En İyi 10 Araç Üstü Çadır Tavsiyesi

Kolay kullanımlarıyla kamp severlerin sıklıkla tercih ettiği bir ürün olan araç üstü çadırlar kullanıcıya sağladığı konforla dikkat çekiyor. Çok kısa bir sürede açılıp kapanabilen bu çadırlar araç üzerine bağlanarak doğada daha güvenli şekilde kamp yapmanızı sağlıyor. Bizde bu yazımızda piyasada bulunan kullanıcılardan tam not almış en iyi araç üstü çadır modellerini inceledik.

SıraMarkaBoyutSYblog Puanı
1Ironman1.4×2.4×1.3 m10/9.9
2Brothers Camp210x130x100 cm10/9.9
3CAMPERMEN130×200 cm10/9.8
4CAMPOUT210x125x90 cm10/9.8
5ROXFORM170×220 cm10/9.7
6Askan125×200 cm10/9.8
7MXO2×1.08×1.25 m10/9.7
8Mongrel140×220 cm10/9.7
9BVO CAMP140x220x107 cm10/9.7
10BROTHERS CAMP230x150x100 cm10/9.8
Araç Üstü Çadır Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Araç Üstü Çadır Modeli

Sizlere kamp alanlarında kolaylık sağlayacak, kurulumu oldukça kolay ve dilediğiniz yere kurabilme imkanına sahip olabilmeniz adına en iyi 10 araç üstü çadırı listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi araç üstü çadır modelleri…

Ironman 4×4 IROOFTENT TENT

Kalitesiyle farkını ortaya koyan Ironman 4×4 Irooftent, su geçirmeme özelliği sayesinde bütün hava koşullarında kullanılabilmektedir.

Su GeçirmezFiyat
Dayanıklı

Ürün Detayı

Kalitesiyle öne çıkan Irooftent tent, su geçirmeme özelliğiyle yağmurlu havalarda bile konforunuzun bozulmamasını sağlar. Doğayla iç içe olmak isteğinizde mevsimlerin olumsuz koşullarından etkilenmeden sadece yaz değil kış aylarında da kamp yapabilmenizi sağlar. Nefes alabilen ripstop polycotton canvas kullanıldığından dokusuyla ve çadıra kattığı ferahlığıyla efektif görünümünü korumaya devam eder. Kısa sürede bozulmaya ya da deformasyona uğramayan YKK fermuar ve katlanabilir alüminyum merdiven ile çadıra giriş çıkışlar sorunsuzdur. 65mm kalınlığa sahip rahat ve konforlu sünger yatağıyla kaliteli bir uyku vaad eder. Sinekliği bulunan pencerelerin sabitlenme özelliği olduğundan dışarıdaki temiz hava içeriye dolarken rahatsız edecek unsurların çadıra girmesini engeller.

Genişlik1.4 m
Uzunluk2.4 m
Yükseklik1.3 m
Ek ÖzellikSu geçirmez, nefes alan kumaş, katlanabilir alüminyum merdiven, sineklik
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 E** B**: Çok beğenerek kullanıyoruz. Çadır kurmak ve kamp hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hobilerimiz arasında kamp var ve en güzel şekilde yaptığımızı düşünüyorum.
 
👤 K** L** :  Ürün çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyoruz.


Brothers Camp Araç Üstü Çadır / ab 130 Modeli/ jeep

Su ve ışık geçirmeyen kumaşıyla kullanıcıya keyifli bir deneyim sunan Brothers Camp Araç Çadırı, sahip olduğu güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Güvenlik ÖzellikleriFiyat
Su ve Işık Geçirmez

Ürün Detayı

İki yetişkini taşıyabilme kapasitene sahip olan çadır, crossover ve binek araçlar için tasarlanmıştır. Bu ürün, aracınızın sadece iskelet kısmına yük verdiğinden dolayı herhangi bir çökme ya da hasar söz konusu değildir. Su ve ışık geçirmeyen kumaşa sahip yapısı aynı zamanda su basıncına dayanıklı olduğundan ömürlük kullanıma uygundur. Özel keten kumaş ve kaliteli süngerle üretilen yatak, rahat bir uyku çekmenize yardımcı olur. YKK’nin ürettiği Fermuar ve bal peteği dizaynına sahip sinekliği ile doğayla iç içe olma imkanı sağlar. Rüzgara ve suya dayanıklı olduğundan olumsuz hava koşulları ve değişen mevsimler sizi etkilemez. Özel reflektif bant ve logo ile çevrili yapısı ile yüksek derecede güvenlik sağlaması çadırı mükemmel kılan yanlarındandır.

Açık210x130x100
Kapalı210x130x33
Yatak116x195x5
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, sineklik
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş** A** : Harika bir çadır, böcek fobisi olan biri olarak yukarıda olması çok güzel hiçbir böcek girmiyor. Hem de sağlam ve eğlenceli.
 
👤 İ** Ü**: Kalitesi tek kelimeyle süper.


CAMPERMEN Araç üstü çadır/campoo model

En zorlu hava koşullarında bile rahatça kamp yapabilmenizi sağlayan Campermen, kalitesiyle kullanıcıdan tam not alıyor.

-10 Dereceye DayanabilmeFiyat
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Eksi 10 dereceye kadar dayanıklı olmasıyla soğuk hava koşullarında bile dilediğiniz gibi kullanma imkanı sunan Camparmen çadır, su geçirmeme özelliğiyle de zorlu koşullara karşı koyuyor. Tek başınıza bile bir kaç dakika içinde kurup sökebilme kolaylığı sağladığı için hem gücünüzden hem de vaktinizden almıyor. Bir çok renk seçeneği bulunmasının yanı sıra aracınızla da aynı renge boyanabildiğinden görüntü açısından uyumsuzluğa sebep olmuyor. Çokça satılan ve rağbet gören Campermen çadır, kalitesi ve kullanışlılığıyla ön planda çıkmaya devam ediyor.

Ürün ebatları130x200cm
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 H** C**: Tavsiye ediyorum efsane.
 
👤 Ç** T**: Rengi çok güzel, rüzgarda bile devrrilmedi veya zarar görmedi. İyi ki almışız.


CAMPOUT Orbit Araç Üstü Çadır

Kumaşıyla kendini ön plana çıkaran Campout Orbit, dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabiliyor.

DayanıklıFiyat
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Yüksek kaliteli kumaşa sahip campout çadırın tüm bağlantı elemanları paslanmaz çelik ile üretilmiştir. İçte ve dışta bulunan nanotech kaplaması sayesinde su geçirmeyerek yağmurlu havalara meydan okumaktadır. Çadıra girerken ve çıkarken kullanacağınız merdiven ise alüminyum olduğundan dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır. Her mevsim kullanabilme imkanı vardır ve 4 tarafında sineklikli pencere olduğundan doğanın huzurlu havasını çadırın her bir köşesinde hissedebilirsiniz.

Ürün ebatları210x125x90
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, aliminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Süper bir ürün herkese tavsiye ediyorum.
 
👤 L** B** : Kamp yapıyorsanız kesinlikle alın.


ROXFORM 4 Kişilik Araç üstü çadır

Listemizdeki en uygunlu fiyatlı ürünlerden olan Roxform, sahip olduğu özel tasarımla ön plana çıkıyor.

Her araca uygunYok
Fiyat

Ürün Detayı

Piyasaya göre daha uygun fiyatlı olan çadırın en iyi özelliklerinden biri her araca uyuyor olması. Özel tasarımı ile şıklığını koruyan roxform çadır, sadece dışarıdan bakıldığında güzel görünmekle kalmıyor ve bir o kadar da kaliteli olmasıyla göze çarpıyor. Sadece 5 dakikada kurularak konforlu bir ortamda kamp yapma imkanını sizlere sunuyor. Çadırın zemininde kullanılan kalın Amerikan mdf çadıra dayanıklılık kazandırırken su ve rüzgar geçirmemesiyle sizi yarı yolda bırakmayarak istediğiniz mevsimde yapacağınız kampa eşlik ediyor.

Ürün ebatları170×220 cm
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, alüminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun
Kişi sayısı2-4 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 Ü** P**: Kışın bile kuruyoruz. İçerisinde kalın battaniye yorgan alınca hiç üşümüyoruz. Rüzgarda geçirmiyor bayıldık. Arkadaşlarla sürekli kamptayız.

👤 T** E**: Baya beğendim tek kelimeyle harika.


Askan Araç Üstü Çadır

Alt kısımda bulunan giyinme kabini sayesinde rahatça üzerinizi değiştirebilmenizi sağlayan Askan, uygun fiyatı sebebiyle fazlasıyla tercih ediliyor.

Giyinme KabiniYok
Su Geçirmez
Fiyat

Ürün Detayı

Çadır ile üst branda arasında bırakılan 5 cm’lik mesafe sayesinde su geçirmeme özelliğine sahip olan Askan çadırın birleşim noktaları alüminyum ile çevrilidir. Çadırı birleştirirken kullanılan dikişler sık ve paralel olduğundan yırtılma ve sökülmelere karşı dayanıklıdır. Sinekliğe sahip 2 pencere ve kapısı olduğu için çadırın hava almasını sağlarken bir yandan da böcek ve haşerelere karşı koruma sağlıyor. Çadırın tavan kısmında eşyaları koymak için file ve alt kısmında giyinme kabini bulunuyor. 5 cm kalınlığa sahip gerdirme çubukları kullanılmadığında katlanıyor.

Ürün ebatları125×200
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, alüminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun, giyinme kabini, eşya koyabilmek için file
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 C** A**: Yağmurda bile çadır atmışlığımız var asla ama asla su geçirmiyor. Sineklikleri sayesinde de içeri hiç böcek girmiyor. Çok başarılı bir ürün.
 
👤 V** E**: Çadırlar arasında bence en iyisi.


MXO Araç Üstü Çadır

En zorlu hava koşullarında bile dayanabilen MXO araç üstü çadır, sahip olduğu özelliklerle kullanışlılığı büyük ölçüde arttırıyor.

DayanıklıYok
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Çadır kapalıyken kapatma brandası, fermuar ve cırta montajlı halde bulunmaktadır. Birleşim noktalarının alüminyum ile çevrili olması çadıra sağlamlık kazandıran bir diğer unsurdur. Bu çadır, sahip olduğu su geçirmeyen zorlu hava koşullarına dayanıklı kumaşıyla kullanıcıya rahat bir kamp keyfi sunuyor. Sıcak hava girişli çadırın özel tasarımlı eşyalarınızı koyabileceğiniz cepleri, tavanda file ve alt tarafta soyunma kabini mevcuttur.

Ürün ebatları200x108x125 cm
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, alüminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun, giyinme kabini, eşya koyabilmek için file
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** E*: Rüzgara ve yağmura karşı dayanıklı. Ben üşümem hiç derseniz karlı havada bile açıp yatarsınız içinde. Harika bir ürün satıcıya da teşekkürler.

👤 Y** G** : Bayadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.


Mongrel Araç üstü çadır

Diğer modellere göre çok daha uygun olan fiyatıyla bizleri karşılayan Mongrel araç üstü çadır, sahip olduğu özelliklerle kullanıcının bütün isteklerini karşılayabiliyor.

FiyatYok
Su Geçirmez

Ürün Detayı

Su geçirmeyen ve nefes alan kumaş yapısına sahip olmasıyla dikkat çeken ürün, kullanıcıya rahat bir yaşam alanı sunuyor. Mevcut olan teleskobik merdivenin ağırlık taşıma kapasitesi 150 kg olduğundan merdivenin herhangi bir hasar görme ya da taşıyamama durumu söz konusu değildir. İki adet sinekliği, iki adet penceresi ve havalandırma sistemi sayesinde çadırda kalmak sizin için kapalı alandan ibaret olmaktan çıkar ve çadırın içindeyken bile temiz havanın her bir hücresine işlediğini hissedebilirsiniz.

Ürün ebatları140×220 cm
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, alüminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 A** I**: Eşimle kilolalarımız 147 yapıyor valla bizi bile taşıdı. Çok iyi aşırı beğendik.
 
👤 İ** U**: Çok uygun fiyatlı süper.


BVO CAMP Classic 140 Araç üstü çadır

Sadece 1 veya 2 dakika içerisinde hazır hale gelerek kullanılabilen BVO Camp Classic, her araca uyum sağlayabiliyor.

Kolay KullanımYok
Araca Zarar Vermez

Ürün Detayı

Eğer aracınızda ara atkı varsa bu düşük bütçeli ve her araca uyum sağlayan BVO camp tam size göre. Tavana temas etmediğinden araca zarar vermez. Yağışlı havalarda kullanabilirsiniz fakat soğuktan korunmak için üründe mevcut olan kuru tip ısıtıcısı kurarak kullanmanız gerekir. 1-2 dakikada açılan çadırın standart kaliteye sahip yatağı mevcuttur. Açılır pencere ve sinekliğe sahip olması bu çadırın avantajları arasında yer alır.

Ürün ebatları140x220x107
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, alüminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 O** Ü** : Çok kuruluyor 3 dakikada herşeyi kurduk eşyalarımızı da yerleştirdik baya başarılı.

👤 I** T** : Severek kullanıyoruz.


BROTHERS CAMP Araç Üstü Çadır/ ab 150 / volvo

Sahip olduğu içeriğiyle tırnaklarınızın yeniden güzel görünmesini sağlayacak olan Golden Rose tırnak sertleştirici, uygun fiyatıyla kullanıcıları kalbinden vuruyor.

FiyatYok
Güçlendirir

Ürün Detayı

4 kişinin rahatlıkla sığabileceği geniş bir alana sahip çadırda özel bambu kumaş ve kaliteli süngerler bulunmaktadır. Su ve ışık geçirmeyen yapısı sayesinde saat, mevsim, hava koşulları fark etmeksizin konforunuzdan ödün vermeniz gerekmez. Güvenli olması için özel reflektif bant ve logo ile çevrilmiştir. Yukarıdan aşağıya kapanma özelliği olan pencerelerde bal peteği dizaynlı sineklikler mevcuttur. Lüks, kaliteli ve görkemli bir ürün olan ab 150 ile bir çadırın sunabileceği tüm özellikleri içinde barındırır.

Ürün ebatları230x150x100
Ek ÖzellikSu geçirmez ve ışık geçirmez, nefes alan kumaş, kolay kurulum, alüminyum merdiven, her mevsimde kullanıma uygun
Kişi sayısı2 kişilik

Kullanıcı Yorumları

👤 R** T**: Işık geçirmediği için sabahın köründe kalkmanıza gerek kalmıyor. Oldukça başarılı bir çadır.
 
👤 A** C**: Çok beğendim gayet iyi bir çadır..


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi araç üstü çadır hangisi?

Tavsiye edilen en iyi araç üstü çadır markaları arasında: Ironman, Brothers Camp, Campermen, Campout, Rexform, Askan, Mxo, Mongrel, Bvo tasarımları, kaliteli malzemeleri, kolay kurulumları ve uzun süreli kullanım imkanıyla kamp severlerin sıkça tercih ettiği araç üstü çadırlar arasında yer alıyor.

Araç üstü çadır nedir?

Taşıma tavan sistemi ile araç üzerine monte edilebilen ve aracınıza özel tasarlanan bir çadır çeşididir. Tavan çıtasına monte edildiğinden araca zarar vermez fakat her araçla uyumlu olmaması seçim yaparken dikkatli davranmanızı gerektirir. Sabit ya da portatif merdivenle rahatça çıkılan çadıra iki yetişkin rahatça sığabildiğinden alan yeterliliği konusunda size zorluk çıkarmaz.

Araç üstü çadırları diğer çadırlardan ayıran özellik nelerdir?

Yere değil de yükseğe kurulması sebebiyle eşsiz bir manzara sunar. Haşereler ve böceklerden etkilenme ihtimalinizi en aza düşürerek gönül rahatlığıyla çadırın keyfini sürmenizi sağlar. Yağan yağmurdan kaçma ya da çadırın su almasını engellemeye çalışma gibi bir derdiniz olmaz. Çadırda kalmanın güvenli olmayacağını düşünenlerin bile bu özellikleriyle dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın