFiyat
Sebum dengeleme
Siyah noktaları yok etme
Suya dayanıklı makyajı dahi çıkartma

Ürün Detayı

Missha temizleme yağı, güçlü formülü ile en ağır makyajları dahi kolay bir şekilde temizlerse, makyaj kalıntılarını cidden arındırır. İçeriğinde bulunan çay ağacı yaprağı ve moringa yağı ile siyah noktalara karşı bakım yaparak, düzenli kullanımda yok olmalarını sağlar. Bu sayede hem makyajınızı temizlerken hemde siyah noktalarınızdan kurtulmuş olursunuz.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat305 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Yağlı karma sivilceye yatkın cildim olmasına rağmen 2 yıldır kullanıyorum. Hiç olumsuz etkisini görmedim. Çift aşamalı temizlik için kullanıyorum. Fiyatı indirimdeyken uygun oluyor çünkü çok uzun süre gidiyor çok bereketli bir ürün. Hafif turunçgil kokusu var ama uçuyor. Beraberinde gözlerimi hiç yakmıyor, cidlde nemli bitiş sağlıyor. Sonrasında su bazlı bir ürünle arındırıyorum.

👤 Z** E** : Yağlıya yakın karma, gözenekli bir cildim var suya dayanıklı maskaram dahil makyajı çok güzel eritip çıkarıyor. Daha sonrasında ciltte asla yağlı bir his bırakmıyor. Çok memnun kaldım sadece kargolaması yavaş oldu.


Nuxe Micellar Cleansing Oil 

Hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun şekilde formüle edilmiştir.

Hafif dokuluYok
Yumuşaklık verir
Yağlı bir his bırakmaz

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Nuxe yüz temizleme yağı, her türlü makyajı içerisindeki gül Özü ve tatlı badem yağı ile kolay bir şekilde çıkartır. Aynı zamanda suyla temas ettiği anda süte dönüşerek ciltte yağlı bir hisse neden olmadan kolay bir şekilde arınır. Böylelikle herhangi bir hassasiyet yaratmazken, cildinizi esneklik ve ferahlama ile buluşturur.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ayyyy güzel bir yatırım cildimi çok iyi rahatlatıyor yağlı ve karma ciltliler bunu kullanmalı
 
👤 B** A**: Çok güzel. Ürünü uzun süredir kullanıyorum. Cildi derinlemesine temizliyor sivilce yapmıyor. Tavsiye ederim


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi yüz temizleme yağı markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi yüz temizleme yağı markaları arasında; The Body Shop, Cosmed, Nasific, Siberian, Caudalie, Yves Rocher, Shiseido, Isana, Missha, Nuxe cildinizi kir, makyaj ve güneş kreminden arındırma, siyah nokta oluşumunu önleme ve gözenekleri temizleme özellikleri ile sıklıkla tercih edilen yüz temizleme yağları arasında yer alıyor.

Çift aşamalı temizlik nedir?

Çift aşamalı temizlik, ilk olarak yağ bazlı bir temizleyici ile cildimizi kirden ve makyajdan arındırdıktan sonra su bazlı temizleyici ile kalan tüm kalıntıları temizlememiz anlamına geliyor. Kore cilt bakım rutinlerinin ve sağlıklı bir cildin en önemli adımlarından biri olmayı başarırken, cildinizi tüm kirlerden arındıran rutinlerden biri oluyor.

Yağ bazlı temizleyiciler neden önemli?

Gün içinde hepimiz güneş kremi kullanıyor ve makyaj yapıyoruz. Bu adımlarda güzel temizlenmediği takdirde gözeneklerimizi tıkayarak; komedon, siyah nokta ve sivilce oluşumuna neden oluyor. Bu nedenlerden kurtulmamızın en güzel ve temkinli yolu da yüzümüzü derinlemesine temizleyip tüm kalıntılardan arındırmak oluyor.

Yağ bazlı temizleyiciler, gözeneklerde biriken yağ, kir, makyaj ve güneş kremi gibi maddeleri çözüyor ve ciltten arındırmanızı sağlıyor. Temizlenen gözenekler sayesinde de genişlemiş gözenek veya siyah nokta gibi problemler ortadan kalkıyor. Üstelik unutmayın ki cildinize ne kadar iyi bakarsanız o kadar geç yaşlanır ve cilt problemlerinden uzak kalır!

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın