En İyi 9 Çadır Sobası Tavsiyesi

Kamp çadırı gibi küçük çaplı alanlarda ısınmayı sağlayan çadır sobaları, havalandırma kanalları sayesinde ısıyı istediğiniz dereceye ayarlama imkanı sunmaktadır. Hem dayanıklı hem de uzun ömürlü olmaları sebebiyle dikkat çeken bu ürünler kampçılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kamp keyfinizi en zorlu hava koşulunda bile çadır sobasıyla sıcacık şekilde yaşayabilirsiniz. En iyi işlevselliğe sahip kamp çadırı sobası modellerini sizler için araştırdık ve sıraladık.

SıraMarkaAğırlıkSYblog Puanı
1Nurgaz10 kg10/9.9
2Nurgaz10 kg10/9.7
3Beauty Life8 kg10/9.6
4Nurgaz Dutch8.5 kg10/9.8
5Beauty Life8 kg10/9.6
6Metalya8 kg10/9.6
7Öztamer5 kg10/9.5
8Shopfocus3.2 kg10/9.7
9Nurgaz Kuzineli15 kg10/9.8
Çadır Sobası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Çadır Sobası Modelleri

Odun veya kömür ile kullanılabilen çadır sobaları kullanıcının soğuk günlerde içini ısıtarak kamp keyfini ikiye katlıyor. Araç bagajında bile her yere kolayca götürebilen bu ürünler yalnızca çadırlarda değil ısınmaya ihtiyaç duyulabilecek dar alanlarda da kullanım için uygundur.

İşte piyasanın en çok tercih edilen çadır sobası modelleri…

Nurgaz Kamp ve Çadır Sobası

Soğuk havalarda çadır keyfi yaşamak için çadırı ısıtıp aynı zamanda ocak olarak da kullanabileceğiniz Nurgaz marka çadır sobası, kullanışlılığı ile dikkat çekiyor.

Yemek pişirmeye uygunYok
Dayanıklılık
Kaliteli

Ürün Detayı

Hızlı bir şekilde ısınma imkanı sunan ürün, aynı zamanda parçalara ayrılarak kolay taşınabilme imkanına sahiptir. Sahip olduğu kırılmaz camı sayesinde güvenli bir kullanım sunan Nurgaz, en çok tercih edilen ürünlerden biri. Ayakları çadır mantığı ine monte edilmiş olup devrilme gibi durumlar yaşanmamaktadır. İç ızgarasını yemek pişirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca üzerinde ayarlanabilir hava girişi bulunmaktadır.

Ağırlık10 kg
Baca Boyu200 cm
Ebat30 x 50 x 45 cm
Gövde Kalınlığı2 mm
Malzeme KalitesiÇelik
KulpBakalit
Kapak FormatıCam

Kullanıcı Yorumları

👤 SÇ: İlk kış kamp deneyimimiz için tercih ettik. Çok memnun kaldığımız bir ürün. Sağlamlığı ve kalitesi tıpkı anlatıldığı gibi. Yemek pişirebilmek de ürünün bir artısı bence. Tavsiye ediyorum.

👤 HN: Kurulumu çok kolay bir soba. Yine de yerine oturmuş mu diye test etmekte fayda var. Güzel ve kaliteli bir soba, teşekkürler.


Nurgaz Çadır Sobası

Sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nurgaz Çadır Sobası, sahip olduğu özelliklerle fark yaratıyor.

Yemek pişirmeye uygunYok
Dayanıklılık
Kaliteli

Ürün Detayı

Tamamen çelik malzemeden üretilen Nurgaz Çadır Sobası, sadece 10 kg ağırlığındadır. Kullanıcılardan olumlu yorumlar almayı başaran bu ürün ile soğuk kış günlerinde içinizi ısıtabilir aynı zamanda dilediğiniz yemeği pişirerek keyfinize keyif katabilirsiniz.

Ağırlık10 kg
Baca Boyu200 cm
Ebat30 x 50 x 45 cm
Gövde Kalınlığı2 mm
Malzeme KalitesiÇelik
KulpBakalit
Kapak FormatıCam

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞD: Ürünü kullandım. İçi yeterince geniş. Gece yatmadan önce yakmıştım. Yaklaşık bir buçuk saat kadar yandı. Sabaha karşı serinlik olunca tekrar yaktım. Artık çocuklarla kışın da kamp yapabiliyoruz.

👤 NS: Hızlı kargo, ürün bir harika çok teşekkürler.


Beauty Life Çadır Sobası

Paslanmaz çelikten üretilen çadır sobası, yüksek sıcaklığa dayanıklı ve uzun ömürlü bir üründür. Kullanılması için düz bir zemin tercih edilmeli ve ayakları tam oturtulmuş olmalıdır.

Yemek pişirmeye uygunYok
Dayanıklılık
Kaliteli

Ürün Detayı

Ürün kapağı üzerinde bulunan cam pencere sayesinde sobanın içerisini rahatlıkla görebilirsiniz. Sobanın borusunu tepeden dışarı çıkararak dikey olarak havalandırmalısınız. Çadır sobasının üzerinde alüminyum alaşımlı indüksiyon plakalı düz ocak üstü mevcuttur. Burada yiyeceklerinizi istediğiniz şekilde pişirebilirsiniz. Kompakt tasarımlı bu ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Ağırlık8 kg
Baca Boyu44 cm
Ebat15.69 cm x 6.9 cm x 53.15 cm
Malzeme KalitesiPaslanmaz Çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 UK: Ürün görsellerdeki gibi geldi. Son derece kullanışlı ve sağlam bir ürün, teşekkürler.

👤 SA: Kampı çok seviyoruz. Hiç soğuk havada çadır kurmamıştık. Bu ürünü arkadaşımızın tavsiyesi ile aldık. Fiyat kesinlikle vermeye değer.


Nurgaz Dutch Model Çadır Sobası

Nurgaz Dutch model çadır sobasının yapısı yarı silindir şeklindedir. Ürünün üst kısmı dikdörtgen formda tasarlanmıştır.

Yemek pişirmeye uygunYok
Dayanıklılık
Kaliteli

Ürün Detayı

Üzerinde yemek pişirebileceğiniz modelin her iki yanında taşıma kolları bulunuyor. Haznenin alt kısmında yakıt atıkları için küllük mevcuttur. Bu ürün 3 adet ayağa sahiptir ve oldukça sağlam durmaktadır. Aynı zamanda bacanın üst kısmında kıvılcım önleyici aparat mevcuttur. Nurgaz Dutch’un taşıma çantası sayesinde her yere kolaylıkla götürülebilir.

Ağırlık8.5 kg
Baca Adet6 tane
Ebat45 cm x 25 cm x 22 cm
Yerden Yükseklik2.90 metre

Kullanıcı Yorumları

👤 AÇ: Ürün gayret başarılı, baca gayet sağlam. Yaklaşık 12 saat boyunca kesintisiz kullandım ve herhangi bir problem olmadı. Sobadaki eksiklikler; altta mazgal yok. Basitte olsa içine bir ızgara konula bildirdi hava alması için. İkinci ve en büyük eksik külü boşaltması zor. Kapağın yapısından dolayı, belki ona uygun bir aparat ile gönderilse külü almak için daha iyi olur. Ayaklar açılınca sağlam fakat kapalı konumda arka ayaklarda hafif gevşeklik var. Çantası ile birlikte geldi bacaların hepsi sobaya sığıyor. Ayrıca dirsek ile gönderilse daha güzel olur. Piyasaya göre ben aldığımda fiyat uygundu. Totalde ürün başarılı, alınabilir.

👤 GK: ilk yakışımızda beceremedik ancak gördüğüm kadarıyla tek eksiği biriken küllerin gideceği bir yer olmaması. O kısım uğraştırıcı. Sağlam ve güzel bir ürün.


Beauty Life Çadır Sobası

Beauty Life çadır sobası, çelik konstrüksiyon güvenilirliği ile dayanıklı ve sağlam olarak tasarlanmıştır. Hem ısınmak hem de yemek pişirmek için uygundur.

Yemek pişirmeye uygunYok
Dayanıklılık

Ürün Detayı

Çadır sobasının üzerinde düz yüzeyli yemek pişirmek ve su kaynatmak için bir alan mevcuttur. Aynı zamanda pişirme ekipmanlarını koymak ve malzeme hazırlamak amacıyla sobanın iki yanında katlanabilir yan raflar bulunmaktadır. Kuru dallar, odun ve talaş gibi doğal yakıtlar kullanarak sobayı yakabilirsiniz. Kullanım sonrası kolayca taşımak için katlanabilir ayakları ve taşıma kolları mevcuttur.

Ağırlık8 kg
MalzemeÇelik + Demir
Ebat58 cm x 29 cm x 37 cm / 6 cm x 11.5 cm x 15 cm
Yükseklik108 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 VY: Kalitesi ve sağlamlığı muhteşem. Kargo için yazlık evin adresini seçmişim. O yüzden elime geçmesi biraz uzun zaman aldı. Ama ürün tek kelimeyle harika. Teşekkürler.

👤 DL: Paketlenmesi çok iyiydi. Tam soğuk havalarda hayat kurtarıcı diyebilirim. Yemek pişirme bölümünü ve yanlardaki kullanım alanlarını çok sevdik.


Metalya Kamp Çadır Sobası

Soğuk havalarda çadırı ısıtıp aynı zamanda ocak olarak da kullanılabilen çok amaçlı bir ürün olan Metalya, kullanışlılığı ile dikkat çekiyor.

Yemek pişirmeye uygunYok
Kaliteli

Ürün Detayı

Hızlı bir şekilde ısınma imkanı sunan ürün, sökülüp takılabilen yapısıyla kolayca taşınabiliyor. Kare formda tasarlanan Metalya Kamp Sobası, 4 adet sağlam ayağa sahiptir. Sobanın üst kısmı çay demlemek ve yemek pişirebilmek için uygun olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda iki tarafında üste katlanabilen, yemek malzemesi hazırlamak için tasarlanan demir alanlar bulunmaktadır.

Ağırlık8 kg
Baca ÖzellikleriÇapı 6 cm x 35 cm 5 Adettir
Ebat40 cm x 20 cm x 20 cm
Yükseklik50 cm
Yan Izgara Ölçüleri17 cm x 30 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇÜ: Daha önce farklı bir markanın çadır sobasını almıştık ancak yemek pişirmek için elverişli bir ürün değildi. Üstelik malzemesi de kalitesizdi. Bu ürün sayesinde güzel bir kamp deneyimi yaşadık. Kullanımı kolay ve portatif. Teşekkürler.

👤 FA: Severek kullandığımız bir soba. Arkadaşlarla deniz kenarına gidince bile dar alanda yakabiliyoruz. Her türlü kullanım sağlanabilir.


Öztamer Kamp Çadır Sobası

Yüksek maliyetlerden kaçınarak iş görebileceğini düşündüğünüz, hem ısınıp hem de yemek pişirebileceğiniz bir çadır sobası arıyorsanız bu ürün, ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayabilecek niteliktedir.

Yemek pişirmeye uygunDayanıklılık
KaliteliBoyut
Fiyat

Ürün Detayı

Krom malzeme kullanılarak üretilen çadır sobası, içerisinde mangal, kapak, et ızgarası ve yelpaze ile birlikte gelmektedir. Hem ısınmayı hem de yemek pişirmeyi sağlayan Öztamer Kamp Sobası, portatif bir üründür. Kaliteli malzemeden üretilen model, piyasadaki diğer çadır sobalarına oranla daha düşük bir fiyatla satılmaktadır.

Ölçüleri43 cm x 31 cm
Mangal TipiKömürlü
Ağırlık5 kg
Sac Kalınlığı1 mm
Boru Çapı13 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 NY: Satıcıya çok teşekkür ederim. Çok ilgililer. Kargo ile ilgili sorunumu anında çözdüler. Urun çok güzel paketlenmiş. Hemen kullandım çok memnun kaldım. Bahçede çay mangal için düşündüm. Üst kapağı açınca çaydanlık hemen kaynadı. Semaverden daha kullanışlı. Isınılabilir, yemek de yapılabilir. Tavsiye ederim.

👤 FG: Aslında ürün gayet güzel ancak bence tek kusuru kapağında herhangi bir havalandırma bulunmaması. Bundan dolayı kapağı sürekli yarı açık bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Bir yıldızı bundan dolayı vermedim.


Shopfocus Katlanır Çadır Sobası

Güçlü metal konstrüksiyona sahip olan Shopfocus Çadır Sobası’nda tencereleri koymak için sağlam bir platform bulunmaktadır

Yemek pişirmeye uygunDayanıklılık
KaliteliBoyut
Dayanıklı

Ürün Detayı

Shopfocus Çadır Sobası, tamamen pas önleyici kaplama ile kaplanmıştır. Aşınmaya karşı dayanıklı olan bu ürün, kullanımı pratik ve yüksek sıcaklığa dayanabilmektedir. Sobanın içine odun koyabilmek için uygun bir havalandırma deliği mevcuttur. Fırının gövdesi ise tam 16 ısı iletim portu ile tasarlanmıştır. Hafif ve kompakt tasarıma sahip olan model, dallar, yapraklar, çam kozalakları ve odun gibi malzemelerle yakılabilir.

MalzemeMetal / Paslanmaz Çelik
RenkKarbon Çeliği Siyahı / Karbon Çeliği Yeşili
Açılma Boyutu220 mm x 220 mm x 360 mm
Katlanma Boyutu220 mm x 220 mm x 80 mm
Ağırlık3200 gram

Kullanıcı Yorumları

👤 HG: Ürün güzel ve kullanışlı bir ürün. Ancak ölçülerine bakmadan almışım ölçüleri bize uymadı. Bu yüzen bir arkadaşa hediye ettim. Kullanıyor, çok da memnun. Tavsiye edilebilir değerde.

👤 GS: Güzel bir çadır sobası. Kaliteli malzemesi var teşekkürler.


Nurgaz Kuzineli Çadır Sobası

Hem soba hem de fırın olarak kullanılabilen kuzineli çadır sobası, Nurgaz markası farkı ile kamp ve çadır kullanımları için uygundur.

Yemek pişirmeye uygunDayanıklılık
KaliteliBoyut
Dayanıklı

Ürün Detayı

Nurgaz Kuzineli Çadır Sobası, hızlı bir şekilde ısınarak kullanıma hazır hale gelmektedir. Üzerinde ortam sıcaklığını öğrenebileceğiniz bir termostat bulunmaktadır. Son derece lezzetli yemekler hazırlayabilmenizi sağlayan bu ürün, portatif bir kullanım özelliğine sahiptir. Kolayca katlanabilir ve istenilen her yere taşınabilir.

MalzemeÇelik
Gövde Kalınlığı2 mm
Ebat37,5 x 40 x 50 cm
Baca Boyu200 cm
Ağırlık15 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: Ürün resimdeki gibi elimize ulaştı. Paketlenmesi iyiydi. Teşekkürler.

👤 İT: Zamanında kargo yapıldı. Yorumlarda özensiz paketlendi dedikleri için tedirgindim ancak paketlemesi sağlam yapılmıştı. Kaliteli bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


Sıkça Sorulan Sorular

Çadır sobası kullanırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Çadır sobası dikkatle kullanılması gereken, olumsuz durumlarda can kaybına ve sağlık sorunlarına yol açabilecek olan bir üründür. Sobalar boyalıdır. Bu nedenle ilk kullanımda boş bir alanda soba yakılmalı ve boya kokusu ilk yanmayla giderilmelidir. Sobayı kullanırken yaktıktan sonra doğru konumlandırmak da çok önemlidir. Düz bir zemine yerleştirilmelidir. Engebeli bir alanda kurulması düşmesine sebep olabilir. Kurduktan sonra dengesini test etmek için ona az bir baskı uygulayabilirsiniz. İyi bir ateşleme performansı için de havalandırma bölümlenin uygun açıklıkta olması gerekir.

Çadır sobası neden tercih edilmelidir?

Her türlü hava şartlarına uygun iyi bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler, çadır sobasını mutlaka tercih etmelidir. Isınma ihtiyacını, hatta özelliğine göre pişirme ihtiyacını da en iyi şekilde karşılayacak ürünler mevcuttur. Isı yalıtımına uygun malzemesi, pişirme haznesi, ayarlanabilir ısı değerleri ve yanmaz tutma bölümleri ile kullanıcı dostu modeller mevcuttur. Katlanır çadır odun sobası modelleri sayesinde çay demleyebilir, tencere yemekleri pişirebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın