En İyi 10 Grafik Tableti Tavsiyesi

Hayal ettiğiniz tasarımların netleşmesi zamanınızı çok alıyorsa bugün sizler için tasarımlarınızı kolayca yapabileceğiniz, çizimlerinizi hızlıca netleştirebileceğiniz ve gerçek hayata dökme imkanı sağlayacak en iyi 10 grafik tabletini derledik. Birbirinden kullanışlı ve işlevsel özellikleriyle hayatınızı kolaylaştıracak grafik tabletleri, işinizde daha da yükselmenizi sağlayacak. En iyi grafik tabletlerini merak ediyorsanız bizi okumaya devam edin…

SıraModelBoyutSYblog Puanı
1WACOM CINTIQ22 inç10/9.9
2Artisul Pen Display22 inç10/9.8
3Xp-Pen Artist Pro15.6 inç10/9.7
4Veikk Vk11,6×6,5 inç10/9.8
5Simbans Picassotab10 inç10/9.6
6Co-Z A2 LED23,2×16,510/9.8
7Fairy Stylus10.08×6.3×0.46 inç10/9.7
8ViewSonic Woodpad10 inç10/9.7
9Shopfocus A59.06×6.89×1.38 inç10/9.8
10Beauty Life9.1×5.9×0.6 inç10/9.8
Grafik Tableti Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Grafik Tableti Modeli

Bugün siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız yazımızda işinizi kolaylaştıracak, daha iyi bir çizim imkanı sağlayacak en iyi 10 grafik tabletini bir araya getirdik.

İşte 2024 yılı için en iyi grafik tableti…

WACOM CINTIQ Grafik Tablet

Çalışma veriminizi, yaratıcılığını arttıracak ve daha rahat bir çalışma alanı sağlayacak bu grafik tableti, ayarlanabilir standı ile kullanıcılarına kendini sevdiriyor.

Pilsiz kalemYüksek fiyatlı
Profesyonel kullanım

Ürün Detayı

Çizim, illüstrasyon, oyun, web tasarımı ve manga gibi türlerinin animasyonu tasarımları için oldukça uygun bir kullanım sunarak ön plana çıkan Wacom Cintiq grafik tablet, en çok tercih edilen modellerden biri haline geliyor. Renklerinin canlılığı, netliği ve kaleme karşı aşırı duyarlı olması bu grafik tabletinin kullanımını en üst noktaya taşıyor. Pil ve şarj gerektirmeyen kalemi ile her yerde rahatça kullanma imkanı sağlayarak, işinizi daha kolay bir hale getiriyor.

Aktif Alan22 inç
Basınç Hassasiyeti8192
Ürün TipiGrafik Tablet
Yükseklik AyarıVar

Kullanıcı Yorumu

👤 Y* T: Çok kaliteli gerçekten yaratıcılığımı arttırdı.

👤 A* K: Aşırı severek kullanıyorum, işimde ilerlememi sağladı.


Artisul Pen Display Grafik Tablet

Tasarım yaparken rahat etmeniz için gerekli tüm koşulları sağlayacak bu grafik tableti, ergonomik standı sayesinde çizimlerinizi ve tasarımlarınızı daha rahat bir şekilde yapma imkanı sağlıyor.

KaliteliYüksek fiyatlı
İşlevsel
Rahat kullanım

Ürün Detayı

En zorlu tasarım ve çizimlerde bile işinizi kolaylaştıracak en büyük etkenlerden biri olan Artisul Pen Display grafik tablet, kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi görüyor. Profesyonel bir kullanıma sahip olarak ön plana çıkıyor, zaman kazandırarak pratik bir kullanım sağlıyor. Net görüntü verme özelliğiyle kendini sevdiren bu grafik tablet, renk ve çizimleri canlı gösteriyor. Parlama önleyici filmi sayesinde en yüksek ışıkta bile bir resim kağıdı gibi kullanma imkanı sağlayan Artisul Pen Display grafik tablet, kolay bir kullanıma sahip.

Aktif Alan22 inç
Basınç Hassasiyeti2048
Ürün TipiLCD Tablet
Yükseklik AyarıVar

Kullanıcı Yorumları

👤 I* U*: Gerçekten çok kaliteli kullanıp memnun kalanları şimdi anlıyorum.

👤 A* N*: Baya kaliteli ve işlevsel bir tablet.


Xp-Pen Artist Pro Grafik Tablet

Geliştirilmiş özellikleri sayesinde oldukça işlevsel bir kullanıma sahip olan bu grafik tableti, işinizi daha da kolay bir hale getiriyor.

Kolay taşınabilirYüksek fiyatlı
İşlevsel
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Kalınlığını ve parlaklığını kolay bir şekilde ayarlayabileceğiniz Xp-pen Artist Pro grafik tableti, çok satanlar listesinin en başında yer alıyor. Parlama önleyici optik filmi sayesinde gece ve gündüz her saat diliminde kolayca kullanabilir, rahat bir çalışma alanına sahip olabilirsiniz. Büyük grafik yazılımlarının çoğuyla uyumlu olduğu için, geniş bir kullanım alanı sağlayan bu grafik tableti çok seveceksiniz.

Aktif Alan344.16×193.59mm
Basınç Hassasiyeti8192
Çözünürlük5080 LPI
Görsel açı178 derece

Kullanıcı Yorumları

👤 S** B***: Kesinlikle grafikçilerin hepsinin bunu alması gerekiyo.

👤 A** N***: Çok rahat çok profesyonel.


Veikk Vk Hd Grafik Tablet

Hayalinizdeki tasarımları net olarak yaratmak için ihtiyacınız olan tek şey Veik Vk Hd Grafik tableti!

KaliteliYüksek fiyatlı
İşlevsel
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım sunmasının yanında oldukça rahat bir çizim sağlayan bu grafik tableti, profesyonel kullanımlar için de ideal özelliklere sahip olmasıyla kendini sevdiriyor. Hafif ve taşınabilir olduğu için her yerde her zaman kolayca kullanabileceğiniz Veikk Vk Hd Grafik tableti, geniş izlenme açısını sağlayarak renklerin ve çizimlerin netliğiyle ön plana çıkıyor. Tasarım ve çizimlerinizi gösterebileceğiniz en net ve kolay yol olan bu grafik tabletini çok seveceksiniz.

Aktif Alan11,6 x 6,5 inç
Basınç Hassasiyeti8192
Ürün TipiLCD Tablet

Kullanıcı Yorumları

👤 I** Y**: Çok kaliteli çok rahat gbir kullanımı var almak isteyenlere şiddetle öneriyorm.

👤 A** E**: Baya kaliteli ve kullanışlı bir ürün.


Simbans Picassotab 10 Inç Çizim Tableti

Hem not alırken hem de çizim yaparken çok işinize yarayacak bu çizim tableti, performansıyla kullanıcıdan tam not alıyor.

KaliteliYüksek fiyatlı
İşlevsel

Ürün Detayı

Net bir çizim için gereken tüm donanımlara sahip olan Simbans Picassotab 10 inç çizim tableti, ünlü ressamdan almış olduğu ilham ile teknolojiyi birleştiriyor. Wi-fi ile bağlanarak her yerde kolay ve pratik bir kullanım sağlayan bu grafik tableti, kullanıcılar tarafından oldukça sevilen bir tablet modeli. Yüksek kalite standartlarına uygun şekilde tasarlanıyor ve en iyi grafik tableti listemizin 5. sırasında yer alıyor.

Aktif Alan11,6 x 6,5 inç
Basınç Hassasiyeti4096
Ürün TipiLCD Tablet

Kullanıcı Yorumları

👤 L** M: Çok kaliteli çok işlevsel bir grafik tableti.

👤 A** K: Kesinlikle alınması gerekiyor.


Co-Z A2 LED Yazım Light Box Board Grafik Tablet

Kullanıcıları tarafından oldukça sevilen bu grafik tableti, çok satanlar listesinin başında yer alıyor.

KaliteliYüksek fiyatlı
İşlevsel
Kolay kullanım

Ürün Detayı

En iyi grafik tabletleri derlediğimiz yazımızda 6. sırada yer alan Co-Z A2 Led Yazım Light Box Board grafik tableti, oldukça kolay ve pratik bir kullanımla dikkatleri üzerine çekiyor. Ayarlanabilir parlaklık ayarıyla seçimi sizin zevkinize ve rahatlığınıza bırakıyor, az ısı yayarak uzun süreli bir kullanım sağlıyor. Geniş bir çalışma alanı sunarak kendini sevdiren bu grafik tableti, çok işinize yarayacak.

Geniş İzleme PanosuA2 boyutunda
Çalışma alanı23,2 ”x 16,5

Kullanıcı Yorumları

👤 E** K**”: Kaliteli ve işlevsel bir tablet almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum

👤 A** N**”: Çok kaliteli ve kullanışlı bir tablet.


Fairy Stylus Kalemli Çizim Tableti

Diğer tabletlere göre çok daha ucuz bir fiyata sahip olan Fairy Styls kalemli çizim tableti, işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor.

KaliteliYok
İşlevsel
Kullanışlı

Ürün Detayı

Kaliteli ve pürüzsüz bir sonuç ortaya koymak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken bu çizim tableti, hafif ve her yere kolayca taşınabilir olmasıyla kendini sevdiriyor. Yüksek teknolojisiyle karşımıza çıkan Fairy Stylus kalemli çizim tableti, kaleminize uyguladığınız sertliğe karşı çok hassas olduğu için kalınlığını ve inceliğini kolayca ayarlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle tasarımlarınızı boyama konusunda en büyük yardımcınız olacak bu çizim tableti, listemizin 7. sırasında yer alıyor.

USB Ürün boyutu25.6 * 16 * 1.17cm
Ürün ağırlığı335 g

Kullanıcı Yorumu

👤 N* M: Severek kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

👤 A* E: Kesinlikle çok kaliteli bir ürün. Almak isteyenler bir dakika düşünmesin.


ViewSonic Woodpad 10 Bambu Grafik Tablet

Diğer grafik tabletlerinden farklı bir tasarımla karşımıza çıkan bu grafik tableti, bambu görünümüyle dikkat çekiyor.

KaliteliYok
İşlevsel
Farklı tasarım

Ürün Detayı

Taşınabilir hafif tasarımı ile her yere kolayca taşıyabileceğiniz, kolay bir kullanıma sahip ViewSonic Woodpad bambu grafik tablet, farklı görünümüyle çalışmanıza motivasyon katıyor. El ve sırt çantanıza kolayca sığacak boyutu sayesinde pratik olan bu grafik tableti, çok satanlar listesinin başında yer alıyor. Herhangi bir yazılım yüklemeden hemen çalıştırabileceğiniz ViewSonic Woodpad bambu grafik tablet, listemizin 8. sırasında yer alıyor.

Basınç Hassasiyeti4096

Kullanıcı Yorumu

👤 Y* M*: Çok kaliteli almak isteyehnler bir dakika düşünmesin.

👤 A* E*: Sevrek kullanıyorum çok kolay.


Shopfocus A5 Dijital Grafik Çizim Tableti

En iyi grafik tabletlerini listelediğimiz yazımızda 9. sırada yer alan bu grafik tableti, küçük boyutlara sahip tasarımıyla kendini ön plana çıkarıyor.

KaliteliYok
İşlevsel
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

Uzun saatler çalışan gözlerinizi dinlendirmek ister miydiniz? O zaman bu grafik tableti tam olarak size göre. Göz koruyucu ve yormayan ışığı sayesinde rahat bir çalışma alanı sunan Shopfocus A5 Dijital Grafik Çizim Tableti, ayarlanabilir 3 seviyeli parlaklığa sahip. Güç adaptörü, dizüstü bilgisayar gibi tüm USB bağlantı noktalarına kolayca erişim sağlayarak pratik bir kullanım sunan bu grafik tableti, uygun fiyatlı olmasıyla her bütçeye hitap ediyor.

Ürün Ağırlığı99g / 3.49oz
Paket Boyutu23 * 17.5 * 3.5 cm / 9.06 * 6.89 * 1.38 inç
Paket Ağırlığı172g / 6.07oz

Kullanıcı Yorumu

👤 C** V***”: Çok kaliteli çok işlevsel severek kullanıyorum

👤 A** B***”: Almak isteyenler düşünmesin alsın hemen çok iyi.


Beauty Life Grafik Tableti

En iyi grafik tabletlerini listelediğimiz yazımızda 10. Sırada yer alan Beauty Life grafik tableti, kolay kullanımı ile kendini sevdiriyor.

KaliteliYok
İşlevsel
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

Harika bir çizim deneyimi isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bu grafik tableti, kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor. En çok satanlar listesinin başında yer alarak dikkatleri üzerine çekiyor, işlevsel bir kullanımı sizlerle buluşturuyor. Hızlı ve basit kurulumu sayesinde zamandan kazandıracak Beauty Life grafik tabletine mutlaka göz atmalısınız.

Paket Boyutu23.0 * 15.0 * 1.5cm / 9.1 * 5.9 * 0.6 inç
Paket Ağırlığı120g / 4.2oz (18.1 * 10.2cm) 116g / 4.1 oz (15.0 * 10.2 cm)

Kullanıcı Yorumu

👤 H* B: Severek kullanıyorum tavsiye ederim.

👤 A* N: Çok kaliteli ve ucuz.


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi grafik tableti hangisi?

2024 yılı için en iyi grafik tableti Vacom cintiq olarak bahsediliyor. Kalitesi ve işlevsel özellikleriyle işinizi çok daha kolay bir hale getiriyor.

Grafik tableti alırken nelere dikkat edilmeli?

Grafik tabletleri ışığı yüzünden gözlerinizi yorabilir ve bozabilir bu yüzden göz sağlığınıza zararlı olmayan ışıklara sahip grafik tabletlerini tercih etmelisiniz.

Grafik tablet kullanışlı mı?

Mühendisler, tasarımcılar için hayal ettiklerini net görebilme imkanı sunan grafik tabletleri oldukça kullanışlı ve kolay bir kullanım sağlıyor.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın