En İyi 10 Kedi Ödül Maması Tavsiyesi

Minik dostlarımızı yeni bir şey öğrenmeye teşvik etmenin en kolay ve hızlı yolu ödül mamalarıdır. Lezzetlerinden vazgeçemeyecekleri ve her gün onlara biraz daha vermeniz için peşinizden ayrılmayacakları en iyi 10 kedi ödül mamasını sizler için listeledik.

SıraMarkaAromaSYblog Puanı
1WanpyTavuk10/9.9
2Miamor CreamEtli10/9.8
3DreamiesSomonlu10/9.7
4MeoMavi Yüzgeçli Orkinos10/9.7
5Reflex Kuzu Etli10/9.6
6Brit CareSomon10/9.7
7Proff CatKuzu Etli10/9.8
8PatinutFıstık Ezmeli10/9.7
9Gimcat Nutri PocketsPeynirli10/9.6
10Nurti FelineÖrdekli10/9.7
Kedi Ödül Maması Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kedi Ödül Maması Markası

Kedinizi hem eğitmenize yardımcı olacak hem de gelişimini destekleyecek en iyi kedi ödül mamalarını burada bulabilirsiniz.

İşte 2024 yılı için en iyi kedi ödül mamaları…

Wanpy Karışık Paket Sıvı Kedi Ödül Maması

Sağlıklı ve besleyici içeriğiyle kedinizin sindirim sistemini güçlendiren Wanpy kedi ödül maması, en çok tercih edilen mamaların başında geliyor.

EbatFiyat
Sindirim sistemi güçlendirme
İçerik listesi

Ürün Detayı

Wanpy ödül çubuğunu kediniz iştahla yiyecek. Besin değerleri yüksek olan mama, öğün aralarında beslenmeye takviye olarak verilir. Ayrıca kedilerin sindirim sistemini de destekler.

Ebat25*14 gr
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun
İçindekilerTavuk, Nişasta, Taurin, Çay polifenol, Xanthan sakızı ve Vitaminler

Kullanıcı Yorumları

👤 B* L* : ürünü kullanıp yorum yapmak istedim oğlum Çok sevdi Demek Az kalır Bayıldı ben ödül Olarak deyilde gün Aşırı veriyorum Ne kadar mutlu olduğunu Anlatamam çok sevdi yarasın şifa olsun inşallah

👤 D** İ* :  Benim oğlum çok seviyor yerinde bildiği için gidip miyavlıyor ver diye 😀 ben indirimden iki paket almıştım SKT leride baya vardı.


Miamor Cream Malt Kedi Ödül Maması

Lezzetiyle kedilerin fiyatıyla kullanıcının kalbinde taht kuran Miamor Cream, içeriğiyle ön plana çıkıyor.

EbatYok
Şeker ilavesiz
Fiyat

Ürün Detayı

Miamor ödül maması, krem forma sahip ve lezzeti ile patili dostlarımızın çok sevdiği ödül mamaları arasında. İçeriği sayesinde mide de tüy topaklanmasını önlüyor ve sindirime yardımcı oluyor. Düşük kalorisi ile de kısır kedilerin kullanımına oldukça uygun.

Ebat6*15 gr
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun
İçindekilerEt ve et yan ürünleri ve sebze ve sebze yan ürünleri

Kullanıcı Yorumları

👤 K* B*** : Ödül maması olarak kullanabilirsiniz. Kokusu çok güzel. Kedim bayıldı resmen. Veterinerin önerisi ile aldım. Kedinizin midesinde tüy topaklanmasını önlemesi ve sindirim kolaylığı için alabilirsiniz. Kedimin bayıldığını belirtmek isterim

👤 D* H**: benim kedim çok seçicidir. Damak zevkine uygun olmayan şeyleri asla yemez. Bu miamor malt cream’a ise bayıldı. elimde görür görmez koşarak geliyor pakete burnunu değdiriyor vereyim diye. çok beğendik, tavsiye ederim. zor beğenen kediler için çok ideal.


Dreamies Somonlu Kedi Ödül Maması

İçeriğinde bulunan besinler sayesinde kedinizin bağışıklık sistemini güçlendiren Dreamies kedi ödül maması, patili dostunuzun hasta olmasını engelliyor.

EbatYok
İçerik
Fiyat

Ürün Detayı

Dreamies, yetişkin ve yavru kediler için tamamlayıcı bir ödül mamasıdır ve öğün aralarında verilir. İçinde bulunan sebze proteinleri, tahıllar, bitkisel ve hayvansal yağlar, balık ve balık türevleri ile kedinize gereken besin takviyelerini yapar. Böylelikle kediniz daha sağlıklı ve güçlü bağışıklık sistemine sahip olur.

Ebat60 gr
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun
İçindekilerSebze protein ekstraktları, Tahıllar, Bitkisel ve hayvansal yağlar, et türevleri, Mineraller, balık türevleri

Kullanıcı Yorumları

👤 B** G*** : 15 yaşında delikanlı kedim çok beğendi. normalde kuru mama ve ödül maması yemez. yorumlara bakarak sipariş ettim, sesini duyunca kutunun hemen geliyor.

👤 Z* N**** : Kedim bayılıyor. Her çeşidini çok sevdi. Arada bir verdiğim için poşetin sesini duydugu anda uyusa bile evin neresindeyse çıkıp geliyor. Özellikle bazen evde mi diye kontrol ederken çok işe yarıyor. Saymadım ama bir paketin içinde 120 tane falan vardır. Ufak ufak boyutlarda . Yetişkin kedide günde 20 tane. Yavru kedide günde 6 tane verebiliyorsunuz. Ben her gün vermiyorum. Verdiğimde de on tane falan veriyorum. Ayrıca kedinize komut öğretirken kullanabileceginiz bir mama. Çünkü içinde çok oldugu için defalarca kez deneyebilirsiniz. Ben bu mamayla kedime oturmayı ve pati verdirmeyi öğrettim.


Meo Kremalı Sarı Yüzgeçli Orkinos Balıklı Kedi Sıvı Ödül Maması

Lezzetiyle kedinizi mutluluklardan havaya uçuracak olan Meo sıvı ödül maması, sağlıklı ve besleyici içeriğiyle dikkat çekiyor.

EbatYok
Sindirim sistemi düzenleme
Fiyat

Ürün Detayı

Meo kremalı ödül maması, kedinizi ödüllendirmenin en güzel ve lezzetli yolu. İçerisindeki mavi yüzgeçli orkinos balığı vitamin ve mineraller ile formüle edilmiş bir takviye edici besindir. Kedinizi ödüllendirdiğinizde aranızdaki iletişim güçlendirecektir.

Ebat4*15 gr
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 H** K** :  Sıvı Mamalar içerisinde kedimin yediği tek mama bu Çok seçici bir kedi olduğu için bu mamanın en kalitelisi olduğunu düşünüyorum. Sıvı Mamalar içeresinde kedimin yediği tek mama bu Çok seçici bir kedi olduğu için bu mamanın en kalitelisi olduğunu düşünüyorum

👤 K** A**: Kedim bu ödül mamasına bayıldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


Reflex Kuzu Etli Kedi Ödül Maması

Tüm kedi cinslerinin gönül rahatlığıyla tüketebildiği Reflex kuzu etli ödül maması, düşük kalorili içeriğiyle kullanıcılardan tam not alıyor.

İçerikYok
Etki
Fiyat

Ürün Detayı

Reflex, kedilerinizin damağında eşsiz bir tat bırakacak harika bir ödül mamasıdır. Kedilerinizi ödüllendirmek istediğinizde gönül rahatlığı ile verebileceğiniz stick ödül maması kalorisi düşük olması açısından yavru kediden yetişkin kediye kadar hepsinin kullanımına uygundur.

Ebat3*5 gr
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 O** m: Kedimi bir şeyler yapmaya teşvik etmek için kullanıyorum. Severek yiyor.

👤 M* E** : Daha önce de almıştım bu ürünü kedim severek yiyor.


Brit Care Kedi Tüy Bakımı Ödül Maması

Bahex Prestij Bahçe ve Balkon Oturma Grubu ile keyifli sohbetlerinizi, daha konforlu bir şekilde yapabilirsiniz.

İçerikYok
Ebat
Fiyat

Ürün Detayı

Brit Care, kedilerinizi ödüllendirirken aynı zamanda tüylerine bakım yapıyor olacak. İçerisindeki calendula, kuşburnu ve somon yağı ile kedileriniz tüylerini güçlenmesini ve parlamasını sağlayacak, böylelikle kediniz her zaman sağlıklı görünecek.

Ebat50 gr
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun
İçindekiler Kurutulmuş somon unu, sarı bezelye, tapyoka ve sıvı nişasta, kurutulmuş tavuk proteini, kolajen, somon yağı, deniz topalak, nergis, kurutulmuş tavuk karaciğer, kuşburnu

Kullanıcı Yorumları

👤 P** e**”: Her gün bir öğün mamaya takviye olarak ekliyoruz, Scottish Fold kedimiz severek tüketiyor.

👤 R Y*: Kuru mama formatında bir ürün küçük taneli güzel kedilerim severek yedi bir kedim daha seçici 2-3 verdiğimde yedi daha sonradan yemek istemedi tüye faydasını gözlemleyemedim henüz.


Proff Cat Kuzu Etli Kedi Ödül Çubukları

Kısır kediler için uygun olan Proff Cat ödül çubukları, lezzetli içeriğiyle kedinizin vazgeçilmezi olacak.

İçerikYok
Ebat
Lezzet

Ürün Detayı

Kedinizin vazgeçmek istemeyeceği marka olan Proff, benzersiz yapısı ve lezzeti ile evinizden eksik etmek istemeyeceğiniz ödül maması haline gelecek. Üç ayını doldurmuş tüm kediler için kullanıma uygundur.

Ebat30 gr
CinsKısır kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler için uygun
İçindekilerEt ve et yan ürünleri Kuzu %14 pirinç %4 Maya, Çeşitli Şekerler, Tahıllar, Mineralller ve Antioksidanlar

Kullanıcı Yorumları

👤 A* t: Kedim çok severek yedi ben genellikle sabahlar veriyorum yatağımın yanına gelip bana ver diye uyandırıyor.

👤 M ** Z**”: Kedim önce baya kokladı önce istemedi daha sonra 1 tane yedikten sonra sürekli ister oldu benim kedim beğendi.


Patinut Ödül Maması

Diğer ödül mamalarından farklı olarak üretilen Patinut ödül maması, %100 yer fıstığı içeriğiyle dikkat çekiyor.

Bağışıklık güçlendiriciYok
Ebat

Ürün Detayı

Ödül maması olan ama bir o kadar da diğer mamalardan farklı olan Patinut, %100 yer fıstığı ezmesinden elde ediliyor. İçeriğindeki yüksek protein, E ve B vitaminleri ile kedilerinizin bağışıklığı güçlendiriyor, kemiklerini besliyor. En önemlisi de formülünde şekere, tatlandırıcıya, katkı ve koruyucu maddelerine yer verilmemiş olması.

Ebat1 kg
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru kedi, köpek ve yetişkin kedi, köpekler için uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 L** Y**”: . Evlatlar çok severek tüketiyorlar, sömürüyorlar bile diyebilirim, emeklerinize sağlık, hediye için de ayrıca teşekkür ederim

👤 D T**”: 10 gün önce üretilip gönderildiği için taze taze yiyeceği için gayet memnun kaldım. Tadı da nefis olan bu güzel ürünü çocuğumuz seve seve yedi. Artık tek bir adres bu mağaza bizim. icin. Korunaklı sert strafor içinde hiç zarar görmeden elimize ulaştı. Teşekkürler.


Gimcat Nutri Pockets Peynirli Taurin Kedi Ödül Maması

Kedinizin sağlığına katkıda bulunan Gimcat Nutri Pockets, doğal aromasıyla hayvanseverlerin bir numaralı tercihi.

Doğal aromaFiyat
Etki

Ürün Detayı

İçi lezzetli peynir ve dışı işe çıtır çıtır olan Gimcat Nutri kediler için bir vitamin bombası. Sentezleyemedikleri besinleri taurin ile kedinize sağlıyor ve göz kalp sağlığını koruyor. Her biri 2 kaloriden az olduğu için kısır kedilerin de kullanımına uygundur.

Ebat60 g
CinsTüm kedi cinsleri
TürYetişkin ve yavru kediler
İçindekilerTahıllar, hayvansal ürünler, Bitkisel protein özütü, Katı ve sıvı yağlar, Balık ürünleri, süt türevleri, Mineraller

Kullanıcı Yorumları

👤 S** A***” : Kedimizi aynı odaya koyma gafletinde bulunması sonucu 3 ödül maması içerisinden tercih edilmiş ve yarısından fazlası mideye indirilmiş bir ödül mamasıdır. Olayın üzerinden 3 gün geçti çocuğumuz hala mamayı kaldırdığımız yere gidip miyavlayarak yalvaran gözlerle bize bakıyor. Ama sana bir süre ödül maması yok kedi adam, üzgünüm.

👤 N** T**”: İlk defa aldım kedim bir tane yediği anda çılgına döndü ne zaman paketi elime alsam içerden geliyor bacaklarıma dolanıyor veriyim diye


Nuti Feline Ördekli Tahılsız Kedi Ödül Maması

%100 doğal etten üretilen Nutri Feline kedi ödül maması, kolay sindirilebilir yapısıyla diğer mamaların bir adım daha önüne geçiyor.

Kaliteli içerikYok
Güçlendirme
Fiyat

Ürün Detayı

Nutri Feline tahılsız kedi ödül maması, %100 doğal etten elde edilen bir üründür. Kolayca sindirilebilen bu ödül maması kedilerinizde hazımsızlığa neden olmadan keyif almasını sağlayacak. İçerisindeki lifler ile de bağırsaklarını düzenleyecektir.

Ebat50 g
CinsTüm kedi cinsleri
TürYavru ve yetişkin kediler
İçindekiler%95 ördek eti, sebze gliserini, meyve sorbitolü, patates nişastası, tuz

Kullanıcı Yorumları

👤 N* N” : Kedim severek yiyor. Tüy kusması olmuyor bunu kullanınca. 3 günde elime ulaştı

👤 T B*’: Kedilerim bayılarak yiyorlar. Her öğlen dolabın önünde miyavlıyorlar.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kedi ödül maması hangisi?

Tavsiye edilen en iyi kedi ödül mamaları markaları arasında; Wanpy, Miamor, Dreamies, Meo, Reflex, Brit, Proff, Patinut, Gimcat, Nutri kedinizi eğitebilmenizi, bir şeyler öğretebilmenizi sağlama, ve takviye edici, enerji verici özellikleriyle veterinerler tarafından sıkça önerilen kaliteli ödül mamaları arasında yer alıyor.

Ödül mamaları ne işe yarar?

Ödül mamaları kedinizi ödüllendirmenizi ve kedinizi istediğiniz şeyleri yapması için teşvik etmesini sağlar. Öğrettiğiniz komutları ve doğru davranışları pekiştirebilmeniz için ödül mamalarından yardım alabilirsiniz.

Ödül maması fazla verilirse ne olur?

Ödül maması kullanım miktarından fazla verilirse patili dostlarımız da obezite, davranış bozuklukları ve kilo sorunlarına neden olur.

Ödül maması kaç günde bir verilmelidir?

Ödül maması kedilere ve köpeklere gün içerisinde kutu üstünde yazan miktara göre verilebilir. Özellikle oyun oynarken, aktivite yaparken vermek hem kedilerini motive edecek hem de enerji verecektir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın