En İyi 10 Tablet Klavyesi Tavsiyesi

Tablet klavyesi, işleri daha kolay şekilde yürütmek ve tableti daha hızlı kullanmak için tasarlanan özel aparattır. Kaliteli ve işlevsellik anlamında en iyi tablet klavyesi modelleri hakkında yaptığımız değerlendirmeyi inceleyerek kullanım açısından rahat edebileceğiniz bir modeli kolaylıkla seçebilirsiniz.

SıraMarkaModelSYblog Puanı
1HuaweiMatepad 1110/9.6
2SamsungGalaxy Tab S5e10/9.3
3AppleSmart Keyboard10/9.5
4LogitechUltraThin10/9.6
5EverestKB-BT8210/9.1
6SamsungTrio 50010/9.3
7LogitechSlim Folio Pro10/9.7
8AppleSmart Folio10/9.4
9WiwuMag Touch10/9.2
10J-TechKyb-0110/9.4
Tablet Klavyesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Tablet Klavyesi

2024’de teknolojinin üst sınıfa çıkması ile tablet klavyesi modellerinde sunulan özellikler de kendini göstermeye başladı. Pazaryeri değerlendirmesi yaparak kullanıcı yorumlarını da değerlendirdiğimiz bu yazımızda en iyi tablet klavyesi ve kullanıcı yorumları hakkında bilgi edineceksiniz.

İşte 2024 yılının en iyi tablet klavyesi modelleri…

Huawei Matepad 11 Klavye

Tabletinizi yanınızda taşırken zorlanmadığınız gibi klavyeyi de kolaylıkla istediğiniz yere taşıyabilmeniz için özel olarak tasarlanan Huawei Matepad 11 tablet klavyesi, en iyi tablet klavyesi tavsiyeleri arasında yer almaktadır. Kullanıcı deneyimi bir hayli yüksek olan model ile işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.

ErgonomikKalem
Kolay kurulum

Ürün Detayı

Akıllı manyetik, taşınabilir klavye olarak tasarlanan Huawei Matepad 11, montaj ve dokunması kolay bir klavye modelidir. Q klavye olarak tasarlanan model, yer kaplamadığı için çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir seçenektir.

Özellikleri
Kolay montaj
Taşınabilir
Manyetik

Kullanıcı Yorumları

👤 CG: “Ürün matepad 11’in kendi orijinal uyumlu klavyesi. Bluetooth ile bağlanıyor. Mıknatıs ile tutuyor tableti. Klavye tuşları bir mikro klavyeden beklenilenden çok daha iyi…”

👤 AE: “Ürün beklediğimden oldukça iyi performans gösteriyor. Wps office in yanı sıra MS office 365 programlarını da sorunsuz ve akıcı bir şekilde deneyimleme imkanı sunuyor.”


Samsung Galaxy Tab S5e Türkçe Klavyeli Tablet Kılıfı

Tablet kullanımını kolaylaştıran en iyi tablet klavyesi modelleri arasında yer alan Samsung Galaxy Tab S5e tablet klavyesi, kullanıcı deneyimi en yüksek ürünlerden biridir. Çok yönlülüğü ile öne çıkan klavye modeli, Samsung DEX teknolojisi kullanılarak tasarlandığı için tüm klavye fonksiyonlarını kolaylıkla kullanabileceğiniz bir modeldir.

KılıfTek açılı
Kolay kurulum

Ürün Detayı

Üstün koruma ve rahat çalışabilme özelliklerini bir arada sunan Samsung Galaxy Tab S5e klavyeli tablet, hassas duyarlılığı sayesinde kolaylıkla bağlantı kurulabilen bir modeldir. Rahat basan tuşları ve sessiz olması sayesinde işlerinizi yaparken rahatsızlık duymayacağınız klavye, en iyi tablet klavyesi önerileri arasında yer almaktadır.

Özellikleri
Darbelere karşı dayanıklı
Kılıflı
Tablet üzerindeki fonskiyonlar kullanılabilir

Kullanıcı Yorumları

👤 AA: “Ürün çok kaliteli Ama öyle kablosuz bir bağlantısı yok Bluetooth gibi wireless gibi altında switch girişleri var tablete dokunduğu zaman otomatik senkronizasyon oluyor yalnızca bu tablet için üretilmiş kılıf on numara çok başarıl.”

👤 GD: “İnce ve şık tasarım. Görüntü ve ses gayet başarılı. Çok araştırdım ve buna karar kıldım.”


Apple iPad (9.Nesil) Smart Keyboard Türkçe Q Klavye

Birçok iPad modeline uyumluluk sağlaması ile tablet klavyesi modelleri arasında dikkat çekici bir model olarak Apple iPad 9. Nesil smart keyboard, beklentilerinizin ötesinde performansı ile işlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlayacak bir modeldir.

KurulumFiyat
Uyumluluk

Ürün Detayı

Kullanımı son derece kolay ve kullanım sonrasında katlandığında incelerek yer kaplamayan bir hale gelen Apple iPad 9. Nesil smart keyboard, en iyi tablet klavyesi modelleri arasında yer almaktadır. Pad Air’e Smart Connector ile tablet ile kolaylıkla bağlantı kurulabilen ürün iPad modellerinin birçoğuna uyumlu bir klavyedir.

Özellikleri
Darbelere karşı dayanıklı
Birçok modele uyumlu
Hızlı kurulum

Kullanıcı Yorumları

👤 AB: “Direkt konuya gireyim klavye gerçekten çok hoş klavye basım hissiyatı olsun yazma olsun çok güzel. Ben iPad 7 cihazım için aldım çok da memnun kaldığımı söyleyebilirim.”

👤 ÖÖ: “iPad 8. nesil için almıştım. Çok sessiz ve basım hissiyatı çok güzel, fiyatı uygun olsaydı keşke diyorum ama aldığıma hiç pişman olmadım öneririm.”


Logitech 9.7″ Bluetooth Klavye

Birçok tablet markası ile uyumlu şekilde çalışan en iyi tablet klavyesi önerileri arasında yer alan Logitech 9.7″ tablet klavyesi ile işlerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Fonksiyonel özellikleri tüm tablet modellerinde tam performans ile çalıştıran klavye, kullanıcılarından da oldukça olumlu yorum almış bir modeldir.

ŞıkSticker
Uyumluluk

Ürün Detayı

iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, 5.Nesil ve 6.Nesil iPad gibi modellerle uyumlu şekilde çalışan Logitech tablet klavyesi, Q klavye tuş dizilimine sahiptir. Ancak Türkçe (F) klavye kullanmak isteyenler için kutuda stickerlar yer almaktadır.

Özellikleri
Birçok tablet modeline uyumlu
Q klavye
F klavye stickerları

Kullanıcı Yorumları

👤 BS: “Ürün çok güzel logitech farkı klavye sanırım İsviçre klavyesi geliyor ama yanında stickerlar var yapıştırın a çıkmıyor şarjı çok uzun süre gidiyor kesinlikle tavsiye ederim.”

👤 FK: “Çok güzel biraz geç geldi ama çok güzel yine alacağım.”


Everest KB-BT82

Tablet klavye modelleri arasında hem fiyatı hem de performansı ile dikkat çekici bir model olan Everest KB-BT82 tablet klavyesi, şık tasarımı ve kolay kurulum özelliği ile kullanıcıların en çok önerdikleri tablet klavyeleri arasında yer almaktadır.

UyumlulukKalite
Tasarım

Ürün Detayı

Q klavye dizilimi ile tasarlanan Everest KB-BT82 tablet klavyesi, 2,5 saat şarj süresine sahip bir üründür. 10 metre kablosuz mesafesi ile kolaylıkla kullanabileceğiniz ürün, ergonomik tasarımı ile en çok tavsiye edilen tablet klavyesi modellerinden biridir.

Özellikleri
2,5 saat şarj
Q klavye
195 299 20mm boyutları

Kullanıcı Yorumları

👤 SA: “Klavye çok harika. Tablet standının olması müthiş, yalnızca tek eksiği 10 inçlik tableti dik koyduğumuzda tutamıyor, yatay kullanmak zorundayız. İşine on numara yapan bir klavye, şarj süresi olarak uzun kullanmadım ama diğer yorumlarda ve internet araştırmalarıma göre uzun gittiği söyleniyor.”

👤 BO: “Uzun süredir kullanıyorum gerçekten memnunum yaklaşık 1 ay ortalama kullanım sonrası hala şarj etmem gerekmedi 100 saatlik bir pil ömrü var.”


Samsung Smart Keyboard Trio 500

Tablet klavyesi modelleri arasında özellikleri ile en çok tercih edilen modeller arasında yer alan Samsung Smart Keyboard Trio 500 tablet klavyesi, aynı anda 3 farklı cihaz ile uyumlu şekilde kullanabileceğiniz bir modeldir. Kullanıcı yorumlarında da son derece olumlu yorum alan tablet klavyesi, yer kaplamayan özelliği ile ayrıca dikkat çekici bir modeldir.

UyumlulukFiyat
Fonksiyonlar

Ürün Detayı

Kompakt tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz Samsung Smart Keyboard Trio 500, rahat bir yazma deneyimi sunmaktadır. Q klavye düzenine göre dizayn edilmiş klavye, favori uygulamalara özel tuş atama özelliğine sahiptir.

Özellikleri
Aynı anda 3 farklı cihazla çalışır
Q klavye
Birçok modele uygun

Kullanıcı Yorumları

👤 MK: “Birden fazla cihaza bağlanması çok iyi bir özellik. Cihazlar arasında sadece F7-F8-F9 tuşları ile geçiş yapabiliyorsunuz.”

👤 HE: “Öncelikle ürün Türkçe karakterlere sahip. Kargo ve paketleme çok iyi, satıcıya teşekkürler. Kompakt ve güzel bir yapıya sahip bluetooth klavye arıyorsanız alın derim. Windows ve Androidde sorunsuz kullandım.”


Logitech Slim Folio Pro IPAD Pro 11″ Tr Klavye Kılıf

Logitech teknolojisinin tablet klavyesi konusunda sunduğu en iyi tablet klavyesi modeli olarak sunulan Logitech slim folio pro ile tabletinizi dilediğiniz gibi kullanacaksınız. Kullanım ve bağlanma kolaylıkları ile birçok modele uyum sağlayabilen klavye, uzun şarj süresine sahip bir modeldir.

UyumlulukFiyat
Şarj süresi

Ürün Detayı

3 aylık pil ömrü ve buna ek olarak şarjlı olarak da kullanılabilen Logitech Slim Folio tablet klavyesi, 2 saat yazmaya dayanıklı şarj süresine sahiptir. Düşük enerji kullanımı sayesinde bataryasının deformasyona uğraması diğer tablet klavyesi modellerine göre daha iyidir.

Özellikleri
Güç ve Bağlantı şarj edilebilir
Pil ile çalışır
2 saat şarj süresi

Kullanıcı Yorumları

👤 SO: “Baya kaliteli sağlam bir kılıf. 3 seridir logitech ürünlerini kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım, gayet memnunum. Hem toplantılarda not almak için hem de kendi notlarımı tutmak için kullanıyorum çok kullanışlı.”

👤 IG: “Ürün gerçekten mükemmel. Klavye ışıkları gece ortamında fazla aydınlatıyor. Kullanımı rahat kalemle beraber kullanıyorsanız özellikle çizim veya yazı yazarken klavye rahatsız etmiyor.”


Apple iPad Pro 11″ (2. Nesil) Smart Folio TR Q Klavye

Modern tasarımı ve hafif yapısı ile en iyi tablet klavyesi modelleri arasında yer alan Apple iPad Pro 11 tablet klavyesi, birçok iPad modeline uyumlu şekilde çalışabilen Türkçe klavyedir. Q klavye düzenine göre dizayn edilmiş olması, kullanım açısından rahatlık sağlamaktadır.

KaliteFiyat
Tasarım

Ürün Detayı

Hem klavye hem de kılıf olarak kullanabileceğiniz Apple iPad Pro 11″ tablet klavyesi, uzun şarj süresi ile işlerinizi daha rahat halletmenizi sağlayacak en çok önerilen tablet klavyesi modelleri arasında yer almaktadır. Şık tasarımı ve sessiz tuş özelliği ile çok beğeneceğiniz klavye ile işiniz bittiğinde katlayarak kolaylıkla saklayabilirsiniz.

Özellikleri
Uzun şarj süresi
Birçok modele uyumlu
Eşleştirme kolaylığı

Kullanıcı Yorumları

👤 BA: “Ürünün tablete (11pro için almıştım) oturması iyi ancak tuşları çok sert, kullanırken tuşlar pratik değil klavye hassasiyeti vermiyor, fiyatını hakkeden bir ürün olduğunu düşünmüyorum, eski kılıfını kullanıyorum, hiç almayabilir ya da illa alacaksanız imkanlarınızı zorlayıp orijinalini alabilirsiniz.”

👤 CE: “Kaliteli fakat Q ve A harflerinin orası biraz yüksek ekranda koruyucu yoksa ekran çiziliyor.”


Wiwu iPad 9.nesil A2602 A2604 Kablosuz Mag Touch Keyboard Stand

Özel tasarımı ve uyumluluğu ile en iyi tablet klavyesi önerileri arasında yer almayı başaran Wiwu iPad 9.nesil 10.2″ tablet klavyesi, şık ve ergonomik tasarımı ile kolaylıkla kullanabileceğiniz bir modeldir. Segmentinde en ok beğenilen tablet klavyesi modellerinden biri olan klavye, uzun ömürlü kaliteli malzemeden tasarlanmıştır.

KaliteiOS 13.4.1 ve üzeri sürüm gerektirir
Tasarım

Ürün Detayı

Bluetooth (5.1) bağlantısını kullanarak tablet ile kolaylıkla eşleştirilebilen klavye, FN ve Del tuş kombinasyon özelliğine sahip bir modeldir. Toplamda 150 gün çalışma süresine sahip olan pili, 5 saat kesintisiz şarj süresi ile sınıfının en iyileri arasında yer alan Wiwu iPad 9.nesil 10.2″ tablet klavyesi, işinizi fazlasıyla görecektir.

Özellikleri
10 mt Bağlantı Mesafesi
150 gün Çalışma Süresi
5 saat Şarj Süresi

Kullanıcı Yorumları

👤 ÜA: “Kargo çok hızlı geldi. Klavyede gayet uyumlu ipad 9. nesille. Öneririm güzel bir alternatif.”

👤 ÇV: “hayatımı kolaylaştırdı teşekkürler.”


J-Tech Kyb-01

En uygun tablet klavyesi modelleri arasında yer alan ve birçok tablet markası ve modeline uyumlu şekilde çalışan J-Tech Kyb-01 tablet klavyesi, aynı zamanda telefonlarda da kullanılabilen bir modeldir. Kullanıcılarından olumlu yorum alan ürün, uzun süre kullanabileceğiniz ideal bir seçenektir.

UcuzŞarj
Q klavye

Ürün Detayı

Q klavye dizimi ile tasarlanan J-Tech Kyb-01 tablet-telefon klavyesi, standart klavye tipi özelliğine sahiptir. Sadece yazı yazmak için ideal bir seçenek olarak tablet klavyesinde nümerik tuşlar bulunmamaktadır. Uygun fiyatlı tablet klavyesi arayanlar için önerilebilecek ideal bir klavyedir.

Özellikleri
Aydınlatma
Q Klavye

Kullanıcı Yorumları

👤 OB: “Bence gayet iyi bir ürün. Haksızlık etmiş arkadaş. IOS ya da WIN e bağlanmada sorun yaşamadım.”

👤 AB: “fazlasıyla kullanışlı, iki pille çalışıyor.”


Sıkça Sorulan Sorular

Tablet klavyesi nasıl olmalıdır?

Uzun süre klavyede zaman geçiriyorsanız pil süresine özellikle dikkat etmeniz. Gerekir. Buna ek olarak taşınması kolay ve modellerle uyumlu olması da önemli bir ayrıntıdır.

En iyi tablet klavyesi hangisi?

Her klavyenin sunduğu özellikler farklıdır. Ancak Apple, Samsung, Logitech markalarının tasarladığı tablet klavyeleri en iyi modellere sahiptir.

Tablet klavyesi öneri

Öneri alırken lütfen ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak değerlendirmenizi yapın. Fiyat, performans ve özellik açısından yeterli olabilecek bir model üzerinde karar kılmanız daha iyi olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın