Hızlı Performans Sunan En İyi 10 Oyuncu Mouse Modeli

Her bir tıklama, her bir hareket, sanki oyun dünyasının ta kendisiyle iletişim kuruyormuşsunuz gibi bir hissiyat yaratır. Oyuncu mouseların hızlı tepki verme yetenekleri, keskin nişan alma hassasiyeti ve özelleştirilebilir tuş ayarları, her oyun seansını bir maceraya dönüştürür. Siz hangi tür oyuncu olursanız olun, her biri kendi hikayesini yazan oyuncu mouselarla oyun deneyiminizi kişiselleştirme şansını elde edersiniz. Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız bu içeriğimiz, oyun maceralarınızı daha eğlenceli hale getirecek en iyi oyuncu mouse modellerinden oluşmaktadır.

SıraModelDPISYblog
1Logitech 910-005823 G1026000 DPI10/9.9
2SteelSeries Rival 38500 DPI10/9.9
3Razer Basilisk X HyperSpeed16000 DPI10/9.9
4Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC7000 DPI10/9.9
5HP Pavilion 200 5JS07AA3200 DPI10/9.8
6MSI GG GM08 Clutch4200 DPI10/9.8
7Corsair Katar Pro10000 DPI10/9.8
8Rampage SMX-R446400 DPI10/9.8
9Lenovo Ideapad M1003200 DPI10/9.7
10A4 TECH XL-750BH3600 DPI10/9.7
Oyuncu Mouse Tavsiye Listesi

En İyi 10 Oyuncu Mouse Modelleri

Oyuncu mouseların sunduğu hassasiyet, hız ve özelleştirme seçenekleriyle, oyunlar artık sadece bir eğlence aracı olmanın ötesine geçiyor. Siz ne tür bir oyuncu olursanız olun, bir oyunda başarılı olmanın anahtarlarından biri de doğru mouse seçiminden geçiyor.

İşte en iyi oyuncu mouse tavsiyesi…

Logitech 910-005823 G102 LightSync Black Gaming (Oyuncu) Mouse

Logitech 910-005823 G102 LightSync Gaming Mouse, özellikleriyle beğeni topluyor. Logitech G HUB yazılımını kullanarak, en sık kullandığınız komutları ve makroları her biri için ayrı ayrı programlayabilirsiniz.

Programlanabilir Komut

Ürün Detayı

En iyi oyuncu mouse modelleri arasında yer alan Logitech 910-005823 G102 LightSync Black Gaming Mouse, oyun sınıfı algılayıcı, keskin imleç izleme ve hızlı tepki süresi sunarak oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyor. RGB özelliği sayesinde yaklaşık 16,8 milyon renk arasından tercihinizi yapabilir veya kendi ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. 200-8.000 DPI arasında ayarlanabilir hassasiyet sayesinde, oyun tarzınıza en uygun doğruluk seviyesini seçebilirsiniz. Ayrıca Logitech G özel metal yaylı tuş gerginliği sistemi, birincil sol ve sağ tuşlarda hassas tuş aktivasyonu ve tutarlı bir deneyim sunar, böylece defalarca tıklamalarınızda bile performansınızdan ödün vermezsiniz.

DPI6000 DPI
Tuş Sayısı6
BağlantıKablolu
Mouse FormuSağ El

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş**** K****; “Çok güzel, kesinlikle düşünmeye gerek yok alın.”

👤 Y*** T****; “Ürün kalitesiyle zaten pek fazla negatif yorum yaptırmıyor göreceli olarak tatmin edici hem ofis kullanımı hem de oyunlar için ideal bir ürün olduğunu düşünüyorum çok büyük meblalar verilip farklı bir ürün alınabilir ama fiyatına göre gayet hoş duyarlılık vs. Çok iyi tavsiye ederim ayrıca eli orta ve büyük olanlar için daha kullanışlı bilginize”


SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse

SteelSeries Rival 3, sadece mükemmel ergonomi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda size gerçekçi bir his ve hareket kabiliyeti sunuyor. Oyun tutuşunuz ne olursa olsun, uzun oyun deneyimlerinde bile konforu ve kontrolü elden bırakmıyor.

Sağ-Sol Kullanım

Ürün Detayı

SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse, adeta bir mühendislik harikası olarak karşımıza çıkıyor. Sağ ve sol split-tetik tasarımının yanı sıra çift yaylı mekanizma, tıklama dayanıklılığını arttırarak ilk tıklamadan sonuncusuna kadar aynı hassasiyeti koruyor. Diğer SteelSeries ürünleriyle senkronize edilebilen bu özellik, reaksiyonlara veya oyun içi etkileşimlere tepki vererek oyun deneyiminizi daha da zenginleştiriyor. Üstelik 16.8 milyon renk seçeneğiyle donatılan 3 bölge, fareyi kişiselleştirmenize olanak tanıyor.

DPI8500 DPI
Tuş Sayısı6
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** M***; “Elim çok büyük olmadığı için bunu aldım tam elime oturdu çok beğendim eğer eliniz büyükse tavsiye etmem küçük gelir elinizde onun haricinde 10/10 kesin alınabilecek bir mouse çok güzel de paketlenmiş ve göründüğünden daha fazla özelliği var Alınmasını Tavsiye ederim.”

👤O**** B***; “Tam bir f/p ürünü. Rgb ledleri çok canlı ve güçlü. Kaliteli bir mouse pad ile kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.”


Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse

Razer Basilisk X HyperSpeed, çift modlu kablosuz bağlantı özelliğiyle esnekliği sunarken, ergonomik tasarımıyla uzun oyun seansları boyunca rahatlığınızı korur.

Kablosuz Olma
Komut Kaydetme

Ürün Detayı

Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse, hangi oyun alanında olursanız olun, sınırlamadan oyun keyfini yaşamanızı sağlayan çift modlu kablosuz bir oyuncu faresi olarak öne çıkıyor. Razer 5G Gelişmiş Optik Sensör, gerçek 16.000 DPI hassasiyetiyle hareketlerinizi en ince ayrıntısına kadar yakalayarak rakiplerinizi öne geçmenizi sağlar. Aynı zamanda 450 inç (IPS) / 40 G hızlanma özelliği, ani ve hızlı hareketlerde bile keskin ve doğru tepki verir. Farenin ultra uzun pil ömrü, oyun maratonlarınızı daha uzun süre kesintisiz olarak sürdürmenizi sağlar. Razer Mekanik Fare Anahtarları, 50 milyon tıklama ömrüyle dayanıklılığı ve keskin tepkileri bir araya getirir. Altı programlanabilir düğme sayesinde oyun deneyiminizi kişiselleştirebilir ve sık kullandığınız komutları hızla erişilebilir hale getirebilirsiniz.

DPI16000 DPI
Tuş Sayısı6
BağlantıKablosuz

Kullanıcı Yorumları

👤 O*** G***; “Ergonomisi çok iyi. Başparmağın altına gelen çıkıntı çok rahat hissettiriyor. Küçük bi mouse denemez (öncesinde microsoft 3500 kullandım bana ufak geliyordu), eli küçük olanlar belki büyük diyebilir, bana ideal geldi. Sesi tok diyebilirim. Aydınlatması bulunmuyor ben bunu bilerek aldım. Uygulama ile gerekli ayarları yapabilmektesiniz. Ben dongle ile kullanıyorum. Altındaki geçiş butonu ile bt/wireless geçişlerini yapabilirsiniz.”

👤 G*** O****; “2 ayı geçti kullanıyorum, başka mause kullanamaz oldum. Pili ayda bir bitiyor gibi ama ben kapatmıyorum hep açık çantamda falan basılı kalıyor bazen tuşları normal benim için pilin bitmesi “


Asus Tuf Gaming M3 Aura Sync Oyuncu Mouse

TUF Gaming M3, ASUS Armoury II yazılımı ile dört farklı seviyede ayarlanabilen 7000 dpi’a kadar hassasiyet sunar. Ayrıca 1000Hz iletişim oranı ile gecikmesiz hızı yaşarsınız. Özel kaplaması, uzun ömürlü tuşları ve gelişmiş Teflon ayakları ile TUF Gaming M3, dayanıklılığı ve performansı bir araya getirir.

Programlanabilir Tuş

Ürün Detayı

En kaliteli oyuncu mouse modelleri arasında yer alan Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC, oyun dünyasına gerçek bir güç ve konfor katıyor. Oyunseverler için özel olarak tasarlanan bu fare, 7000 dpi hassasiyetine sahip optik sensörü, hafif yapısı, dayanıklı kaplaması, güçlü anahtarları, yedi programlanabilir tuşu ve etkileyici Aura Sync RGB aydınlatmasıyla öne çıkıyor. Farenin özelleştirilebilir Aura Sync RGB aydınlatması, cihazlar arası senkronizasyon imkanı sunar ve oyuna renk katarken tarzınızı yansıtmanızı sağlar. Yedi adet programlanabilir tuş ve dahili bellek sayesinde her oyun deneyimini kişiselleştirebilirsiniz.

DPI7000
Tuş Sayısı7
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** E***; “Ürünü küçük kardeşime aldım. Kendim yıllardan beri Zowie ZA12 kullanırım. Ancak mouse çok hoşuma gitti. Çoğunlukla CSGO oynuyoruz. Deneme amaçlı kullandım ve hissiyatı çok iyi. Normalde ellerim terler peçete ile kullanırım ama bu farede öyle bir sorunum olmadı. Ürün çok iyi ben ve kardeşim çok memnun kaldı. Satıcı zaten şüphesiz çok iyi. Teşekkürler.”

👤 S*** D***; “Ürünü bir kaç aydır kullanmaktayım. Gayet güzel, sorunsuz. Işığı yazılım üzerinden ayarlanabiliyor, çok çeşitli. Ürün hafif yaklaşık 80 gr. Ele tam oturuyor. Büyük ve orta elli insanlar için ideal. Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Kablosu örgü değil ama kalın, sağlam hissettiriyor.’


HP Pavilion 200 5JS07AA Oyuncu Mouse

3200 dpi’ye kadar ayarlanabilir hassasiyeti sayesinde Pavilion 200 Oyuncu Mouse, oyunlarda ihtiyacınız olan hassasiyeti sağlar. 125 mm uzunluğu, 75 mm genişliği ve 41 mm yüksekliği ile mükemmel bir denge sunar.

Optik Oyun Sensörü

Ürün Detayı

HP Pavilion 200 5JS07AA Oyuncu Mouse, oyunda üstün bir performans sağlamak için tasarlanmıştır. Pavilion 200 Oyuncu Mouse, siyah rengiyle göz alıcı bir görünüm sunarken, ergonomik tasarımı sayesinde uzun oyun seansları boyunca bile konforlu bir deneyim sunar. Sağ el kullanımına uygun olarak tasarlanan bu fare, oyunların yanı sıra günlük kullanımda da rahat bir şekilde kullanılabilir. PixArt Optik Oyun Sensörü ile donatılan bu fare, oyunlarınızda en ince hareketleri bile yakalayarak hassas bir deneyim sunar. Ayarlanabilir DPI özelliği sayesinde oyun tarzınıza uygun hassasiyet seviyesini kolayca ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, RGB aydınlatma seçeneği ile masaüstünüzü renklendirebilir ve oyun deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz. HP Pavilion 200 Oyuncu Mouse, yedi adet programlanabilir tuş ile oyun deneyiminizi özelleştirmenizi sağlar. Bu tuşları istediğiniz komutlara veya makrolara atayabilir, oyun içinde daha hızlı tepki verebilirsiniz. Makro desteği ile karmaşık işlemleri tek bir tuşa atayarak oyun performansınızı artırabilirsiniz.

DPI3200
Tuş Sayısı5
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 E*** D*****; “Tek kelimeyle harika. Çok güzel bir mouse rahatlıkla alabilirsiniz.”

👤 H**** Y***; “Ürün gayet kullanışlı avuca tam oturuyor. Hafif olması uzun sureli kullanımda fayda sağlıyor. Full rgb led ile aydınlatılıyor olması farklı hava katıyor. Ayrıca satıcının ürünün içine koyduğu teşekkür notu çok zarif olmuş. Böyle şeyler basit ama çok naif şeyler bence.”


MSI GG GM08 Clutch Optik Oyuncu Mouse

MSI GG GM08 Clutch, özel ağırlık sistemi ile farenin ağırlığını istediğiniz gibi ayarlayabilmenize imkan tanır. Bu sayede oyun tarzınıza uygun hareketlilik sağlayabilirsiniz.

Özel Ağırlık Sistemi

Ürün Detayı

MSI GG GM08 Clutch Optik Oyuncu Mouse, oyun dünyasına hız, keskinlik ve dayanıklılığı bir araya getiriyor. Özellikleri ve ergonomik tasarımıyla oyunseverlere üstün bir performans sunan bu fare, en yoğun oyun anlarınızda bile size güven ve hız sağlayacak. GM08 Clutch, PixArt PAW 3519 optik sensörü sayesinde 4200 DPI’a kadar çözünürlüğü destekler. Fare, 10 milyonun üzerinde tıklamaya dayanıklı olan özel gaming anahtarları ile donatılmıştır. Bu sayede uzun yıllar boyunca kesintisiz bir oyun deneyimi sunar. 4200 DPI çözünürlüğe sahip PixArt optik sensör sayesinde, en yoğun savaş anlarında bile hatasız ve güvenilir tıklamalar gerçekleştirirsiniz.

DPI4200
Tuş Sayısı6
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** E***; “Kullandığım en güzel mouse, ömürlük ağırlıkları söküp takabiliyorsunuz.”

👤 K**** A****; “Bu fiyata alınabilecek en iyi mouse, malzeme kalitesi ve ergonomi olarak muhteşem, ayrıca 24 saat olmadan kapımda olmasıda çok iyiydi.”


Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU Kablosuz Oyuncu Mouse

Tak-çalıştır kurulumu sayesinde Corsair Katar Pro Wireless, hızla oyununuzun içine dalmanızı sağlar. Ayrıca CORSAIR iCUE yazılımı ile uyumlu olarak çalışır, böylece dinamik RGB aydınlatma kontrolü, gelişmiş makro programlama ve sistem aydınlatma senkronizasyonu gibi özelliklere erişebilirsiniz.

On The Fly Özelliği

Ürün Detayı

Corsair Katar Pro Wireless, hız ve çevikliği bir araya getiren kablosuz bir oyuncu faresidir. Gelişmiş özellikleri, hafif yapısı ve özelleştirme seçenekleri ile oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyor. Aynı zamanda tek bir AA pil ile çalışan düşük gecikmeli Bluetooth bağlantısı, farenizi farklı cihazlara kolayca bağlamanızı sağlar. Katar Pro Wireless, FPS veya MOBA oyunları için ideal bir seçenektir. Kompakt ve simetrik şekli, farklı tutuş stillerine uygun olarak tasarlanmıştır, böylece hem pençe hem de parmak ucu tutuş tarzı oyuncularına uyum sağlar. Ayrıca DPI On-the-Fly özelliği sayesinde oyununuzu kesintiye uğratmadan üç farklı DPI ayarı arasında hızla geçiş yapabilirsiniz.

DPI10000
Tuş Sayısı6
BağlantıKablosuz

Kullanıcı Yorumları

👤 B**** G*****; “Gerçekten çok hoş bir mouse, RPG ve FPS oyuncusuyum, kablolu mouselara taş çıkarır. Sensorunden yapı kalitesine kadar bana göre hiçbir kusuru yok, ömürlük ürün. Turuncu bilgisayara özenli ve hızlı kargosundan dolayı teşekkür ediyorum.”

👤 M**** B*****; “Ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve performansından ödün vermiyor. Bluetooth bağlantısında birkaç kez takılma sorunları yaşadım nedenini bilmiyorum ama sürekli olarak Wireless modunda kullanıyorum. Oyun oynarken düşük dpi kullanıyorum malum fareyi uzunca çevirmeme sebep oluyor, birkaç kez laptopun kenarına çok sert bir şekilde vurduğum oldu o anlık git-gel yaptı ama saniyesinde çalışmaya devam etti. O tarz darbelerde normaldir diye düşünüyorum. Ürünü gayet makul bir fiyata almıştım fakat şuan biçilen fiyata daha iyileri var. Ama kim ne derse desin hakkını veren bir fare. Corsair bir kez daha şaşırtmıyor.”


Rampage SMX-R44 Oyuncu Mouse

Rampage SMX-R44, tak-çalıştır özelliği ile hızlı bir kurulum sağlar. USB 2.0 arabirimi sayesinde farklı cihazlarla uyumlu çalışabilir. Windows, Linux ve Mac OS gibi farklı işletim sistemlerini destekler.

Performans

Ürün Detayı

En iyi oyuncu mouse listemizin 8. sırasında yer alan Rampage SMX-R44, oyuncular için tasarlanmış yüksek performanslı bir fare olarak öne çıkıyor. Geniş DPI aralığı, dayanıklı tuşlar ve özelleştirilebilir aydınlatma gibi özellikleri ile oyun deneyiminizi üst düzeye taşıyor. 800 DPI’dan başlayarak 6400 DPI’a kadar ayarlanabilir DPI seçenekleri ile oyunun gerektirdiği hassasiyeti kolayca ayarlayabilirsiniz. Bu, hem hızlı refleksler gerektiren oyunlarda hem de hassas nişan alma anlarında size üstün kontrol sağlar. Fare, 100 milyon tuş vuruşuna dayanıklı sağ ve sol tıklar ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. 6 + 1 tekerlekli tuş düzeni ile oyun içi yeteneklerinizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Örgülü kablo, dayanıklılığı artırırken kablo karışıklığını önler.

DPI6400
Tuş Sayısı7
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 F**** İ***; “Tam 3 yıldır sorunsuz kullandığım mousemi aynı modelle tekrar değiştiriyorum. Çünkü çok memnunum sağlam ürün ele güzel oturuyor “değiştirme sebebim artık eskimesi ve deformeler oluşmasıydı görselde belirttim””

👤 Ç**** K****; “Ürün gayet kaliteli ve hoş herkese tavsiye ederim”


Lenovo Ideapad M100 Oyuncu Mouse

3200 DPI hareket çözünürlüğü, Lenovo Ideapad M100 Oyuncu Mouse’un hızlı ve keskin hareketleri hassasiyetle takip etmesini sağlar. 4 farklı mod ile çalışabilen fare, çeşitli oyun tarzlarına uyum sağlar.

RGB Renkler

Ürün Detayı

Lenovo Ideapad M100 Oyuncu Mouse, hem oyun tutkunları hem de günlük kullanım için tasarlanmış yüksek performanslı bir fare modelidir. Optik alıcılı yapısı, oyun oynama deneyiminizi yüksek hassasiyet ve keskinlikle birleştirir. Hem estetik görünümü hem de işlevselliği ile oyuncu fareleri arasında dikkat çeker. Farenin fonksiyonel tuşları, kullanıcıya hız ve esneklik kazandırır. Parmak alışkanlıklarınıza ve oyun türünüze göre ayarlayabileceğiniz tuşlar, performansınızı üst seviyeye taşımanıza yardımcı olur. Ayrıca Lenovo Ideapad M100 Oyuncu Mouse’un dayanıklı yapısı, 20 milyon tıklama ömrü ile uzun soluklu bir kullanım sunar. Avuç içine uygun eğimli şekilde tasarlanan fare, uzun oyun seansları boyunca bile elde yorgunluk hissi oluşturmaz.

DPI3200
Tuş Sayısı7
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 A**** A****; “Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde tarafıma ulaştırıldı. Ürünü test amaçlı kontrol ettim ve duyarlılığı oldukça iyi, malzeme kalitesi zaten lenovo olduğu için gayet iyi. Üzerinde renklendirme ışıkları sürekli değişiyor, tuşların basımı ve mousenin ele oturması gayet iyi. Ürün boyutları için gerçek bir örnekleme olması için bazı mouseler ile birlikte ürün görseli ekledim buradanda karşılaştırabilirsiniz. Genel olarak beğendim ürünü.”

👤 A*** A****; “Mouse tahmin ettiğimden daha iyi , renkler değişiyor, ağır ve kalitesi iyi geldi fiyatına göre alınabilecek en iyi mouse”


A4 TECH XL-750BH Oyuncu Mouse

Farenin 6 kademeli LED göstergeli DPI ayarı sayesinde oyun içerisinde ihtiyacınıza uygun hassasiyeti seçebilirsiniz. 400-3600dpi arasında ayarlamalar yaparak oyun tarzınıza en uygun hassasiyeti elde edebilirsiniz.

Özelleştirilebilir Olması

Ürün Detayı

En iyi oyuncu mouse tavsiye listemizin son sırasında yer alan A4 TECH XL-750BH, yüksek hassasiyet, hız ve özelleştirilebilirlik özellikleri ile oyun deneyiminizi en üst düzeye taşırken, ergonomik tasarımı ile de uzun süreli kullanımlarda konfor sunar. 3600dpi çözünürlüğe sahip olan fare, hızlı ve keskin nişan alma yeteneği ile oyunculara avantaj sağlar. Oyunlarda hızlı hareketler gerektiğinde bile hassasiyetini korur. Yeni Anti-Titreşim Teknolojisi, mouse imlecinin hızlı hareketlerde titremesini engeller. Bu özellik, nişancılığınızı keskinleştirerek oyun performansınızı artırmanıza yardımcı olur. Ayrıca 2X butonu ile Windows ve ofis uygulamalarında çift tıklama fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Farenin 7 tuşu ve tek scroll tekerleği, oyun içi ve genel kullanımlarınız için fonksiyonel seçenekler sunar. 4. ve 5. tuşlarına kısayollar tanımlayarak işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

DPI3600
Tuş Sayısı7
BağlantıKablolu

Kullanıcı Yorumları

👤 K**** V***; “Abi ürün klasik x7 kalitesi, F5 farelerim 10 senelerini dolduruyor ve hâlâ çalışıyorlar, f5 ile aralarında bellek farkları var, onun farkını hissedeceğimi sanmıyorum. Hâlâ güncel olarak alınabilir ben sevdim”

👤 E***** P****; “Macro atamaları için alınabilecek en iyi mouse’lardan birisi. Tuş sayısı az olsa da işlevselliği çok iyi.”


Sıkça Sorulan Sorular

En iyi oyuncu mouse hangisi?

En iyi oyuncu mouse modelleri arasında; Logitech 910-005823 G102 LightSync Black Gaming (Oyuncu) Mouse, SteelSeries Rival 3 RGB Oyuncu Mouse, Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse, Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC Oyuncu Mouse, HP Pavilion 200 5JS07AA Oyuncu Mouse, MSI GG GM08 Clutch Optik Oyuncu Mouse, Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU Kablosuz Oyuncu Mouse, Rampage SMX-R44 Oyuncu Mouse, Lenovo Ideapad M100 Oyuncu Mouse ve A4 TECH XL-750BH Oyuncu Mouse yer almaktadır.

Oyuncu mouseların DPI ayarı nedir?

DPI (Dots Per Inch), mousenun imlecinin ekrandaki hareketini ifade eder. Yüksek DPI değerleri daha hassas ve hızlı hareket anlamına gelirken, düşük değerler daha yavaş ve kontrollü hareket sağlar.

Oyuncu mouseların ağırlığı neden önemlidir?

Oyuncu mouseların ağırlığı, oyuncunun tercihine göre değişebilir. Daha hafif mouselar hızlı hareketler için idealken, daha ağır mouselar daha stabil bir deneyim sunabilir.

Oyuncu mouseları neden standart mouselardan farklıdır?

Oyuncu mouseları, daha hızlı tepki verme yetenekleri, yüksek hassasiyet ve özelleştirme seçenekleri sunarak oyun deneyiminizi optimize eder. Oyunlara uygun tuş düzenleri ve ergonomik tasarımlarıyla da fark yaratırlar.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın