En İyi 9 Kablosuz Bluetooth Klavye Tavsiyesi

Rahat bir şekilde, yer özgürlüğü sorunu olmadan ve masada sabit durmak zorunda kalmadan, kablo sorunundan kurtulmak artık çok basit. Rahat taşınabilir olmaları ve uzaktan kontrol özellikleri ile çok daha konforlu olan kablosuz klavyeler en fazla tercih edilen ürünlerden. Hatta laptop kullananlarda bile bu tercihi çokça görebilirsiniz.

Bizde sizler işlerinizi daha konforlu hale getirip kolaylaştırın diye en iyi kablosuz (bluetooth) klavye modellerini liste haline getirdik.

SıraModelBağlantıSYblog Puanı
1Logitech Craft AdvancedUSB10/9.9
2Redragon K530Bluetooth, USB-C10/9.8
3Dell KM636USB, RF Wireless10/9.8
4MF Product Strike 0567USB, Bluetooth10/9.7
5Tronsmart EliteKablosuz, Bluetooth, Kablolu10/9.6
6Microsoft N9Z-00017Kablosuz, USB10/9.7
7Trust 22238 NadoBluetooth10/9.6
8Hp Pavilion 600Bluetooth, USB10/9.9
9Logitech K480Bluetooth, USB10/9.8
Kablosuz Klavye Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 9 Kablosuz Bluetooth Klavye Modeli

2024’ün en çok satan kablosuz klavye modellerinde aklınıza takılan sorulara cevap vermeye çalıştık. Derlediğimiz modellerle; Kablosuz klavye fiyatları nedir? , Kablosuz klavye kullanışlı mıdır gibi sorulara rahatlıkla cevap verebileceksiniz.

İşte 2024 yılının en iyi kablosuz klavye modelleri…

Logitech Craft Advanced

Logitech Craft Advanced kablosuz klavye, çoklu cihaz özelliği olan, çift bağlantı yapabileceğiniz, dokunmatik işlem kadranı ve Q klavye özelliği ile en çok tercih edilen klavye modellerinden. İşlemler arası gezinirken, kadrana dokunup, döndürüp parmağınızla vurmanız yeterli.

Dahili Alıcı varDahili Mouse yok
Hızlı tuş takımı varUSB Hub yok
Aydınlatma var

Ürün Detayı

Bluetooth ile 10 m kullanım mesafesi sunan Logitech Craft Advanced fonksiyonel işlem kadranı ile kullandığınız tüm uygulamalarda sorunsuz dokunmatik işlevli bir kadran sunar. Bu sayede çalışmalarınızdaki geçişleri çok daha rahat sağlayabilirsiniz. Tüm Microsoft uygulamalarında da rahatlıkla kullanabileceğiniz sistematik kadranlı klavye ile yazarken hatalarınızı azaltabileceğiniz bir sistemle de tanışacaksınız. Aynı zamanda daha az ses özelliği ile de çalışma motivasyonu sağlıyor. Arkadan aydınlatmalı olan tuşlar, elleriniz klavyeye yaklaştığında yanarak farklı ışıklandırma ortamlarına da uyum sağlıyor.

Klavye TipiStandart
Kablosuz alıcı arayüzüUSB
Desteklenen Windows çalışma sistemleriWindows 10,Windows 11
Araç arayüzüRF Kablosuz + Bluetooth

Kullanıcı Yorumları

👤 AT: Kuruyu açtım son derece güzeldi, tuşları sessiz dil ve hissiyatı çok güzeldi , type C ile şarj etmesi ve bilgisayardaki uygulamadı içe kontrol edebilir olması çok güzeldi ancak açıp kapama tuşu biraz daha yumuşak olsaydı daha iyi olabilirdi bence . 

👤 SE: Çok iyi klavye hem windows hem macos için.


Redragon K530 Kablosuz Klavye

Yumuşak tuşlu, aydınlatmalı ve farklı cihaz geçişi sağlayabileceğiniz, aynı zamanda rahatlıkla oyun oynayabileceğiniz bir klavye. En iyi klavye listesinde yerini alan Redragon K530 Kablosuz klavye ile isterseniz kablolu bir şekilde de çalışabilirsiniz.

Aydınlatma tuşları varRakam tuşları yok
Multimedya tuşları varDokunmatik Ped yok
RGB

Ürün Detayı

Ultra mini tasarımlı, taşınabilir boyutlu, 61 tuşlu fare hareketi özellikli bir üründür. Kablosuz kolay Bluetooth bağlantısı ile uzun ömürlü pil kapasitesi sağlar. Bluetooth’u destekleyen tüm dizüstü bilgisayar, tablet ve hatta telefonlarla bile sorunsuz kullanılabilir. Yan tarafında bulunan mod anahtarı ile kablosuz ve kablolu mod arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. USB-C kablosu ile de rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz.

Donanım ArayüzüBluetooth, USB-C
Önemli ÖzelliklerBluetooth, Mini, Mekanik, Kablosuz, Taşınabilir
Bağlantı TürüBluetooth, Wi-Fi, USB-C

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: çok küçük ve kullanışlı koç güzel wirelesslıda kullanılıyor kabloluda. Telefon dahil her cihazda nerdeyse kullanılıyor.

👤 UT: Ürünü beğenerek kullanıyorum. Ofis kullanımı için ideal. Türkçe klavye ve çift satırlı enter tuşu geliyor. Ancak alıcısını usb uzatıcı ile kullanım alanına yaklaştırmalısınız. Bilgisayar kasasını masanın altında kullananlar için sorun yaratıyor.


Dell KM636 Kablosuz Klavye

En iyi kablosuz klavyelerden biri olan Dell KM636 Kablosuz klavye ile uzun süre giden şarj özellikli kombinin tadını çıkarabilirsiniz. Sessiz tuş kullanımı, hassas Mouse özelliği ve yüksek performansıyla tüm işleriniz için ideal.

Ek Mouse varAydınlatma Yok
Uzun Pil Ömrü

Ürün Detayı

Ürünün kolay kullanımlı ve Mouse ile birlikte gelmesi çok tercih edilen sebeplerinden biri. Farklı cihazlara USB ile bağlanabiliyor. Yumuşak tuşları ile de ofis ortamına oldukça uygun.

Güç KaynağıBatarya enerjili
Bağlantı TeknolojisiUSB Kablo ve RF Wireless

Kullanıcı Yorumları

👤 CÇ: Ürün gerçekten çok kaliteli. Klavyeye bayıldım. Görselde enter tuşu düz görünüyor ama gelen klavyede klasik L tipi büyük enter tuşu var. Bende bunu seviyorum. Tuşların sessizliği ve kullanımı çok iyi. Malzemesi çok iyi. Kablosuz hassasiyet de yine öyle. Mouse da çok iyi yalnız bir tık ufak olsaymış süper olurmuş. Yeni eli büyük olan biri olmama rağmen mouse büyük geldi. Ama zamanla alışılır. Fiyat, Kalite ve performans olarak çok iyi. Herkese tavsiye ederim. Sonuçta DELL iyi bir marka

👤 OB: Harika bir klavye, ofiste kablolusunu kullanıyordum, eve kablosuzunu aldım. Tuşların büyüklüğü, yüksekliği, yerleşimi, hassasiyeti tam olması gerektiği gibi. Tüm gün kodlama yapanları mutlu edecektir.


MF Product Strike 0567 Kablosuz Klavye

Oyun deneyiminde hızlı hamle isteyenler için harika bir seçenek olan MF Product Strike 0567 Kablosuz Klavye, en iyi klavye tavsiyelerimizden biri. Aynı zamanda karanlıkta da kolaylıkla kullanabileceğiniz aydınlatma sistemi bulunuyor.

RGB Aydınlatma varTouchpad
Mini boyut

Ürün Detayı

Blue Swich özelliği ile oyunda tam zamanında hamle yapabilir, yükseklik ayarı ile kullanım rahatlığı sağlayabilir, isterseniz USB dongle bağlantısı yapabilir, dayanıklı sistemli tasarımı ve uzun süreli şarj avantajı ile de rahatlıkla oyun oynayabilir ya da çalışabilirsiniz.

BağlantıUSB, Bluetooth
Klavye TipiMekanik hisli
Batarya kapasitesi1850 mAh 3,7V
Şarj dolum süresi2 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 İY: İşini güzel yapıyor, pil dayanıklılığı çok iyi. 

👤 MT: Güzel ürün, küçük klavye severler için birebir.


Tronsmart Elite Kablosuz Klavye

Özelleştirilebilir Led aydınlatma özelliliği olan Tronsmart Elite wireless kablosuz Bluetooth mekanik oyun klavyesi, mekanik tuşları ile oyunculara hızlı oyun deneyimi sunuyor.

Ekstra USB girişi varTouchpad
Aydınlatma varSayısal tuş takımı yok

Ürün Detayı

Bilgisayardan kendinize özel ayarlayabileceğiniz 16 milyon adet led seçeneği ile klavyenizi kendinize göre renklendirebilir ve hatta animasyon katabilirsiniz. En çok tercih edilen özelliklerinden biri tuşlarının dayanıklı ve hızlı tepki verebilen özelliğe sahip olması. Klavye 3 farklı bağlantı seçeneği sunuyor. Kablolu ya da bluetooth bağlantılı kullanım tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda kuruluma ihtiyaç duymayan Windows, Android, Mac, iOS işletim sistemleri de mevcut.

BağlantıKablolu / Bluetooth 5.0 / 2.4GHz Kablosuz Bağlantı
Klavye AnahtarıOutemu Blue Switches
Bluetooth Bağlantı Mesafesi10m / 32ft (açık alan)

Kullanıcı Yorumları

👤 Şİ: Ürünü alırken hiç yorum yoktu. Şansımı deneyip aldım. Malzeme kalitesi çok iyi, bilindik markaların yüksek fiyatlı ürünlerinden aşağı kalır değil. Tuş hassasiyeti iyi ve sesli. Boyutları küçük ama ağır bir klavye kalite hissiyatı yüksek. Tek sorun sürücü kurulumunda, ben kuramadım en azından. Son sürücüyü yüklemeye çalışıyorum sürücü versiyonu düşük diye mesaj çıkıyor. Firma da kargoyu hemen güzel bir şekilde paketleyip gönderdi.

👤 EA: Urunun fiziksel olarak herhangi bir sorunu yok Yazılım desteği de var fakat tek bir sorun var ki kablosuz mod da yaklaşık 10 saniye sonra aydınlatmasını kapatıyor güç koruması için.


Microsoft N9Z-00017 Kablosuz Klavye

Akıllı iz sürüm alanı, kişiselleştirilebilen klavyesi ve TV uyumu bulunan Microsoft N9Z-00017 aynı zamanda darbe dayanıklılığı özelliği sayesinde de en iyi kablosuz klavyelerden biri olmuştur

TV ve konsol bağlantısı varNumaratik tuş yok
Fonksiyon tuşu varAydınlatma yok

Ürün Detayı

Kişiselleştirilebilen klavye tuşları ile medya kullanımını ses ve diğer kullanım tuşlarını aktifleştirerek özelleştirebilirsiniz. Smart TVler ile uyumlu olması kullanım alanını genişleten bir önemli bir tercih sebebi olmuştur. Su dökülmeleri ve darbelerde zarar görmeyen gövdesi ile iç rahatlığı sağlar. 9 metreye kadar da çekim alanı bulunuyor. Gizli kalmasını istediğiniz şifre ve bilgileriniz için de AES özelliği var.

Bağlantı TürüKablosuz, USB
Tuş türüQ

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇÇ: Ağırlığı çok iyi. Hiç kalitesiz durmuyor. Beklediğimden çok çok daha iyi buldum. Tuşlar güzel çalışıyor, trackpad duyarlılığı güzel. Televizyon, Laptop ve Amazon Fire Stick ile klavyesini de trackpad’ini de sorunsuz kullandım. Paketlenmesi ve kargo süresi de iyiydi.

👤 DA: Her şeyiyle çok güzel. Tek eleştirim, daha önce Logitech’in benzer modelini kullanıyordum. Backspace ile tarayıcıda önceki sayfaya dönme işlevi bunda çalışmıyor. Tüm işlemlerimi tarayıcı ve bulut üzerinden yaptığım için bu biraz zorladı ancak Alt+Sol ok ile aşabiliyorsunuz bunu. Bilginize.


Trust 22238 Nado Kablosuz Klavye

Oldukça mini ve ince yapılı olan bu klavye en iyi klavye olma özelliğine sahip klavyelerden biri. Taşınabilme özelliği arayan kullanıcılar için oldukça ideal

Mini tasarımAydınlatma yok
Birden çok bağlantı

Ürün Detayı

10 metre çekim alanına sahip bu klavye Q tuş tipi. Bütün bloetooth cihazlara uyumlu. Yani iPadOS, iOS, Android, macOS ve Windows işletim sistemleri ile kolaylıkla kullanılabilir. Aynı zamanda farklı cihazlara hızla geçiş yapılabilir.

Bağlantı TürüKablosuz
Tuş türüQ

Kullanıcı Yorumları

👤 UZ: Bir yıldan uzun süredir kullanıyorum, herhangi bir problemini görmedim. Bluetooth ile bağlanması ve usb aparat ihtiyacı olmaması çok iyi, televizyonuma veya android tabletime sorunsuz bağlayabiliyorum. Malzeme kalitesi de bence iyi, ucuz hissi vermiyor. Teşekkürler.

👤 AK: Bazen ilk bağlantıda gecikme yaşayabiliyor ve tuş basımı daha iyi olabilir. Ancak F/P olarak çok iyi, oldukça şık, Mac setup görüntüsünü tamamlıyor.


Hp Pavilion 600 Kablosuz Klavye

Hassas dokunma ile işinizi hızlandırabileceğiniz, sessiz ortamlar için tasarlanmış en iyi fiyat garantisi ile size önerebileceğimiz kablosuz klavyelerden biri olan Hp Pavilion 600 Klavye aynı zamanda el rahatlığı için tasarlanmış doğal pozisyon konturları bulundurur.

Numaratik tuş varAydınlatma yok
Fiyat Performans iyi

Ürün Detayı

Üründe tam boyutlu ok tuşları ve sayısal tuşlar mevcut. Ev ve ofis ortamında rahatlıkla kullanabileceğiniz ergonomik yapılı ve sessiz. En çok tercih sebepleri arasında hızlı ve uzun ömürlü pil kullanımı bulunuyor. Uygun fiyatlı ve kolay kullanımlı olması da oldukça fazla aranan özelliklerinden biri.

Bağlantı TürüBluetooth, USB
Uyumlu CihazlarLaptop, Masaüstü Bilgisayar
Tuş türüQ

Kullanıcı Yorumları

👤 ÖK: Hissiyat fazlasıyla iyi f fonksiyonlarının fn ile çalışması bence dezavantaj değil avantaj çünkü f tuşlarına atanan fonksiyonlar çok işlevsel.

👤 GA: Ürün çok şık. Sessiz ve tepki suresi gayet güzel. eğim olarak bir iki santim daha olabilirdi.Lakin fiyatına göre çok ustun bir cihaz


Logitech K480

Bluetooth Çoklu cihaz özellikli klavye olan Logitech Bluetooth K480, bilgisayarınız, akıllı telefonunuz ve tabletiniz için en çok tercih edilen bir klavyedir. Kolay geçişli döner şalter ile üç tane kablosuz Bluetooth cihazı arasında geçiş yapabilirsiniz. Entegre tutucusu olan alanda telefonunuzu veya tabletinizi tam doğru açıda tutabilirsiniz. Böylece yazdıklarınızı her zaman iyi okuyabilirsiniz. İster Windows, Mac veya Chrome bilgisayarda, ister Android veya iOS akıllı telefonda çalışın, en çok kullanılan tuş takımları ile birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İşletim sistemi uyumu varAydınlatma yok
Harici tüm klavye desteği var

Ürün Detayı

Kablosuz bilgisayar klavyesi, Bluetooth bağlantısı sayesinde tablet ve akıllı telefonunuzla çok rahat bir şekilde çalışabilirsiniz. Logitech çoklu cihaz şalter ile bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi üç kablosuz Bluetooth cihazı arasında rahatlıkla geçiş yapabilirsiniz. Cep telefonu ve tablet tutacağını kullanmak istediğinizde her zaman doğru ve iyi okunabilir açıda rahatlık sağlar. Kablosuz mause ile de kombine edildiğinde çalışma alanınızı çok daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

İşletim SistemiMicrosoft windows, Mac OS, Android
Donanım PlatformuAkıllı Telefon, Dizüstü Bilgisayar, Tablet
BağlantıBluetooth, USB

Kullanıcı Yorumları

👤 EE: Son derece estetik bir tasarımı var. İşlevsel ve kullanışlı. Tablet bilgisayar kullanıcılarının mutlaka edinmesi gereken bir ürün. Android veya iOS yazılım geliştiricileri için de gerekli ideal ürün olduğu kanısındayım.

👤 ES: Tabletim stantda çok sabit bir şekilde laptop gibi duruyor. Kılıflı Türkçe bluetooth klavye seçeneği çok az olduğu için standlı klavye benim tercih sebebim oldu. Tuş sesi takıntısı olmayan ve sürekli çantamda taşıyorum diyenler 2 kez düşünebilir. Ancak ev içinde çok kullanışlı, dizimden indirip yatağa bırakıp rahat kullanıyorum(tablet düşer mi kaygısı olmadan). Bir de tuş aydınlatması olsa çok daha iyi olurdu.


Sıkça Sorulan Sorular

Kablosuz Klavye Nasıl Seçilmelidir?

Kullanım amacı göz önünde bulundurulmalıdır. Oyun mu yoksa ofis olarak mı kullanılacağı belirlenmelidir. Bir diğer nokta da hangi bağlantı ile çalıştığıdır. Taşınabilirlik ve dayanıklılık da bir diğer göz önüne almanız gereken konulardan biri olmalıdır.

En İyi Kablosuz Klavye Tavsiyesi

Özellikle oyun oynamak için hazırlanan yüksek donanımlı PC modelleri ile birlikte klavye modelleri de oldukça ilgi görüyor. Tavsiye edilebilecek özellikler oyun için arıyorsanız eğer kısa yol tuşları, ergonomik tasarımı ve en çok aranan ışıklı tasarımları seçebilirsiniz.

En İyi Kablosuz Klavye Markaları Nelerdir?

Logitech, Microsoft, Pavillion gibi markalar en iyi kablosuz klavyelerin başında geliyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın