Katlanabilir En İyi 10 Kamp Masası Tavsiyesi

Kamp malzemeleri araştırırken aralarında en çok tercih konusunda zorlandığımız ürünlerden biri kamp masalarıdır. Piyasada satılan kampçıların en çok tercih ettiği kamp masalarını sizler için detaylı bir şekilde inceleyerek sıraladık.

SıraMarka/ModelÖzellikSYblog Puanı
1Box&BoxKatlanabilir10/9.7
2Joystar TabureliKatlanabilir, Sandalyeli10/9.9
3Joystar AlüminyumKatlanabilir10/9.8
4Funky ChairsKatlanabilir, Tabureli10/9.9
5Moblyon RuloKatlanabilir10/9.7
6Funky Chairs EliteÇanta Boy10/9.8
7Willy’sKatlanabilir10/9.6
8PraticoÇantalı10/9.8
9Trend MaisonKatlanır10/9.7
10BofigoKatlanır10/9.8
Kamp Masası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kamp Masası Modeli

Size bu makalemizde en çok tercih edilen, uygun fiyatlı ve katlanabilen kamp masalarının listesini hazırladık. Listede yer alan ürünler arasından dilediğiniz modeli seçerek kolayca satın alabilirsiniz.

İşte 2024 yılının en iyi kamp masaları…

Box&Box Omuz Askılı, Katlanabilir Kamp ve Piknik Masası

Dört mevsim boyunca kullanabileceğiniz bu ürünü, katlanabilir portatif bir çantanın içine kolayca koyarak dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Kamp masasının en çok tercih edilen özelliklerinden biri olan omuz askılı özelliği ile birinci sırada bulunuyor.

Omuz AskılıFiyat
Bardaklıklı
Hafif

Ürün Detayı

Kurulumu oldukça kolay olan bu ürünün gövdesi alüminyumdan yapılmış. Oldukça hafif ve fazlasıyla dayanıklı bir ürün olurken katlanabilir olması kullanışlılığı büyük ölçüde arttırıyor. Aynı zamanda bardaklık bölümleri de mevcut.

Açık hali73x55x48 cm
Kapalı hali10x10x75 cm
Ağırlık1 kg
MalzemeAlüminyum gövde, Oxford kumaş

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: Kurulumu biraz zorluyor ama ondan hiç bir sorun olmaz. En çok tereddüt yaşadığım üzerine eşya koyunca ortası çöker mi diye düşünmüştüm ama hiç bir sorun olmadı çok sağlam orta kısımlara da demir çubuk koyulmuş ve gerginleştirince çökme vs. yaşanmıyor gönül rahatlığıyla alınabilir

👤 DE: Masayı son derece rüzgârlı olan bir yerde sahilde gidip denedikten sonra yorum yapmak istedim. Üzeri bir suru eşya aldı bir suru saklama kabı bardak vs. ayakları kuma gömülünce sallanma devrilme olmadı. Hatta evde olgum 20 kg üzerine oturup deneme yaptı. Bu fiyata alınabilecek süper bir urun bence. Ayrıca kapalıyken yasıma esnasında omzunuzda varlığını bile hissetmiyorsunuz ki benim için en önemli konu buydu, çok hafif 6 yasındaki olguma verdim tasıma için. Bence urun süper alınabilir.


Joystar Katlanır Piknik/Kamp Masası Seti Çanta Tipi

Geniş ailelerin rahatça kullanabileceği bu set oldukça rahat ve konforlu bir görünüme sahip. Kamp piknik gibi yerlerin dışında balkon teras ya da bahçelerde de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda 4 adet taburesi de birlikte veriliyor.

TabureliAğırlığı
Taşınabilir

Ürün Detayı

En iyi ürünlerden olan Joystar Katlanır kamp seti çok hafif ve MDF den yapılmış. Kurulumu oldukça basit olan ürünün taşıması da bir o kadar kolay. Oldukça hafif olmasının yanında çarpma, rüzgar gibi dış etkenlere karşı da oldukça dayanıklı. En çok tercih edilen katlanır piknik kamp masalarının ikinci sırasına koyduğumuz joystar piknik masası temizlenmesi de oldukça kolay bir ürün.

Açık hali60×120 cm
Kapalı hali60×60 cm
Ağırlık7,2 kg
Malzememdf

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖN: Fiyatına göre gayet güzel bir masa. Taburelerde sağlam görünüyor. Gelir gelmez kurduk. Ortasında şemsiye için delikte mevcut. Tek sorun taşıma kulpunun ve bağlı olduğu çerçevesinin taşırken esnemesi. O alanın metali daha sağlam olsaydı uzun ömürlü olurdu.

👤 AD: Çarşamba akşam sipariş verdim cuma sabah eve geldi ben de cumartesi kampa gittim harika bir ürün iyi ki almışım dedim ve fiyatı da çok iyi. Arabanın bagajında duruyor her an kullanıma hazır.


Joystar Alüminyum Katlanabilir Piknik/Kamp Masası

Taşıma çantası bulunan bu ürün alüminyum malzeme kullanılarak üretilmiştir. Üst kısmı katlanabilir olan oldukça hafif ve pratik kullanımlı bir kamp masasıdır.

KatlanabilirFiyat
Çantalı
Hafif

Ürün Detayı

Yer kaplamayan ve kolay taşınabilen bu ürün, gidebileceğiniz her yere götürebileceğiniz en iyi kamp ve piknik masalarından biridir. Yüzeyi pürüzsüzdür ve oldukça da hafif olan bu kamp masası, taşıma çantasıyla beraber geliyor.

Boyut70x70x70 cm
MalzemeAlüminyum

Kullanıcı Yorumları

👤 YY: Fiyatını hak ediyor. Taşıma çantasında iken 2 kişilik çadır kadar yer kaplıyor. Kurulumdan sonra da gayet sağlam hissi veriyor. Alüminyum profiller şeffaf koruma jelatini ile sarılı. Kurma işlemi maksimum 30 saniye alıyor.

👤 ÖT: Hafif ve tatmin olabileceğiniz kadar büyük masa ve kolay kurulum doğa ve piknik için muazzam bir kamp malzemesi. Kötü olan taşıma aparatını biraz kalite olmaması ama idare eder mi eder gibi.


Funky Chairs Katlanabilir Piknik Masası Seti Kalın Profil

Katlanabilir ve bavul tipi olan bu masa, az yer kaplayan ve oldukça sağlam bir üründür. Katlanıp kapatıldığında küçük bir bavul ebatlarında kolayca taşıyabilir ve saklayabilirsiniz.

TabureliFiyat
Büyük boyutluKüçük tabure
Hafif

Ürün Detayı

En çok tercih edilen modellerden olan Funky Chairs piknik masası, tabureleri ile birlikte satılıyor. Kalın alüminyum profilden üretilmiş, hafif ve bir o kadar sağlam. Kolay taşınabiliyor ve ayrıca 4 adet katlanan sandalyeleri mevcut.

Alüminyum profil kalınlığı5 cm
EbatlarıU 120 X G 60 X Y 70 cm
Kapalı Boyutu60 X 60 X 10 cm
Ağırlık8,7 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 AD: Ürün çok sağlam ve kullanışlı. Kurulduğunda sağa sola sallanmadan taş gibi duruyor. Beklentimin üzerinde kaliteli

👤 AÇ: Ürün muaddellerine göre sağlam malzemeden üretilmiş. Kullanışlılık açısından 4 kişilik bir ailenin uzun süre rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. Bu ürünle artık kalabalık piknik alanlarının dışında sakin alanlarda ailecek zaman geçirebileceğiniz ortamı oluşturmuş olacaksınız. Kısaca gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tavsiye ederim.


Moblyon Katlanır Büyük Rulo Masa Kamp Masası

Rulo şeklini alabilen Mobylon kamp masası, oldukça hafif pratik bir masa. Kamp masası tercih edilirken en çok istenilen özelliklerden biri ürünün katlandığında minimal hale gelmesi. Bu da incelediğimiz en küçük boya gelebilen kamp masalarından birisi.

Küçük boyutFiyat
Rulo çanta

Ürün Detayı

Alüminyum gövdeli sağlam yapısıyla uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu ürün, kullanım sırasında oldukça küçük yer kaplamaktadır. Yalnızca 1 kilogram ağırlığında olup kolayca istenilen yere taşınabilmektedir.

Genişlik51 cm
Yükseklik50 cm
Uzunluk71 cm
Ağırlık1,020 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇO: Ürün çok güzel paketlenmişti ve kargo ile çok kısa bir zamanda elime ulaştı. Çok kullanışlı ve pratik bir ürün. Sağlamlığı harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 ÇÇ: Masanın üst kimsinin bez olduğunu görünce bir hayal kırıklığı yaşadım ama o kadar sağlam ki şaşırdım. Son zamanlarda aldığım fiyatını hak eden nadir ürünlerden. Sağlam ve kolay montaj.


Funky Chairs Elite Alüminyum Teleskopik Ayaklı Kamp Piknik Masası

İncelediğimiz en ilginç kamp masalarından biri elite alüminyum teleskopik ayaklı kamp masası, yüksekliğini istediğiniz kadar ayarlayabileceğiniz bağımsız bir ayar özelliğine sahip. Böylece dilediğiniz taburede dilediğiniz ortamdan dilediğiniz kadar yüksekliği ayarlayabilirsiniz.

Ayarlanabilir ayak boyutuFiyat
Hafif yapı

Ürün Detayı

Her koşula uygun üretilen bu ürün aynı zamanda kolay kuruluma da sahip. Saniyeler içinde hazır hale gelebilen kamp masası masa altındaki filesi sayesinde de geniş eşya alanı mümkün kılıyor. 30 kiloya kadar taşıyabiliyor ve katlanabilen iki parçadan oluşuyor.

Ürün Boyutları90 x 53 x 65/45 cm
MalzemeAlüminyum
Ağırlık4.10 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 FE: Çok güzel, sağlam bir masa. Kurulumu kolay, taşıması rahat. Arabanın bagajında olmazsa olmaz.

👤 MG: Masa güzel kurdum çantalı geliyor ayaklarının ayarlanması da çok güzel ama biraz sallanıyor sanki azıcık zorlasanız kırılacak gibi. Çok güzel küçülüyor en güzel özelliği belki de katlanarak çok az alan kaplaması yalnız yine de bu fiyat biraz daha inerse bence daha iyi olur ben beğendim pişman değilim.


Willy’s Katlanır Kamp Masası

Yuvarlak olarak tasarlanmış bu kamp masası, polyester kumaş kullanılarak üretilmiş. En iyi kamp masası tavsiyelerimizden biri olan bu ürün, ile rahatça her yere gidebilirsiniz.

Bardak bölmeliFiyat
Kolay temizlik

Ürün Detayı

En çok tercih edilen ürünlerden olan Willy’s katlanır kamp masası çok kolay temizlenebiliyor. 4 adet bardak bölmesi mevcut ve taşıma çantası ile kullanılıyor. En çok tercih edilen ürünlerden biri olan bu kamp masası aynı zamanda oldukça da az yer kaplıyor.

Ürün Boyutları72 x 72 x 62 cm
MalzemePolyester

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇÖ: İndirim döneminde oldukça uygun bir fiyata aldım. Masanın çok kullanışlı bir çantası var ve o çantayı pıtpıtlı ambalaj ile güzelce sarmışlardı. Lacivert rengi çok beğendim. Ayaklarında herhangi bir sıkıntısı yoktu, sağlam elime ulaştı, yuvarlak kısmı açılınca gayet gergin, yüksekliği çok ideal(72cm). Biz başta kurarken ayakları denk getirmedik yuvarlak kısma, hata olduğunu sandık ama o bizim beceriksizliğimizmiş, bir beş dakika sonra ayakların daha da genişleyebileceğini anladık. Yani hemen paniğe kapılmayın yapamazsanız. Taşıması ve kurması kolay.

👤 AA: Çok sevdim ben. Özellikle çok piknik/kamp yapanlar mutlaka almalı. Baya gergin oluyor bişey dökülmüyor. Kurulumu oldukça basit, portatif bi çanta.


Pratico Çantalı Katlanır Yeni Model Piknik Masası

En çok tercih edilen kamp masaları arasında yer alan bu ürün, kullanıcılardan olumlu puanlar almayı başarıyor. Sağlamlığı ve kullanışlığıyla ön plana çıkan ürünlerden birisi de Pratico çantalı katlanır kamp masası.

ÇantalıFiyat
Hafif
Sağlam

Ürün Detayı

Bu kamp masası, alüminyum gövdeden oluşmuş oldukça kaliteli bir yapıya sahip. Darbelere dayanıklılığı ile öne çıkıyor ve aynı zamanda hafif iskelet yapısı var. Oxford kumaşı da bir o kadar sağlam. Çantayla beraber gelmesi kullanıcılara ekstra bir avantaj sağlıyor.

Ürün Boyutları55 x 73 x 48 cm
Ağırlığı90 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 MT: Ürünün tablası kumaş, ayaklar alüminyum sanırım. Çok hafif ve çok az yer kapladığı için tercih edilebilir. Kurulumu da basit. Her yere taşınabilir. Ürünün kumaş kısmı düz dursun diye aralara çıta konduğu için tablası dümdüz durmuyor. Ama sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

👤 BO: Çok sağlam ve kaliteli. Tereddüt ederek almıştım ama yanılmışım bu fiyata bence alınmalı. Cam Şişe vs her şey üzerine durabilir denedim.


Trend Maison Katlanır Kamp ve Piknik Masası Yeni Dizayn

Fiyat ve performans ürünü bir arada arayanlar için oldukça ideal bir kamp masası. Yüksek verimliliğe sahip ve bir o kadar da uygun fiyatlı.

PortatifPlastiklerde esneme
Büyük boy
Fiyat

Ürün Detayı

İncelediğimiz kamp masalarında tavsiye edebileceğimiz ürünlerden biri olan bu masa, oldukça pratik. Açılır kapanır mekanizması kolay kullanımlı. 4 kişilik bir kamp masası ve aynı zamanda propilen malzemeden üretilmiş. Yalnızca kamp değil yazlıkta, piknikte balkonda da kullanıma oldukça uygun.

Ürün Boyutları67 x 18 x 10 cm
Ağırlığı3040 gr
MalzemeSert P.P Propilen

Kullanıcı Yorumları

👤 SG: Ürün fiyat performans olarak çok güzel ve kullanışlı. Sadece ayak kısımları darbe aldığı için plastikleri yerleştirmek zor oldu.

👤 FF: çok güzel fiyata göre çok büyük


Bofigo 60X80 Çam Desenli Katlanır Masa

En iyi kamp masalarından biri olan Bofigo kamp masası, metal ve kaliteli bir ahşap kullanılarak üretilmiş. Ürünün metal kısmı ise oldukça kalın. Uzun uzun yıllar sizinle diyebiliriz.

Sağlam malzemeAğırlık
Katlanabilir

Ürün Detayı

Bu kamp masası elektrostatik fırın boya ile boyanmış. Yaylı sisteme sahip açılıp kapanan mekanizması var. Güvenlik içinde sert yağ kullanılmış. Bu kamp masasını rahatlıkla aracınızın bagaja yerleştirebiliyorsunuz. Sağlam yapısıyla her türlü koşulda kullanıma elverişlidir.

Ürün Boyutları60×80 cm
Metal aksamprofil

Kullanıcı Yorumları

👤 YG: Ürün gayet başarılı ben balık avında kullanmak için aldım iş görür arabada gayet güzel gider, yaylı katlanır olması da cabası elde taşıma için biraz ağırlık olabilir. Buna çok takılmazsanız bence alınır.

👤 ÖÖ: Ürün görselleri ile aynı gayet güzel ve kullanışlı Lakin Paketleme sıkıntı özellikle firma ile görüşüp rica etsem de yine de hasar oluşmuş küçük bişi iade için uğraşmak istemedim Ev piknik plaj için gayet ideal araç bagajında yer kaplamıyor tavsiye ederim.


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi kamp masası modelleri hangileridir?

Piyasada farklı tasarımlarda birçok kamp masası bulabilirsiniz. Seçim yaparken ihtiyacınıza göre seçim yapmanız gerekmektedir. Genel olarak gidilen kamp sayısına ve arabanızın büyüklüğüne göre seçi yapmanız daha doğru olacaktır.

En iyi kamp masası tavsiye

Kamp masası tavsiyeleri olarak sizlere sunduğumuz ürünleri değerlendirerek en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın