En İyi 10 Uyku Tulumu Tavsiyesi

Yazın çok ihtiyaç olmadığı düşünülse de aslında kış kampların ve tatillerin vazgeçilmezi olan uyku tulumlarını en çok tercih edilen özelikleri ile birlikte sizin için inceledik. Soğuktan, dış etkenlerden, böcekten vs. koruyan bu ürünler için en çok satın alınan uyku tulumlarına göz atabilirsiniz.

SıraMarkaDereceSYblog Puanı
1Marmot Never Summer-3910/9.9
2Carınthıa Survival Down-4010/9.7
3Evolite Himalaya Pro-1810/9.8
4Husky Anapurna-2810/9.7
5Karaca Outdoor Eko010/9.7
6Husky Army-1710/9.7
7Weblonya-1010/9.6
8Evolite010/9.7
9Solano-1010/9.8
10Husky Gızmo-510/9.6
Uyku Tulumu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Uyku Tulumu Modelleri

Öncelikle ısıtma özelliği yüksek kalitede olmalı. Yani kış ortamında kalacağınız yerin soğukluk durumu ne olursa olsun sizi koruyabilmeli. Yapımında kullanılan materyalleri kaliteli olmalı. Soğuk, sert ve yoğun dış etkenlere karşı dayanıklı olmalıdır. Aynı zamanda kullanımı da kolay ve rahat olmalıdır. Tüm bu özellikleri ya da eksik fazla birçok özelliği sizin için araştırdık. Sizin de kendinize uygun bir uyku tulumu modelini yazımızda bulacağınıza eminiz.

İşte 2024 yılının en iyi uyku tulumları…

Marmot Never Summer -39°C

Su geçirmeyen ve -39 derece soğuk şartlarda bile kullanabileceğiniz bu ürün 650 dolgu gücü ile doldurulmuş ve ıslak zeminlere karşı da ek koruma sağlayan Down Defender teknolojisi ile üretilmiş.

Suya dayanıklıFiyat
Kaliteli tasarım

Ürün Detayı

En çok tercih edilen uyku tulumu modellerinden olan Marmot Never Uyku tulumu ayağınızı sarmalan ayakucu tasarımı ile yalıtımı artırarak daha fazla sıcaklık, konfor ve yer sağlıyor. Tüm boy kilitli olarak tasarlanmış bu ürün fermuar sıkışmalarını önleyen kumaş kaydırıcısı özelliği taşıyor. İç tarafında değerli eşyalarınızı koyabileceğiniz cep ve yine ayak kısmında da ısıtıcı cebi bulunuyor. Kapüşonda özel Nautilus bulunması, tulumun kaymasını engelliyor. Aynı zamanda esneyen triko katmanı da rahatça hareket etmenizi sağlıyor.

Boyutu123 cm
Ağırlık1450gr
Malzeme%100 Naylon

Kullanıcı Yorumları

👤 İG: Eksileri bilmem ama sıfır derecede bile oldukça iyi ve konforlu bi deneyim oldu benim için. Teşekkür ederim.

👤 ES: Ciddi anlamda alınabilecek en iyi uyku tulumu diyebilirim. O kadar rahat ki yatağı aratmadı bile. Kumaşı da çok sağlam ve kaliteli.


Carınthıa Survival Down 1000

Zor şartlar için özel olarak tasarlanmış bu çok beğenilen uyku tulumu Alt kısmındaki fermuar açılarak mont olarak da kullanılabiliyor.

Diferansiyel kesimFiyat
Kaz tüyü dolgu
Sıkışmayan fermuar
Monta dönüşen tasarım

Ürün Detayı

En çok tercih edilen uyku tulumlarından olan Carınthıa Survival uyku tulumu en zor koşullar göze alınarak tasarlanmış bir ürün. Yalıtımlı fermuar sistemi şeklinde tasarlanan bu ürün, elastik bölmeli ve diferansiyel kesimli. Yani ikizkenar yamuk şekilde de tasarlanmış diyebiliriz. Kumaş özelliği de oldukça kaliteli ve dayanıklı. Baş kısmında soğuk kesici sıkıştırma kayışı bulunuyor. Aynı zamanda rüzgar ve ıslaklığı engellemesi için de dış kısımda koruma kapağı mevcut.

Boyutu125 cm
Ağırlık1700gr

Kullanıcı Yorumları

👤 CR: Alt kısmı harika. Güzel, sıcak ve kollarınızı ve bacaklarınızı dışarı çıkarabileceğiniz, sabahları soğuk kıyafetlerinizi giymeden koşabileceğiniz pratik bir ürün.

👤 HE: -2 derecede fermuarı biraz açmak zorunda kaldım. Çünkü çok fazla ısıtıyor. Çok fazla hareket edemiyorsunuz ama ben zaten sakin uyuyan biriyim. Çok fazla hareket edenler.


Evolite Himalaya Pro -18ºc

-18 dereceye kadar oldukça konforlu bir sıcaklık sağlayacağınız Bu ürün en çok satan uyku tulumlarından biri. Daha önemlisi de başka uyku tulumları ile birleştirilebiliyor.

4 mevsim kullanımFiyat
Kaz tüyü dolgu
Geniş kesim

Ürün Detayı

En çok tercih edilen ürünlerden biri olan Evolite Himalaya Uyku tulumu, profesyonellerin tercih ettiği, oldukça hafif ama bir o kadar sıcak tutarken. Yazın da terletmeyen yapısıyla da dikkat çekici. Uzun boylu kişilerin de rahatça sığabileceği bu ürün aynı zamanda diğer uyku tulumları ile birleştirilebilip 2 kişilik hale getirilebiliyor. Yalıtımlı ve çift taraflı fermuarlı.

Boyutu230 x 90 x 55 cm
Ağırlık1900gr
İç Kumaş%100 pamuk
Dış Kumaş190T Taffeta Polyester

Kullanıcı Yorumları

👤 HA: Ürünle 1 gece 9 derecede kamp yaptım. Çabuk üşüyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki ürün işini iyi yapıyor. -5 dereceyi bilemem ama 0 dereceye kadar rahatlıkla çadırda rahat uyutur. Tek eksisi fermuarının çok takılması. Tuluma girip kapatmak resmen yordu. Tulumda olmazsa olmaz omuz büzgüsü ve kafa büzgüsü var. Tavsiye ederim.

👤 EE: Benzer özellikteki uyku tulumlarının neredeyse yarı fiyatına alınabilecek tam bir fiyat performans ürünü. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Eğer kullanım ve saklama koşullarını düzgün sağlarsanız, uzun yıllar kullanabilirsiniz.


Husky Anapurna -28c

Kaz tüyünden üretilmiş bu ürün yarım fermuarlı. Fermuarı çift taraflı ve uyurken donmanızı önleyecek izolasyon bulunuyor.

İzolasyonluFiyat
Kaz tüyü dolgu
Sıcak ayak torbası

Ürün Detayı

Ayaklar için özek ısıtma torbası mevcut. Tulumun tasarımında yedi kanallı Hollowfibre malzeme bulunuyor. Fermuarı izolasyonlu ve çift yönlü. Arka kısmında uyurken kaymanızı engelleyen şeritler var. Ayrıca ön tarafta da eşyalarınızı koyabileceğiniz cepler.

Boyutu85 x 220 cm
Ağırlık2360 gr
İç Kumaş%100 Polyamid
Dış Kumaş%100 Polyamid

Kullanıcı Yorumları

👤 BV: İnanılmaz kaliteli ve kullanışlı. Tavsiye ederim.

👤 KK: Elinize alınca kaliteyi zaten anlarsınız. On numara


Karaca Outdoor Eko

En çok tercih edilen uyku tulumlarından biri olan Karaca Outdoor uyku tulumu oldukça pratik. Kullanım sonrası yuvarlanarak katlanıp çantanıza eklenebiliyor.

HafifÇok soğuklarda kullanılmaz
Çantalı

Ürün Detayı

Ürün 0 dereceye kadar koruma sağlıyor. Aile kamplarında ve tatillerde rahatça kullanabileceğiniz bu çok satan uyku tulumu 200 gr elyaftan üretilmiş. Pratik çantası ve battaniye olma özelliği de bulunuyor.

Boyutu75 x 183 cm
Kumaş200 gr elyaf

Kullanıcı Yorumları

👤 ZS: Ürünü beğendim. Çift taraflı fermuar, renk güzel, yaz kampı için aldım. Hızlı teslimat. Teşekkürler.

👤 RM: Çok tatlı bir rengi var beğendik biz sağlam ve hızlı teslimat.


Husky Army -17 C

En çok satılan uyku tulumu modelleri arasında Husky Army -17 C uyku tulumu bulunuyor. Desenlerı dağ koşullarında kullanılabilecek, gizleme sağlayan en iyi tulum diyebiliriz.

KaliteliÇok soğuklarda kullanılmaz
Cepli

Ürün Detayı

-17 dereceye kadar sıcak tutan bu tulum 4 kanallı Hollowfibre malzeme ile doldurulmuş. Sıkıştırılmış paketi ile gönderiliyor. Fermuarları da sağ ve sol seçenekli. Yakalığı su geçirmeyen malzemeli ve dış kısmında cepleri var.

Boyutu85 x 220 cm
Ağırlık1370 gr
İç KumaşYumuşak naylon
Dış Kumaş185T Polyester

Kullanıcı Yorumları

👤 AT: Kesinlikle husky kalitesi başka. Army ve Magnum modeli ile arasında kaldım ve ağırlıklarını kıyaslayarak beni daha sıcak tutacağını düşündüğüm army modelini aldım. Ağır olması elyaf miktarını artırmış ve konfor sıcaklıklarını iyileştirmiş. Aklıma takılan sadece bir konu var, kılıf üzerinde yazan sıcaklık değerleri ile etiketi üzerinde yazan değerleri farklı ama ben en kötü ihtimali düşünerek kılıf üzerindeki değerleri baz alacağım. Evde denerken affedersiniz boxer ile içine girdim 2 dakika daha kalsaydım sauna gibi olacaktı. Gerçekten o sağlamlık hissini veriyor. Kış kampı için aldım hafta sonu bir kampa gideceğim denedikten sonra etkisini göreceğiz Bu arada kargo ise tam 1 günde geldi

👤 SV: Soğuk hava da kullanışlı dış ortam 3 derece çadır içerisinde üşümeden kullandım ebatları da geniş 130kg180cm im içine rahat bir şekilde sığıyorum.


Weblonya Uyku Tulumu Su Geçirmez Çadır Polar Tulum

Soğuk havalarda ısı koruması için polarla kaplanmış iç kısmı oldukça etkili. Aynı zamanda çanta haline de gelebiliyor.

Su geçirmezAğırlık
Pratik kurulum
Çantaya dönüşme

Ürün Detayı

Tavsiye ürünlerimizden biri olan Weblonya Uyku tulumu dışı su geçirmez malzemeden, içi ise polardan üretilmiş. Kamuflaj desenli, pratik katlanıp çanta olabilen, -10 dereceye kadar koruyabilen bir üründür.

Boyutu70 x 200 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 EA: Çok uygun ve sıcak tutuyor kampta çok işe yarar

👤 AK: Göründüğü gibi ve kaliteli. battaniye şeklinde de kullanılabilir. soğukta denendi onaylandı. Daha fazla kış şartları için denemeye sabırsızlanıyorum.


Evolite Birleştirilebilir 2 Adet Alfa Pro Uyku Tulumu

En iyi fiyat performans ürünlerimizden biri olan Evolite 2 kişilik uyku tulumu ailecek kullanabileceğiniz konforlu bir tulum önerimiz olabilir. Tek kişi de oldukça geniş ve rahat kullanılabilen bu ürünü birlikte inceleyeli.

İki kişilik0 dereceye kadar
İzolasyon

Ürün Detayı

Tavsiye ürünlerimizden olan ve özel tasarımlı bu ürün en çok tercih edilenlerden. Konforlu uyku sağlayan Evolite hafif yapılı bir tulum. Dayanıklı fermuar, su geçirmeyen yapı ve sadece 950 gr.

Boyutu230x80x50 cm
Ağırlık950 gr
İç KumaşPolycotton
Dış Kumaş170T Polyester W/R – W/P

Kullanıcı Yorumları

👤 BE: Ürünü denemeden yazmak istemedim, kadın olarak söylüyorum 10 derecenin altında kullanmayın, üşürsünüz. Ben 9°C kullandım eşimle ve çocuğum ile Yalova kampında ve biraz üşüttü. 0°C yazdığına bakmayın optimum sıcaklık 10°C. Eşim hiç üşümemiş o yüzden kadın ve erkek kullanıcılar için değişebilir. Ebatları ise iyi, geniş. Paketleme güzeldi.

👤 FK: Güzel ama daha iyi olabilirdi. Alt tarafı biraz farklı malzemeden daha kalın ve sağlam olsa idi daha iyi olurdu.


Solano Çift Kişilik Uyku Tulumu

En iyi uyku tulumu modellerimizden biri olan Solano Uyku tulumu oldukça rahat konforlu ve çift kişilik.

4 mevsimAğırlığı
Su geçirmez

Ürün Detayı

Su geçirmez özellikteki bu elyafla doldurulmuş iç dolgulu. İç tarafında cırtlı cepler bulunuyor. -10 dereceye kadar kullanılabiliyor.

Boyutu220×140 cm
Ağırlık2300 gr
İç Kumaş190T Polyester
Dış Kumaş210T Polyester

Kullanıcı Yorumları

👤 SBE: Çok beğendim fakat ısıtma persormansını kamp deneyimimden sonra yorumlamak istiyorum. İlk açtığımda çok ince görünüyordu durdukça elyafı inanılmaz şişti. Saklama torbasına sığdıramadım. Hem tek kişilik hem çift kişilik kullanım. Kış Kampında içi polarlı olsa daha iyi ısıtabilirdi. Bu sorunu da içine ve üzerine birer ince polar battaniyeyle çözdük.

👤 YMA: ürün fiyatına göre iyi ağırlığı 2530 gr. İki ayrı parça ayrı ayrıda tulum olarak kullanılabiliyor, dış malzemesi sağlam ama su geçirmez değil, iç dolgusu zayıf ilkbahar yaz mevsimine uygun resimde yastık görünüyor yastık gibi birşey yok pakette, genel olarak beğendim fiyatına göre alınabilecek bir ürün.


Husky Gızmo -5C Uyku Tulumu

4 kanallı Hollowfibre malzemeden yapılmış bu ürün hem yaz hem de kış gezilerinizin konforu olabilir.

HafifÇok soğuklarda kullanılmama
Terletmeyen

Ürün Detayı

En çok tercih edilen uyku tulumu modellerinden biri olan Husky Gizmo Tactel Naylon Taffeta isimli dış malzeme ve Hollowfibre isimli iç malzemeden üretilmiş. Yani pamuk ve polyester karışımı da denilebilir. -5 dereceye kadar olan gezilerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Boyutu90 x 220 cm
Ağırlık1990 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 RS: Rahatlık açısından gayet geniş yazın kullanacağım şuan çok beğendim kaliteli duruyor.

👤 GR: Gayet rahat ve kullanışlı. Battaniye de oluyor.


Sıkça Sorulan Sorular

Uyku Tulumu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle Dış tasarımına ve iç tasarımına bakmalısınız. Pamuklu ve terletmeyen ürünler tercih etmelisiniz. Kullanım şartlarınıza uygun olmalı. Zorlu şartlarda kullanmayacaksanız kullanım derecelerini inceleyin. Boy uzunluğunu da dikkate almanızı tavsiye ederiz.

En İyi Markaları nelerdir?

En iyi uyku tulumu modelleri sizin için incelediğimiz Husky, Solano, Mermot, Evolite, Karaca gibi ürünlerdir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın