En İyi 10 Kedi Maltı Tavsiyesi

Minik dostlarımız kendilerini temizlerken çok fazla tüy yutuyorlar ve tüyleri de sindirim sistemleri tarafından eritilmeyerek, sağlık açısından kötü yönde etkileniyorlar. Kedilerinizin daha sağlıklı olması ve midesinde tüy yumaklarının oluşmaması için sizlere en iyi 10 kedi matlı öneri listesini hazırladık.

SıraMarkaCinsSYblog Puanı
1GimcatTüm kedi cinsleri10/9.9
2BioFeline Tüm kedi cinsleri10/9.8
3ZoovitalTüm kedi cinsleri10/9.7
4Vet’s PlusTüm kedi cinsleri10/9.8
5BeapharTüm kedi cinsleri10/9.6
6TrixieTüm kedi cinsleri10/9.6
7BioFelineKısır kedi cinsleri10/9.8
8Dr.clauder’sTüm kedi cinsleri10/9.7
9Vetiq Defurr-umTüm kedi cinsleri10/9.7
10Royalist Tüm kedi cinsleri10/9.7
Kedi Maltı Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kedi Maltı

Kedinizin midesinde biriken tüyleri özel formülü sayesinde sindirmesini sağlayan en iyi kedi maltı markalarını sizler için inceledik.

İşte 2024 yılının en iyi kedi maltları…

Gimcat Malt Soft Extra

Diğer kedi maltı ürünlerine göre çok daha lezzetli olan Gimcat Malt, özel içeriğiyle kedinizin sindirim sistemini düzenliyor.

EbatFiyat
Tüy oluşum önleme
İçerik listesi

Ürün Detayı

Gimtcal malt, lezzet açısından kedilerden tam puan alıyor. İçerisinde tüy yumaklarının oluşumunu önleyen dört malzeme bulunuyor. Aynı zamanda tüy yumağı oluşmuş olsa dahi dışkı yoluyla minik dostlarımızın kolayca vücudundan atabilmesini sağlayarak sindirim sistemlerini normale döndürüyor.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri
İçindekilerketen tohumu, selüloz, beta glukan

Kullanıcı Yorumları

👤 S* A* : Gimcat kaliteli bittikçe aldığım vitamin ve malt markasıdır. Kedime güvenle kullanıyorum bu maltı oldukça seviyor tüy topaklaşmasını engellemek için kullanıyoruz.

👤 E** K* : Kedim çok severek yiyor. İçerik olarakta kaliteli bir marka zaten. Tek sorun çok çabuk bitmesi. 1,5 – 2 ayda bitiyor.


BioFeline Malt Paste

Doğal içeriğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran BioFeline Malt Paste, şeker ilavesiz olmasından dolayı fazlasıyla tercih ediliyor.

Şeker ilavesizYok
Doğal içerik
Fiyat

Ürün Detayı

BioFeline malt, şeker ilavesiz ve doğal içeriği ile tüy yumaklarının oluşumunu önlüyor. Kıl yumağı oluşumunu önlemek için haftada 2-3 kere kullanılırken, kedinizin aktif bir tüy yumağı problemi var ise her gün kullanabilirsiniz.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri
İçindekilerMalt extract, Oat Flou, Herbal Oils, Deionized water

Kullanıcı Yorumları

👤 M* N***” : kedimin tüyleri çok uzun ve haftada bir kere tüy kusmaya başladı biofelin matı kullanmaya başladım şimdi daha rahatız

👤 G* B**”: Mamasına ekleyerek kullanıyorum sindirimi düzenlediği için içim rahat kıl yumağı sorunu da yaşamadık memnunum.


Zoovital Malt Paste 3 Etkili Kedi Macun

Sahip olduğu vitaminler sayesinde kedinizin bağışıklık sistemini düzenleyen Zoovital Malt, tüy sorununu tamamen ortadan kaldırıyor.

EbatYok
İçerik
Fiyat

Ürün Detayı

Zoovital 3 etkili malt, kedi dostlarımızın midesinde oluşan tüy yumağını önlemek açısından çok sevilen ve tercih edilen bir malt. İçerisindeki b vitaminleri ve doğal yağlar sayesinde tüy yumaklarının oluşumunu önlüyor ve bağışıklık, sindirim sistemini güçlendiriyor. Lifler sayesinde de bağırsaktaki iyi bakterilerin sayısını artırıyor ve bağırsağın korunmasına yardımcı oluyor.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri
İçindekilerBitkisel yağ, Bira mayası, Lesitin, Selüloz, Potasyum sorbat, Protein %4, Yağ %40, Karbonhidrat %10 Lif

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş** P*** : kedim çok severek yedi kıvamı ne çok sert ne çok sulu fakat daha etkisini bilemiyorum zamanla etkili olabilir GUNCELLEME 2. paketimizi aldım hala severek yiyor ve kullandıktan sonra tüy kurmadı hiç ise yaradığını düşünüyorum.

👤 V* A**** : Ürünü sık sık alıyorum. 3 tane kedim var, biri sevdi diğer ikisine zorla yediriyorum. Tüyleri kusarak çıkarmalarına engel oluyor, kusmuyor kediler. Ekstra olarak içindeki bira mayası da kedilerim bağırsaklarına faydalı zaten. Basit bir içerik listesi var, severek kullanıyorum.


Vet’s Plus Anti-Hairball Malt Kedi Macunu

Kaliteli formülüyle hem kedinizin daha canlı tüylere sahip olmasını sağlarken hem de midesinde oluşan tüyleri sindirmesine yardımcı oluyor.

EbatFiyat
Bitkisel içerik
Sindirim sistemi düzenleme

Ürün Detayı

Vet’s Plus, kedinizin sağlıklı ve yumuşak tüylere sahip olmasını sağlıyor. Malt, içerisinde bitkisel yağlara ve yüksek kalitedeki özlere sahip. Patili dostlarımızın kendini temizlerken yuttuğu tüyleri ve diğer sindirilmeyen bileşenleri sindirim sisteminden atmasını sağlıyor ve sistemlerini düzenliyor.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri
İçindekilerMalt Ekstratı (1.1.8): %50,00, Yulaf Unu %18,00, Deiyonize Su %17,00, Bitkisel Yağ %15,00

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** M** :  Daha önce kedim sever mi diye düşünerek 30 gr.lığını almıştım bu markanın.Kedim bayıldı zor alıyoruz elinden. İşe de yarıyor bu arada.1 yaşında olan chinchilla cinsi kedimi hergün sabah akşam taramamıza rağmen bunu kullandıktan sonra ilk defa kustu ve midesinde uzun bir tüy yumağı taşıyormuş onu gördük. Sayesinde o da rahatladı bizde,tavsiye ederim.
 
👤 E R** :Çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum.


Beaphar Duo Tüy Yumağı Önleyici Kedi Maltı

İçeriğindeki ekstra karamel sayesinde kedilerinizin zevkle yiyeceği Beapher Duo kedi maltı, en çok satan ürünlerden bir tanesi.

EbatYok
İçerik
Fiyat

Ürün Detayı

Beaphar kedi maltı, bitkisel yağların kombinasyonundan elde edilmiş. İçerisindeki ekstra karamel ile kedilerinizin severek yemesine yardımcı olacak ve E vitamini ile de tüylerinin beslenmesini sağlayacaktır. Üstelik Beaphar malt, bu özelliklerinin yanında birde sindirim ve bağışıklık sistemini de düzenleyecek, kemik gelişiminin ve dişlerinin sağlıklı olmasına yardımcı olacaktır.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri
İçindekilerHam protein, ham yağ, ham kül, nem kalsiyum, fosfor, sodyum, potasyum, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, biotin, taurin

Kullanıcı Yorumları

👤 Ö** S: Veterinerimizin tavsiyesi üzerine aldık bu ikinci tüpümüz oldukça memnun kaldık.

👤 F* C** ”: Daha önce de almıştım bu ürünü kedim severek yedi ancak odada tuttuğum için yağı dışına akıp ürün katılaşmıştı. Tekrar sipariş verdim buzdolabında tutuyorum hiçbir sorun yaşamadım. İçerisinde keçiboynuzu tozu da var sanırım bayılarak yiyor. Kusma ya da ishal problemi yaşamadık.


Trixie Kedi Maltı Peynir Tadında

Peynir aromasıyla kedilerinizin zevkle tüketeceği bir ürün olan Trixie Kedi Maltı, sindirim sistemini en iyi şekilde düzenler.

EbatYok
Fiyat

Ürün Detayı

Trixie, oldukça lezzetli içeriği sayesinde patili dostlarınızın vazgeçmek istemeyeceği ve afiyetle tüketeceği kedi maltı. Tüy yumaklarının oluşumunu önlerken bir de sindirim sistemini güçlendirmeye yardımcı olacak. İçerisindeki biotin sayesinde tüylerini güçlendirecek ve parlaklık kazandıracak.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri
İçindekilerpeynir ve biotin

Kullanıcı Yorumları

👤 S** L**”: Benim kedim çok seviyor. Bebekliğinden beri her akşam veriyorum. Çok şükür şimdiye kadar da hiç yuttuğu tüylerden dolayı kusmadı. Faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum. gimcat kalitesi tartisilmaz tabiki ama kedim gorunce heycanlansa da diger gimcat maltlari buna oranla daha cok begeniyor.

👤 A** S**: Kedim lezzetine bayıldı kesinlikle tavsiye ediyorum.


BioFeline Sterile Paste

Sadece kısır kedilerin kullanabileceği bir ürün olan BioFeline Steerile Paste, gösterdiği etkiyle kullanıcıdan tam puan alıyor.

EbatFiyat
Güçlendirme
Kısır kedilere özel
Metabolizma hızlandırıcı

Ürün Detayı

BioFeline, kısır kedilere özel olarak üretilmiş multivitaminli bir malt. Kısırlaştırılmış kedilerin yavaş çalışan metabolizmalarına zarar vermeden gereksinimlerini karşılayarak sindirim sistemlerini düzenler. Tüy yumaklarının oluşumunu önlerken içerisinde bulunan Methionine ile de vücutlarında oluşan ekstra yağlanmayı önler. Bağırsak florasını korur ve göz, kalp sağlığını destekler.

Ebat100 gr
CinsKısır kedi cinsleri
İçindekilerMalt extract, oat flour, herbal oils, sodium benzoat:, potassium sorbate, deionized water, ascorbic acid, cranberry extract, Vitamin E, Vitamin D3, Vitamin B1, Vitamin B3, Vitamin B5, Zinc, Copper, DL-Methionine, Taurine

Kullanıcı Yorumları

👤 N* K: Ürünlerinizi yeni keşfettim. Tüyleri için damla ve malt aldım. malt i çok sevdi. Damlayı da mamasına damlatıyorum ve 4 günde tüylerinde ki değişimi fark ettim. Bu markanın ürünlerinden memnun kaldım almaya devam.

👤 S** A**”: Kedimin tüy dökmesi artmıştı kısırlaştığından beri ne marka malt denediysem hiçbirini sevmedi zorla ağzına tıkıyordum bir süre sonra çöp oluyorlardı bu ürünü de umutsuzca aldım ama geldiği gibi denedim ve bayıldı ilk kez tüpten kendi yedi şükürler olsun dedirtti. inşallah sonraki günler de böyle iştahla yemeye devam eder çok teşekkür ederim


Dr.clauder’s Intestinal Anti Hairball Tüy Yumağı Kontrol Kedi Macunu Malt

Formülündeki mineral ve vitaminlerle kedinizin midesinde tüy yumağı oluşmasını engellemektedir.

EbatFiyat
Bağışıklık güçlendirici

Ürün Detayı

Dr. Clauder kedilerin vazgeçilmezi oluyor. İçerisindeki mineraller ve vitaminler ile kedilerin midesinde oluşacak tüy yumaklarını önlerken ağız sağlıkları için de oldukça faydalı bir malt. Aynı zamanda bağışıklık güçlendirici formülü ile de kedilerinizin hastalıklardan korunmasına da yardımcı oluyor.

Ebat100 gr
CinsKısır kedi cinsleri

Kullanıcı Yorumları

👤 E** Ö**”: Kesinlikle mükemmel bir ürün kızımın cinsi Norveç orman kedisi baya kabarık ve uzun tüyleri var burada detay verip kimseyi rahatsız etmek istemiyorum ama hemen rahatladığı aşikardı kesinlikle tavsiye ederim

👤 K Ş**”: Sürekli kullandığımız bir ürün. kedim severek yiyor hatta daha fazla yemek istiyor. Dışkısında tüylerini görüyorum, umarım tüyleri hep bu şekilde atar. Ürünü kullanmaya devam edeceğiz


Vetiq Defurr-um Anti Hairball Kediler Için Malt Macun

Doğal aromasıyla kedinizin sindirim sistemini düzenleyen Vetiq Defurr, patili dostunuzun midesindeki tüyleri dışkı yoluyla atmasına yardımcı oluyor.

Yetişkin ve yavru kedilerFiyat
Doğal aromaEbat
Etki

Ürün Detayı

Vetiq Defurr, kedilerin midesinde biriken tüy yumaklarını dışarı atmasını sağlıyor ve yumak oluşumunu önlüyor. Doğal aromalara sahip olan malt, yavru kediler ve yetişkin kedilerin kullanımına uygun.

Ebat70 gr
CinsTüm kedi cinsleri

Kullanıcı Yorumları

👤 D** H***” : Piyasadaki en iyi malt macun içeriklerinden biri.

👤 A** E**”: Bi süre önce bu ürünü tesaduf almistim, kedim çok sevdi,başka markaları denedim hiçbirini yemedi, bir süre satışta yoktu, nihayet satışa konmuş hemen aldım, az önce kargo geldi, kedim kokusunu duyar duymaz adeta çıldırdı, biraz yedirdim, elimi çekince patisiyle tekrar elimi cekip yedi sanirim tüm kediler severek yer.


Royalist Glucosamine Kedi Maltı

Kedinizin tüy problemini ortadan kaldıran Royalist Glucosamine kedi maltı, aynı zamanda sindirim sistemini destekler.

Kaliteli içerikYok
Güçlendirme
Etki

Ürün Detayı

Royalist kedi maltı, tüy yumağı problemini ortadan kaldırır ve sindirim sistemini düzenler. İçerisindeki doğal bileşenler ile eklem ve kalça sağlığını destekler. Aynı zamanda dostlarınızın parlak tüylere sahip olmasına yardımcı olur.

Ebat100 gr
CinsTüm kedi cinsleri

Kullanıcı Yorumları

👤 N* K: Kedim severek yiyor. Tüy kusması olmuyor bunu kullanınca. 3 günde elime ulaştı

👤 T B*’: Sokaktaki dostlarımız için almıştım. Sağlıklı olmaları benim için oldukça önemli. Fiyat performans olarak oldukça güzel bir ürün.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kedi maltı hangisi?

Tavsiye edilen en iyi kedi malt markaları arasında; Gimcat, BioFeline, Zoovital, Vet’s Plus, Beaphar Duo, Trixie, Dr. Clauder, Vetiq Defurr, Royalist oluşan veya oluşabilecek tüy yumaklarını önleme, sindirim sistemini düzenleme, bağırsak florasını onarma özellikleriyle veterinerler tarafından sıkça tercih edilen kaliteli kedi maltları arasında yer alıyor.

Malt kedilerde ne işe yarar?

Kedi maltları, kedilerin yuttukları tüyleri ve diğer sindirilemeyen bileşenlerin bağırsak yolu ile vücuttan atılmasını sağlar. Böylelikle kedinin kusmasına gerek kalmaz.

Kedi maltı verilmeye ne zaman başlanmalı?

Yavru kediler bebek tüylerini yaklaşık beş veya altıncı ayda dökmeye başlıyor. Bu yüzden altıncı aydan itibaren kedilerde malt kullanımına başlamak uygun.

Kedi maltı nedir?

Kedi maltları macun kıvamında olan, içerisindeki bileşenler ile kedilerin tüy yumağı problemlerinin önüne geçen ürünlerdir. Aynı zamanda bağırsak ve sindirim sistemi düzenleme gibi etkileri mevcuttur.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın