En İyi 10 Tablet Tavsiyesi

Masaüstü bilgisayarlardan sonra üretilen laptoplarında tahtını sallayan tabletler, artık her yerde hayatımızın birer parçası oldular. İlk zamanlarda çocukların oyun oynaması veya elektronik kitap okumak için satın alınan tabletler artık bir bilgisayardan beklediğimiz her şeye yanıt verebilecek teknolojileriyle gerçekten göz kamaştırıyor.

Kolay taşıma, daha hızlı erişim, uygulamalar sayesinde daha çok fonksiyona sahip olması gibi nedenlerle iş için tablet kullanan kitlenin de gün geçtikçe kalabalıklaştığını söyleyebiliriz. Dijital sanatın en önemli araçlarından biri olan grafik tabletler, hızla kağıt ve kalemin yerini alıyor. Bunun yanı sıra oyun için tablet önerisi isteyen pek çok okuyucumuz olması tabletlerin artık oyun bilgisayarları yerine de tercih edildiğini gösteriyor.

SıraModellerHafızaSYblog Puanı
1Huawei MatePad Pro128 GB10/9.8
2Apple iPad Pro 5. Nesil256 GB10/9.9
3Apple iPad 8. Nesil32 GB10/9.8
4Galaxy Tab S6 Lite64 GB10/9.5
5Galaxy Tab A SM-T29732 GB10/9.7
6Galaxy Tab A7 SM-T50032 GB10/9.6
7Galaxy Tab A8 SM-T29032 GB10/9.7
8Apple iPad Air 4. Nesil64 GB10/9.9
9Huawei Matepad 11128 GB10/9.8
10Apple iPad Pro 2. Nesil512 GB10/9.9
Tablet Tavsiye Listesi

10 En İyi Tablet Modeli

Genel durum hakkında biraz bilgi verdikten sonra artık esas konumuza gelebiliriz. Çok sayıda tablet markasının kullanıcıları tarafından yapılmış en iyi tablet yorumlarını da dikkate alarak sizler için güncel bir liste hazırladık. Fiyat ve performans açısından yüksek memnuniyet sağlayan, farklı özellikleriyle her biri yüksek puanlarla oylanmış en iyi tablet önerilerini bu listemizde görebilirsiniz.

İşte yılın en iyi fiyat performans tabletleri;

Huawei MatePad Pro 10.8

8 çekirdekli güçlü işlemcisi ile uygulamaları kasmadan hızlı bir şekilde çalıştırabilir, işlerinizi hallederken veya oyun oynarken sorun yaşamazsınız. 10.8 inçlik ekranı olan Huawei MatePad Pro 7250 mAh kapasiteli batarya kapasitesine sahip.

%90 Ekran-Gövde OranıMikrofon Kalitesi
İnce Çerçeve
Düşük Ağırlık

Ürün Detayı

Huawei MatePad Pro tablet 460 gram ağırlığında ve inci beyazı, gece yarısı grisi, turuncu, orman yeşili renkleriyle satışa sunuluyor. 256 GB kadar arttırılabilen hafızasıyla kullanıcısına daha çok özgürlük sağlayan tablet, ekran kalemi, sökülebilen klavyesi gibi aksesuarları ve temassız şarj özelliğiyle de kullanıcısına avantaj sağlıyor. Android 10 özelliği taşıyan tablet ultra güç tasarrufu moduyla tek şarjla daha uzun süre kullanılabilme imkanına da sahip.

Boyut246 x 159 x 7,2 mm
Ekran10,8 inç
Çözünürlük2560 x 1600px
Ram6 GB
Depolama128 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 E** Ç** “Öncelikle bu cihazı almak isteyenler hiç düşünmeden alabilirler. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum nerden başlasam bilemiyorum. 1 -Batarya çok çok iyi. Kesintisiz 6 saat Pubg oynadım şarj %50 seviyesine indi 2- Kasa çok ince. 3- Ekran kasa oranı gayet iyi inçe bir çerçeve var. 4- Kamera diğer tabletlere nazaran iyi diyebilirim.

👤 R** P** “Ürünü etraflıca araştırma yaptıktan sonra aldım. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ders işlerini layıkıyla görür. Daha fazlasını da yapar bence. Gayet hızlı ve performanslı. GooglePlayStore’da bulabileceğimiz bazı uygulamaları Huawei AppGallery’de bulamıyorsunuz.


Apple iPad Pro 5. Nesil Wi-Fi

12.9 inçlik Liquid Retina XDR ekran ile HDR fotoğraflar ve videolar son derece net gözükür. Hızlı Wifi bağlantısı sayesinde modemden uzakta olsanız bile yavaşlama hissetmezsiniz. Kullanıcı dostu iPad Pro 5. Nesil tablet insanların en önemli ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarlanmıştır.

Gelişmiş KameraFiyat
4K Video Düzenleme
XDR Ekran

Ürün Detayı

Apple tarafından üretilen PRO serisinin en büyük ölçülerle öne çıkan yüksek fiyat segmentindeki modeli özellikle iş amaçlı kullanımlar için tercih ediliyor. İOS işletim sistemine sahip olan tablet yuvarlaklaştırılmış köşeleriyle şık bir tasarıma sahip. Face ID, ivme ölçer, ortam ışık sensörü, barometre gibi sensörlere sahip olan cihaz Nano Sim karta uyumlu olarak üretiliyor. Daha hafif ve kolay taşınabilir özellikleriyle tüketiciye sunulan tablet Wi-Fi ortamında 10 saat kadar pil ömrüne sahip. Oyun oynamak için tablet önerisi isteyen okuyucularımız bu modeli değerlendirebilirler.

Ekran12,9 inç
Çözünürlük2732 x 2048
Ram4 GB
Depolama256 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 H** Ş** “Ürün hakkını veriyor, klavyesini de alırsanız tadından yenmez. Evet fiyat muadillerine göre pahalı ama kalitesi tartışılmaz. Tek beğenmediğim noktası bataryası çabuk gidiyor ve 20 W şarj aleti işe geç doluyor. Ama yine de kesinlikle alınmaya değer bir ürün. Tavsiye ederim.”

👤 M** Ö** “Dizüstü PC de yapacağınız çoğu işi rahatlıkla yapabiliyorsunuz aşırı hızlı güzel ürün.”


Apple iPad 8. Nesil

Retina ekrana sahip olan ürün 10.2 inçtir. Arka kısmında 8 MP geniş kamera bulunur. 32 GB hafızası günümüzde yeterli olmasa da artırılabilir. Güçlü işlemcisi ürünü iyi yapan özelliklerindendir.

HD KamerasıFaceID Olmaması
Retina Ekranı Olması

Ürün Detayı

Pil kısmında ise iPad 8. Nesil tablet Wifi’ye bağlıyken 10 saate kadar internette gezinme ve video izleme olanağı sunar. Saniyede 30 kare 1080p HD video çekebilen tablet, 720p kalitede ağır çekim yapabilir. iPad ile işlerinizi zahmetsiz bir şekilde halledebilir, internette gezinirken bir yandan da belge düzenleyebilir, FaceTime görüşmesi yapabilirsiniz.

Boyut250,1 x 174,1 x 7,5 mm
Ekran10,2 inç
Ekran ModeliIPS
Depolama32 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 B** K** “Ürüne diyecek sözüm yok mükemmel. 32 GB tercih ettim, ben sadece not ve ders amaçlı almıştım. Ürünü tereddüt etmeden alabilirsiniz. Sistem 6 GB kaplıyor. Geri kalan hafıza da gayet yeterli. Rengine zaten aşık oldum. Çok iyi özelliklere sahip bir ürün olduğu için herkese tavsiye ederim.”

👤 M** B** “İlk olarak 32 GB video editleme, fotoğraf editleme gibi şeyler haricinde kullanılacaksa rahatlıkla yeter. Oyun da yükleseniz sosyal medya uygulaması da yükleseniz hafızayı doldurmanız kolay değil. Eğitim açısından hem boyut olarak hem not tutma açısından gayet yeterlidir.”


Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P610

Fiyatı kadar tasarımı ile de dikkat çeken ürün geniş kullanım alanı ile ön plana çıkıyor. Başta çocuklar ve gençler olmak üzere geniş bir kitleye hitap eden tablet günlük kullanımda, içerik tüketimi konusunda sahip olduğu güçlü Ram’i ve işlemcisi ile hiçbir sorun yaşatmaz.

8 Çekirdekli İşlemciYavaş Şarj Etmesi
Yüksek Çözünürlük

Ürün Detayı

Devasa bataryası ile gün boyu kullanım sunan ürünün 64 GB depolama alanı vardır. Ekran tarafında ise 244 ppi piksel yoğunluğuna, 1200×2000 piksel çözünürlüğe, 10.4 inçe sahiptir. 8 çekirdekli işlemcisi tüm işlemlerinizi hızlıca halletmenizi sağlar. Gül pembesi, gök mavisi ve dağ grisi renkleriyle her kitleye hitap eder. Arka tarafta 8 MP, ön tarafta ise 5 MP çözünürlüklü kameraları ile görüntülü görüşme, belge tarama gibi işlemler kolayca yapılır.

Boyut244,5 x 154,3 x 7 mm
Ekran10,4 inç
Çözünürlük1920 x 1200
Depolama64 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 B** Ö** “2020 yılı üretimi olması ile beraber ekran çözünürlüğü çok iyi tabi iki 5bin tllik tabletler gibi olmasını beklemeyiniz, bu fiyata harika çözünürlük diyebilirim. Ses olarak çift taraftaki hoparlör ve akg desteği ile hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ekran dokunmatiği de gayet güzel, kalemin tabletin yanına gayet güzel yapışması oldukça iyi, yazarken kağıt sesi de çıkartıyor. Ayrıca çocuklarınız için kids özelliği çok iyi. Demem o ki eğer bu fiyat aralığında bir tablet düşünüyorsanız kaçırmayın derim.”

👤 F** Ç** “TradingView ve Matriks gibi uygulamalarda Teknik Grafik çizimleri için almıştım iyi ki de bunu tercih etmişim. Çok hızlı ve hiç kasma yok ekran kalitesi ve sesi mükemmel. 256GBlık Micro SD kart taktım 320 GB oldu. (Max: 1024 GB.a kadar destekliyor) Boş yere 10-15 Bin liralık tabletlere para vermeye hiç gerek yok.. Tavsiye ederim.


Samsung Galaxy Tab A SM-T297

İnce ve hafif tasarıma sahip olan Samsung Galaxy Tab A SM-T297 SIM kart desteğiyle hareket halinde çalışan kullanıcılara özel tasarlanmıştır. Tek elle kolayca kullanılabilen ürün, yüksek sesli çift hoparlörleriyle film ve dizi keyfinizi ikiye katlar. 2 GB sistem belleği fiyatına göre yeterli gelecektir.

Modern TasarımDüşük Hafıza
Çok Yönlü Kullanım

Ürün Detayı

1280 x 800 piksel ekranı, gelişmiş ekran kalitesi, depolama alanı ve işlemci performansı sayesinde muadillerinden öne çıkıyor. Yanında her zaman taşıyabileceğiniz kompakt tasarımlı, hafif ve kullanışlı bir cihaz arayan insanların ilk tercih etmesi gereken modellerden birisi de Samsung Galaxy Tab A SM-T297 olmalıdır.

Boyut210 x 124,4 x 8 mm
Ekran8 inç
BluetoothVar
Depolama32 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 H** B** “Tam bir fiyat performans ürünü. Sim kart takılıp mobil olarak kullanılabilmesi güzel bir özellik. Ram daha yüksek tutulabilirmiş veya ekran daha parlak IPS seçilebilirmiş diyemeyeceğim çünkü fiyatı gayet makul. Seyahatte kullanmak için özellikle büyük ekran tercih etmedim. Ürünü tavsiye ederim.”

👤 V** S** “Verilen parayı fazlasıyla hak eden bir ürün. İkiz kızların için 2 tane satın aldım. Cihazların kurulumunu yapıp biraz kurcaladım, oyun falan oynadım. Memnun kaldım diyebilirim. Ürün görsel olarak çok da şık üstelik. Büyük beklentisi olmayanlar için çok yerinde bir seçim olacaktır bana göre.”


Samsung Galaxy Tab A7 SM-T500

Güçlü grafik yongasına sahip olan tablet piyasadaki en yeni oyunları bile donma ve kasma yaşamadan oynatır. Full HD ekranı, güçlü işlemcisi size net görüntü sağlar. Akıcı şekilde dolaşabileceğiniz tablette geniş kapasiteli bellek kullanılmıştır.

Hızlı Şarj DesteğiDüşük PPI Ekran
Dörtlü Hoparlör

Ürün Detayı

İntere yüksek hızda bağlanmak istiyorsanız Samsung Tab A7 SM-T500 tam size göre. Sahip olduğu güçlü Wifisi sayesinde internete saniyeler içinde bağlanır, dolaşırken yavaşlama hissettirmez. Uzun seyahatlerinizi veya herhangi bir işinizi tabletinizde müzik veya video izleyerek geçirmek istediğinizde sizi yarı yolda bırakmaz. Uzun süreler dayanır. 10.4 inç ekranı, 477 gram ağırlığı ve gelişmiş kamerası ile konforlu bir deneyim sunar.

Boyut157.4 x 247.6 x 7mm
Ekran10,4 inç
Çözünürlük2000 x 1200
BluetoothVar
Depolama32 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 K** B** “Ürün 3GB RAM 32GB mevcut kapasiteye sahip. Ayrıca hafızayı 1TB’a kadar arttırabilirsiniz. S pen desteği olmaması biraz üzücü ama harici bir kalem ile kullanabilirsiniz. Performans olarak orta ölçekli bir tablet.7000 mAh pil olması ayrıca tabletinizi uzun süre boyunca kullanabilmenizi sağlıyor. Eba’yı kullanabilirsiniz. Tablet aldıktan sonra kılıf ve ekran koruyucu da kesinlikle alın. Ekran olarak gayet güzel 2000×1200 px ekran çözünürlüğü bulunuyor.

👤 A** K** “Bu fiyat bandındaki en iyi ürün olduğunu düşünüyorum. Ders dinlemek ve dizi, film izlemek için çok iyi bir tablet, 4 hoparlörü gerçekten çok başarılı, laptopumdan çok daha yüksek ve doygun bir ses kalitesi var. Bataryası oldukça güçlü ve işlemcisi hem hızlı hem de oldukça az güç tüketiyor.”


Samsung Galaxy Tab A8 SM-T290

5100 mAh batarya kapasitesine sahip olan ürünün 8 MP arka, 2 MP ön kamerası vardır. 2 GB rami, 32 GB dahili depolamasıyla, ağırlığı ve ergonomik boyutları sayesinde kullanıcıya zorluk yaşatmaz. Genişliği ve kalınlığı ideal seviyededir.

Yüksek PerformansDüşük Ram Kapasitesi
Tek El ile Kullanım

Ürün Detayı

Samsung tarafından kullanıcıyla buluşturulan Tab A8 SM-T290 tablet toplam 345 gram ağırlığa ve 8 inç ekrana sahip. Teslim edilen tablet çocuk koruma modu ve dayanıklılık özellikleriyle tüm aile tarafından güvenle kullanılmakta. Doyurucu çift ön hoparlörüyle ses performansı sunan cihaz 24 ay garantili olarak satılmakta.

Batarya5100 mAh
Ekran8 inç
Ram2 GB
BluetoothVar
Depolama32 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 M** S** “Bataryası gayet uzun gidiyor. Normal kullanımda 6-7 saat gidiyor neredeyse. Kendi şarj aleti ile de kısa sürede şarj oluyor. Görüntü kalitesi güzel gözü yormuyor. Wifi çekimi başarılı. Android 9 ile geliyor. Ayrıca çocuk hesabı açarak kurduğunuzda, kendi telefonunuzdan kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Bu özelliklerden dolayı 500-600 TLyi çöpe atmak yerine bu tableti tekrar tercih edip küçük kızıma da bundan aldım. Tavsiye ederim.”

👤 U** U** “Ürünü çocuğum için aldım. Teknik özellikler olarak fiyat uygun olmasına rağmen gayet yeterli bir cihaz. Ekran kalitesi, geçiş hızı, bellek kapasitesi yeterli. 10 inç mi 8 inç mi olsun diye çok kararsız kalmıştık 8 inçlik aldık boyut olarak da kullanışlı. Küçük olur mu diye düşünmüştük ama çocuk için ideal. Ürünü 3 4 saat kullandım, bir sürü uygulama yükledim kasma donma yapmadı. Genel anlamda düşünülmeden alınacak bir tablet. Herkese tavsiye ederim.”


Apple iPad Air 4. Nesil 64 GB

Bir bilgisayarın yapabiklerinden daha fazlasını yapan ürün hem çok kolay kullanıma, hem de gelişmiş özelliklere sahip. Her zamankinden büyük işler başaran iPad Air 4. Nesil tabletin gücü her şeye yetiyor. 4K video düzenleyebilen tablet, A14 Bionic çipi ile %40 daha hızlı performans sunar.

Geniş EkranDüşük İşlemci
Yüksek Ekran Çözünürlüğü

Ürün Detayı

Yalnızca iPad için tasarlanmış güçlü bir işletim sistemine sahip olan iPad Air 4. Nesil tablet geniş ekranı sayesinde kullanıcıya muazzam bir deneyim yaşatmakta. Son derece ince, hafif ve dayanıklı bir yapısı olan ürünün 4G LTE bağlantı özelliğiyle sevdiklerinize FaceTime veya aramaya yoluyla anında kavuşabilirsiniz. 10.9 inçilik Liquid Retina akranı 12 MP geniş kamerası sizi yüz üstü bırakmıyor.

Çözünürlük2360 x 1640
Ekran10,9 inç
Ram6 GB
BluetoothVar
Depolama64 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 S** O** “20 gündür kullanıyorum çok memnunum şarjı gayet iyi gidiyor ve hızlı şarj oluyor. Air 4 yerine 8. nesil alacaktım ama biraz daha para ekleyip her anlamda daha iyi bir tablet almak daha mantıklı geldi. Boyut olarak gayet ideal derslerim için kullanıyorum bana yeterli geldi. Ipad Pro yerine çok iyi bir alternatif.”

👤 H** Y** “1-Amacınız üniversitede not tutmak ise 2-Çalıştığınız herhangi bir sınav var ise ve birden fazla not veya kitap, defterle uğraşmak istemiyorsanız. 3- Ders çalışırken not tutarken gözlerim ağrımasın diyorsanız 4-Birden fazla renkli kaleme para ödemek istemiyorsanız bu ürün tam size göre. Zaten Apple Pencil kalitesinden bahsetmeme gerek yok sanırım. Fazlasıyla başarılı. Ayrıca 64 GB gayet yeterli.


Huawei Matepad 11

10,95 inç büyüklükteki ekranıyla kullanıcıya keyifli bir deneyim sunan cihaz HarmonyOS 2 işletim sistemiyle çalışmakta.

İnce ve Hafif OlmasıDüşük PPI Ekran
120 Hz
3D Ses Özelliği

Ürün Detayı

Sabit olmayan internet bağlantıları ve kesintiler gibi durumlardan etkilenmemek isteyen kullanıcılara 4G LTE teknolojisi ile destek vermekte. 128 GB depolama alanı olan tabletin 2560×1600 piksel ekran çözünürlüğü bulunmakta. Ayrıca 6 GB Ram’i ve 120 Hz ekranıyla kullanıcısına akıcı deneyim yaşatmakta.

Çözünürlük2560 x 1600
Ekran10,9 inç
Ram6 GB
BluetoothVar
Depolama128 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 S** G** “yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve açıkçası fiyat olarak ve performans olarak en iyi tablet. Ben aldığım zaman yanında kalem ve klavye de verildi ve bu ikisi olmazsa olmazmış. Mimarlık okuyorum, sürekli çizimler eskizler yapıyorum ve bazı çizim eksikleri var (mesela çizerken kalemi değil elini algılıyor başka yerler de çizik olabiliyor ama çok sık değil) ama bunlar haricinde çok iyi.

👤 C** G** “Yanına orijinal klavyeli kılıf ve Bluetooth özellikli bir mouse alınarak bilgisayar gibi kullanılabiliyor. Batarya süresi gayet tatmin edici. Ekran kalitesi, ekrandaki e-kitap modu, göz yormama modu çok güzel düşünülmüş. Ben iş amaçlı kullanıyorum. Ebatları bir A4 kağıt kadar neredeyse.


Apple iPad Pro 2. Nesil

Üst düzey M1 çip performansıyla nefesleri kesen tablet 11 inçlik devasa ekranıyla da kullanıcısına muazzam bir görüntü sunuyor.

Uzun Pil ÖmrüFiyat
Muazzam Görüntü
Yüksek Ram Kapasitesi

Ürün Detayı

Apple tarafından piyasaya sürülen ve iOS işletim sistemiyle çalışan iPad Pro 2. Nesil tablet yüz tanıma teknolojisiyle kullanıcısını hem parola unutma derdinden kurtarır, hem de daha yüksek güvenlik sağlar. 10 saat kesintisiz video izleme imkanı sunan pil kapasitesi ve dört hoparlörlü ses sistemiyle film, dizi seyretmeyi sevenler için ideal olan iPad Pro 2. Nesil tablet, çoklu görevler için de oldukça konfor sağlar.

Çözünürlük2388 x 1668
Ekran11 inç
Ram6 GB
BluetoothVar
Depolama512 GB

Kullanıcı Yorumları

👤 S** A**; “Cihazın ne kadar iyi olduğunu konuşmaya gerek yok.”

👤 M** Ö**; “İyi ki almışım dediğim en iyi ürün diyebilirim.”


Sıkça Sorulan Sorular

Tablet Alırken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Teknoloji marketleri ve internet sitelerinde yapacağınız kısa bir gezinmenin ardından piyasada çok fazla markanın tablet seçenekleri olduğunu görebilirsiniz. Sürekli güncellenen ve geliştirilen teknoloji sayesinde birkaç ayda bir yepyeni bir model ve bambaşka özelliklerle üreticinin karşısına çıkan dev teknoloji markaları bu açıdan da kullanıcının işini epey zorlaştırıyor.

Eğer tablet için ayıracağınız bütçenin tam da karşılığını bulmasını istiyorsanız öncelikle tableti ne amaçla kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Kitap okumak, internette gezinmek, sosyal medya uygulamalarını kullanmak, müzik dinlemek, video izlemek, görüntülü görüşmeler için kullanmak, oyun oynamak, iş için kullanmak, tasarım amaçlı kullanmak gibi pek çok sebeple tablet almak istiyor olabilirsiniz. Bununla birlikte ürünün ağırlığı, boyutları ve elbette pil ömrü mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Sahip olduğunuz diğer cihazlarla birlikte çalışmasını ve senkronize edebilmeyi istiyorsanız satış danışmanlarıyla görüşerek uyumlu olduklarını teyit etmeniz de önemli bir diğer ayrıntı.

Tablet Kaç GB Ram’e Sahip Olmalı?

Tabletin teknik özelliklerine göz atarken bilmeniz gereken en önemli özelliklerden birisi de ram kapasitesidir. Ram kapasitesinin yüksek olması sizin daha hızlı işlem yapmanızı ve kasma yaşamamanızı sağlar. En az 2 GB rame sahip olan tabletler sizlerin işini kolaylaştırır. 2 GB ve altı ramler kasma, donma, yavaşlama gibi sorunlara yol açabilir.

En İyi Tablet Nasıl Seçilir?

Pahalı tabletler sundukları yüksek performansları ile profesyonel kullanıcılara hitap ederler. Ortalama fiyatlı tablet ise dizi izlemek, oyun oynamak, ders çalışmak, ödev, yapmak veya internette gezinmek gibi amaçlarla kullanılır. Satın alma kriterleriniz arasında ram kapasitesi, ekran paneli, ekran çözünürlüğü, işletim sistemi, işlemci, ve depolama alanı olmalıdır. Satın alacağınız tablet en az 2 GB ram kapasitesine, 16 GB hafızaya, OLED bir ekrana ve 2.0 GHz’den yüksek bir işlemciye sahipse ihtiyaçlarınızı karşılar.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

“En İyi 10 Tablet Tavsiyesi” üzerine 4 yorum

  1. XP-Pen Star G640’u başlangıç için almıştım ve şu an daha büyük ve daha iyisini almak için içim içimi yiyor resmen. bu one small oldukça ergonomik ve iş görüyor, ama konforlu değil ve çok dar bir çizim alanı sunuyor. dışarıda laptop vs ile kullanmak için gayet iyi. önümüzdeki günlerde kendime yeni bir tablet almayı düşünüyorum. henüz karar vermedim bakacağım. belki ipad alırım diyorum ama onda da maksimum ipad pro alabilirim. çok kararsızım bakalım.

    Cevapla
  2. Güzel bir derleme olmuş. Telefon görüşmesi yapabilen tabletler hakkında ne dersiniz? Hangisi iyidir?

    Cevapla
  3. Bence samsung galaxy tab a7 ‘yi de koymalıydınız.Çünkü bu anlattığınız tabletlerin çoğunu geride bırakabilecek bir hıza sahip.Şahsen ben kullanıyorum çok memnunum.Bu yorumu da galaxy tab a7’den yazıyorum zaten.Aynı zamanda fiyat performans açısından da iyi

    Cevapla

Yorum yapın