Tavsiye Edilen En İyi 10 Kablosuz Mouse

Kablosuz mouse modelleri, kolaylıkla taşınabilir, masada karmaşık bir görüntüye neden olmaz ve pratik kullanımlara sahiptirler. Çalıştığınız masada kablosuz tasarımları sayesinde yer kaplamaz ve her şeye dolanan kablolara kıyasla sizlere çalışmak için daha geniş alan sunarlar.

Bizde bu yazımızda hem şık tasarımları ile sizleri etkileyecek hem de performansları ile beğenilerinizi kazanacak en iyi 10 kablosuz mouse modelini listeledik.

Sıra ModelDPISYblog Puanı
1Apple Magic Mouse 2560010/9.9
2Asus WT425160010/9.9
3HP X200110010/9.8
4Logitech MX Master400010/9.9
5Samsung EJ-M3400D100010/9.8
6Glorious GLO-MS-OW-MB1800010/9.7
7Pusat One Shot Pro1600010/9.8
8Xiaomi Mi110010/9.7
9Huawei Mouse CD23180010/9.8
10Logitech POP Mouse400010/9.8
Kablosuz Mouse Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kablosuz Mouse Modeli

Kolaylıkla dilediğiniz yere götürebileceğiniz ve yüksek performansları ile sizleri etkileyecek olan en iyi kablosuz mouse modellerinizi sizler için listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi kablosuz mouse modelleri…

Apple Magic Mouse

Şık tasarımı ve tüm özellikleriyle kullanıcılarını etkilemeyi başarıyor.

Şık tasarımFiyat
Hızlı şarj
Yüksek DPI
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

Apple Magic Mouse 2, Multi Touch yüzeyi ile son derece pürüzsüz ve kusursuz bir tasarıma sahiptir. Bu yüzey kaydırma hareketlerinden tıklama hareketlerine kadar her şeyi tek seferde ve en hızlı şekilde algılayarak hızlı geçiş imkanı verir. Böylelikle her ne kadar düz ve sade bir tasarıma sahip olsa da tüm işlemlerinizi en hızlı şekilde yapabilirsiniz.

Apple Magic, kolay kullanımı ile de beğenileri kazanmayı başarıyor. Kutusundan çıkarttığınız anda Macbook’unuzla eşleşerek kullanıma hazır hale geliyor. Üstelik dakikalar içerisinde ful şarja ulaşabiliyor ve 1 aydan daha uzun süreli kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanıyor.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, Bluetooth
DPI25600
Kullanım AmacıGenel
Buton Sayısı2

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Şarj edilebilir fakat uzun şarj ömrü öyle sessiz olsun ki tık sesi dahi dikkatimi dağıtmasın gibi filtrelemelerim sonucunda fiyatını hakettiğini düşündüğüm tek ürün diyebilirim. MacBook Air Pro da hali hazırda çizim işleriyle uğraşanları çok rahatlayacak pratik bir mouse. Ben genel işlerim için aldım touch pad üzerinde daha akıcı bir performansı var fakat tek eksi yanı olabilir

👤 E** B**: Ürünün kalitesini tartışmaya gerek yok fakat içinden çıkan kablonun kumaş kaplı olması bile kalite algısı için yeterli. M1 macbook pro ile kullanıyorum ve çok başarılı.


Asus WT425 

Günlük işleriniz için ideal kullanım sunuyor.

KaliteliDüşük DPI
Uygun fiyat
Kırmızı, mavi, siyah ve bayaz renk seçenekleri

Ürün Detayı

Evinizde, okulda veya iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Asus WT425, ideal kullanımı ve performansı ile beğenileri kazanıyor. Sessiz tıklama özelliği, DPI değiştirme butonu, tekerliği ve tarayıcınızdaki sayfaları ileri geri hareket ettirebileceğiniz butonları ile konforlu kullanım imkanı sunuyor. Üstelik ergonomik tasarımı ile de el yapınızla kusursuz bir uyum yakalıyor.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, USB
DPI1600
Kullanım AmacıGenel
Buton Sayısı6

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : İlk başta alırken gönülsüz aldım çünkü tıklama sesini çok seviyorum. Ama şunu fark ettim daha rahat oluyormuş. Sesi çok az var. Elim büyük olduğu için ergonomik yapısı tam bana olmadı ama eski mouse uma göre daha rahat.

👤 Z** B**: Ürün beklentilerimin üzerinde çıktı gerçekten çok kullanışlı bir ürün dokusu ve elde duruşu mükemmel tık sesi hiç yok tek endişem bazen sanki optikte geç algılama oluyor ama kullandığım masa zemininden kaynaklı da olabilir düşünmeden alabilirsiniz…


HP X200

Uygun fiyatı ve uzun pil ömrü ile genel kullanım için oldukça uygundur.

PratikYok
Kablosuz tasarım

Ürün Detayı

İki elinizle de kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan HP X200, hem sağ hem de sol elle tam oturur ve ideal kullanım sağlar. Üstelik 18 aya varan pil ömrü ile kesintisiz kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanır.

Ayarlanabilir DPI değerleriyle kullanıcılarıyla buluşan HP, izleme hızını bilgisayarda yaptığınız işleme göre değiştirme imkanını sunar. Böylelikle günlük kullanımlarda veya ofis işlerinde en iyi hıza erişebilir, işlemlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, USB
DPI1100
Mouse FormuSağ ve sol ele uygun
Kullanım AmacıGenel

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Tam ele oturan mükemmel bir tasarımı var. Kuş tüyü gibi hafif. Bilgisayarı masada bırakıp yatağa uzanınca bile çalışıyor. Bayıldığım bir ürün oldu.

👤 E** B**: Ürün malzeme kalitesi hafiflik vb. şeyler hepsi çok iyi. Hızı çok hızlı. Tıklama sesi var sessiz değil, ama bence zaten bir mouse ta tıklama sesi olmazsa o mouse değildir, o yüzden hiç sorun değil bence. Zaten ses te kesinlikle rahatsız edici değil bence. Bu sonuçta ÜRÜN MÜTHİŞ HARİKA


Logitech MX Master 3 

Tüm yüzeylerde çalışabilen eşsiz tasarımıyla beğenileri kazanıyor.

KaliteliFiyat
Konforlu kullanım
Tüm yüzeylerde çalışabilme

Ürün Detayı

Logitech MX Master 3, ergonomik tasarımı ve 4.000 DPI hassasiyetiyle cam yüzeylerden ahşap yüzeylere kadar tüm alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. 7 adet özelleştirilebilir tuşu ile yapmak istediğiniz işlemleri en kısa sürede halledebilmenize yardımcı oluyor. Böylelikle zaman tasarrufu sağlarken aynı zamanda konforu da yakalamış oluyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiBluetooth, USB
DPI4000
Kullanım AmacıGenel kullanım
Buton Sayısı7

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Çok çok kaliteli bir mouse. Cihazlar arası geçiş inanılmaz hızlı. Orta tekerleğin sonsuz dönüş özelliğini kullanmak aşırı derecede keyifli. Başka bir mouse kullanınca sürekli bu özelliği arıyor insan.

👤 N** M** : Performance MX serisinde 5.mouse bu. Uzun süre masa başında olan ve benim gibi uzun süre masa başında çalışanlar için ideal.


Samsung EJ-M3400D

Pratik kullanımı ile kısa sürede dilediğiniz filmi izlemenin keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Pratik kullanımYok
Şık tasarım
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Samsung EJ-M3400D, bluetooth’lu tasarımı sayesinde bilgisayarınızla hızlı bir şekilde eşleşir ve anında kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanır. Hem taşınabilir hem de estetik tasarımıyla, elinize tam oturarak gün boyu konforlu kullanım sunar. Böylelikle dilerseniz ofis işlerinizi dilerseniz de sunumlarınızı rahat bir şekilde hazırlayabilmenize yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiBluetooth
DPI1000
Kullanım AmacıEv-Ofis
Buton Sayısı5

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: 5 yıldız bir ürün. Kullanımı çok rahat. Tuş hissiyatı çok iyi. Malzeme kalitesi yerinde. Acer nitro 5 ile şıp diye tanıştı, çalıştı ve akıyor.

👤 A** K**: Cok şık, sessiz. Hemen de baglandi. Yedek olsun diye yeniden siparis vermeyi dusunuyorum hic dusunmeden alin derim.. kargolama da gayet hizliydi saticiya tesekkurler..


Glorious RGB Oyuncu Mouse 

Tıklamalarınıza oldukça hızlı yanıt vererek, işlem sürenizi minimuma indiriyor.

Pratik kullanımFiyat
Kaliteli
Net tıklamalar
Hızlı işlem yapma

Ürün Detayı

Glorious, oyundan grafik tasarıma kadar birçok alanda kullanabileceğiniz oldukça hızlı tepki süresine sahip mouse’lardan biri olarak listemizde yerini alıyor. Oyun içi performansınızı artırmanıza yardım eden mouse; 400 IPS izleme hızı, 19.000 programlanabilir DPI ve 1000 Hz’ye varan yoklama hızıyla kalitesine kalite, oyunlardaki başarınıza da başarı katıyor. Böylelikle oyun severler ve grafik tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, USB
DPI18000
Kullanım AmacıOyun, grafik tasarım
Buton Sayısı6

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : İnanılmaz rahat ve hafif bir mouse. F/P

👤 B** E** : Çok kaliteli tepkime süresi 0,5 MS sizin göremeyeceğiniz kadar az profesyonel fps oyunları oynuyorum hiçbir sorun yaşamadım paketleme güzeldi.


Pusat One Shot Pro

Özelleştirebilir 8 tuşu ile oyun deneyimini pratiklikle birleştiriyor.

Kaliteli tasarımFiyat
Uzun süreli kullanım
Uzun ömürlü

Ürün Detayı

Pusat One Shot Pro, oyun içindeki performansınızı ve tepki sürelerinizi artırmanıza yardımcı oluyor. Ayarlanabilir DPI seçenekleri, oynadığınız oyuna veya işleme göre 1000 ila 16.000 arasında değiştirilebiliyor. Üstelik sahip olduğu 8 tuşunu kişiselleştirerek, oyunlardaki hızınıza hız katabiliyor, rakiplerinizi hızlı hamlelerinizle eleyebiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz
DPI16000
Kullanım AmacıOyun
AydınlatmaVar
Buton Sayısı8

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Kablosuz şarj olayı benim için harika bişey aynı markanın kablosuz şarj destekli mouse pad kullanıyorum üzerine bırakıyorum şarj oluyor

👤 M** A** : Çok kaliteli, premium hissi veren bir ürün. Boyut olarak benim elime uymadı ancak kullandığım süre zarfında başka sorun yaşamadım. Duyarlılık, tepki süresi, malzeme kalitesi oldukça iyi.


Xiaomi Mi Bluetooth Mouse 

Çift modlu bağlantı sağlayarak iki bilgisayarla birlikte sorunsuz kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

KaliteliYok
Sağlam ve dayanıklı
Uzun süreli kullanım
Aynı anda iki bilgisayarla kullanılabilir

Ürün Detayı

Xiaomi Mi Mouse, USB ve bluetooth alıcısı sayesinde bilgisayarınıza hızlı bir şekilde bağlanır. Üstelik anahtarlama özelliği sayesinde 2 bilgisayar arasında kusursuz geçiş yapabilmenizi ve sorunsuzca çalışabilmenize yardımcı olur. Böylelikle gerek ev ortamında gerekse iş yerinizde sizlere konfor sunar.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, Bluetooth, USB
DPI1100
Kullanım AmacıEv, Ofis
Buton Sayısı3

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Tavsiye ederim gayet güzel bir ürün Hem usb hemde Bluetooth olarak bağlıya biliyorsun Bluetooth Olduğu için tabletimdede kullanabiliyorum ürün güzel parasının fazlası

👤 E** A**: Harika bir ürün Macbook için aldım ve çok beğendim. 1-2 saniye içerisinde bağlanıyor ve sorunsuz çalışıyor tek eksik yan tuşlar işlevsiz. Büyüklüğü çok ideal ve ortopedik bir ürün daha küçük bekliyordum ama avuç içini dolduruyor elim büyük olmasına rağmen. Macbook ile güzel çalışıyor magic mouse sevmeyenler için iyi bir seçenek olabilir.


Huaweı Bluetooth Mouse CD 23

Pembe ve metalik yeşil renk tasarımlarıyla sizlere çok yakışacak.

TasarımYok
Renk seçenekleri
Kaliteli

Ürün Detayı

Huaweı mouse, gerek kaliteli renkleri gerekse performansı ile farkını size hissettiriyor. Elinize tam oturan tasarımıyla konfor sunarken, metal tekerlek ile gezintilerinizde pürüzsüz bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Üstelik sessiz tıklama özelliği ile konsantrasyonunuzun dağılmasını engelleyerek, çalışmalarınızı harika bir deneyimle buluşturuyor.

Üstelik sahip olduğu Flash-Switch düğmesiyle de tek tıkla 3 cihaza kadar bağlanabilmenizi ve cihazlar arasında kolay geçiş yapabilmenize yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, Bluetooth
DPI1800
Kullanım AmacıEv, ofis
Buton Sayısı2

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Muhteşem. Tabletim için almıştım. İşine çok yaradı… 1 günde geldi

👤 Z** E** : Tek kelimeyle mükemmel. Aynı tasarımın daha pahalı modelleri de var. Gerek yok. Gelen pil dandik. Parmaklat daha uzatılmış şekilde kullanıyorsun. Her renk zeminde çalışıyor. Kayma hareketi sessiz ve daha kolay. Sürtünme sesi çok az yani. Usb olmadığından laptopta giriş işgal etmiyor.


Logitech POP Mouse Daydream

Tasarımı ve sahip olduğu harika renklerle kullanıcılarını kendine hayran bırakmayı başarıyor.

PratikFiyat
Kaliteli
Mükemmel renkler
Emoji tuşu

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Logitech POP Mouse Daydream eğlenceli ve renkli tasarımıyla beğenileri kazanmayı başarıyor. Windows, macOS, İpadOs ve Chrome OS’de bluetooth ile kolay bağlantı sağlayabiliyor ve hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Üstelik emoji özelleştirme tuşu sayesinde istediğiniz emojilere en kısa yoldan ulaşabiliyor ve notlarınızı eğlenceli hale getirebiliyorsunuz. Aynı zamanda 24 aya kadar süren pil ömrü sayesinde kesintisiz kullanım gerçekleştirerek kalite ve konforun keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Bağlantı TipiKablosuz, Bluetooth
DPI4000
Kullanım AmacıEv, ofis
Buton Sayısı4

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürün ne hafif, ne ağır. Gayet kullanışlı ve ergonomik. Tek pil ile çalışıyor. Pil içinde geliyor. Mouse Click sesi tamamen sessiz ve bastığınızı çok güzel hissettiriyor. 3 farklı cihaza bağlayıp aralarında tek tıkla geçiş yapabiliyorsunuz. Oldukça şık bir sürün kesinlikle tavsiye ederim. Küçük mouse sevmeyenlere önermem.
 
👤 B** A**: Bu zamana kadar pek çok farklı mouse kullandım. Bunun tasarımı gerçekten beni çok cezbetti. Bu kadar şeker bir tasarım olamaz bayıldım. Elbette gamer mouselar kadar iyi bir hissiyatı yok ama minik ofis işleri için çok rahat bir mouse. Oyun oynadığımda da beni yormadı


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kablosuz mouse markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi kablosuz mouse markaları arasında Apple, Asus, HP, Logitech, Samsung, Glorious, Pusat, Xiaomi, Huawei tıklama hızları, işaretçi hızları, taşınabilir olmaları, kaliteli olma özellikleriyle kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen kablosuz mouse markaları arasında yer alıyor. 

DPI nedir?

DPI’nin açılımı ”DOTS PER INCH” kelimelerinin baş harflerinden elde edilmiştir. Yani grafikle veya oyunla ilgilenenlerdenseniz sizlere fare duyarlılığını ölçmek için imkan tanımakta ve hassas görevlerdeki işaretçi hızınızı ayarlamanıza yardımcı olmaktadır. Böylelikle kullandığınız fareyi kişiselleştirerek en yüksek verimi alabilirsiniz.

Kablosuz mouse alırken nelere dikkat edilmeli?

Kablosuz mouse alırken yapmanız gereken ilk şey mouse’nin ağırlığı olmalıdır. Hem kolay taşınabilmesi hem de kullanırken elinizi yormaması adına mouse ne kadar hafifse o kadar kullanışlı olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 5 Ortalama: 4.6]

Yorum yapın